Zvezda kipti od samopouzdanja: Najviši ciljevi, ABA liga prioritet, možemo sa svima

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.09.19. | 13:40

Ognjen Kuzmić obradovao navijače

Savršena je bila Crvena zvezda u pripremnom periodu. Šest pobeda iz isto toliko utamica ostvario je prvak ABA i Superlige, što znači da sa akomuliranim samopouzdanjem odlazi u Zagreb gde će od 26. do 29. septembra pokušati da sezonu velikih očekivanja najavi osvajanjem prvog trofeja.

Po povratku iz Grčke, gde je njegov tim dvaput bio bolji od Olimpijakosa i jednom od Peristerija, trener Milan Tomić je jasno stavio do znanja šta se očekuje od crveno-belih.
Približava se početak sezone, putujemo na Superkup, a pripremni period smo završili na zadovoljavajućem nivou. Čaka nas više od 80 utakmica do kraja takmičarske godine, što iziskuje veliki napor i koncentraciju svih košarkaša. Najvažnije je da svi budemo zdravi, da iznesemo sezonu sa najvišim ciljevima“, predočio je Tomić.

Izabrane vesti

Pre turneje u Atini, Zvezda je u utakmicama zatvorenog tipa savladala nemački Borse Bakset i tursku Darušafaku, a bila je bolja i od učesnika regionalne lige, Mornara.
Kao i svake godine, prioritet je ABA liga, ali naravno da nećemo samo da učestvujemo u ostalim takmičenjima. Želimo da igramo sa svima, da budemo konkurentni“, nagovestio je kapiten Branko Lazić, koji će povesti ekipu na četvrtfinalni duel ABA Superkupa sa slovenačkom Primorskom.

Povoljna okolnost za sve u klub je što se na Medija danu, zamišljenom kao neka vrsta upoznavanja sa ekipom i njenim ciljevima, pojavio i Ognjen Kuzmić, prvi put posle teške samoobraćajne nesreće tokom leta.
Drago mi je da sam se vratio na mesto gde sam odigrao najbolju sezonu u karijeri. Za povratak na teren najbolje da pitate doktore. Divno je vratiti se, tim je stao uz mene u teškim trenucima”, kratak je bio Kuzmić.

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara