Komentari na vest

Zvezda: Dožai je odogovoran za sve što se bude dešavalo u finalu; Komesar pisao Vojinoviću: Ovo ide prema pozivu na javni linč

З

Зубар

pre 11 meseci

Молимо све надлежне да допусте да судијску тројку одређује Човић. Или ако то не може, да суди лично. Одвратно. Не гледа ми се кошарка у атмосфери каква се ствара. Као да не постоји сутра. Мржња и непријатељство на све стране. Катастрофа, ратно стање. Нема везе са спортом.
Ш

Шкембић

pre 11 meseci

Испада да црвено-бели не могу да изгубе поштено, кад они победе све поштено 🤮
B

Bida

pre 11 meseci

Nije ni pocela tekma vec kk saopstenje se javlja
А

А

pre 11 meseci

Човић пише саопштења, Звезда гази Партизан, а гробари плачу, дакле сви раде оно што најбоље знају...
m

matoriekspert

pre 11 meseci

A šta će se to dešavati za šta Dožai treba da odgovara? Jel već ima spreman scenario, ubačene provokatore? Molim navijače Partizana da ih u potpunosti ignorišemo, kao da je u pitanju bilo koja ekipa iz lige (Mega, Borac, MZT..). Oni su realno nebitni i tako i treba da ostane. SAMO PARTIZAN!
e

eksel tabela

pre 11 meseci

Pitam se samo,kako ga do sad nije ubila, sopstvena zloba i mrznja....kakav odvratan lik
G

Gost1111

pre 11 meseci

Dozai, bices odgovoran za sve svinjarije, koje smisla i sprema zlobni patuljak.
P

Pa da

pre 11 meseci

Znači Pukl, Boltauzer i Javor. Ne zna se ko više mrzi Zveudu. Nek nam je Bog u pomoći.
q

qqqqwq

pre 11 meseci

Znaci, Belosevic, Nikolic i Oberknezevic. Ne zna se koji vise voli Zvezdu....
M

Mighty King

pre 11 meseci

A ima li ko da vas voli? Niko u regionu vas ne voli, a uskoro će tako biti i u EL. Treba biti gospodstven i imati sportske manire da bi bio voljen. Mislite da vas vaše filijale vole, Borac, Mega? Moraju da slušaju i glume.
m

ma idi

pre 11 meseci

Coro u tri
t

tviter.glavonjero

pre 11 meseci

Glavati idi u kafic.
M

Mop

pre 11 meseci

Ti trebas u bolnicu da ides. Kakav kafic. Tu glavu da ti provere
o

ok

pre 11 meseci

Moze tompus. Za nedelju dana bezacete sami od sebe. Dakle to je logistika. Sto je sigurno sigurno Slovenci. Da to nije skupo. Pa i nije kolko se sipalo mada su vam ostale nevolje. Dakle na prvu se ide sa predznanjem da ce Pukl i Nedovic pomoci ako mogu. Treci sudija je Obradovic po obicaju. Veliki klub nema sta. E zbog toga stize karma. Nemate sanse.
o

ovi

pre 11 meseci

Crvenkapica da nema ..... trebalo biihizmisliti..ima li na svetu ovako nesto?
a

auuu

pre 11 meseci

KK SAOPSTENJE...opet koristi pisalo.
B

Bole-bg

pre 11 meseci

Kad izgube pisu saopstenja, kad pobede pisu saopstenja, kad uopste i ne igraju pisu saopstenja, i tako celu sezonu.
I

I

pre 11 meseci

Posle ovilikih saopstenja, oni hoce neko da ih postuje, pa prvo sebe ne postujete kad samo pisete saopstenja i vrste pritisak svima.
Л

Ложач

pre 11 meseci

Слажем се да ово није начин, јер нико се не боји пса који лаје а не уједа! Зато савет човићу да што прене крене 1. организовано да се упада у судијске свлачионице, да им се долази на гајбе, да се возе у гепецима, да им се лобање фрактуришу кундацима од пиштоља. Дакле то је све ван утакмице, а под 2. на утакмици, обавезно Душку напоменути да их псује, да прети, да уштине, да гурне, да очепи и подсети их шта ће им се десити ако не суде 'како треба' (видети под тачком 1). И наравно под 3. Направити монопол тако да сваки млафи таленат мора доћи у Звезду на 'стипендијски' уговор јер у супротном неће имати проходност у репрезентацију! Јесу методе мало хард кор али на примеру 2002-2013 видимо да су функционисале! Нема везе што је то био најцрњи период српске кошарке и што је репрезентација била никад гора, али доста су се и Звездаши бавили интересима Србије, од сад гледати само у своје двориште и гасити и газити све што нам се нађе на путу!
k

kažem ja, da

pre 11 meseci

Za ložača| Evo, neka je sve to Partizan i radio, u redu. To bi spadalo u kategoriju siledžijstva, ali tvrditi da vaš ne preti, da je uljudni gospodin? Radi isto što su i naši radili, samo udbaškim metodama. Sila je sa njim i deluje po principu: šamaraj se sam da te ne bih ja šamarao. Čovek je služba i to mu je u genima.
B

Bane 2

pre 11 meseci

Врати ли се Жоц из Каунаса? Зна ли се шта?!
V

Vi

pre 11 meseci

Iz Zeljeznika ne mozete vec 10 godina da izadjete, a kamoli iz Kanausa😂😂😂😂😂😂😂😂😂
M

Mop

pre 11 meseci

Kaunas. Zna li se šta? Pa ti si baš visoko inteligentan kad ti svaki komentar isti. Malo nešto drugo ti ne bi škodilo ili jednostavno je to jedino što umeš da napišeš
k

komicar

pre 11 meseci

A kad ce da se otapa zamrzivac ? Zna li se sta ?
Б

Бане 2

pre 11 meseci

Опуштено Глодари, Све ће Жоц да вас води на вечеру.
M

Mop

pre 11 meseci

Jel si Bane ili Vane. Odluci se. Komentari su ti isti
M

Mop

pre 11 meseci

Ovo već kreće biti bezobrazluk u slučaju Čovića. Pa neka sudi on ako će tako pošteno biti. Šta ovaj čovek radi.
M

Mauro Tasoti

pre 11 meseci

Njemu da daju da sam odabere sudije opet bi pisao saopštenje.Nego nešto drugo njega muči.Znate ono,Grobari pevaju,on besan a njoj nekako,dođe milo.
y

y77

pre 11 meseci

au brate, dokle vise ljudi. od kako ste se ugasili, smo gadjate saopstenjima i pritiscima. pa godinama ste sampioni uzastopno, cemu panika? kada se cekalo 38 dana da se zavrsi cetvrtfinale protiv CSKA, inace najveci uspeh u istoriji kluba, to nije bio problem. ali spin majstoru sada sve predstavlja problem. samo se valjajte u blatu
M

Mop

pre 11 meseci

Tada su dani kraće trajali valjda.
s

skupljaci perja

pre 11 meseci

Poznati po tome sto nikad ni u jednom sportu nisu izgubili zasluzeno-pokusavaju da nadju alibi,za svaki slucaj,iako opet imaju ubedljivo najskuplju ekipu na Balkanu.Ogledalo ove drtave i njenog diktatora.
ц

црнци

pre 11 meseci

колико имаш срба у екипи дебилчино малоумна? ледеј пантер лесор мадар папапетру нанели егзум ? јебем ли вам мајку лицемерну
P

Preža

pre 11 meseci

Stvarno ste se više smučili sa ovim saopštenjima. Kao da je pitanje života i smrti, a ne obična košarkaška utakmica. Pa šta i da izgubimo finale, staće život? Ajde Čoviću pusti decu da opušteno igraju košarku, a ne da im nabijaš bespotreban pritisak. Imamo dovoljno kvalitetnu ekipu i možemo da ih dobijemo. Zvezda je život!
S

Strasno

pre 11 meseci

Cemu taj govor mrznje, dokle vise? Sve isti likovi, pozivaju na linc sudija, delegata, glumaca, strasno. Sendvicari zaslepljeni sve slusaju i podrzavaju.

gemathegreat

pre 11 meseci

Pa recimo da je kroz vreme zasluženo. Godinama iz Partizana stiže samo mržnja e sad došlo vreme sa kamatom da dobijete nazad. Vujošević, Pantić koji preti vešanjima, sudskim procesima, spisak ide u krug. A budi siguran da Čović sve zna i da ne dozvoljava da prodje. Prošle godine Žoc dobio titulu najboljeg trenera a bio opran u svim takmičenjima pa se ove godine navlači iz svih ćoškova. Meni je iskreno žao što Čović nije pustio snimak razgovora Savića i Milije i da obojicu za navek iz sporta otera. A još jedno potanje za tebe, zašto niko ne izadje i ne reče Čović krade i mulja mislim ako je toliko pokvaren. E sad ti izvuci sam zaključak čemu ovo ili ono.
M

Mop

pre 11 meseci

Ma nije. Vi i ti posebno širiš ljubav. Ne mrziš pratiš sport onako kako treba. Ovo je dno i to normalan čovek vidi iz aviona.
x

xyzet

pre 11 meseci

gemathegreat | Pratim te čoveče dugo i ne mogu da donesem zaključak o tebi. U trilemi sam: Ili si plaćen za takvo pisanje, ili ti bistrina šteka ili si zaveden i ostrašćen. Navijam za ono prvo.
M

Mighty King

pre 11 meseci

Dragi zvezdaši sklonite ovog čoveka, vašeg predsednika. NIje mu dobro, ima opsesivno kompulzivni poremećaj. Imaćete svejedno i novac i budžet, bićete jaki svejedno, ali dobićete i poštovanje svih ljubitalja sporta. Ne znam šta je sa vama da vam sve ovo ne smeta i da odobravate. Vas krivim, ne njega. On je to radio, on je osvetnik na zadatku i to će nastaviti da radi sve dok je na vašem čelu. Sportski pozdrav.

gemathegreat

pre 11 meseci

Zašto misliš da on to radi iz hira ??? Da Savić radi to što radi u fudbalu ne bi se glave nanosio. Nego ovde smešne pare.
P

Paco

pre 11 meseci

A ko odlucuje sta je ravnopravno sudjenje? Covic? Navijaci?
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Pravila košarkaške igre određuju.
M

Mop

pre 11 meseci

Koja pravila košarkaške igre? Sve sudije su iz Srbije odbile da sude. Neki zbog povreda, neki iz privatnih razloga. Igrajte tu košarku a ne pišite saopštenja pred svako finale. Sramota je to i za vaš klub, jer je ovo tužno. Nabijate pritisak i onda kreću incidenti na svakom derbiju u ABA Ligi
P

Pedja108

pre 11 meseci

ABA liga oxigledno resila da pomogne hrvatski klub u finalu. I ako se pozivaju da bude najbolje sudjenje, kako mogu tu da se nalaze Pukl i Javor? Zvezda treba da trazi njihovo dozivotno iskljucenje sa njenih utakmica.
b

branko8

pre 11 meseci

pa zašto nije do sada ? Valjda je jasno
1

108

pre 11 meseci

Kad tirana bude u aba ligi, bice i neki vas sudija
1

11080gz

pre 11 meseci

Kao i uvek moralni gmizavac zaboravlja da kaze da te nase sudije ne zele da sude upravo zbog njega i njegovih pritisaka. Hvala ti boze sto mi ovaj nije "legenda"!
D

DelijaNS

pre 11 meseci

Ona krađa od prošle godine će biti ništa nasparam otimačine koju spremaju za ovu godinu!
Л

Ложач

pre 11 meseci

Шанса је у првој узети брејк јер Пукл је још мање више непоткупљив! За другу је све јасно, јер код Болтаузера партизан у ери робије има учинак 100% у свим такмичењима, плус кољенишић и петек! Значи другу ккПластикаСНС добија 100%! Е у трећој пред циганлијом долази нам стари другар јавор плус специјалац хордов! Ту ик добија Звезда ик аба лига престаје да постоји! Значи у првој напасти свим снагама, у другој играти са јуниорима, а у трећој показати шта мислимо о антисрпским злочинцима!!!
š

šri lanka

pre 11 meseci

bolest ne bira - najbolji opis tebe i tvog idola čović nebojše
z

zauzeto ime

pre 11 meseci

najboje da se bira kao clanovi porote .... jednog mi, pa jednog vi, pa jednog mi, pa jednog vi :d treba bre kaznjavati za bilo kakvo spominjanje sudija, bilo to za lose sudjenje, za delegiranje, to ne bi trebao da bude posao klubova ...... mada moralo bi da postoji postenje u sudijskoj organizaciji, casno sudjenje i slicno, da bi se to ostvarilo
r

ranGo

pre 11 meseci

Gde se vrte velime pare (narocito tudje) tu postenja nikada biti nece...
a

all grobar

pre 11 meseci

Bilo je ovakvih saopstenja i pred Kup u Nisu, tad nisu valjale ni srpske sudije. Posle meca se cutalo jer su Panter i Exum na poluvremenu imali po 4 faula. Naravno Branko koji je poznat kao odlican napadac i koji ne igra nije imao ni jednu. Pre 3 meseca kukas na nase sudije, sad se pitas sto nece da sude. Obraz djon! Sledbenici bolesnici! Samo sto sada iza saopstenja stoji ovaj jadnicak, a ne djubre koji sve ovo sastavlja.
T

Trio fantastiko

pre 11 meseci

Najbolje da sude Coki, Vesna i Fica. 'Porodica Adams'.
a

all grobar

pre 11 meseci

I tad bi pisali saopstenja.
N

Nije uredu

pre 11 meseci

ni da sude sudije iz vaše matične domovine.
M

MVPČAČAK

pre 11 meseci

A ko će da bude delegat?
P

Pitanje

pre 11 meseci

Jel dokaze Splićani 13tog u Arenu??? Kao onda na derbiju na JNA??? Ko će kome ako ne svoj svome.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 11 meseci

Mozda dodju kod vas kao sto ste sa Radovcima zajedno isli u goste na fasisticke skupove pa se prepucavali medjusobno ko je i ciji brat.Kako rekose tada "BBRS tetovazu tada je krio",ne secas se?
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

Čoviću , zahebi više ova saopštenja. Brukaš nas.

gemathegreat

pre 11 meseci

Nisi ni ti bolji, i mene bi bilo sramota da sam zvezdaš i da sve to pišem. I ti si jedan od dežurnih pljuvača. Stalnih nezadovoljnika.
O

Ognjen Drinski

pre 11 meseci

@gemathegreat, nezadovoljan sam načinom na koji Čović vodi Zvezdu( dovođenje za trenera Jovanovića, pa Raduljice , slučaj Kampaco) za razliku od tebe koji braniš i podržavaš svaku njegovu glupost. Terzićevu takođe.
M

Miloradu

pre 11 meseci

Niko ne može da zabrani da ima dva privatna kluba.
Л

Ложач

pre 11 meseci

Наравно да не може као што нико неможе да буде лицемеран да игра једно такмичење са два приватна тима а друго не игра
p

palidrvce

pre 11 meseci

Ajde dodji kod Sunca u 8 da vidis kakav sam ja drug. Da sednemo, da popijemo, pa da vidimo kakve probleme imas, da probamo zajedno da ih resimo.
I

Igokea fuzija

pre 11 meseci

'rvati vratite nam Hajduka mi ćemo vama partizana.
T

TokMak

pre 11 meseci

Ocete i vaseg predsednika Komara da im vratite?????
G

Gooost

pre 11 meseci

Arnauti vratite nam našeg junaka Skenderbega, evo vam nazad ovi iz Tirane 45'
I

Igokea fuzija

pre 11 meseci

@TokMak. A vi jel vraćate Franju i Ćureta predsednike 'rvate.
Л

Ложач

pre 11 meseci

Буквално то би био први корак у оздрављењу српског спорта
B

Bnm

pre 11 meseci

NIJE SRPSKIH VEC COVKETOVIH SUDIJA.. MADA SAD JE DOPIS SAMO
K

Kakvi

pre 11 meseci

Bednici ovi sa saopstenjima, da je ovo strasno i sramotno, bez stida.
G

Glavatog

pre 11 meseci

cinkaru pitaj. Gde će sada da cinkari.
A

Arroyo

pre 11 meseci

S
D

DR_PFC

pre 11 meseci

FMP izabrao datume za finalnu seriju pa sad hoce da izabere i sudije. Strasno.
P

PurpleHead

pre 11 meseci

A ko je izabrao i naredio aba ligi da 4 puta pomera termine plej ofa???
C

Cipiripi LE2

pre 11 meseci

I vi smatrate da je regularno da Partizan ima sudije iz maticne drzave u kojoj su osnovani a da Zvezda nema, ovo je stvarno cirkus od lige
P

Pa

pre 11 meseci

Vi ste sa Hravatima osnovali Aba a pobegli iz Srpske lige,nije Partizan.
N

Nikola31

pre 11 meseci

Kad svaka budala moze da ostavi komentar.......
@

@Nikola31

pre 11 meseci

Pa što si ostavio komentar???
T

TokMak

pre 11 meseci

Plase se da ove godine nece biti trokoraka!!!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Pogodi koji je ovo KK. Titulu nisu osvojili prve tri Decenije od osnivanja, titulu nisu osvojili ni predhodnu Deceniju. Titulu neće osvojiti ni ove sezone. Pitanje od milion evra. Koji je to klub???
4

446

pre 11 meseci

pogodi koji klub do dolaska 2012 te najvece posasti na vlast nije video titulu 14 godina?
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

@Gost446. Pogodi koji KK nije postojao do 76' Dok se Vlast nije umešala i naredila da u klub dodju dva velika Zvezdaša da im naprave klub, profesor Aleksandar Nikolić i Ranko Žeravica.
L

Lom

pre 11 meseci

Drug udaraš sam sebi pluseve brate udaren si u glavu

FKCZ

pre 11 meseci

Pogodite koji je klub posle 70 godina sebi pripisao titulu 1946. Živela FNRJ!
C

CzBgd

pre 11 meseci

@Lom. A ti mu tako naivan i pošten lupaš minuse.
J

JSD

pre 11 meseci

@@@@@. Pogodi ko je osnovan u Cro.
S

Simonović

pre 11 meseci

Pogodite ko je ukrao pehar? Ono kada nije umeo da igra basket ali je znao da namiriše bakar.
T

TokMak

pre 11 meseci

Pogkedaj koji je klub sampion Evrope!!! Pogledaaaj i procitaj intervju Ace Nikolica!!!Pogledaaj -48???? Pogkedaaaj koji je klub ugasen!!!! Pogkedaaaj kako ste banestili utakmicu protiv Zdravlja da ne ispadnete!!!!!!
Š

ŠAJBER.

pre 11 meseci

@FKCZ. Ti mora da si sudija suda udruženog rada.
Š

Šajberu

pre 11 meseci

Tada se sudilo a nije se muljalo.
@

@TokMak

pre 11 meseci

Nepismen si do bola, a i frustriran si do bola. Jel to zato što si zaboravio kada ste poslednji put osvojili titulu u košarci i fudbalu.
T

Tokmak

pre 11 meseci

@TokMak, ok nepismen sam!! Jesmo li sampioni Evrope? Jesmo a vi necete nikad!! Jeste li sa Zdravljem namestili utakmicu? Jesteee! Jeste diziveli naaajtezi poraz? Jeste!!! Jesmooo li za vas nedostizni u Evropi? Jesmooo! Kraaaj
@

@TomMak

pre 11 meseci

Smiri se napaljeni dečače. Mi nikada nismo ispali iz lige. Vi ste 72' igrali drugu Jugoslovensku ligu. Ta KK Evro titula na koju se pozivaš je teška smejurija u odnosu na našu Evropsku i Svetsku titulu u FK. Fudbal pa deset mesta prazno pa ostali sportovi. Večeras je finale LŠ gledalo preko milijardu ljudi, a finale EL je gledalo par desetina miliona ljudi. Toliko o težini košarkaške i fudbalske Evro titule. Idi spavaj kasno je ovo vreme za decu.
A

Alcatraz

pre 11 meseci

Partizane oderi ih! Grobari grmite kao nikad pre. ⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪💪⚫⚪⚫⚪💪💪💪💪💪⚫⚪⚫⚪⚫⚪
a

ahahaha

pre 11 meseci

A kada su oni grmeli.

gemathegreat

pre 11 meseci

To je samo strogo i isključivo što im nikad dlaka sa glave nije falila ma šta nam radili. A nije im prvi put.
K

KK Crvena zvezda

pre 11 meseci

Nije baš manir da izdajemo saopštenja.
K

KK Crvena zvezda

pre 11 meseci

Pardon. Nije naš manir da izdajemo saopštenja.
F

Fenomeno

pre 11 meseci

A kakve veze ima koje su sudije određene kad se uopšte neće ni igrati finale. Partizan je odlučio da se neće pojaviti na terenu ako se bude igralo 13.juna. Svi znamo da su to karakterni i ponosni ljudi, i da će sigurno držati do svoje reči
S

SSSR

pre 11 meseci

Samo da Vas podsetim prošlogodišnjeg PO i pete utakmice,kada pukl svira 4 lične greške KALINIĆU za 3-4 minuta aktivne igre,kada lesor ili ledej startom sa leđa SAPLIĆU DAVIDOVCA,što je u fudbalu start za crveni karton,a ovde nema ni namerne.Normalno posle ogromnog protesta publika leti iz hale,sve smišljeno,ali ni unapred smišljenu zaveru i unapred dobijenu utakmicu mali komšija gubi.SCENARIO JE BRUTALAN ZA OVAJ PO:DOZA slovenaca za svaku utakmicu.ZVEZDO ZGAZI SVE TO.
@

@SSSR

pre 11 meseci

Necete jos dugo,ni vi ni vas duh.
@

@SSSR

pre 11 meseci

Ma da, sudije htele da otmu, ali pravda i postenje pobedili. Ili ste slabo pametni, pa vas gazda vas voza kako stigne ili ste samo toliko zeljni pobede, pa niej bitno kako. Da je neko hteo da namesti taj mec, ne biste ga nikad dobili. Posebno ne ako ste casni i pravedni, sto svakako niste.
e

e nesreco...

pre 11 meseci

Pa vas Ostoja ide u tom slucaju ahahahaha a jesi piglu
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Zamislite da Partizan u fudbalu napise ovakvo "saopstenje"?!Zamislite da mi kazemo komesaru "ti si odgovoran za sve sto se desava u derbiji"?!Pa morao bi Vucela u jutarnjem kod Jovane da se posipa pepelom odmah sutra!SRPSKE SUDIJE NECE DA SUDE U VREME DOMINACIJE FMP-a 2 a ne secam se sa nisu htele da svitaju Partizanu u vreme nase dominacije.

Dragan Prokic

pre 11 meseci

Gospodine korektno je da se prvo informišeš zašto i od kada naše sudije neće da sude derbije , naravno dolaskom Obradovića i posebno Savića što je čudno jer se zna naročito za kuma Jovčića koji je doneo više trofeja Partizanu nego sadašnja uprava ili Nikolić koji lomi svačionice kada Zvezda pobedi od muke . Naravno izgleda da je to samo maska da oni odbiju da bi došla gospoda Pukl ,Javor , Radojković ,,Hordov zna se zbog koga i čega tako da gospodo navijači Partizana bolje je da se ne oglašavate jer vaša klub radi oosao na svim frontovima da Obradović konačno uzme neki trofej .

Dezurn1_Kr1vac

pre 11 meseci

@Драган Прокић за твоју информацију Жељко има толико трофеја да ти за још три живота нећеш видети са твојим ФМП дал 1 или 2 свеједно .
S

Sima Arauho

pre 11 meseci

Znaci DEVETOSTRUKOM SAMPIONU EVROPE TREBAJU SUDIJE U ABA LIGI?!Da li vi tvrdite da je ovo istina?
y

yo dorro

pre 11 meseci

Bolesnici se svadjaju sami sa sobom,.sudoje iz Srbije nece da sude zbog pritiska koji se vrsi na njih. Necete jos dugo, ni vi ni vas duh.

gemathegreat

pre 11 meseci

Kristofer ti ga doveo, Kristofer ti i sprema zamenu a ti budi i dalje jedan od 5 miliona teladi.
К

Кљаки

pre 11 meseci

А зашто би било Српских судија? Пре неки дан Човић се позивао на НБА. Е па овако ћемо онда ако се позивате на НБА преузмите од њих правило да НЕ МОГУ СУДИЈЕ ИЗ ДРЖАВА ИЗ КОЈИХ ДОЛАЗЕ ТИМОВИ ДА СУДЕ. Преузимте правило из НБА ДА СЕ НЕ СМЕ КОМЕНТАРИСАТИ СУЂЕЊЕ, ПРОТИВНИЧКИ КОШАРКАШИ, ПРОТИВНИЧКИ ТРЕНЕРИ.
n

neshha

pre 11 meseci

Kazes da u NBA ne mogu da sude sudije iz drzava iz kojih timovi dolaze???Pa ko onda sudi NBA?Nigerijci,Letonci,Japanci...
k

kunde

pre 11 meseci

@neshha pokusao si da budes duhovit a osnovnu geografiju ne znas
@

@Nele 007

pre 11 meseci

Nadam se da si u pravu,mrzitelju Partizana.
M

MVPČAČAK

pre 11 meseci

Sudije iz EL, obavezno treba da sude, nikako iz regiona.
д

дуда

pre 11 meseci

паметан потез.Ови јанези Бодирога сачувај Боже..
N

Nele 007

pre 11 meseci

Bodiroga uskoro sut kartu sa mesta presednika..saznali su da je gurao partizan
a

ako su ruze, procvetace...

pre 11 meseci

tebi bodiroga ne valja.... ooo krsna slavo, sveto jevandjelje, plac majke boz'je i njena dva sina jedinca
G

Gost9

pre 11 meseci

Kako se prave naivni grobari,Zvezda od strane pomenutih slovenackih sudija ostecena u zadnjih nekoliko godina,ko zna koliko puta,neka navedu kad su oni osteceni.
4

446

pre 11 meseci

Svaki put ali svaki nas vasi Javori i Puklovi kradu,sram te bilo!
Š

Šta ti nije jasno

pre 11 meseci

Šta ima da vas krademo vi niste ni top 14,mi smo u prvih 6.... Ejjjj, pa gde ste bre vi garaganiiiii....
g

gostnezvani

pre 11 meseci

Koliko razumem, srpske sudije su odbile da sude. Bolje da se bave time, zašto su odbile?
m

murga drot

pre 11 meseci

Ne treba ni da počinju da sude sledeću sezonu babe. babu je trebalo odavno ugasiti.
t

turgenjev

pre 11 meseci

Treba da odbiju i suđenje sledeće sezone. Bežite od tih Slo-Cro Baba.
D

Dejan Ša

pre 11 meseci

Pa dobro, već smo se zabrinuli da je baš sve po vašem, gospodine Čoviću. Dajte Zvezdi sve titule u narednih 100 godina, možda ali samo možda će sve biti u redu.
п

па...

pre 11 meseci

...што би дали титуле кад ће их Звезда освојити? Зна се коме се даје.
Д

Две петокраке

pre 11 meseci

Може ли икада једно нормално финале без скандала, тензија, хаоса, туче, саопштења, позива на линч, болесне мржње и одвратне атмосфере? Вас треба угасити или приватизовати. Црвена звезда и Партизан су канцер српског спорта.
n

noleeeeeeeeeeee

pre 11 meseci

ugasite se opet.
J

Ja sam jaaa

pre 11 meseci

"Gospodo" iz zvezde, za sve sto se bude desavalo u finalu mozete samo vi da budete krivi, za celu sezonu napisali ste saopstenja koliko cela Aba ligu od osnivanja
d

dekrime

pre 11 meseci

Covic politicar namerno ovo radi. Ovome nije mesto u sportu
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Ukoliko dodje do 5.meca, kvota da ce suditi javor, pukli i boltauzer je 1.01. Za sad su ih rasporedili po jednog na svaki mec.
N

Nele 007

pre 11 meseci

To su ZVEZDOMRZCI...potrudice se da Zvezda ne bude sampion
c

cv

pre 11 meseci

partizan gospodski ne kuka bravo Žoce budi gospodin.
д

да, да...

pre 11 meseci

...прави господин 😂😂😂 нема шта.
G

Gost999

pre 11 meseci

Sudije kao da ih je Ostoja sam birao

gemathegreat

pre 11 meseci

A nije ???
S

Saopstenje

pre 11 meseci

Srpskih sudija nema, upravo zbog vas doktore.
д

да, да...

pre 11 meseci

...а шта беше у Вршцу?
g

gost GM

pre 11 meseci

ljudi moji ovima nista ali bas nista neodgovara.auuuuuuuuuuuuuu
b

bruka

pre 11 meseci

Sramote bez...
S

Sb

pre 11 meseci

Ovi ci#@ni su stvarno bruke, nista njima ne odgovara, jel moze covke da sudi?