"ZORAN LUKIĆ"
"ZORAN LUKIĆ"

Zoran Lukić: Kazne su nas poremetile

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.02.15. | 11:59

„Znamo šta nas očekuje protiv Budućnosti, oni imaju dobar tim, ali smo spremni za utakmicu“

ZORAN LUKIĆU okviru H grupe Evrokupa u Turskoj će snage odmeriti Banvit i podgorička Budućnost. Prvi susret ova dva tima protekao je u znaku incidenta koji je izazvao navijač Budućnosti, a epilog svega bile su kazne za igrače Banvita. Oba tima u duel ulaze posle negativne mini serije.

Na prvom meču incident je izazvao navijač, a među igračima i timovima nije bilo problema. Kazne su nas malo poremetile pa imamo skor dva prema dva, ali od utakmice sa Podgoričanima smo kompletni. Mi smo u negativnoj seriji, međutim sve tri utakmice smo izgubili u samom finišu meča, jednu nakon produžetka. Znamo šta nas očekuje protiv Budućnosti, oni imaju dobar tim, ali mi smo se dobro pripremili“, kaže za Mozzart Sport trener Banvita Zoran Lukić.

Izabrane vesti

Dokle možete u Evrokupu, a dokle u domaćem šampionatu?
Trenutno u Evrokupu imamo po dve pobede i dva poraza, ako želimo dalje moramo da trijumfujemo u oba naredna meča. U turskom šampionatu smo takođe malo izgubili korak, ali nas sad očekuje nešto lakši raspored pa se nadam povratku u sam vrh tabele. Najbitnije da ćemo protiv Budućnosti biti u kompletnom sastavu“, zaključio je Lukić.

PIŠE: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran LukićEvropaEvrokupBudućnost PodgoricaBanvit

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara