Hasan Martin (©KK Crvena zvezda)
Hasan Martin (©KK Crvena zvezda)

Zvanično: Hasan Martin novi centar Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 20:11

Potvrđeno pisanje Mozzart Sporta

Novi centar Crvene zvezde u takmičarskoj 2022/23 definitivno je - Hasan Martin! Tako je potvrđeno pisanje Mozzart Sporta od petka ujutru.

Nekadašnji košarkaš Budućnosti i Olimpijakosa iz Pireja za koji je nastupao prethodne dve sezone, potpisao je sa crveno belima ugovor na dve sezone.

Izabrane vesti

Martin je drugo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku, nakon povratka Nemanje Nedovića među crveno-bele. Svojim dolaskom pojačaće konkurenciju među visokim igračima. Pre Martina Crvena zvezda je predstavila novog trenera Vladimira Jovanovića, kao i stručni štab u kojem su sveže penzionisani prvotimac regionalnog šampiona i srebrni reprezentativac Srbije Marko Simonović i Branko Jorović.

Američki centar ima izražene defanzivne kvalitete koji ga prate još od dana na koledžu gde je nastupao za Roud Ajlend. Sa Olimpijakosom je prošle sezone osvojio duplu krunu, a u dresu Budućnosti bio je među najboljim košarkašima ne samo ekipe, već i Jadranske lige na svojoj poziciji.

Posle Martina i Nedovića, očekuje se potpis Dalibora Ilića koji je blizu transfera na Mali Kalemegdan posle sedam godina provedenih u Igokei.


tagovi

KK Crvena zvezdaHasan MartinKK OlimpijakosEvroligaKošarkaški transferi

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara