Zvanično: Partizan doveo Meklina

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.01.20. | 11:57

Potvrda i na sajtu KSS

Zvanično je, dileme više nema. Posle rastanka sa Parahuvskim i duge potere sa centrom, Partizan je završio posao sa iskusnim Amerikancem Džamelom Meklinom. Reč je o dosadašnjuem članu Dinama iz Sasarija, koji je već registrovan kao igrač Partizana što se može videti i na zvaničnom sajtu KSS-a.

Džamel Meklin može da pokriva pozicije krilnog i teškog centra, i upravo je tu Partizan imao „rupu“ koju je konačno uspeo da popuni. Uostalom, novog centra je na novogodišnjem koktelu najavio i predsednik crno-belih Ostoja Mijailović. 

Izabrane vesti

Meklin ima veliko iskustvo i dug staž igranja u Evropi. Pre Dinama iz Sasarija branio je Lokomotive iz Kubanja, Olimpijakosa, Armanija, Albe, Bona i Ostandea. Imao je zapažene evroligaške role, a Partizan je uspeo da reši problem ugovora sa Dinamom iz Sasarija.

Čitali ste već prethodnih dana da je Meklin, od svih dostupnih centara, bio najinteresantnija opcija za Partizan. Letos je iskusni Amerikanac bio na radaru crno-belih i Andree Trinkijerija, ali putevi im se tada nisu spojili. Novi član crno-belih je visok 203 centimetra, pa će crno-beli pored Mozlija imati još jednog pokretljivog igrača ispod koša. 

Kao potencijalno pojačanje crno-belih prethodnih dana pominjao Džanduan Džonson iz Bahčešehira, ali je prednost zbog nagomilanog iskustva dobio Meklin. Očekuje se da se u togu dana zvanično oglasi Partizan i saopšti na koliko godina je snažni centar potpisao ugovor.

(FOTO: MN Press)

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara