Komentari na vest

Željko Obradović o novajlijama: Treba im vremena

T

Tomy

pre 9 meseci

Izgleda da je Partizan skoro završio sa pojačanjima, odnosno da će dovesti možda samo još jednog igrača i to verovatno na višoj poziciji. Šteta što tim nema vrhunskog pleja koji razigrava ekipu, no Žoc gleda da ima sistem igre više nego vrhunske igrače. Ponitka se brzo uklapa kao i Kaminski, dok će malo vremena trebati Dožijeru ali ima potencijal. Jaramaz će imati svoju ulogu u odbrani i jurnjavi, iako zna da bude dobar u napadu on jednostavno nije pravi plej. Koprivica pokazuje napredak a Smailagić igra mudrije. Andjušić je to što jeste, i dalje će da sipa ali i da srlja, Tristan je napredovao ali mu fali dublje razumevanje igre. Još taj jedan potpis pa da vidimo domete.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Jos dvojica ce doci.
V

Veseli Bojler

pre 9 meseci

Koje ovaj ? Da li ovo je neki ODZACAR ?
B

Bida

pre 9 meseci

Dok se deca u Srbiji lece sms porukama,drzava sipa li sipa stotine miliona evra u klub koji u zadnjih 12 godina ima osvojenu samo JEDNU aba ligu i odigranu samo JEDNU evroligu,tako nesto nema nigde na svetu!
S

Slazem se

pre 9 meseci

Nigde nema da sipas 10 godina, za 14 ili 15 mesto, sta ces.
D

DGL

pre 9 meseci

idi to pisa na rijaliti portalima, gde se promovise seks droga nasilje.Ne smarajte vise. I vise za ovih 15 godina ste dobili brdo para i nista niste uradili. dok su vam se punili racuni i dovodila pojacanja, bili ste manji od makovog zrna...Pitajte covica gde su pare i gde su vam pojacanja..
m

mare8

pre 9 meseci

to mislis Na Terzu Madjiju?
v

vs vllada

pre 9 meseci

Reče čovek koji navija za Zvezdu o državnim parama hahah
n

niko igokei...

pre 9 meseci

...ne moze da zabrani tu cinjenicu da titulu i EL nisu videli vise od jedne pune decenije,to je njihova istorija kojim se toliko ponose!
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

Treba vremena i narodu u Srbiji da se pomiri sa tom cinjenicom da je 40.mil evra nasuto u budzet klubu koji jedne jedine titule i EL video nije preko pune decenije,sto je najveci negativan rekord u evropi!
B

Bida

pre 9 meseci

Ujkoooo zitko kakosi poz te dule 11 god ste bili kk sledeca sezona jel se secas xaxa i dodje vam duhovni vodja i odmah otera duleta pekovica berica sada mirotica sta to govori o tvom klubu udbaskiii pravviii
B

Bida

pre 9 meseci

Nesekiram se neko ima trenera koji nikada nista nije osvojio a ima bildzete nilionske za razliku od zeljka i duleta napravice oni i tim i igru
@

@Bida

pre 9 meseci

A vidis neko navija za klub iz laktasa koji evrolige i titule video nije zadnjih 11-12 punih godina,to je za ginisa!
U

Ujka Zitko

pre 9 meseci

igokea 2 ima neogranicene finansije nema frke
B

Bole-bg

pre 9 meseci

Zeljko morace da se pojacali sa nekim plejom koji ce da ubrza igru i trcanje ostalih igraca, mnogo sporo delujemo, i jos jedna cetvorka za skok, mozda i jos jedna petica, Koprivica nije los, vodecemo kako ce to da deluje.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Sigurno necemo dovesti jos trojicu ako najpre ne otpustimo nekoga, a posto ce ove sezone ostati i Vukcevic i Koprivica, dolaze jos dvojica.
h

hop

pre 9 meseci

penzioneri gladujte its zeljko time
n

noleeeeeeeeeee

pre 9 meseci

nije jos ni oktobar a vi iz zeleznika kukate. Fino fino
L

Ledjenda

pre 9 meseci

SKromni igraci jeftini , zeljko ih pronasao u drugoj ligi ko bjelicu Pesic u austriji, Majstor Zeljko ima njuh za nba igrace
G

Gost234

pre 9 meseci

Vidis taj ispit Pesic je sa najjacim sastavom Srbije u zadnjih 20 godina ispao u osmini finala Evropskog prvenstva. Svaki trener ima svoj nacin rada i kako tim formira. To sto Pesic voli neafirmisane igrace i ekupe sa tim underdog stavom da ih nalozi Zeljko za obrat na da uklopi 10 vrhunskih igrac na terenu.

francuskapresuda@gmail.com

pre 9 meseci

Tesko da nam je to bio najjaci sastav u poslednjih 20 godina, '15 smo imali jace sastave, mozda cak i 2016. Takodje, ni 2014. nismo imali nista slabiji sastav nego prosle godine.