Vreme skrati, karticom uplati – klađenje od kuće je najbrže, najjednostavnije i najbezbednije

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.03.20. | 14:55

Poslušajte stručnjake, ne krećite se previše ako ne morate, i iz udobnosti svog doma koristite sve benefite Mozzartove onlajn ponude

Borba za smanjenje širenja virusa korona je u jeku, svi stručnjaci govore da smo u nju uključeni svi, i da ćemo postići dobre rezulate samo ako cela nacija bude delovala kao dobro uigran tim. A najbolja mera prevencija, uz sada već dobro poznate higijenske, jeste smanjenje kretanja, nepotrebnih izlazaka iz kuće, i pogotovo odlasci u zatvorene prostore u kojima boravi više ljudi.

Kompanija Mozzart se pridružuje apelima na građane da u ovoj situaciji budu odgovorni i da svi zajedno učinimo da opasnost od širenja pandemije prođe što pre.

Izabrane vesti

A iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji i, što je ovih dana vrlo bitno, najbezbedniji način.

Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela:

 

 

 

 

 

Da, toliko je lako i toliko brzo igra može da počne – da li je u pitanju sportsko klađenje, uživo klađenje, onlajn kazino, ili možda Lucky Super 6 ili neke loto igredonesi odluku!


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara