Bruno Fernandeš i Antoni Marsijal
Bruno Fernandeš i Antoni Marsijal

E, to je pojačanje! Još jedna majstorija Bruna Fernandeša (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.03.20. | 18:08

I to protiv Mančester Sitija

Nabudžena statistika u ni izbliza kvalitetnom takmičenju. Tako su dežurni hejteri govorili o Brunu Fernandešu nakon što je Mančester junajted izdvojio 55.000.000 evra (fiksno, bez bonusa) kako bi u januaru doveo doskorašnjeg kapitena Sportinga. Međutim, već posle mesec dana možemo da kažemo da je 25-godišnji vezista na putu da uđe u kategoriju najboljih zimskih kupovina, jer je već po pravilu najbolji igrač u timu Olea Gunar-Solskjera.

I što je posebno važno: ne plaši se taj nikoga. U gradskom derbiju sa Mančester Sitijem još jedna Fernandešova majstorija. Dogovorena akcija sasvim jasno, ali sa mnogo osećaja je Portugalac bocnuo tu loptu preko dvojice fudbalera Građana. Aplauz i za Antonija Marsijala, nije to bila uopšte laka situacija, a ipak je on pogodio, međutim, svima je jasno da je Fernandeš za svega mesec dana sebi obezbedio status prve Junajtedove zvezde.

Izabrane vesti

U Premijer ligi pet utakmica, dva gola i tri asistencije. Ne dešava se često da se na ovom nivou neko zimsko pojačanje tako brzo snađe i napravi toliku razliku.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara