Komentari na vest

Zvanično: Isak Bonga napustio Bajern

G

Grobar 85

pre oko 2 meseca

@Zvezdaš 73 Pa vidi nešto, mi možda po tvom pijemo demagogiju Željka Obradovića, možda i uništi Partizan, možda sutra udari neki asteroid i uništi ceo svet,ne poričem, ali iskreno vi pijete demagogiju jednog čoveka već godinama, nije uništio CZ-u , ali uništio je celu jednu zemlju.Pa sada kada to stavimo na vagu, reci mi onako iskreno dal' da se zabrinemo mi zbog Partizana šta će biti i da li će biti ili vi koji pijete demagogiju jednog čoveka al' vas ništa ne ometa da verujete kako to nije tako, pošto hteli mi ili ne od Srbije ima da ostane ako i ostane samo Beogradski pašaluk.Iskrenost je vrlina pošto se toliko udubljujete u Partizan i Željka Obradovića, hajde budimo iskreni pa da vidimo koliko bi CZ-a opstala u bilo kom sportu, da nema tog demagoga.Pomenuo si Tita pa još samo nešto, onako kako su njega dočekivali u svim zemljama sveta nikada nikoga nisu, to samo govori koliko mi volimo Obradovića, a gde je to demagog od kojeg vi pijete vodu dočekan barem jednom negde, pa čak i od vas navijača.Bilo bi lepo kada bi moglo svako u svoje dvorište neka gleda, pa posle po onoj staroj srpskoj narodnoj kom' opanci kom' obojci.Mislim ako admin ovo i objavi da će nemilice stići ovi što nose metle, ali to je čak naprotiv dobro.Mislim da je to budućnost treba da se upoznaju sa predmetom od koga će da žive ako i toga bude bilo pijući vodu velikog demagoga.Mada teško, ali treba verovati.
@

@Grobar 85

pre oko 2 meseca

Gde ode ti druze, sta radi metla :) Inace Milosevicev naslednik Kostunica i Tadic, veliki Zvezdasi, su bili na vlast kad 'ode Kosovo'
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Povredio se Davidovac poceli starci vec sa povredama kao sto sam i nagovestio pre mesec dana kakva evroliga i fmp nema leba za top 8 sa kojim igracima , nasim srbima ?!
P

Pozdravodstrine

pre oko 2 meseca

Takoooooooooo....je Profesore Obradovicu Dr.Željko....odličan igrač!!!!
B

Brandi

pre oko 2 meseca

Odlično pojačanje! Dracemo rome!
K

Kreće....

pre oko 2 meseca

....loženje kao i predhodne 3 godine,evo strah u nama čin 3....
R

Rexxx

pre oko 2 meseca

Pa podpisao nije , ali potpisao bi bilo pravilno. Strašno, strašno, strašno koliko nepismenosti. Strašnije od onih "hahahahahahaha" ili stavljanja smajlija u nedostatku znanja kako sklopiti barem jednu prosto proširenu rečenicu.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

JOS JEDAN ZELJKOV PROMASAJ U NIZU KO KAMINSKI I DOZIER...🤦
S

Samo se tesi

pre oko 2 meseca

Zeljko ne masi...

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Meni iskreno nije jasno kako ovaj decko nije uspeo u NBA... Ali sa ovakvim fizickim predispozicijama bas me cudi...
T

Tebi nije....

pre oko 2 meseca

.....jasno,čuti ni tvojima nije jasno šta su napravili....

PFK NIŠ

pre oko 2 meseca

Jel ti lakse sada? Jel si srecan? Ako nije, glavu pod cesmu i drzi dok ne bude bolje...
H

Hahahahaha....

pre oko 2 meseca

.....idemo niš,uvali ti dečak baš komatinu,ali avaj ti ćeš ga poslati pod vodu....hahahahahahaha
D

Dakara

pre oko 2 meseca

Malo ko je gledao i ko se iole razume u košarku shvata da se radi o prosečnom igraču i ništa više od toga. Specijalitet jednog visokog krila je šut za tri iz kornera, u reketu vrlo tanak, odbrana takodje, sa linije penala loši procenti, ništa posebno. A što se tiče svetskog zlata sa reprezentacijom, pa da se nešto tu ne lažemo, osvojio ga je na plećima Šrudera, braće Vagner, Loa i ostalih nosioca igre Nemačke. Koliko se sećam imao je minornu ulogu u tom poduhvatu. Toliko!!!
D

Djovani

pre oko 2 meseca

@Dakara Smeju mi se dole u komentarima, ali ako pratis malo kosarku kako se predstavljas, znas i sam koliko efekat Zeljko Obradovic znaci, on ce sve te nedostatke koje si naveo, da ispravi i poboljsa, a Bonga je prekvalitetan i talentovan tako da nema brige. A ovo da nije imao doprinosta u Nemackoj sa osvajanjem svetskog prvenstva, gresis bas, secam se intervju koji je LO dao, da se ne vidi u statistici, ali da je ogroman doprinos upravo bio od Bonge i da njega nije bilo u kljucnim momentima da ne bi osvojili, istrazi malo pa ces videti o cemu pricam. Opet kazem Zeljko je tu isklesace ih sve, bitno je da su svi zeljni i gladni pobeda!
T

The Black Crowe

pre oko 2 meseca

@Djovani….kao neko ko se jako razume u košarku, moram da se složim sa izrečenim da je Bonga više nego prosečan igrač. A to da će Željko da ga iskleše …..???? Kao navijač Partizana mogu samo da kažem da taj nije nikoga unapredio i poboljšao mu igru, on se bavi isključivo taktikom i siguran sam da nikoga nije napravio tehnički boljim igračem. Imao je Smailagića, Trifunovića, Vukčevića, Koprivicu… Bez navijačke strasti, ko je od njih bolji u protekle 3 godine????
D

Dakara

pre oko 2 meseca

@Djovani Pratim košarku i znam mnogo više nego što misliš. Želimirov efekat je značio pre jedno 5, 6 godina, današnje okolnosti su dosta drugačije, pa i ne znači puno taj "efekat" u modernoj košarci, koja se moraš priznati dosta promenila u odnosu na taj period kad je on osvajao titule sa Panatom i Fenerom. Čist primer toga je da nije uspeo niti od jednog domaćeg igrača da uradi nešto bitno, počev od Trifunovića, Smajlagića, Vukčevića, Andjušića, Koprivice, pa i Avramovića koji je za klasu talentovaniji i bolji od gore pomenutih. Što se stranaca tiče jedini koji su bolji iz perioda pre nego da dodju u Partizan su Lesor i Exum, niko više, zapamti niko, a toliko njih je prodefilovalo kroz Partizan za poslednje tri godine od kako je on trener kluba. Panter, Le Dej i Naneli su stagnirali i imali lošiju sezonu od one prethodne. Kaminski i Doužer kao prekaljeni NBA igrači su bili loši pod njegovom komandom, Kaboklo takodje. Šta sve ovo govori, da taj samo vaš "čuveni efekat" ne znači bukvalno ništa kada su napredak u igri i rezultati u pitanju. Jedini i najveći problem svih vas koji navijate za Partizan je taj da vam je jedan čovek iznad čitavog kluba što je ogromna greška koja će se kroz 2-3 godine obiti o glavu svakom navijaču Partizana kroz bankrot i mulj u koji će vas taj isti Želimir odvući.
D

Djovani

pre oko 2 meseca

@The Black Crowe @Dakara Nerealno je koliko niste objektivni a koliko ste sujetni... Tako sa nepostovanjem pricati o Zeljku je vredjanje kosarke bukvalno... Pa evo ko je Gudurica napravio ako nije Zeljko, Bogdana da ne spominjem? Kalinicu podigao karijeru napravio igraca od njega inace bi igrao u Radnickom... Mnogo vi zaboravljate, tako da sumnjam u vase znanje, izvinjavam se sto tako pisem ali sumnjam... Bonga je atletski takav igrac da na trzistu ne znam da li mogu jos dvojicu sa takvim fizikalijama da nadjem... sto se tice igraca koji su bolje igrali pod Zeljko, pa klasican primer vam je Aleksa kako ga je unapredio i odbranu i napad. Pa Naneli, Ledeja je iskopao i napravio igracinu. Smajli je jednostavno los igrac mada i njemu je maksimum izvukao.
m

merllin_pfc

pre oko 2 meseca

Predji da komentarises drugi sport. Bilo koji bolje ce ti ici.
T

The Black Crowe

pre oko 2 meseca

@Djovani…. na žalost ne vredi, ljubav je ponekad slepa. Nemam ja ništa protiv Željka, ne osporavam sve titule… ali svi nabrojani igrači su došli kao gotov produkt kod njega a on je samo znao kako da ih upotrebi. On napravio Bogdana???? To je takvo nepoštovanje Vujoševića da je to sramota. Naneli i Leday? Pronadjeni mnogo pre njega…itd..itd.
D

Druže Djovani...

pre oko 2 meseca

...poštuiem sve,ali ovo klesanje i veličanje čoveka koji ništa ama baš ništa nije uradio za klub zadnje 3 godine,sem što je slupao milione,jedino da pomislim da si mu sin,rodjak,riba,žena,pa da baš tako pišeš,ako neko nešto kaže protiv Želimira taj udara na košarku,brate dragi da spusti se više,budi realan ne slep....
G

Goci plaki

pre oko 2 meseca

Ali nista ti ne vredi...ti se u kosarku razumes kao mar. u krivi...
@

@Djovani

pre oko 2 meseca

Salis se. Guduric, Kalinic su dosli kao formirani igraci. Gudura kroz selekcije Zvezde a Kalinic preko Spartaka i Radnickog uzdignut na El nivo kroz Zvezdu. To sto su igrali kod pomenutog nije presudno u karijerama. Pre tri sezone oni i Teo i Beli su odbili masne ponude da predju u parizai. Klasicno vrbovanje igraca na pripremama reprezentacije je ubilo kult nastupa i rodilo katastrofalan fijasko. Covek je pravio uspehe sa najskupljim rosterima i jos nesto dok ga je pokojni Duda Ivkovic kosarkaski genije gurao i savetovao. Poznat je kao trener koji nije izgurao nijednog domaceg igraca gde god radio. Grcka, Turska pa i ovde. Da mu drzava nije preko sponzora tutnula velike pare ne bi bilo izliva ljubavi i demagogije za lakoverne. Los imidz je rasturanje celog rostera koji je on birao.
@

@Djonvani...

pre oko 2 meseca

....čekaj Bogdana zar to ne uradi po vašoj priči ovaj iz transilvanije, što se tiče Gudurića samo da te podsetim one trojke od tablu i odlazak generala u košarkašku vele silu od zemlje Rumuniju....
@

@djovan

pre oko 2 meseca

Iskopao le deja pazi brate tačno ga iskopao iz Olimpije Milan sa f4 te sezone i ti kažeš da sumnjaš u naše znanje,šta tek mi da mislimo za tebe drugar....
V

Vukasin Lukic blok 70

pre oko 2 meseca

Kakvo pojacanje, slagalica se slaze! Bravo za upravu bravo za Zeljka! Gani ne kapiraju, ali bas zbog ovog je morao Zeljko da ostane, jer ce zategnuti ovu gladnu ekipu zeljnu trofeja! Bonga je igrac koji je osvojio svetsko, i to jedan od kljucnijih igraca! Jedva cekam pocetak sezonee!!! Gazi
B

Boners

pre oko 2 meseca

Ko ne bi bio zeljan trofeja posle petnaest vise manje susnih godina.
B

Brate dragi....

pre oko 2 meseca

....veličaš igrača,trenera sve i to ajde,ali brate on nije podpisao za nas!
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Ako brat Bonga ima 24 godine tu me sijecite. Ipak, nadamo se najboljem.
G

Gukona

pre oko 2 meseca

A zvezdana muk hahhahaa
J

Jedini .....

pre oko 2 meseca

....muk je tvoja siva masa.....
0

09999

pre oko 2 meseca

DOBRO DOSAO. SPREMNA JE I ZA TEBE 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
a

arroyo

pre oko 2 meseca

popalili se tegijevci a do juče nisu ni znali za ovog lika. Ne treba vama nikakvih droga, halucinacije same izlaze
G

Gallina

pre oko 2 meseca

otelo se kontroli u nekoj ludari docepali se pacijenti telefona i sada pisu o Zeljku na portalu..
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

daj bre na sta lice ova pojacanja? Jel moguce da mi nemam nista bolje od ovog sto lomi table?!
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Pozdrav za nesretnika koji krade nick-ove. Pod hitno na terapiju.
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Sine ti meni krades, jel vas to opet placaju da botujete za Zeljka?!
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Nesporno dobar igrač. Nemate nijednu lošu kupovinu, s druge strane, ja se ne bih mogao poistovetiti sa ovom ekipom. Želim da verujem da smo košarkaška nacija, jedna od retkih bez stranaca u reprezentaciji. Imamo dva kluba koji su jako prepoznatljivi i cenjeni. Ovu godinu će jedan od njih biti sa jednim domaćim igračem u prve dve petorke. Znajući da Obradović igra sa kratkim rotacijama od 8 do 9 igrača, domaći igrači Evroligu neće ni videti. Nemojte mi govoriti da nema. Zbog sujete i ne znam čega je najurio i Smajlija i Trifketa i Aleksu, ranije još Tristana, Koprivica se sakrio pa ga ovaj zaboravio. Zbog sujete i ne znam čega, bio posvadjan sa drugim rasadnikom naših talenata , sa Megom, pa i to nije bila opcija. Da se razumemo, uživam kad su obe ekipe jake, nisam za to da drugi propadne ali se ozbiljno pitam čemu toliko ideopoklonstvo? Ulazak u halu kao Titov slet, mlada zadihana pionirka ga pozdravlja, a ceo Beograd zna da bi je ovaj najradije pitao da li ima malo stariju sestru...Koliko god on bio trofejni trener , vaš klub je do njega za mene bio veći od bilo kog pojedinca...ozbiljan protivnik sa istorijom i ponosom. Sve u svemu, dobro pojačanje. Dubai će biti više srpski klub od vas, ali dok je Najveći od Najvećih tu, vi pijete njegovu demagogiju
D

Drugar....

pre oko 2 meseca

....ne znam šta ti je ovo trebalo,hoćeš da ti Želimirovi dodju na vrata,pazi se oni su sekta....
D

Darko Brasanac

pre oko 2 meseca

citam komentare i najjace mi je kada vidim ove uplakane gane, kao los je ovaj los je onaj... Pa jel bio Exum los, pa Panter, pa Ledej, pa Naneli, pa Kaboklo, pa sta je od njih napravio Zeljko? A pritom ovo nisu losa pojacanja, ako mene pitate ovo nam je najjaci prelazni rok u poslednjih 10 godina... Ziveo Zeljko i Partizan!
@

@Darko Brasanac

pre oko 2 meseca

ma da Panter i pobrojani bre nisu ni bili kosarkasi, igrali kriket u slobodno vreme, pa iz je Zeljko napravio prvo ljudima pa onda kosarkasima
b

blejac

pre oko 2 meseca

Dare sve te igrace koji si nabrojao su igrali f4 e Egzum bio u Nba u Barsi igrao tamo tako da nije ih zeljko napravio nemoj tu demagogiju , sto se tice Bruna kada je dosao kidao je kako je vreme prolazilo sve je losiji bio pa mi ti sad reci jel ga zeljko digao pa surio pred kraj ili kako . Drugo i sam znas ako pratis malo vise kosarku tj zeljka da on ne rotira puno igraca 8 9 max a vi dovodite sve igrace koji traze minute da bi igrali dobro pa cemo tek onda videti sva ta brutalna pojacanja kako ce se snaci. Srdacan pozdrav
K

Koliba

pre oko 2 meseca

Zeljko, pluskvamperfekat!
G

Girona

pre oko 2 meseca

Bravo za pojacanje, ovaj ce kidati, mozda mi je cak i bolje pojacanje od Lunberga, zavisi kako ce ga Zeljko koristiti. Ali poludece u delirijumu pakla arene
U

Uuuuu....

pre oko 2 meseca

.....delirijumu pakla arene instagram navijača,kukoča,radje, ekipe iz Hr,ditrana i teu....
P

Psi ho

pre oko 2 meseca

velike vrucine...
g

gunnersi

pre oko 2 meseca

Citam komentare i pomislio sam dosao Le Bron. Bonga cist prosek, sut bas los, jedino odbranu sto moze dobro da odigra.
@

@gunnersi

pre oko 2 meseca

Ocigledno ne pratis kosarku, covek je ubica, svetski prvak, zna kako se podizu trofeji, sto je jako vazno! Vama svako nase pojacanje nista posebno, a videcete msm mozda bi bili nista spec, ali zaboravljate taj efekat ZELJKO OBRADOVIC!
@

@@gunnersi

pre oko 2 meseca

koje vi to tabletice uzimate??
H

Hahahaha...ledilo

pre oko 2 meseca

....efekat želimira obradovića.. .hahahahahaha....evo stra u nama izmiče kontroli 3 čin.
@

@@gunersi

pre oko 2 meseca

"Efekat obradovic" se video prosle godine.0-8 i metla.
G

Guh

pre oko 2 meseca

kako je lomio table sada u reprezentaciji na tekmi
D

Djovani

pre oko 2 meseca

sledeca stanica Partizan! Naravno da je Partizan, Zeljko ce ga lansirati u NBA, kao Exuma i Douzer-a! Odlicno pojacanje! Prezadovoljan sam prelaznim rokom, bas ne dovodimo matorce kao gani. Poigravacemo se sa njima ove sezone
@

@djonvani...

pre oko 2 meseca

....jebote realno dožera lansirao u nba,igrač koji je došao iz Denvera nba šampiona tada....stvarno je moč Želimir,nema dalje...
a

asi

pre oko 2 meseca

definitivno jedan od jacih prelaznih rokova!
F

Figaro

pre oko 2 meseca

UUUUU jedva cekam ozvanicenje, mali je ubica! kako ce ga Zeljko nastelovati,mlad, borben, jak, zeljan dokazivanja!
j

juki

pre oko 2 meseca

Jedino merilo košarke je Evroliga. Tu nas glodari deru, a nas ovi iz Evrope pitaju " Ko ste vi"? To je tako bilo uvek i tako će da bude zato što nameštamo ligu i igramo smešne privatne kupove i lige koje nikoga ne zanimaju. U Evropi smo uvek zadnji.
@

@juki

pre oko 2 meseca

i sta te jos osim Zvezde frustrira?
D

Dajte...

pre oko 2 meseca

...da pomognemo čoveku dok nije kasno,promeniš ti odelo ali čaba dalabu je dalabu...
B

Boners

pre oko 2 meseca

Cak ste i tu obe sezone imali slabiji medjusbni skor.
T

Top Gun

pre oko 2 meseca

Gde su sada gani, da nam kazu kako su nam losa pojacanja? hahaha u rupe bre!
V

View

pre oko 2 meseca

Dobrodosao majstore! Dobrodosao u najbolji klub i kod najbljeg trenera! Pravi izbor za nastavak karijere, Zeljko ce napraviti zver od tebe! U idealnim godinama nam dolazis a ne kao kod crvenke sto dolaze istroseni igraci
A

Archie

pre oko 2 meseca

Bonga 2 miliona, Braun 2, Lundberg milion i po, Ntilkina 2,5, Dejvis milion i po. ODAKLE?
D

Dajvak

pre oko 2 meseca

Iz tvog džepa.
Z

Zeko

pre oko 2 meseca

Archie pretjerao si sa uplatama za 25 %, po običaju.
a

asas33

pre oko 2 meseca

Sve znas, samo ne znas za koga navijas.
T

Torbicis

pre oko 2 meseca

Prvo je bilo da necemo igrati Evroligu. Onda da nas odjavljuju neki igrači jer nemamo para,a sada kada ipak neko dodje,onda su im ugovori od dva miliona evra i vise.. Razumem ja sve,E sad da li su za vasa sizofrena cepanja krivi ratovi, sankcije ili prosto Dusko Vujošević ne znam,ali znam da vas je neko pocepao kao covic bivsu Zvezdu!!!
g

gostiVAR

pre oko 2 meseca

ima da budu bonga bonga zurke
3

369963

pre oko 2 meseca

Sa kojom bojom kose ce doci u KKP??? Prosli put bio sed, ili ce pre potpisa imati zebra kombinaciju. Verovatno se udvara Zelimiru da pokaze da je bas 100% crno beo, a koliko dugo prelazi verovatno je naucio da kaze da prelazi u instituciju sa najboljim trenerom . Trenerom koji tvrdi da mu je najveci uspeh 11. mesto EL I jedna titula ABA lige, pri cemu zaboravlja metle.

Collector

pre oko 2 meseca

Šargopirgastom! Uostalom šta tebe briga za našeg Bongića. Pali mali.
M

Mnogo ih gotivim....

pre oko 2 meseca

evo već mu tepaju i ako još nije potpisao,bongić dragi Bože.....
l

lion zion

pre oko 2 meseca

mnogo je 2 ipo miliona iako je svetski prvak,bajern nije imao promil sanse pored partizana da zadrzi svog lidera
G

Guh

pre oko 2 meseca

I dalje manje od Kalinićeve
@

@Guh

pre oko 2 meseca

bas ti slabo ide matematika...
r

reb88888

pre oko 2 meseca

...evo da vidite sta dobijate i zasto ga zovem "crni davidovac"... https://3stepsbasket.com/player/isaac-bonga/vs/dejan-davidovac?season=euroleague-2024
@

@reb88888

pre oko 2 meseca

I dalje je DeDa bolji po ovoj statistici, samo sto je ovde ne pise koliko je DeDa pametniji. Tako da...
r

reb8888

pre oko 2 meseca

...nije to problem, nego je davidovcu ovo bila najgora sezona. prethodnu je imao overall - 76. cak je i prve sezone u evroligi bio bolji nego ove...a istog tog davidovca sprdaju ovde godinama a bonga im je jordan...i world-cup 2023 je 77 - 69 za davidovca, u sustini, tu su negde...
L

Logično

pre oko 2 meseca

Da je dobar sigurno bi ga Bajern tako lako pustio...
K

Kazablanka

pre oko 2 meseca

Kako si to rekao, kao da je Bajern neka velesila u kosarci.
@

@Kazablanka

pre oko 2 meseca

Pa ako nisi upucen Bajern se finansira od fudbalskog kluba koji je jedan od naj jacih u Europi! I ako mislis da nije tako idi pogledaj budzet koji imaju! Jaci su od oba nasa kluba sto se tiče novca! Tako da argument ti je los!
V

Vladimir 1977

pre oko 2 meseca

Zar nije on Dulo?
S

Sledeca vest

pre oko 2 meseca

Bonga kupio papuče za letovanje
N

Ne verujem da ce Poku doci, a Davis nece sigu

pre oko 2 meseca

???, Nilikina, ???/Avramovic/Smit- Lundberg, Marinkovic, Lakic- Braun, Bonga, Nakic- Moneke (?), Majk, Beslac (?)- Dejvis, Dzouns, Koprivica.
P

Pikaso

pre oko 2 meseca

Kakav Avramovic,daleko mu lepa kuca! Srecom njega je Zeljko prvog precrtao...ceka se samo da neko fa bilo sta za obestecenje.Lakic je igrac Partizans umesto njega,ceka se i pojacanje na toj poziciji.
S

Spijun

pre oko 2 meseca

Koliko stavljas znakova pitanja vidi se da vise razmisljas od ZOCa, Ostoje I Zorana.
@

@pikavac....

pre oko 2 meseca

...čemu tolika mržnja,zavist,šta ti je Aleksa uradio i kako si zaključio da je prvi precrtan,zbog vas a ima vas,čast izuzecima bi voleo da dodje u Zvezdu i da pokida,sve to samo zbog tvog komentara tada koji bi voleo da pročitam..
R

Replika

pre oko 2 meseca

Lakic je dosao umesto Jaramaza.
G

Grobarcina

pre oko 2 meseca

Placite ciganii i pratite nas pucate od ljubomore hahah
K

Koliko....

pre oko 2 meseca

....li godina imaš prijatelju,ovo kao da piše neko iz vrtića.....
N

No.1

pre oko 2 meseca

...uskoro opširnije? Ko mu je stric, šta znači njegovo ime, koji ritual primenjuje, inst nalog???
G

Gost007

pre oko 2 meseca

Ometlani Jug😂😂😂
B

Bunga Banga Re

pre oko 2 meseca

Ba ba reeba, bunga-bunga zurke u bungalovima Minhena
O

Ovajportalsprdnja...

pre oko 2 meseca

....čekaj bre zar on nije već igrač ometlanih?
I

Izadji, umij se

pre oko 2 meseca

Ometlane i dalje pratiš... Dule, Dule šta im uradi...
@

@izadji, umij se

pre oko 2 meseca

taj je proteran u transilvaniju davno, najveci klovn u istoriji trenerskog posla, jedini covek koji sa cska nije otisao na f4, za to treba biti talenat, a vama cemo i dalje kamatu naplacivati
O

Ognjeeeen

pre oko 2 meseca

Mi smo druze 4 godine navijali sa efempe i niko od nas nije lud.Cuvena recenica.Ma da koliko se moze videti ima i onih koji su malo i skrenuli 😬
@

@ognjenikonj

pre oko 2 meseca

.....šta se ti to meni žališ za koga si navijao 4 godine,samo ja mislim da je ipak bila igokea?
B

Bolpatnja

pre oko 2 meseca

Niko nam ne moze zabraniti kako cemo se zvati…🥰