Zvanično: Zek Ledej još dve godine u Partizan Mozzart Betu

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.07.23. | 18:00

Novi veliki posao crno-belih...

Još jedan sjajan posao završio je Partizan Mozzart Bet! Nakon Kevina Pantera (30) ugovor sa crno-belima produžio je i Zek Ledej (29). Bilo je nekih nagoveštaja da bi jedan od najvažnijih šrafova u šampionskom sastavu Željka Obradovića mogao u Olimpijakos ili Makabi, međutim tokom današnjeg dana stigla je najava 'overe vernosti' novom prvaku ABA lige, a evo večeras i ozvaničenje: američki krilni centar ostaje u Beogradu još dve godine.

Ledej je stigao u Partizan 'ruku pod ruku' sa Panterom, iz milanske Olimpije. Navijači su ga posebno zavoleli, a on mi uzvratio kvalitetnim partijama i u Evroligi i u regionalnom takmičenju. Bio je jedan od najkonstantnijih igrača u Obradovićevom sastavu...

Izabrane vesti

U evropskoj sezoni za nama ubacivao je 11,4 poena po meču i hvatao 5,1 loptu. U ABA ligi nešto slabiji učinak - 10 poena i četiri skoka po utakmici.

Podsećanja radi, Ledej je nakon koledža prvo igrao za Hapoel Galil, potom se okušao u Olimpijakosu i Žalgirisu, pre nego što je stigao u Milano. Utisak je da najbolje brojke ipak beleži u Partizanu.

Šampionski sastav crno-belih do sada je zvanično napustio samo Matijas Lesor (Panatinaikos), a najavljen je i odlazak Dantea Egzuma, koji bi trebalo da dobije novu šansu u NBA ligi, u ekipi Dalasa.


tagovi

Zek Ledej

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara