Crveno-beli (© Star sport)
Crveno-beli (© Star sport)

Zvezda automatski u finalu KLS, Partizan Mozzart Bet definitivno ne igra KLS

Vreme čitanja: 1min | pon. 29.05.23. | 09:42

Pojašnjenje direktora takmčenja na osnovu odluke Predsedništva

Pred još jednim trofejom nalazi se Crvena zvezda. Ove sezone je osvojila Kup Radivoja Koraća, a biće veliki favorit i u Košarkaškoj ligi Srbije, pošto je u tom takmičenju već u finalu. I ne mora da strahuje da će se preko puta naći Partizan Mozzart Bet, jer je definitivno potvrđeno da crno-beli neć igrati završnicu nacionalnog prvenstva.

Sve to postaje jasnije na osnovu obrazloženja Aleksandra Grujina, direktora takmičenja, koji je u izjavi Sportskom žurnalu precizirao da je Presedništvo KLS odredilo kako će se igrati plej-of.

Izabrane vesti

Prvoplasirasni klubovi A i B grupe činiće jedan polufinalni par, u finale ide tim koji prvi stigne do dve pobede. Prva utakmica biće odigrana 4. ili 5. juna. Drugi finalista je Crvena zvezda, prva utakmica za šampiona Srbije je četiri dana posle završetka ABA lige, takođe se igra do dve pobede. U donošenju odluke vodili smo se i interesima seniorske reprezentacije Srbije“, rekao je Grujin.

U ovom trenutku poznato je da je jedan polufinalista Mega, dok će drugi postati OKK Beograd ili FMP posle njihovog susreta u sredu.

Žurnal podseća da Partizan Mozzart Bet prošle godine nije učestvovao u KLS-u, a ove je problem nastao usled kašnjenja prilikom licenciranja igrača.


tagovi

KK Crvena zvezdaKLSKK PartizanPartizan Mozzart Bet

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara