Stanković: Bili smo direktni, punili šesnaesterac

Vreme čitanja: 1min | sub. 07.03.20. | 18:45

„A sada se okrećemo proslavi rođendana“, poručio Zvezdin šef stručnog štaba

Crvena zvezda je lakše nego što se očekivalo završila posao u Šapcu. Formacija sa dva napadača Dejana Stankovića ispostavila se kao pun pogodak, najviše zahvaljujući dvostrukom strelcu El Fardu Benu.

Trener crveno-belih bio je zadovoljan trijumfom bez primljenog gola.
„Dobra takmičarska utakmica. Zahvalio bih se Mačvi na gostoprimstvu. Bili su sjajan protivnik. Igrači su dobro ušli u utakmicu, pokazali pravi pristup i zahvaljujući tome smo došli do pobede. Imali smo veliki broj oduzetih lopti, igrali smo direktno i zadovoljan sam zbog toga. Postojala je ideja da centaršutevima punimo šesnasterac, jer smo igrali sa dva špica i upravo smo tako i postizali golove“, rekao je Dejan Stanković.

Izabrane vesti

On je pohvalio navijače uz konstataciju da očekuje dobru posetu naredne subote na Marakani kada će biti upriličena proslava 75. rođendana.
Hvala im što nas prate u stopu i što su naš 12. igrač. Bili su fantastični kao i uvek, i veliko je zadovoljstvo igrati pred našim vernim navijačima. Pozivam sve navijače da dođu u subotu na meč protiv Napretka i da svi zajedno obeležimo 75. rođendan Crvene zvezde“.

(Foto: crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara