Branko Lazić (©MN Press)
Branko Lazić (©MN Press)

Zvezda čuva kapitena, dogovoren nastavak saradnje

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.07.22. | 16:02

Branko Lazić ostaje na Malom Kalemegdanu

Pričao je prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović o mogućim dolascima i ostao enigmatičan po pitanju imena, a na Malom Kalemegdanu spreman je novi potpis - Branko Lazić ostaje na mestu uspeha!

Šampion Srbije i Jadranske lige dogovorio je sa svojim najdugovečnijim igračem nastavak saradnje na još dve godine, s tim što će druga sezona biti opciona. Čovek koji je u klubu od početka velikog uspona Crvene zvezde u poslednjoj deceniji ostaje sa namerom da produži trofejni niz koji traje od 2013. godine i prvog osvojenog Kupa Radivoja Koraća. Lazić je sa crveno-belima osvojio svih 20 trofeja u ovih 11 godina otkako je klub postavljen na stabilnije temelje.

Izabrane vesti

"Čovek koji je sinonim za vernost, istrajnost, uspehe i čvrstinu Crvene zvezde u poslednjih 11 godina, tako će ostati u crveno belom dresu sa novim ugovorom punih 13 sezona, čime će se izjednačiti sa takođe legendama kluba Vladimirom Cvetkovićem i Dragišom Vučinićem. Ispred njih sa 14 sezona u dresu Crvene zvezde ostaje još jedna legenda kluba Slobodan Nikolić. Naš Laza je rekorder kluba u bukvalno svim statističkim parametrima. Godinama jedan od najboljih defanzivaca u Evropi i najbolji u ABA ligi (dva puta biran za najboljeg defanzivca regionalne lige), odigrao je 697 utakmica u crveno belom dresu, osvojo je 20 trofeja (6 aba liga, 7 titula prvaka Srbije, 6 kupova Srbije i Superkup ABA lige)odigrao najviše evropskih utakmica čak 233, a sa 3148 poena je trenutno 14. na večitoj listi strelaca KK Crvena zvezda", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

Lazićev potpis je peti zvanični na Malom Kalemegdanu ovog leta. Prvo je aktivirana opcija za Erona Vajta, pa se u klub vratio Nemanja Nedović, zatim su potpisali Hasan Martin i Džon Holand, a čeka se još nekoliko pojačanja, u stručnom štabu i sastavu...

Podsetimo, iz Crvene zvezde su iz prošlogodišnjeg tima otišli Nejt Volters, Ostin Holins, Dejan Davidovac i Nikola Kalinić, dok je Marko Simonović postao prvi pomoćnik u stručnom štabu Vladimira Jovanovića.


tagovi

Branko LazićKK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara