Komentari na vest

Zvanično: Jaramaz izborio novi evroligaški ugovor

G

Grr

pre 23 dana

Još da smo ga zamenili za Monekea, to bi tek bio posao.🤣
V

View

pre 23 dana

Ono gde se mora odati priznanje navijačima cz je da odlično prepoznaju opasnost po svoj klub. A to je Željko Obradović. Ono gde greše je neprepoznavanje uzkoka svog decenijskog neuspeha u EL Pravi uspeh se ne postiže uništavanjem konkurentnosti drugih timova. Evo u fudbalu gde je to dovelo.
K

Khal Drogo

pre 23 dana

Добар посао Басконије. Они су на тој позицији имали само Трента Фореста, прошке сезоне Богдановог саиграча, ту увијек постоји ? како ће се ен-би-еј играчи снаћи у европској кошарци, иако се Маркус Хауард одлично прилагодио. Сада имају Огњена као бек-ап опцију на "двојци". Уз то имају на поз. 1-2 већ тројицу странаца, односно играча који немају држављанство европске земље (Хауарда, Болдвина и Фореста), у АЦБ лиги могу играти само двојица, тако да ће ту Јарамаз имати већу улогу у ротацији. Мислим да је ово и за Огњена добар избор иако су конкуренција у тиму на бековским позицијама Амери који имају обичај робовати личној статистици. Огњену наравно пуно среће.
P

Pazi

pre 23 dana

Jel ima neko kontakt njegovog menadžera? Jer, ako je ovog uvaljao negde onda i ja imam šanse.
N

Nista nejasno

pre 23 dana

Iz Partizana igraci odlaze u Baskoniju, Barsu, Milano, CSKA, Fener, Pao, NBA … a iz nekih drugih klubova vrhunac su Kina, Japan, Koreja, Evrokup, Mexico, Burkina Faso, Banglades, itd
r

rau

pre 23 dana

ili odu na godinu dana pa se vrate je l ih niko nece
O

Ok

pre 23 dana

Sta ce ti mozak kad imas dobrog bricu.
F

Fdsa

pre 23 dana

E ovi si lepo napisao i sa takvim igračima veliki trener osvojio 0 trofeja i 11 mesto u euroligi.E sad ti vidi koliko su to uloženo pare.
1

110050

pre 23 dana

Onda ti je jasno da je prosla sezona bila losa zbog igraca a ne zbog trenera i zato se kao i svuda u svetu menjaju svi igraci a ne trener Kako to da prve sezone svi ti igraci(isto skoro svi dosli iz EL) su bili super a u drugoj sezoni ni jedan ne valja a samo trener valja? 🤡🤡🤡
A

Ajde ajde

pre 23 dana

@Fdsa - ipak je veci uspeh predzadnje mesto i poraz od 50 razlike. Zato ste zadrzali trenera i tim koji su postigli tako neverovatan uspeh. Naravno da ce zbog toga epilog biti slican. A sto se tice ovog drugog, treba da se osoba bar malo razume u kosarku i sport uopste jer tada ne bi postavljala smesne zakljucke i izvodila besmislene hipoteze. Timovi se menjaju vremenom, dolazi do zasicenje i kod igraca, i izmedju igraca a i publike. Posto uspeha nema zavist i ljubomora preovladjuje kod nesuspesnih. Sve su to poznate situacije u psihologiji.
@

@110050

pre 23 dana

Kad bi bar malo pratio i razumeo kosarku ne bi pisao takve "umotvorine". Samo na primeru Durenta ti se sve samo i jasno kaze. Promenio covek bezbroj timova. U nekima osvajao titule NBA pa isao dalje. Niti je los igrac niti je bio kod losih trenera.
F

Figaro

pre 23 dana

Jedan pristojan i normalan momak koji nikada nikog nije uvredio a toliko ružnih komentara mu je upućeno. Srećno Jare 🖤🤍
N

Niko nije kriv ...

pre 23 dana

Što je kamenovao obruče cele sezone... Dečko je šutirao 8/38 za tri u EL, što je najgore, nije prestajao to da radio, unedljivo nakgori je bio... A svi znamo kakav je zahvalan igrač bio pre nemačke, meni jedan od omeiljenih iz one generacije ali je ono što radio cele zeone je bilo skandalozno! Mnoge je mnogo nerviraro a to nema baš nikakve veze sa njegovom dobrotom... I još jedna stvar, ubedjen sam da će da nam mune bar dve, tri u prvom kolu! Samim tim će postići 25-30% ubačenih trojki iz prošle godine yžza Partizan... Eeeeee bre rodjače, o čemu mi pričamo?!?
Z

Zigmund

pre 23 dana

Do danas sam mislio da je Misko najbolji menadzer u Evropi. Kad ono ima jos veci majstor. Decko je tri sezone vec u slobodnom padu. Srecno.
D

Drvo

pre 23 dana

Sad kad Jare procveta kad ode iz Mordora ko Kodi Miler Mekintajer. Svi vikali Drvo Drvo Drvo, ali Drvo je plemenita biljka, ne povija se lako.
K

Krme

pre 21 dana

Možda Mordor, ali bez promene adrese i PIB-a. Ajde ti lepo nos u svoju supu, tamo u Stjepana Šupanca, ili gde ste već sad, i ne brigaj ništa. Mada priznajem da nema ništa slađe od vašeg kmečanja. A i znam da ne možete da nas ne pratite redovno.
K

Kenxhzytz

pre 23 dana

Ne mogu da se pomirim za cinjenicom da je raznatovic madjionirac a ne menadzer. Big Lale bi mu pozavideo.
E

E Mico

pre 23 dana

Nije mu Misko menadzer
J

Jtd

pre 23 dana

Ovo je jedan od najboljih ugovora u istoriji evropske kosarke, ko god ga je napravio taj je majstor, iluzionista vrhunski

Napad na isteku

pre 23 dana

Na koji trik je dobio ovo?
V

View

pre 23 dana

Sad pamet u glavu, dobio je šansu za nastavak karijere, ovo se ne propušta..
M

Majmun

pre 23 dana

Zamisli Jaramaz će igrati evroligu,a Aleksa neće...:D
s

sasa70

pre 23 dana

siguran sam da je aleksa imao ponude iz EL ali ne toliko velike kao kod rusa.
J

Junker

pre 23 dana

Znam da ce moji Zvezdasi odmah krenuti sa standardnom pricom kako ga je Zeljko unistio, ali Jaramaz je imao neki veliki problem. Lik kao da se nije pojavio ove sezone, imao je on minute i adekvatnu ulogu jedno vreme, dosao u svoj klub, dzaba, bukvalno nista nije uradio niti je na minut zalicio da ce mozda nesto pokazati.
S

Svako

pre 23 dana

Ja mislim da niko nije minute i to u EL i prvoj petorci protiv evropskih ala kao Zvezda. Simanicu, Rebicu, Uskokoviću,Tekuću. Nema sta da kažu da im nije pružena šansa a ni minutaza.
K

Krme

pre 21 dana

Hvala na realnom komentaru. Ma nije samo to, nego situacija nije za poređenje. Trinkijerijev Partizan je igrao Evrokup, i Aba ligu, iz pozicije autsajdera, nije bilo toliko pritiska. Druga je sad situacija, daleko veći pritisak, vežeš par poraza, lete glave, maltene. Ne nose se svi isto sa tim. Jare je i ono što je znao, izgubio. Prvi korak i taj neki prodor do koša. Realno, dečko šut nikad nije ni imao. Treba istaći i da je Laso uzeo Baskoniju, on ga je i u Bajernu trenirao (nije ni tamo briljirao), možda i to ima nekog uticaja.
D

Durum

pre 23 dana

I prvo kolo odmah na Partizan, po starom obicaju nasih klubova, Jaramaz ima da postigne rekord karijere, kako su obicno igrali nasi bivsi igraci protiv Partizana i Zvezde.
p

podesen

pre 23 dana

Jaramaz nece igrati ni 8 minuta po mecu.