Komentari na vest

Zvezda bez Tea i Nedovića poražena od Olimpijakosa, Rajt i Vezenkov ubacili 49 poena

j

još neko klopa

pre 6 dana

ajde, počelo je da se uigrava, sklapaju kockice i ostale fraze... slične kvote za EL sa komšijama, nama nešto manje šanse, ali isto je to, realno. da vidimo kako ćemo da prođemo u Rusiji- nema tu praštanja, željni su dobrih turnira, vrhunskih ekipa. sad, šta mogu da dobiju, to je drugo pitanje. biće ovo dobar tim, bez obzira što 7 domaćih mladih igrača ne ostaju na šuterskom treningu sa strancima ili mi nismo čuli za taj slučaj.
B

Bida

pre 6 dana

Ovi ih dobili sa drugim timom xaxa bez 8 igraca
a

aleksa3428

pre 6 dana

Some, pogledaj sa kakvim protivnicima igrate. 12 novih igrača ali je Žoc mađija, jel te... Hoće to... I prošle godine ste u pripremnom periodu "kidali", kad je došlo ono pravo 7 poraza za redom.
D

Dadadadada

pre 6 dana

Pa kolika bi razlika bila u korist Olim.da su igrali Milutinov,Fal....pa ovaj Bolomboj bio sam ispod kosa....
E

Efes likes this

pre 6 dana

Ocekivano i nista novo. Novi fenjer, ko zna koji po redu. Borba grcevita za Top 17. Bilo bi zaista neprijatno da zavrsimo kao poslednjeplasirani. Sa druge strane, Olimpijakosu nije igralo cak 7 igraca. Jeste da su jos uvek pripreme ali ucinak Kenana, Dauma, Kaline, Plavsic, ....je zaista neprihvatljiv. Sto se Dede tice, proigrace on, za njega nema brige ali ovi ostali ... blagi uzas!
1

12345m12345

pre 6 dana

umesto da pumpamo ego protiv teranove i koreleonea, mi izabrali utakmice protiv najjacih...
@

@ 12345m12345

pre 6 dana

Ako insinuiras da sam grobar i da ne navijam za Zvezdu, gresis. Bas gresis. Ali, ne zameram ti. Jednostavno u tvojoj percepciji je nemoguce da pravi pravcati Zvezdas ima drugacije misljenje ili iznosi kritiku na npr selektovani sastav (pojedine igrace), pa pomalo i na trenera. Ima i takvih kojima se ova selekcija bas i ne dopada tj ne ocekuju neke bolje rezultate od prethodnih.
т

тесан пораз..

pre 6 dana

увек сам волео звезду,код ње је увек све тесно....
D

DDz

pre 6 dana

Idemoooo...osvajamo sigurno ligu Nebojse Cokija
S

Sale Kg

pre 6 dana

Jok, turnir na Siciliji i Sajmu!
1

12345m12345

pre 7 dana

umesto da komentarisu svoje osvajanje kupa sicilije, osvajaci nicega iz prosle sezone komenrarisu prijateljsku utakmicu sampiona aba lige...
G

Gorostas

pre 7 dana

Zilo je bolji fudbaler od Kristijana Ronalda, korisniji je za ekipu.
b

bljuc

pre 7 dana

230 komentara ejjj za jednu prijateljsku, bolesno bolesno, navijaci igokeje su pokazali koje su dno
j

jutka

pre 7 dana

Ovija Grci bez 10 igrača ne pobedili? Auuu po će bude TOP16
G

Gprostasw

pre 7 dana

Jel se secas kad si se veselim kada je Panter igrao za Zvezdu pa ispustio loptu i Partizan osvojio Kup? Jel se secas bracori moj it kafića? Jel se secas kako se veselio Gorostas u kaficu cele novi? Jel se secas?

VecaBg1971

pre 7 dana

Petrusev ne dolazi, rekao je nas pomocni trener da ne razmisljaju o njemu vise. Nije ni realno posle povrede Fala a narocito Milutinova sad.
d

djovani

pre 7 dana

Rekao je u smislu da moraju da gledaju sta imaju a naravno da ga zele! Dolazi i to je zavrseno, zivi bili pa videli
G

Gorostas

pre 7 dana

Oh, ne ne ne ne, necete skrenuti sa teme, a to je fudbalska reprezentacija Srbije. Grobarijo jel vam lepo odigrao Sašo Lukić desetka? Kako ste zadovoljni sa Sašom Lukićem u reprezentaciji, jel više nego na primer ili manje nego Ogi Jaramaz? Jel se sećate ja EP Ogi Jaramaz plejmejker napunio ga Spisu ako ste culi za njega a nas Ogi drzi tapse loptu 20 sekundi ne pomaze ni Nikola Jokić kao sto u fudbalu ne pomaze ni Pele pored Saso Lukica ali vi ne vidite njegov doprinos pa nisu ludi u Fulama onog sigurni je to mnogo dobro Fulam sta je Fulam za mojega Partizana ili Srbiju meni je to veci pojam ja kad vidim Fulam znam to je najbolje sigurno, ali odgledma utakmicu i vidim da je najgori apsolutno kao sto pise i ja tim sofa skoro ima jer njemu ne ide bonus ako drzi loptu kod sebe kao sto Kalabić povećava ocenu kao lada odbrandbeni IGRAC istrci prema napadu dobija ekstra pokrene pa mi onda znaci sofa skoro jer pokaze da je KALABA dobro ocenjen a realnost kriv za svaki gol nas KALABA ko Krstajić ali je znate vi kakav je tek Krstajić bio bio je najbolji verujte mi kada vam Kazem. Tako i KALABA najbolji je kao i Sasa LUKIĆ to sto na terenu ne doprinosi nicemu sem sto pravi rupu u odbrani i ovaj ne zna pas da baci nista ostalo ne urade ali to su nase vedete NEZAMENJLIVE moze i Mesi da dodjem nema tu sa Saso Lukićem . Ma idi unistili ste nam reprezentaciju ogradili ste nam je ljudi iz Partizana bolesni psihijatrijski slučajevi mentalno zaostali nacijaci Partizanovi neđatemudaotkinuceđovasodbatina
G

Gromada

pre 7 dana

Najbolje je odigrao Grujinjo a još bolje Sejo Kalač,a najbolje falkao,kako je samo sjajno šutirao sa 5 metara,zamalo pored gola,a kako je lošu loptu dobio od Živkovića,a uspeo je da šutne zamalo pored gola.
G

GprostasOranje

pre 7 dana

Ali Ipak Zilo i Saso Lukic igraju apsolutno svaku utakmicu u kojoj smo se raspadalo , znam njima ne odgovara ni Vlahogol ni Mitrogol ni najgoriJovic ikad odgovarao bi im SEMEDAR Bazdar MOZDA? Ili i Adem Ljajić i Mihajlo Ilic da zategne pozadi neko bi iz Partizana mogao kao Kristijan Belilc Belka bio je fantastičan to se trazi da oreš po terenu ne da igraš fudbal, zato je i izasao Grujic, igrao je fudbal kod nas se traži da oreš
G

Gprostas

pre 7 dana

Šta je to naspram Zilovih 60 utakmica i apsolutno 60 nicega ? Nista sitnica. Kao i freske Kalabe Vase mentalno zaostalog idola, nista.
G

Grobarijo

pre 7 dana

Grobari jel stigo bio na četvrtu u finalu KLS a prošle sezone Kalaba pred grobarijom ?
D

DrvoMama

pre 7 dana

Da li je Fića krenuo za Beograd? Zvace momke u plavom ako bude problema
S

Stiže

pre 7 dana

🚔 u 🥫
G

Gorostas

pre 7 dana

Sašo Lukića obavezno dovesti u Arenu kada bude igrao Partizan, da mu navijaci Partizana pevaju u glas pesmu neku i onaj čupavi sa naočarima da skače pored Sašo Lukića i da se stvori euforija oko njega i nikada neće izaći iz prvih jedanaest reprezentacije mapa desetka. To grobarijo !!!! Samo jako!!! Sašo Lukić jedan je od nas!
G

Gorostas

pre 7 dana

Žila Kalaba i Bleki isto da dođu. Mogu da budu najgori sledecih deset godina, niko nece smeti da ih skloni iz prvih jedanaest, odmah ćemo da pevamo onu pesmicu predsedniku. E, inače gledao sam utakmice Partizana i ona publika koja dođe je izuzetno nekulturna, posle auta i prvog faula posle omasene Sanse ta sacica iskompleksiranog jada viče tu pesmicu. Tako grobarijo svi u Arenu Nasi heroji iz Danske i sa utakmice protiv Španije gde su ostavili poslednji atom snage kada dodju u Arenu svi u glas kao štit oko njih. To se Telo Bjeki svidja tu je i Falji Ramadani ima 30 godina Gulan ekipica svi za Partizana dali nesto tolike godine preko reprezentacije i Loma i Rna svi i Šćepakadabra svi oni nase legende fudbala i Ivan Radovanović i molim vas Lola da dodjem, sve vedete na jednom mestu da pevaju Saso Lukicu desetki, svi oni su doprineli njegovoj prvoj postavi. I Mihajlo Ilic odmah nema vise da se ceka nista tako smo izgubili Svetu maloga SEMEDAR je tu kao zapeta puška to je to.mbogo je jaka grobarija i kulturna
D

Da se zna

pre 7 dana

"Ujka Žitko" je Zoran Ilić iz Lomnice kod Despotovca. Ima 56 godina i žena mu se zove Slađa. Smrdi i preko slike. Na Mondu, ovde i na ostalim portalima sa 150+ nikova botuje 24/7. Nekada je banovan sa Mozzarta pod nikom Lomunac zbog vređanja, psovanja i bezobrazluka. Eto, pa ko želi da sa njim popije pivo izvolite😎

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Svako dete zna ceo grad to zna.Da ste cave vi da su vam vodje sve sns!😂😂😂😂
Z

Zabrinut

pre 7 dana

To se ne radi,druze.
1

1980

pre 7 dana

Poraz ko poraz na pripremama nebitna stvar nego me opasno nerviraju ovi iz Olimpijakosa. Nikada ali nikada nam nisu izašli u susret u vezi bilo čega.

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Teo viski odneo 🧹 u Drajzerovu!😂😂😂😂

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Ostade vam 🧹 u Beogradu!😂😂😂😂
S

Sajsi

pre 7 dana

lujka zitko placi u mraku
R

Raffa

pre 7 dana

Pa cuvamo je za vas 🤣🤣🤣
a

arroyo

pre 7 dana

prijateljska utakmica, dva bratska kluba, a tegijevi sektaši se raduju porazu zvezde kao da im je rođendan, pa ima li kraja šizofreniji
Z

Zvezda leee

pre 7 dana

Kuku nama opet sa Lazicem, Mitrovicem , Nedovicem , Ilicem , Dobricem , Kalinom Nikad nista sa njima uradili nismo.
B

BAHATI KLUB

pre 7 dana

I necete
a

ajajaj

pre 7 dana

Davidovac,Lazić,Mitrović,Plavšić... sa njima jedva i aba liga da se igra a kamoli nešto ozbiljnije.
S

Skid81

pre 7 dana

Докле год је тренер вечи од играча, а и клуба, а притом се после 3 године и даље куну у њега, од Партизана нема ништа. Још када на то додамо да су српски играчи махачи пешкира, толико о томе колико држава има од Партизана. Сама чињеница да дотични пушта странце са абнормално уговорима да дивљаху, а на наше се дере чак и кад су на клупи, мени се смучи живот. Има дотичниреноме, заслужио га је, али однос према домаћим играчима ми га је огадио. И нисам чак ни редован навијач Звезде, ово ми је чиста логика што очи виде и утисак.
@

@

pre 7 dana

Zasto na vestima o vasoj utakmici ti prises kako ti se ogadio Zeljko, kakve on veze ima sa ovim vestima?
B

Bole01

pre 7 dana

Ali si jako iskompleksiran, moguce i bolestan.. A ja sam Zvezdas, isto da se zna

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Znaci pocela da igra 🧹😂😂😂😂AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
S

Sajsi

pre 7 dana

lujka zitko placi u mraku Sladja je kod mene
s

samo polako

pre 7 dana

Bice vesti iz kk igokea samo polako ,plakacete
v

vidi ga

pre 7 dana

Bolesnik je ostavio sam vise od 100 komentara na ovoj vesti

Vamos

pre 7 dana

Voli Mozes Rajt da obradi fmp gde god stigne.
J

Jaa

pre 7 dana

Dobro ljudi, ima li kraja ovome? Da li je moguce procitati neki normalan komentar? Videcemo za par meseci ko je gde i ko je bolji. Cinjenica je da ni ZVEZDA ni PARTIZAN nemaju ekipu da urade bilo sta u evroligi. Cist prosek….. A ovaj rat izmedju navijaca nasa dva najveca kluba mora stati. Neka se ova dva slepca (svi znamo na koga mislim) prepucavaju po medijima koliko hoce, to im je posao. Mi treba samo da navijamo za svoj voljeni klub….. Pustite te barabe od politicara i kvazi strucnjaka neka se pokolju medjusobno. Pozdrav za sve prave navijace.
B

Bog Kocke

pre 7 dana

Trening meč TIMOVA KOJI SE SKLANJAJU U EVROLIGI KAKO KOME TREBA
@

@ssss

pre 7 dana

Drugim rečima za Oli gotovo niko nije igrao.
c

cirkus

pre 7 dana

1/2 Oly -🥫 87:83 🤡
Ч

Чуме

pre 7 dana

Шта, изгубили смо од партизана??
e

e

pre 7 dana

To je ipak nemoguce.
K

KzkAk

pre 7 dana

C..... tuga pregolemaaaaaa
S

Streptomicin

pre 7 dana

Izgleda da smo vam reset NANELI, hehehe.
K

Krme

pre 7 dana

Konzerve🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫🥫
S

Streptomicin

pre 7 dana

Limari Zidjinovci, hehehe
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

Opet invazija Uja na vestima o Zvezdi. Klub koji drži dva Svetska rekorda, u KK 31 godinu bez titule, više od 3 cele Decenije, u FK bez pobede u kupu-ligi šampiona 41 godinu, više od 4 cele Decenije. Apsolutni i neoborivi Svetski rekord i podatak za Ginisa bez konkurencije. Trenutno u KK bez titule 11 godina, u FK bez titule 7 godina. Pa se posle neko čudi što mukice spavaju na vestima o Zvezdi.
p

pp

pre 7 dana

Gle,gle naprednjackog pulena...te titule i sam znas ko je osvojio...bez av,av ste nula...a i to ce biti brzih dana
4

44444555

pre 7 dana

Brate vidis da se sprdaju sa nama.
J

Jel to

pre 7 dana

Misliš prosinečki,ivković,jurić?
m

merllin_pfc

pre 7 dana

🤡🤡🤡
D

Don Vito Corleone'

pre 7 dana

@Jel to. Ćuti Purgo kod vas je igralo 5 puta više ŠIP,HR i MUSL igrača nego kod nas. I nikada nemojte da zaboravite gde ste osnovani 45' i ko vam je posle bio PreCednik.
J

Jel to

pre 7 dana

Mozda a možda i ne, ali niko od naših nije odlikovan na proslavi godišnjice oluje i niko naš nije finansijer spomenika oluji u Kninu, kao onaj vaš što mu keva iz Čačka
v

vidi ih samo

pre 7 dana

prebrojite broj komentara na ovoj vesti pa onda cete citati o botovima i sendvičarima na vestima kk igokea od tih istih sto su ovde ostavili 80% komentara
e

ej

pre 7 dana

Sad vidimo ko su sendvicari i botovi
s

sta reci

pre 7 dana

jedan bolesnik je na ovoj vesti ostavio 80 komentara ...

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Radi 🧹 u Drajzerovoj😂😂😂😂
@

@Ujna Zitka

pre 7 dana

Kakvo je vreme u Kovinu, jel pada kiša.
S

Srejo kopačka

pre 7 dana

Teo opet ima probleme sa suprugom i umesto da to smiri opet je počeo da pije što nije dobro Znam da nije lako ali mora da se fokusira na sebe i na svoju igru
@

@srejo kopacka

pre 7 dana

u prevodu na naski zabole ga da igra prijateljske utakmice
S

Streptomicin

pre 7 dana

Ne smeta mu to da metla pacere.
S

Sreća

pre 7 dana

pa je u FK stigao Radonjić,može da pomogne svojim velikim iskustvom.
B

Budak

pre 7 dana

A jel idete na F4!? 😂😂😂🥫🥫🥫🤣🤣🤣🤣🥫🥫🥫🥫😂🤣🤣🥫🥫🥫🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂
S

Streptomicin

pre 7 dana

Metla, hehehe
F

Fmp Rakitovo

pre 7 dana

Dobili nas ljudi bez 7-8 igraca sramota 😭😭
o

otkud sad ovo

pre 7 dana

Otkud ovoliko komentara komšija malih iz zagreba, zar mi nemamo botove i sendvicare kako ovoliko komentara njihovih?
g

gunnersi

pre 7 dana

Dobro se pokazali Daum, Ajzea i Plavsic.
n

nonameee

pre 7 dana

najjace kako se grobarke raduju... zaboravise 8-0 :) zaboravise i sve igrace koji su ih tuzili... zaboravise da nemaju domacih igraca i da su nezapamceno promijenili komplet roster ... igrace domacu ligu sa pionirima... a da, oni to ne igraju... oni se ne bore za trofeje... oni igraju elitno takmicenje, kad drzava plati 2 puta u 10 godina...i malo da pricamo o 13 mjestu i top 9...
b

banana drzava

pre 7 dana

ali mamu ti nismo zaboravili....
I

I onda

pre 7 dana

I onda slušam priče kako partizan i zvezda mogu da osvoje el 😳 ljudi ovi su nas pobedili sa 8 igrača znaci petorka i 3 igrača na klupi ,igrali sa trećim centrom itd .. ljudi partizan i zvezda mogu da budu 9 i 10 i to da bude uspeh
m

mukice mala

pre 7 dana

Bice grobarskih vesti ne brini
G

Grobarcina

pre 7 dana

15:0 istorija 🥱
S

Streptomicin

pre 7 dana

22-0. Hehehe
C

Charlie METLAAAAAAAAAA

pre 7 dana

Uzmi Željko Majkl Džordana, Majkl Džordana! Džaba Vam novci moji sinovci, raćeka Vas opet Lazići i Davidovci!

Ујка Житко ПФК

pre 7 dana

Teo viski bio na treznjenu,dok nedovic dominira na twiteru😂😂😂😂
т

ти си

pre 7 dana

доминантан на Звездиним вестима...тешко је бити данас навијач малог партизана
Z

Zoc na aparatima

pre 7 dana

Zamisli takav ti rasturio ekipu od 20 milki ahahahaha
K

Komentator

pre 7 dana

I takvi igrači vas ometlaše dva puta ;)))
S

Sajsi

pre 7 dana

lujka zitko placi u mraku
V

Valdano

pre 7 dana

Olimpijakos ima najjaci tim u svojoj istoriji, samo da budu zdravi.Sa Paom ce da se bore za evroligu i prvenstvo. Prejaki su, tesko da im neko moze parirati, Real je propustio mnogo igraca.To su ekipe koje odskacu,sve ostalo je podjednakog kvaliteta.Tu je velika sansa Zvezde i Partizana.Mada Zvezdi za najveci iskorak fali Petrusev i recimo jos jedan jaki kombo-plej kao sto je nekad bio Dzenkins, a Partizan je jos uvijek nepoznanica, mada ima sjajnih pojedinaca.
p

poručnik

pre 7 dana

ovo miriše na dobru sezonu,bićemo 15.u el 😂😂😂
d

delijecroatia

pre 7 dana

dan zalosti za fmp1

gemathegreat

pre 7 dana

U
K

Kup

pre 7 dana

Dominacija srpskih košarkaša...popunili sve rublike, fali je Nedović...izgleda mu je ovaj mesec ciklus jači od prethodnih...
S

Streptomicin

pre 7 dana

Jaci ciklus ima Aleksandar Mitrovic, hehehe
K

Kup

pre 7 dana

Streptomicin, uzmi brate jači antibiotik...probaj sa probioticom, da malo manje .....
S

Strasno

pre 7 dana

Majko mila kakvi jadni komentari kao da smo izgubili od Iraklisa... ali definitivno nam treba hitno centvorka, ne moze kalinic to igrati
G

Guh

pre 7 dana

A u železniku MUK
G

Guh

pre 7 dana

A u železniku MUK
G

Gost997

pre 7 dana

Citiracu velikog Bila Belicika "prijateljske utakmice me ne zanimaju", a ko god daje zakljucke na osnovu prijateljskih taj 3 ciste o sportu nema
T

Trebinje

pre 7 dana

Vreme je da kss opet iskešira još minimalno 14 miliona da klub iz železnika napokon prvi put u svojoj kratkotrajnoj istoriji pokuša da udje u taj top 8.
В

Веља

pre 7 dana

За клуб из Железника не знам, Звезда је играла топ 8 у сезони 2015/16, када је партизан био у Еврокупу, одакле је касније вољом власти и новцем народа угуран у ЕЛ.
T

Trebinje

pre 7 dana

Vreme je da kss opet iskešira još minimalno 14 miliona da klub iz železnika napokon prvi put u svojoj kratkotrajnoj istoriji pokuša da udje u taj top 8.
T

Top 12 zoc

pre 7 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe "najboljeg trenera" galaksije: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
T

Top 12 zoc

pre 7 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe "najboljeg trenera" galaksije: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
T

Top 12 zoc

pre 7 dana

Da se malo vratimo nazad i podsetimo na fantasticne uspehe "najboljeg trenera" galaksije: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!😂
S

Sine moj

pre 7 dana

Ti si neki vrlo dobar poznavalac evropske kosarke i trenera. Sine moj ubogi nemoj da se brukas,treba da budes ponosan kakvo svetskog i evopskog trofejnog trenera ima Srbija. Mozda ti je lakse i manje te boli kad slusas ove nase strucnjake andjsa,covica,jakovljevica i ostale velikane kosarke. Sine moj budi mi dobro i da si mi ziv i zdrav.
L

La la lend

pre 7 dana

A ne slusace onog zrelog za lobitomiju pacijenta Zeljka Pantica
N

Nemanja02888

pre 7 dana

Taj najveći trener Galaksije je više uradio po povratku u svoj Partizan u sezoni 2022/2023 sa onim sada čuvenim već klasikom četvrtfinalnim protiv Reala gde smo svi znamo kako izgubili sa 3-2 nego tvoj smešni klub koji bio Zvezda ili FMP nema jednu jedinu pobedu u istoriji plejof Evrolige 😂, jer ste samo jednom i učestvovali u plejofu 2016 i bili pometlani od CSKA, kažeš 8-0, smeje vam se cela Evropa što ubrajate pobedu sa -12 😂, ali i to je sitno jer smo mi vas metlali 🧹 sa 15:0 😂, jbg boli što na drugoj strani imaš klub koji je osvajač Evrolige, učesnik 4 puta fajnal fora te iste lige, ni sam ne znam koliko četvrtfinala plejofova Evrolige, i onda je teško, znam da je teško tešiti se Čović-Grujin "trofejima" koji vrede koliko i školska republička takmičenja 😂
Z

Za Nemanja

pre 7 dana

Zaboravio si da nabrojis i trofej osvajaca druge lige Jugoslavije.E jado,ne postoji nijedan velikan na svetu da je ispao iz lige,osim ako je izbacen,zato i jesu velikani.
J

Jonas

pre 7 dana

preko 100 komentara za obicnu pripremnu utakmicu i to od jedan od favorita u el, i onda recite nesto za botove i sendvicare...
R

Retro

pre 7 dana

Ja reko grobari nestali posle blamiranja u fudbalu. Jna se urusio bruka kad se prodje pored njega. Ispali svud sve gori I gori . A oni izgubila zvezda u basketu priprenu jeeeeeeeee hahahahahhahaha
x

x1122

pre 7 dana

Imas li dva razredna osnovne???
J

JSO

pre 7 dana

Koliko je ovim grobarima ispran mozak da postaje smesno...hahhahahhahahhahah,strah u njima izmice kontroli. Dobili su malo na optimizmu. Konacno jedan trofej za rumenog,pa makar to bio i prijateljski turnir. Grobari,patnja ce biti duga i hladna,bez sekiracije.
S

Saj

pre 7 dana

Vidi ga ovaj JSO,boze moj sta je ovo?
P

Pedjah

pre 7 dana

Smejemo se nesto Zvezdi zbog dobrog otpora mocnom Olimpijakosu i to na njihovom terenu, A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
x

x1222

pre 7 dana

Kako je ovo providno,pa jel ti mislis da mi svi imamo 2 osnovne kao ti?????????
I

Ivanoo

pre 7 dana

Kako možeš da pišeš da smo 14-15 godina bez titule u košarci kada smo pre neki dan osvojili jednu na Siciliji. Pobedili smo jake rivale koji će za godinu-dve biti u vrhu Evrolige i osvojiti je.
P

Pedjah

pre 7 dana

Smejemo se nesto Zvezdi zbog dobrog otpora mocnom Olimpijakosu i to na njihovom terenu, A sta tek mi da kazemo, u Fudbalu titule videli nismo cak 9 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u Kosarci jos i gore, cak 14-15 punih godina bez ijedne osvojene titule i odigrane EL u ovoj deceniji + izgubljena 3-pla kruna ove sezone + ispadanje iz EL i top 12 ove godine, i na sve to jos i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
p

pazi ti njih

pre 7 dana

Auu koliko grobarskih komentara na ovoj vesti, ko bi rekao, to su isti oni sto spominju sendviče jer zamislite neko ostavi komentar na vesti partizana...zamislite
p

pazi ti njih

pre 7 dana

Auu koliko grobarskih komentara na ovoj vesti, ko bi rekao, to su isti oni sto spominju sendviče jer zamislite neko ostavi komentar na vesti partizana...zamislite
M

Metla8

pre 7 dana

U zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90 mil za budzete, klub iz laktasa izgubio cak DVE Triple krune i dobili metlanje🧹 od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,to je za Ginisa i da deca izucavaju u skoli!
4

444

pre 7 dana

Ludilo mozga..pogresi covek komentar na vest..ili je bilo copy - paste
M

Metla8

pre 7 dana

U zadnje 3 godine sa potrosenih cak 90 mil za budzete, klub iz laktasa izgubio cak DVE Triple krune i dobili metlanje🧹 od cak 8-0 u samo jednoj sezoni,to je za Ginisa i da deca izucavaju u skoli!
e

ej bre

pre 7 dana

Koliko ostojinih botova covece... i onda ce da placu kada neko ostavi komentar na vesti jsd
Z

Zelen

pre 7 dana

Kako su ovde budale lupetale da je Plavsic licno Sekil Onil a on tek zelen za El pa za koju godinu mozda i postane El igrac ali sta do tada,,,,,,
B

Bertans

pre 7 dana

Jedan te isti lik koji koristi preko 30 razlicitih nadimaka i nick-ova poput: Grobarcina, Guh, Grupni, Podesen, Pedjahn, Rakitovo Fmp, Missisipi, Pozdrav od strine, @, Sferopulosov Fmp, Krme, Miloschichichi, Trebunjac...itd itd Ostavio ovde jedno 30 poruka sve sa Laznih profila, taj lik je inace placeni Limarov bot koji spinuje poruke protiv Zvezde po svim mogicim sportskim portalima koji postoje u Srbiji! Ima oko 40 god,zivi jos sa roditeljima koji ga izdrzavaju od njihovih penzija,ne radi nista i nije zaposlen nigde,nije ozenjen i nema ni kuceta ni maceta u zivotu,ceo zivot mu se svodi na drzanje Telefona u rukama po 24h non stop i spamovanja poruka bukvalno dan i noc po svim mogucim portalima u Srbiji! Tako da ako negde na internetu vidite ove nadimke i nick-ove koje sam naveo na pocetku poruke, da znate odmah o kome se radi....
P

Premudri

pre 7 dana

Da li si to upravo sebe opisao?Čoveče,pa ti si najveći bolesnik na svim portalima...samo pišeš gluposti i zauzimaš mesto normalnim ljudima...idi leči se...mada..već je kasno
k

kimi86

pre 7 dana

te nikove koje si spomenuo botuje na partizanovim vestima,i nije ostojin nego cokijev bot.da ne bude zabune
x

x122

pre 7 dana

Mislis na onog igokea???
B

Bertans

pre 7 dana

Jedan te isti lik koji koristi preko 30 razlicitih nadimaka i nick-ova poput: Grobarcina, Guh, Grupni, Podesen, Pedjahn, Rakitovo Fmp, Missisipi, Pozdrav od strine, @, Sferopulosov Fmp, Krme, Miloschichichi, Trebunjac...itd itd Ostavio ovde jedno 30 poruka sve sa Laznih profila, taj lik je inace placeni Limarov bot koji spinuje poruke protiv Zvezde po svim mogicim sportskim portalima koji postoje u Srbiji! Ima oko 40 god,zivi jos sa roditeljima koji ga izdrzavaju od njihovih penzija,ne radi nista i nije zaposlen nigde,nije ozenjen i nema ni kuceta ni maceta u zivotu,ceo zivot mu se svodi na drzanje Telefona u rukama po 24h non stop i spamovanja poruka bukvalno dan i noc po svim mogucim portalima u Srbiji! Tako da ako negde na internetu vidite ove nadimke i nick-ove koje sam naveo na pocetku poruke, da znate odmah o kome se radi....
s

slukas

pre 7 dana

Covic ima takvih bar 15!
H

Hmm

pre 7 dana

Auu koliko grobarskih komentara na ovoj vesti, ko bi rekao, to su isti oni sto spominju sendviče jer zamislite neko ostavi komentar na vesti partizana...zamislite koliki su to licemeri, ej posle olimpijakosa oni se javljaju,
Z

Zauvek zvezdaš

pre 7 dana

Nisam gledao utakmicu tako da ne mogu da nešto pametno napišem. Ovako po broju poena igrača nas su u igri držala oba plejmejkera koji su maltene dali 50% poena a to nije dobar pokazatelj jer Mekintajerovi i Jagovi šutevii ili prodori u poslednjim sekundama napada neće uvek ulaziti u koš. A to je znak da u ovoj utakmici nismo mogli da organizujemo napade kako treba, spoljni igrači odnosno šuteri sem Dobrića ništa, dok tri igrača koja su pokrivali poziciju 4 Daum, Davidovca i Kalinić ukupno 3 poena. Tri centra sa 25 poena su svoje isporučili u napadu ali izgleda da slabo igraju odbranu. Teodosić i Nedović neznam koliko su nedostajal? Možda Teodosić sa 10 minuta igre da pogodi neku trojku ili da neku asistencije. Nedović znamo svi kako može da odigra od sjaja do očaja ali je veća verovatno ća ovo drugo tako da mislim da on nije nedostajao. I uopšte moje neko mišljenje je da njih dvojca isto kao i Lazić i neće imati neku veliku minutažu u Evroligi i često će biti i van 12.iz svega navedenog očigledno nam fali vrhunski igrač na poziciji 4 i po svaku cenu dovesti nekog. Sledi turnir u Rusiji, biće prenosa sve tri utakmice koje budimo igrali p da vidimo i onda da donesemo neki zaključak.
n

nezvani

pre 7 dana

bolje da nisi nista ni pisao
S

Svaka čast

pre 7 dana

Nisi gledao a sve znas,idite begajte bre,sve sami strućnjaci.Kako bi bilo da si gledaoooo
B

Bertans u Dubaiju

pre 7 dana

A U LAKTASIMA MUK!
B

Bertans u Dubaiju

pre 7 dana

A U LAKTASIMA MUK!
P

Pitanje

pre 7 dana

Ne razumem grobarske jadne komentare, zar Olimpijakos nismo pobdedjivali kada su bili bili kompletni prethodnih sezona kakve veze ima da li su kompletni ili ne?
8

8-0

pre 7 dana

Само да подсетим омађијане и залуђене селфи тик ток бресквице југ. Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
N

Nemanja 02888

pre 7 dana

15:0, 5x🧹😂
8

8-0

pre 7 dana

Само да подсетим омађијане и залуђене селфи тик ток бресквице југ. Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
8

8-0

pre 7 dana

Само да подсетим омађијане и залуђене селфи тик ток бресквице југ. Желимир Обрадовић и КК партизан за 3 године са 90+ милиона евра: 21/22 Еврокуп ❌ 21/22 Куп Србије ❌ 21/22 КЛС ❌ 21/22 АБА Лига ❌ 22/23 Куп Србије ❌ 22/23 Евролига ❌ 22/23 КЛС ❌ 22/23 АБА Лига ✔️ 23/24 Суперкуп АБА ❌ 23/24 Евролига ❌ 23/24 Куп Србије ❌ 23/24 АБА лига ❌ 23/24 КЛС ❌....
s

sta reci

pre 7 dana

Ne razumem grobarske jadne komentare, zar Olimpijakos nismo pobdedjivali kada su bili bili kompletni prethodnih sezona kakve veze ima da li su kompletni ili ne?
r

reb8888

pre 7 dana

...nastavlja se izivljavanje protivnickih centara, kao prosle sezone. od prvog dana sam pricao da nam je neophodan jedan teski centar i nikako mi nije jasno kako u klubu to ne vide. a drugo, kodi dosao kao najbolji asistent evrolige i on nam je najefikasniji svaku utakmicu a ima po 1-2 asistencije, nije mi jasno sta se tu desava nikako. nadam se da janis zna sta radi...
S

Sta reci

pre 7 dana

Otkud ovoliko komentara iskompleksiranih franjevaca zar samo mi ne komentarisemo njihove vesti, zar mi imamo botove otkud sad ovoliko vaših komentara
P

Pedjahn

pre 7 dana

Bertans u Dubaiju a u Laktasima MUK
P

Pedjahn

pre 7 dana

Bertans u Dubaiju a u Laktasima MUK
E

Ejjj

pre 7 dana

Koji grobarski kompleksi koliko su oni nagrnuli da nam objasne kako je Olimpijakos oslabljen bio ejjj,koji komplsksi
P

Priznaj istinu

pre 7 dana

Cak bez 7 ponajboljih igraca, a vi bez 2 i opet vas dobise!
s

sta reci

pre 7 dana

Koji grobarski kompleksi koliko su oni nagrnuli da nam objasne kako je Olimpijakos oslabljen bio ejjj,koji komplsksi
I

Ipak bez pola tima

pre 7 dana

Nisu igrali : Volkap, Gos, Evans, Fal, Papanikolau, Milutinov i Petrusev a vama Teodosic i Nedovic oni sa 8-9 igraca vi sa 13 pa opet nesretnici izgubiste!
G

Grobarcina

pre 7 dana

Hahah Olimpijakos bez 7-8 igraca trpajjjj 🤣
l

limenkas cigany

pre 7 dana

igrali basket u Petruševa, jbg neće sleteti na Teslu, plakyy beogradski tinuninuninuninu
m

markoni45

pre 7 dana

bez cetvorke i visoke petice nemamo sta da trazimo za top 8 u euroleague
T

Tripla Kruna

pre 7 dana

Jedno pitanje za navijace Dodikovog Privatnog kluba iz Laktasa nastalog 2007 nakon Fuzije sa igokeom: A gde su vam Bertans,Mirotic,Slukas,Moneke,Dzejms...itd itd koje najavljujete da ce doci kod vas evo 2-3 pune godine za redom! Niko od Najboljih igraca u EL Nece ni po koju cenu da dodje u metla klub koji u zadnjih 15 god osvojio samo JEDAN trofejcic,na sve to EL igrao nije 13-14 punih godina za redom,a u poslednje 3 god sa najvecim budzetom u Evropi i "najboljim trenerom" galaksije izgubio cak 2 Triple krune i dobio 8-0🧹 u svim derbijima u samo jednoj sezoni,jel to ta vasa "slavna istorija" kojom se toliko ponosite?
G

Grobarcina

pre 7 dana

Bez 8 igraca igrali ljudi bruke jedne hahaha

XXXMAX

pre 7 dana

Dule Vujošević naneo ogroman kompleks i ozbiljne posledice.
N

Nemanja02888

pre 7 dana

Naša slavna istorija kojom se ponosimo: Osvajači Evrolige, 4 puta učesnici fajnal fora Evrolige, ni sami ne znamo koliko četvrtfinala plejofova Evrolige, najveći i najtrofejniji srpski klub, klub koji ima više članova kuće slavnih nego vi učešća u plej-ofu Evrolige (igrali jednom 2016 i pometlani od našeg bratskog CSKA, dakle nemate jednu jedinu pobedu u istoriji bili Zvezda ili FMP u plej-ofu Evrolige), svi vodeći igrači kroz istoriju Srpske reprezentacije su bili Partizanovi igrači, rušimo sve moguće rekorde i poseti na košarkaškim utakmicama, 4- ti, samo 3 NBA kluba ispred nas(za razliku od vas koji lažirate brojeve posete 😂), imamo najvećeg košarkašku ličnost Evrope svih vremena na klupi, čovek je u trenerskom poslu ono što je Majkl Džordan u igračkom, zato ga i mrzite 😂, verovatno sam još milion stvari zaboravio ali ajde. Na drugoj strani imamo klub koji je ugašen 2011 i sada je FMP, Čovićev klub, klub lika koji vas je ubedio da navijate za tuđ klub misleći ili praveći se ludi da je vaš 😂, kažeš metlanje od 8-0, pa cela Evropa vam se smeje što ubrajate pobedu od -12 😂, a i to je sitno jer smo mi vas metlali 🧹 sa 15 0 😂, najgori ste klub uz Asvel i Albu u istoriji Evrolige, u novom formatu ste jedini klub koji iz ova dva pomenuta nije igrao plej-of, držite rekorde po najvećim porazima u istoriji Evrolige, kantaju vas po 50 razlike 😂, zašto, pa zato što tamo nema Čović-Grujin tandema 😂, lokalni ste, mali klub i pomirite se sa time
T

Tripla Kruna

pre 7 dana

Jedno pitanje za navijace Dodikovog Privatnog kluba iz Laktasa nastalog 2007 nakon Fuzije sa igokeom: A gde su vam Bertans,Mirotic,Slukas,Moneke,Dzejms...itd itd koje najavljujete da ce doci kod vas evo 2-3 pune godine za redom! Niko od Najboljih igraca u EL Nece ni po koju cenu da dodje u metla klub koji u zadnjih 15 god osvojio samo JEDAN trofejcic,na sve to EL igrao nije 13-14 punih godina za redom,a u poslednje 3 god sa najvecim budzetom u Evropi i "najboljim trenerom" galaksije izgubio cak 2 Triple krune i dobio 8-0🧹 u svim derbijima u samo jednoj sezoni,jel to ta vasa "slavna istorija" kojom se toliko ponosite?
G

Guh

pre 7 dana

MUK U ŽELEZNIKU
G

Guh

pre 7 dana

Dan žalosti u železniku
G

Guh

pre 7 dana

MUK U ŽELEZNIKU
D

Delfigo

pre 7 dana

Olympiakos deset puta više desetkovan i vi stavite ovakav naslov...Tačno onakav kakav opisuje Severnu Koreju...
h

humaka pfc_pfc

pre 7 dana

Olimpijskos bez 8 igraca, oni stavili naslov kakav i dolikuje juznoj koreji
Z

Zelen

pre 7 dana

Ja lepo zborim ako trener izdrzi 5,6kola El bez otkaza iskreno da peva pa on nazalost opet isto ne moze jaceg iole protivnika da dobije u neizvesnoj zavrsnici a odbrana ispod kosa opet ne postoji,,,,,

gemathegreat

pre 7 dana

A ti to znaš jer si gledao utakmicu zatvorenog tipa. Bravo tigre.
D

Delfigo

pre 7 dana

Olympiakos deset puta više desetkovan i vi stavite ovakav naslov...Tačno onakav kakav opisuje Severnu Koreju...
K

KninJeNas

pre 7 dana

Jedina radost ove godine kluba čiji navijači slave 1 titulu u 3 godine, a potrošili silne milione.. i to u nebitnoj utakmici
G

Guh

pre 7 dana

Bertans potpisao z Dubai a navijaci fuzionisane igokeje u neverici🤣🧹
G

Guh

pre 7 dana

Bertans potpisao z Dubai a navijaci fuzionisane igokeje u neverici🤣🧹
B

Bertans u dubaiju

pre 7 dana

A u laktasima MUK
P

Premudri

pre 7 dana

Opet produženi vikend,a nisu dali terapiju...
B

Bertans u dubaiju

pre 7 dana

A u laktasima MUK
H

Hulio

pre 7 dana

Evo posle par utakmica se vidi da zvezda izozetno tanko na 4-ci ...Daun nula poena,davidovac jedan poen ..centar plavsic ce biti za aba ligu...znaci jedan visok igrac inace cao zdravo ...zvezdi falilo 2 igraca a oly-ju 5
p

podesen

pre 7 dana

Zaboravio si doktora Kalinu od 1,7 milke po sezoni puta 3 god, 2 slovima dva poena.Kenan ubica 3 poena,sta stao mu sut.
в

велики штрумф

pre 7 dana

Оли је екстремно јак! Погледајте каквих 10 играча су играла, а имају још 7 у ростеру. Неко ће рећи били су ослабљени, али то је релативно, јер да су били комплетни играли би неки други играчи више и питање је како би они играли, да ли би погађали, каква би одбрна била… Никад се то не зна, некада је велики број играча хендикеп, много њих добије мању минутажу и не зна се како ће да реагују. То ће свакако бити проблем у Олију јер ће неколико играча имати сигурних 25 минута, што значи да ће бити и незадовољних и свега. Звезда се у гостима одлично носила против једне од 3 најбоље екипе у Европи! То што Партизан једва добије неку Дентону или како се већ зову, на неутралном терену, је успех, а тесан пораз Звезде од топ екипе је као нека катастрофа. И то пишу ови чистачи у жутом… Делићемо метле и даље, не брините! Тек је 10. септембар, полаааако!
h

hahahahahahahah

pre 7 dana

ahahhahaahahahahhaahhahahaha
Z

Zelen

pre 7 dana

A Neda staklena pereca i Teo penzos nece biti u svakoj drugoj u El u 12 eto koliko su falili pogotovo Neda pereca koji se prosle dve sezone bas nadavao koseva a u odbrani kao na korzou,,,,,

gemathegreat

pre 7 dana

Pa ti trk na grobarski treš romantizam. Koji ćeš q ovde ???
S

Struka nam je u qrcu

pre 7 dana

Rekao sam pre mesec dana da ce nam ova utakmica otvoriti oci i da cemo videti gde smo. Olimpijakos nas bez 7 igraca omlatio. Nedovica i ne racunam, Teo nam je mozda samo falio i pogledajte rezultat. Suma sumarum 17. mesto i ove godine u EL a za nebitna ostala 3 trofeja ne znam i ne zanima me sta ce da urade....
e

ejjj

pre 7 dana

Auu muko grobarska
m

metlacemo...

pre 7 dana

...opet vasu igokeu za to se ne brini! 🧹
n

na qrcu je igokea

pre 7 dana

...uvek bila i bice
T

Treba 4ka

pre 7 dana

FALI NAM DOBRA 4-KA VISE NEGO ISTA,A NASA UPRAVA TO NE ZELI DA PRIZNA!
K

KIMI 85

pre 7 dana

Dajte malo realnosti, pusti te se vise ostrascenosti toliko. Daum Davidovac 1 poen.. Rajt Vezenkov skoro 50 poena.. Kakav bre Davidovac ljudi?! Pa u Evrokupu se nadje kvalitetniji igrac, a pogotovo za te pare sto on prima.
p

podesen

pre 7 dana

Nemoj tako,deda je to.
N

Neverovatno

pre 7 dana

Zna li se u kakvom je Olimpijakos bio sastavu ? A naslov klasika kad je poraz, ili oslabljena zvezda ili hrabra zvezda
Z

Zvezda le

pre 7 dana

Ako sferopulos dobije otkaz u naredna dva meseca, mislim da je napokon vreme da na klupu sedne najveća ikona našeg kluba i čovek bez koga nikada ne bismo bili ovo što smo sada, sadašnji trener KK Loznica i naš najbolji predsednik.
b

banence

pre 7 dana

ZVEZDA BEZ DVA STARCA A PROTIVNIK BEZ KOMPLETNOG TIMA...SA KIM SU IGRALI ZNA LI SE...ALI DOBRO..POCINJE SE VALJDA I U IZVESTAJIMA TAKO
Z

Zvezda le

pre 7 dana

Ako sferopulos dobije otkaz u naredna dva meseca, mislim da je napokon vreme da na klupu sedne najveća ikona našeg kluba i čovek bez koga nikada ne bismo bili ovo što smo sada, sadašnji trener KK Loznica i naš najbolji predsednik.
I

Iskreno

pre 7 dana

Super. Igrati na njihovom terenu bez Tea i Nede sa ovako lošim ucinkom pozicije 4 i ovakvim rezultatom je stvarno super. Zvezda bas moze mnogo ove sezone.
L

Lady

pre 7 dana

Znaci izgubili od skoro drugog tima olija hahahahahhahahahaha
P

Pedjah

pre 7 dana

Hahaha kakav naslov .”Znacajno oslabljena Zvezda”gde nije igrao penzos koji ce biti treci plej i Neda povreda čija izdanja je suvisno i komentarisati,a Oliji nije igralo skoro 80% tima…znači šou!
Z

Zelen

pre 7 dana

Pa Nedovic i Teodosic skoro svaku drugu ce biti izvan 12 pogotovo Teodosic koji je imao uslov da bude treci plej u El i oni nekome falili, a veceras opet nas torpedovali i cetvorka i petica jer smo opet tu nazalost najtanji pogotovo na petici ali sada je vec kasno za neko pojacanje izuzev Petruseva koji bi se odmah uklopio,,,,,
m

merllin_pfc

pre 7 dana

Kakav strasan naslov I mazanje ociju. Trebalo bi da se kaze da je Zvezda izgubila od drugog tima Olimpijakosa. Ljudi igrali bez 7 igraca.
O

Osam Nula

pre 7 dana

Pokazali smo mi vama prosle sezone sta znaci 🧹 8 puta za redom,a i ove ce mo isto tako!
D

Detelina de

pre 7 dana

Pa Olympiakosu nisu igrala 8 igrača. Tako da su ovde više Grci bili oslabljeni nego zvezda.
K

Komentator

pre 7 dana

Zvezda se piše sa velikim Z
K

KIMI 85

pre 7 dana

Sta kaze pomocnik Sferopulosa, dobar nam reket? Ne treba nam niko? Nama jedan Rajt napuni kos covece. Moliti se za Bolombojevo zdravlje i da ce Daum nesto da uradi.
O

Opet u boj

pre 7 dana

Sa Kalinom , Teom, Nedom,Dedom , Lazicem, Mitrovicem, Ilicem ,Dobricem.. Godinama nista nismo uradili sa njima ni mi ni neki drugi klubovi. Gde smo mi bre krenuli..

gemathegreat

pre 7 dana

Ti na ispašu.
P

Pst

pre 7 dana

Pripremna utakmoca. Uigravanje tima. Opusteno.
Z

Zvezda le

pre 7 dana

Džaba nam svi milioni kada ćemo zauvek ostati mali klub
H

Hahahhaha

pre 7 dana

Potrudi se da ne budeš baš toliko providan.
I

Igokea 2

pre 7 dana

Jel to na partizan misliš?

Dorcolac

pre 7 dana

pa ocete mali Partizan ce uvek biti mali Partizan komsija prvaka sveta i Evrope jedne velike Crvene Zvezde najveceg kluba i sportsklg drustva u istocnoj Evropi. Nije vam lako znam al drzite se!
M

Metla 8-0

pre 7 dana

...Bice Repriza i ove godine🧹🧹🧹
P

PartizanIgokea

pre 7 dana

Šta tek mi da kažemo prijatelju,sa budžetom odmah posle Realovog i Panatinaikosovog,jad i čemer,em nas vi metlate kao nikada!

angry_chainsaw

pre 7 dana

Meni ta 🧹 nije nikakva satisfakcija ni ove ni prošle, niti bilo koje sezone, ako ne napravimo iskorak u EL... Ne samo 4-ka, već i 5-ica za EL su nam potrebni, nznm ko zamišlja da će Bolomboj moći da odigra i 50% utakmica u EL, i ko se još uzda u Ilića i Davidovca... Ja kao zvezdaš kažem da je EL merilo naše snage u košarci, kao i LE ili LK u fudbalu!!!
M

Mile g

pre 7 dana

Kss vreme je
M

Mile g

pre 7 dana

Kss vreme je
M

Mile g

pre 7 dana

Kss vreme je
M

Mile g

pre 7 dana

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAGAGAGHAHAHA
G

Guh

pre 7 dana

Puniiiii državnu mezimicu
d

dkcz

pre 7 dana

jel' boli metla koju smo vam nabili u rcmu?
S

SUNĐER BOB

pre 7 dana

Daum 0, Kenan 3, Kalinic,2, Davidovac 1?
P

Preža

pre 7 dana

Lazić uobičajeno 0 poena!
2

250

pre 7 dana

Lazićev opis posla nije da daje poene.
p

podesen

pre 7 dana

😂😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭😭😭😭😭😭😭
G

Guh

pre 7 dana

Puniiiii državnu mezimicu
G

Guh

pre 7 dana

Puniiiii državnu mezimicu
P

Puniiii

pre 7 dana

Hhhhhhahahahhhahahh
Z

Zvezdale

pre 7 dana

Dobra jaka provera💪
e

ej bre

pre 7 dana

Koliko poena su dale nase cetvorke? Imaju li u upravi oci?
P

Preža

pre 7 dana

Oly i Pao jaki kao zemlja ove godine. Mi ako budemo 10 uspeh.
m

merllin_pfc

pre 7 dana

Hehehehehehe Cuj ako budemo 10 uspijeh. Ko vi ste stalno u vrhu I u play off. Pogledaj gdje ste godinama u Euroleague I zapitaj se jeli uspijeh 10 mijesto za vas. 🤣🤣🤣🤣
Z

Zelen

pre 7 dana

Pa Merline dunstere umesto da si zabijen u misju rupu od proslogodisnje sramote ti ovde lupetas kao maxim po diviziji a ako nisi primetio da u celom svetu se igra zbog titula, trofeja ili kupova ali samo u vasoj sekti nisu bitni trofeji nego samo rezultat jer su vam oprali mozak da je sve satro namesteno a da ste vi lazni opozicionari i zrtvice sistema i to vrtite ukrug a prava istina je da ste pravi drzavni projekat vladajuce partije,,,,,
B

Boners

pre 7 dana

@merlin Pogledaj gde ste godinama u Evrokupu i Aba ligi pa posle pametuj. Top 16 Evrokupa sa 12 miliona i sedmo mesto Aba sa sest.
e

ej bre

pre 7 dana

Dovedite cetvorku nesposobni stvorovi

angry_chainsaw

pre 7 dana

Pa zar ne dolazi Petrušev na zamenu? Ako je to sa Filipom otišlo u vodu, nama pod hitno treba i 4 i 5, oa ne možemo mi da se oslonimo na Bolomboja i Ilića za tolike utakmice, treba nam i 4-ka i 5-ica... Čovke reaguj dok je vreme... Videćemo u četvrtak protiv CSK, kako to ide, ali bez 4-ke nemamo šta da tražimo... Aloooo, Partizan je bukvalno doveo ceo nov tim, ako nismo u stanju da pored ovolikih titula dovedemo jaku 4-ku i 5-icu za EL, onda pišite propalo...
O

Ojsa

pre 7 dana

Potukli smo se lepo sa prejakim Olimpijakosom,i to bez Tea i Nede,jos smo vecinu utakmice vodili,treba da se dovede ta cetvorka ako nece da puste Petruseva,a ne opet da pocinjemo sezonu bez obiljnog igraca na poziciji na kojoj nam fali,a Covic to godinama vec radi.
n

neutralan navijac

pre 7 dana

da bez tea i nedovica a nekazes da za Olimpijakos nije igralo pola tima to nepominjes...realno i ove godine 17.
N

Nemanja02888

pre 7 dana

Potukao si se sa Olimpijakosom za koga nisu igrali Milutinov, Fal, Papanikolau, Volkap, Gos i Petrušev.
C

Czbgg

pre 7 dana

Oni kompletni mi oslabljenji ????
п

паганини

pre 7 dana

Звезда је ужасно слаба испод коша. Мотли 25 поена, сада Рајт исто толико. Очигледно да доле одбрана не штима.
I

Ivan18017

pre 7 dana

To što su ti centri dali poene ne mora značiti da je loša odbrana unutra.Pripremne utakmice nisam gledao,pričam uopšteno.Ako puca prva linija odbrane i dolazi do loših rotiranja npr. ili ako preuzimamo sve u odbrani a protivnički centri dodju do poena ne mora značiti lošu odbranu u reketu.
F

Fmp bez Tea i Nece

pre 7 dana

Olimpiakos kompletan bez 6 igraca 😂🤡
D

Dadada123

pre 7 dana

Ne mogu da se oduzmem utisku da smo pustili Tompkinsa koji je imao solidnu rolu u finalu pogodio bitne suteve i koji je ove sezone mogao da ima fin ucinak za nekih 10 minuta po mecu za Dauma koji je da kazemo podjednako dobar suter za 3 kao Trej i mnogo slabiji u sutu za 2,odbrani i igri ledjima.Pritom decko nema ni blizu mu*a kao Tompkins.
п

паћино

pre 7 dana

А на Олимпијакосу се није осетило неиграње Фала, Милутинова, Петрушева? Будите објективни једном у животу.
D

Djape45||

pre 7 dana

Uz ovakvu partiju Vezenkova i bez Tea ovo je dobar rezultat. Protiv Makabija nije mogao bazen da pogodi. Jedva čekam četvrtak i meč protiv Cska da napokon vidimo momke na delu.
4

4 S

pre 7 dana

Sreca pa Olimpijakosu nije falilo nekoliko igraca🤣🤣🤣🤣
h

hebo

pre 7 dana

fmp
S

Strasno

pre 7 dana

Nista oni u upravi u strucnom stabom ne znaju, doveli su ovog Dauma a decko ne znam da li je dao tri poena na ovim pripremnim utakmicama
p

podesen

pre 7 dana

Nije jos namestio ruku.
b

badzaproo

pre 7 dana

Nije dobro jedino to sto nam centri daju toliko poena.. Prvo motli pa sad ovaj:/
k

komedija

pre 7 dana

Veliko Pojacanje Daum 0 poena alal vera upravi