Komentari na vest

Željko Obradović: Nema razloga da ne verujem svojim igračima

Š

Šta k

pre 4 meseca

Kaže Ostoja, zna li se šta. Čekamo dopis na x mreži.
K

Kako

pre 4 meseca

Se zove, onaj igrač. Koji je pobegao od ovog trenera i procveta u Nba ligi. Da vas čujem.
B

Bruka

pre 4 meseca

Sve se zna, favorizovanje Zvezde nezapamceno u istoriji, njihove sudije, imaju dva tima, prete sudijama nezapamceno, skandal u istoriji kosarke, satiru nas 12 gidina, budzet veći, sve to stoji, ali... Samo ti cestitaj i brukaj se. Ušao si u istoriju kao trener koji je sa najvećim budzetom I najboljim igracima jedini doživeo 5 uzastopnih poraza od Zvezde u istoj godini. To nisu uspeli ni Canak ni Božić, sa smešnim timovima i budzetom. Ej čoveče 3 sezone, od 10 domaćih trofeja osvojio si jedan, bruka i sramota, na šta ti tim liči. Nemaš bre akciju, asistenciju, poslednji po tome smo u Evropi, kad stane sut gotovo, gubimo. Gde su te tvoje akcije iz glave, nesto ih ne videh. Igras bre 3 sezone bez pleja, videli smo koliko je to van pameti. Igraci ti iz sezone u sezonu igraju sve lošije. Porazi od Derbija, Mege, Igokeje, Splita, Zadra, Olimpije, nisu bili slučajni. Panter citavu sezonu očajan i njemu ni reč, ali zato Akeksi vika. Sport se igra radi trofeja, jesi zaboravio. Uglavnom teško si razočaranje za sve navijače i jedan od najgorih trenera po rezultatima, a sa ovakvim budžetom i igracima. Zar te ni malo nije sram, zar ne osećaš odgovornost, zar ne shvataš da loše vodiš tim. Idi bre kod Duleta Vujosevica da te nešto nauci jer pojma nemas.
P

Pobogu...

pre 4 meseca

"Favorizovanje Zvezde nezapamceno u istoriji"?!?!?!? Verovatno si mlad, pa se ne sećaš odnošenja koševa sa Kalemegdana. Dok ste vi menjali grb kluba kao Partizan Zepter, na Zvezdinim dresovima nije bilo nijednog jedinog sponzora. Svašta bih mogao još da našpišem, ali mi neće objaviti komentar, tako da ću se zadržati na ovome.
r

realno111285161

pre 4 meseca

u pravu si, malo je glupo jer cujem navijace kako pricaju da bi dolazili samo zbog njega na tekme i da je partizan poslednjii na tabeli. Ajde malo da se odraste i da se shvati da je vazno kako partizan dobija utakmice a ne ko je trener( da se ne lazemo uvek je imao najbolje igrace u timovima sa kojim je osvajao trofeje) ne umanjuje nista ali samo kazem
K

Kemp

pre 4 meseca

Brate da te obradujem, a i nas Zvezdaše, Žoc je potpisao ugovor na još 2 godije :-D hahaha
N

Nekitamo12

pre 4 meseca

Alo turcine smiri se,ako ti zeljko nije po volji nemoj da gledas!
T

Theorifikis

pre 4 meseca

Zašto neki mrze Željka Kao prvo setimo se gde je bio Partizan prije par godina sa nekim protuvama Na samom dnu Kad je moj Žoc se vratio sve je išlo da klub bude kao NBA tim Navijača nikad više finansije kako tako ne ulazim u to nikad bolje pa zašto pljuvati po takvom treneru Ok Zvezda igra bolje neka osvoji ligu i to je ok ali ne daj da ode Žoc pa smo opet u đul bašti
P

Pobogu...

pre 4 meseca

Mislim, kad-tad će morati da ode, a zamisli šta će iza njega ostati. Još veći dugovi nego što su ga dočekali. Povratak kralja će vam se obiti o glavu.
G

GOROSTAS

pre 4 meseca

Eve ga Bošnjak veliki navijač Partizana na internetu
d

dsadsasa

pre 4 meseca

Uzmi Zeljko Stefa Karija
J

Jtd

pre 4 meseca

Ne znam da li si video ali tvoji igraci nemaju pleja, moras da se skines nije dovoljno sto im verujes
M

MačakIzČačak

pre 4 meseca

Putujući cirkus - Željko i stranci.
O

Ojo

pre 4 meseca

Veliki pozdrav Lesoru iz Pionira
V

VCVCXVCX

pre 4 meseca

Uzmi Zeljko Majkl Dzordana
U

ULTRAS ZVEZDARA

pre 4 meseca

Kada vam stize A licenca,pitam za druga
J

Jajaš

pre 4 meseca

I dok budem imao taj nade tračak Voleću Žoca Partizan i grad mladosti moje Čačak Idemo na brejk Sretno
d

d.g.

pre 4 meseca

Ako si iz Čačka onda je srećno.
n

nemanjarg

pre 4 meseca

ZELJKO OSTANI!
Z

ZOMBA

pre 4 meseca

Čoveče molim te odlazi, unuštio si sve što je KKP decenijama stvarao. Ušao si u istoriju, imaš 0:5 u jednoj sezoni od istog kluba i istog trenera !!!! BRAVO MAJSTORE !!!!
G

Gost 78

pre 4 meseca

Partizan je izgubio titulu u regularnom delu sezone.Domacinski teren i par sudijskih odluka taman koliko treba.Ne sumnjam da ce biti obrnuto u naredne dve i petu dobija zvezda.Zvezda pravi tim za partizan a parrizan da nesto uradi u evroligi.Nazalost ovaj tim bez klasicnog pleja je osudjen na poraze u bitnim mecevima.
Г

Геџа - Србијанац

pre 4 meseca

Волео бих овог Смита да видим у Звезди, солидан играч. Не знам шта се чудите за победу, што би реко Мута, па то је све нормално. Нпр. замислите ситуацију да тест интелигенције раде с једне стране Лука Митровић, Тео и Давидовац, а с друге Смаилаић, Трифуновић и Анђушић? Резултати тог теста би показали ко осваја АБА и како је генерално прављен који тим. Хе, је, Партизан и тим... Па, ни име им не ваља, камоли нешто друго (ја не знам нормалног човека из Шумадије да навија за њих. Један од разлога је врв и име)...
s

selja gedža

pre 4 meseca

Ime kluba za koji ti navijaš je značajno bolje i lepše ej crvena zvezda.... To što ti misliš da poznaješ sve ljude u Šumadiji i da znaš za koga navijaju je ozbiljan psihički problem. Zato seljo ,beri jagode ,maline,traži od države veću cenu kao i svake godine i uživaj....
M

Milutin Kragujevac

pre 4 meseca

Tvoja Šumadija verovatno ima jednu ulicu i dva sokaka...
Г

Геџа - Србијанац

pre 4 meseca

Па, ја сам рекао нормалног човека из Шумадије, нисам мислио на вас двојицу... Иначе, по писмености коментара и начину састављања реченице се види ко има две улице, а ко има две жице у глави... Знам да вам је сад тешко, али ставите на врата собе натпис - Проћи ће... Додуше, можда и неће док је Драгачевац ту...
C

Cazorla

pre 4 meseca

Zalite se sa fmp dobijamo i da se unaprijed zna rezultat,evo i sa vama smo na istom putu,sledi sesta😂
T

Tenziju

pre 4 meseca

U penziju!
Ž

Žocara

pre 4 meseca

Zbog burnih ovogodisnjih derbija, pao sam u nervnu tenziju. Molim nadležni organ, da mi odobri odlazak u penziju. Penziju!
N

Nunzio Zingara

pre 4 meseca

Žoki aj polako, prvo kupiš štampu, sedneš u kafić, listaš. Onda si lagan u šetnji do Kalemegdana, Kale znači brdo, na partiju šaha. Svrati i do Neše Ubde da evocirate malo uspomene... Posle svrati do kluba, onako revijalno, zdravo-zdravo i tako... Unuci su blago svakog coveka. Posveti im paznju, ljubi te brat Grobar.
K

Kurda433w

pre 4 meseca

Ne treba širiti mržnju, Željko uvek poziva na fer navijanje da smo normalni njemu bi trebalo dati aplauz pre svake utakmice, bilo na domaćem ili gostujucem terenu, ne razumem to da čoveka mrze i vređaju samo zato sto je partizanovac, a ovamo kad predstavlja Srbiju svi ga kao lažno vole. Nemojte biti takvi, svi smo mi naši i treba da se držimo zajedno. Sportski pozdrav i slava Bogu.

gemathegreat

pre 4 meseca

Trener reprezentacije je naš a trener Partizana navijačima Zvezde nije naš. Ja ne znam ko je tebe lagao. Plus čovek ima ispade. Sve što mu se dešava sam je tražio.
d

d.g.

pre 4 meseca

Demagogija, foliranje...ti ga voli i poštuj. Ja ne mogu.
m

molim?

pre 4 meseca

Na papiru, pozicija za poziciju, Partizan ima daleko kvalitetnije igrače, bolje šutere, raznovrsnije postavke. Na terenu se to ne vidi. Ne mogu da se nametnu, da ubrzaju igru, da uđu u serije trojki, tranzicije. Zato vodimo, i u naredne 3 utakmice, mislim da će makar još jedna da bude ovakva, kakva nam odgovara, a to je sasvim dovoljno za trofej.
G

GrofModerneHrvatske

pre 4 meseca

Sljedeća sezona će biti Obradovicu biti ili ne biti, gubi lagano kredite...
K

Kolle

pre 4 meseca

Ne može se bolje u ABA sa legijom stranaca. Njih interesuje samo Evroliga, gde se promovišu za bolji ugovor.
m

molim?

pre 4 meseca

To je tačno. Partizanu je najveći neuspeh što nisu ušli u top 10 a onda i u top 8.
B

Bss

pre 4 meseca

Sve smo bliži još jednoj grobarskoj teoriji zavere, da je Žoc doveden da namerno urušava KK Partizan. To će biti vrhunac zapleta.
B

Bob.f

pre 4 meseca

Sta mislite da dignemo Mocu Vukotica iz groba? Ja sam siguran da bi Fk Partizan bolje igrao...E tako vam je sa ovima koji podrzavaju Zeljka za trenera..Predsednik kluba DA ali trener pa to i najveci laik vidi.. proslo vreme...!!!..
M

MARECZBGD

pre 4 meseca

Morate da ukinete komentare jer tu razni nesrecnici toliko lupetaju i sire mrznju da je postalo jako mucno to citati.
B

Banana srzava

pre 4 meseca

Svrsilopulos xD
L

Luduenja

pre 4 meseca

Nego mene nešto drugo brine, ide majka s detetom drži ga za ruku, dete mi pokazujen srednji prst, a majka se smeje... Pa to je mnogo širi duštveni problem od tamo neke košarke, time mi moramo da se pozabavimo.... AHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH
M

Minuli rad

pre 4 meseca

Ovo vam je za sve za godine Todorića, Danilovića, Vujoševića, gepekovanja, karma vas stiže iz dana u dan, sve vam se vraća za te godine kada naši igrači nisu imali da jedu tri obroka dnevno
Z

Zivimo u lazima

pre 4 meseca

Samo smo tebe cekali i tvoj glupi komentar, ova vasa dominacija ima veze samo sa sunovratom svega oko nas od onoga ko vam je sve to omogucio pa do raznih Jovana Jeremic i slicnih kojima smo okruzeni. Bitno je da si ti srecan i da je tebi puno srce a Danilovic je kao nekoga "gepekovao"
N

Niko123

pre 4 meseca

Zaboravio si projekat "evropska zvezda"?ko je bio u upravi? koje igrace ste dovodili?
M

Mauro Tasoti

pre 4 meseca

Nažalost pet puta zaredom od Zvezde nije izgubio ni Pera Božić,ni Džile,ni Čanak sa sve Vrapcem,Ratkovicom, Bezbradicom i sličnima.Ovo nije Partizan,pet Amerikanaca u startnoj petorci,dva domaća igrača ulaze na dve kompletne utakmice sa Zvezdom.I dosta omalovažavanja Anđušića,Jaramaza Trifunovića,dečko ne dobija šansu a i kad dobije minut dva posle prve greške leti napolje uz Željkovu dreku.Ova ekipa celu sezonu igra loše i plašim se da će tako i da završi.Sad treba odbraniti čast,ponos i domaći teren pa ne dozvoliti Čoviću da proslavi titulu pred našim navijačima a preokret je naučna fantastika.
B

Banja_Slatina

pre 4 meseca

Peti poraz u nizu od Zvezde u tri razlicita takmicenja. Bravo Zeljko sampione, ova ce biti najsladja.
Х

Х Х

pre 4 meseca

Иде и шести, па ако скупе м**а да се појаве у КЛС, биће 8-0 серија.
H

Heavy metal

pre 4 meseca

Veeerujem, ne verujem...
D

Dusmanin

pre 4 meseca

Pusti ti navijace Partizana, oni neka vicu sta god zele, to su navijaci, obican narod. Ti pripazi da tvoji igraci ne vredjaju protivnike sa navijacima, da ne provociraju i ne sramote pre svega sebe a onda i klub za koji igraju (Trifunovic, Panter, Lesor, Naneli, Madar, Andjusic, Smailagic, Ledej, Smit). Malo je to previse za 3 sezone...
D

Dalas

pre 4 meseca

Upravo to, bravo. Igraci sve vreme pevaju uvredljive pesme, prozivaju Petruseva u tunelu, cak i kad odu iz kluba, otrov ostaje. Navijaci su isti, nijanse ih razlikuju, igraci ne.
R

Realno istina

pre 4 meseca

Groblje Zeljko i vajld kard su vas doveli da ste bar na koljenima. Sve ima svoj rok trajanja. Meni bi veceras pognute glave teren napistili u prvom tedu Avramovic Andjusic....Vecina i ne konta da su porazeni.
P

Prcko33

pre 4 meseca

Ne znam sta je problem na glas reci "Zeljko slabo radis svoj posao?
P

POLA ROSTER NIJE ZA VELIKE DOMETE

pre 4 meseca

ZOC POCNI DA NOVI ROSTER STVARAS! VANJA ,DIMITRIJEVIC. TAKVI NAM TREBAJU.
b

banence

pre 4 meseca

NE TREBAJU NAM TA DVOJICA JER SE I OVAKO VRACAMO U EK SL.SEZONE.
A

Aca Lukas.

pre 4 meseca

KAP KISE U OKEANU,DZABA SVE PARE PRTIZANU,KOGA BRIGA KO NOCAS PLACE,SIPAAJ NEK IH BOLI JOS JACEE....
S

Samo

pre 4 meseca

Zna li neko,da li je Zvezda ikada pobedila Partizan pet puta za redom,pa kakav god da je tim imao Partizan?
Е

Е мој баћо

pre 4 meseca

Нико никога никад није победио пет пута за редом у кошарци!!

Ivy

pre 4 meseca

Mislim da jeste kada je odnos snaga bio i 10 prema 1 za Zvezdu u poredjenjima visine budzeta koji se fala bogu gotovo ne pominje u poslednja 2 dana malo bar da promene plocu i da se odmorimo od toga.
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Da ti odgovorim, e pa nije nikada, pa cak i tad kad su igrali Divac Djordjevic, Paspalj, Danilovic.... sve same ALL STAR Zvezde, ni tad Partizan nije dobio 5 puta redom Zvezdu, ali mozda to ne bi trebalo da znaci nista! Mislim da Zvezda mora da bude ozbiljna i diciplinovana, naravno psiholoska prednost je u stranu Zvezde. Jedini nacin da se nesto stvarno menja na odnosu je ako slucajno Obradovic pocne da veruje Jaramazu, Trifunovicu, Andjusicu, .... i tako krenu sa domacim snagama a ne sa NBA igracima kojima je svejedno, i to odmah vidis, zato sto na kraju sezone kud koji mili moji! A ti momci Jaramaz, Trifunovic, Andjusic, Avramovic .... oni ce tu biti, mislim!
V

Verovatno nije

pre 4 meseca

Iskreno, ne znam da li se to nekada desilo ali znam da je Zvezda od ovih pet pobeda 4 igrala kao domacin i jednu u Nisu, a u poslednjih nekoliko godina gostujuca ekipa jako tesko dolazi do pobede.

bebs

pre 4 meseca

cuj, pa navijaci partizana su cuveni po tome da ne vredjaju nikog i da su posveceni svom timu
D

Dule Vujosevic Salalalala

pre 4 meseca

Slaba utakmica KK Partizana veceras, najpre od Zoca pa do svih igraca... Slaba borba, jos slabije zalaganje... Dobijamo metlu od ganfera ako igramo kao veceras, vec u nedelju, eventualno ako to prezivimo u 4-toj utakmici...
G

Grobar Cacak 032

pre 4 meseca

Ja ne verujem vise ni tebi ni igracima,nema na osnovu cega da vam se veruje,i da dobijemo dve sad,mislim da hocemo na domaci teren,u petoj gubimo lagano,jednostavno muda nigde,ne umes nanelija da izvedes 40 minuta covek ne zna gde se nalazi,o laznom kapitenu glupo je i pricati,pre ce sneg da padne u maju nego sto ce douzer da pogodo trojku...dobijaju te tompkins,gilespi,lazic,mitrovic,jago i davidovac.....zapitaj se dal je vreme za predsednicku funkciju i dati canku,bozicu il trinkijeriju mesto trenera.
G

GETAFIX

pre 4 meseca

Skoro sve si tačno napisao osim konteksta u kom si spomenuo Mitrovića. Dečko je igračina neverovatne košarkaške inteligencije.
V

Vladancg

pre 4 meseca

Potpuno se slazem sa tobom,ne moze im se vise vjerovati. Nikad nisam pomenuo milione,ne zanima me,ali se mora pomenuti da nam kapitena nema,ne postoji covjek. Ledej isto tako,sve vrlo,vrlo tanko. Nose nas Smit,Ponitka i Kaboklo. Za 2 pobjede u Areni nam trebaju apsolutno svi fokusirani 100%
Ž

Željko matori

pre 4 meseca

da ovako vodiš ekipu u bilo kojem drugom klubu, tokom sezone bi dobio otkaz a ne produženje ugovora! Ne postoji igrać koji je napredovao ove seone, osim Smita kojeg si držao 3 meseca van tima pa kad su se svi ukanalili onda si morao i njemu da daš šansu. Bukvalno mokriš po Trifunoviću i Anđušiću - ako mogu Smart i Lazarević da dobiju po koji minut, valjda mogu i naša deca koji sekund u derbiju, grobare moj! Zaboraviš razigranog Dožera na klupi dok trpiš Nanelija 35 minuta a čovek večeras bio u svađi sa šutem, dok Panter igra kao da je ugovorio transfer na leto (trebalo bi da plati penale klubu za ovakvu očajnu sezonu i da ode sam)…Ma teraj se bre i ti i 9 titula osvojenih pre 15-20 godina, drug danas je 2024 godina!
R

Realno istina

pre 4 meseca

Sve koje si naveo(a sjede) imaju mnogo zelje i energije. Ne jednom su dokazali i pokazali to bas protiv nas.Avramovic veceras koliko minuta? A on grize i grize. Treba mu slobode.
B

Budak

pre 4 meseca

Pogledajte malo u toku tekme reakciju igraca na klupi. Bez emocija i bilo kakve zelje za pobedom. Na tajm autu kao da je minut cutanja.
Г

Групни

pre 4 meseca

уз криминално суђење, грешке и слабости од почетка сезоне које вучемо несмемо понављати ... али коб сезоне узима данак ...
R

Realno istina

pre 4 meseca

Kob sezone mozes li na pojasniti sta je. Ako mislis na el moje misljenje je da ove godine vasa ekipa je mnogo losija od one proslosezonske. Nema tu zle kobi nego samo kvalitete.
g

gabrijela

pre 4 meseca

opet peti put isto... preuzmi covece odgovornost
I

Ivanoo

pre 4 meseca

Prošli put je preuzeo , u nedelju posle trećeg poraza opet će preuzeti odgovornost i tako posle svakog poraza, dok grobari ne izbace državni projekat iz kluba.
G

Girthbig

pre 4 meseca

Zeljko Obradovic je Zvezdas veci nego 3 Covica. Nista ovo nije slucajno. E moji partizanovci i zvezdasi nista vi ne kapirate. Prva ljubav zaborava nema a Partizan je samo posao.
g

gf84

pre 4 meseca

Suprotni sam tabor, ali ovaj covek gubi konce, koja je svrha drzati Jaramaza, Andjusica, Trifunovića, Kopeivice ceo mec na klupi?
T

Top Gun

pre 4 meseca

@gf84 Zato sto svi ti koje si pobrojao nemaju pojma,Zeljko je u pravu sto ih ne ubacuje u igru!
@

@Top Gun

pre 4 meseca

ko ih je doveo? sa druge strane u redu ali to bi imalo smisla da je pobedio.
g

gostima

pre 4 meseca

zašto ne igra Anđušić?
m

mile k

pre 4 meseca

ima dva žuta.
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Zato što imaš limit od 12 igrača po utakmici? Koga izbaciti umesto njega? Čovek igra samo napad i to kad ga hoće, u odbrsni ne postoji.
N

NDCZ

pre 4 meseca

Obradović izgubio svlačionicu, to je evidentno. Govor tela najvažnijih igrača to pokazuje. A da ima odlične pojedince ima.
D

Danilo Andjusic

pre 4 meseca

Ja sam mogao makar u odbrani da odigram
I

IskoAlarkon

pre 4 meseca

Dokle vise ista prica Za kraj je ponovo upitan za atmosferu. Oni su ovakvi i onakvi ali hej ja pozivam na fer i sportsko navijanje. "Navijači Zvezde prave sjajnu atmosferu, čestitam im na tome. Ove uvrede koje su konstantne, to će valjda novinari da apostrofiraju. Navijače Partizana pozivam da nikoga ne vređaju i da budu posvećeni samo našem timu", Najveci problem grobara je sto misle da ako neko ima 9 titula Evrolige da je to merilo koliki je covek, a Zeljko je jezivo mali covek kojem ego ne da da prizna poraz,kada izgubi sudije,igraci sada su mu i protivnicki navijaci krivi ne znam sta je hteo sa cvecem da ga docekaju?
T

Tristan Vukcevic

pre 4 meseca

da si mi davao vise sansi mozda bi dobili ovo..
A

A JA

pre 4 meseca

.... imam razloga da vise ne Verujem u Vas Gospodine Obradovicu.
C

Cena karata

pre 4 meseca

U Areni i 65 000 dinara.Ostoja juri Mačvana a nas klepa maksimalno uz put.
m

mika iz mase

pre 4 meseca

Ti im veruješ ali oni tebi ne veruju.....tačka
O

Ognjen Jaramaz

pre 4 meseca

mogao sam i ja ovako da odigram sefe ako ne i bolje
T

Trifunovic Uros

pre 4 meseca

mogao sam i ja ovako da odigram sefe ako ne i bolje
P

Pritisak

pre 4 meseca

Kakav kapiten takva i ekipa, posle svega odgovornost strucnog staba, ne mogu ovi da te dobiju pet puta za redom, u vreme danasnjeg skautinga ako napravis ekipu bez krvi i ako to ne mozes da probudis kod njih pred mozda i najboljom publikom na svetu samo si ti kriv.
B

Balsa Koprivica

pre 4 meseca

pa ovako sam mogao i ja da odigram ako ne i bolje?!
D

Don Vito Corleone'

pre 4 meseca

Kupi Željko Majkl Džordana Majkl Džordana Majkl Džordana.
Z

Zvezda 91

pre 4 meseca

Čudo da publika nije kriva .
G

G line

pre 4 meseca

vreme je gospodine da casno odete u penziju...
D

Dachaa

pre 4 meseca

Care moj 5 puta gubimo zaredom PET!?!?i opet sutevi brzopletost itd itd,dajte malo odgovornosti za pocetak..
Z

Zeleznik

pre 4 meseca

Care moj, u drugom poluvremenu smo promašili brdo ČISTIH šuteva za 2 i 3. E u tome je razlika.
L

Laktasi

pre 4 meseca

Samo ste vi promasivali, a Zvezda nije... 🤣🤣🤣
D

DP

pre 4 meseca

E moj,Željko. Potpuno izgubljena sezona. Nijedan igrač nije napredovao, naprotiv, Evroliga ništa, ABA ništa, ni Kup ništa. Gde ste bili, nigde, šta ste radili -ništa. Veće ste razočaranje od onih tunjavih fudbalera
N

N1204

pre 4 meseca

Mogu da podnesem poraz od Zvezde i nije mi krivo kad me majstor Teodosic dobije,ali mnogo boli kad se tome raduje grozni covek vlasnik kluba i 30 godisnja vlast u ovoj nasoj nesretnoj zemlji.Željko legendo nasa i najbolji treneru u istoriji evropske kosarke na tebi je da okrenes ovo i doživotno uklonis iz sporta Sps-ovsko,Dosovosko,Sns-ovsko i ko zna jos koje ZLO.
k

kk.Decenija

pre 4 meseca

@N1204 Spremite se dobro,nakon ovog finala i Gubitka ABE sl.sezone vas dr.Covic salje nazad u EK koji ste igrali zadnjih 15 godina,istorija ce se ponoviti!

SALE

pre 4 meseca

Pre nesto manje od 15 godina Partizan je bio na f4 Evrolige to ce se pre ponoviti a vi cete se vratiti gde ste bili u tom trenutku pre to nego da Partizan ode nazad u Evrokup.
P

Psi ho

pre 4 meseca

samo da pitam jel to znaci da Trifunovicu, Andjisicu a i Koprivici ni mrvicu ne verujes?
M

MVPCACAK

pre 4 meseca

dzaba tebi trofejii sve kada ne kapiras da derbije igraju samo domaci igraci... Andjusic da je imao sansu bio bi veceras sigurno bolji od Pantera, Trifunovic bi bio bolji od Pantera i eto ti pobede...
B

Burek

pre 4 meseca

E sad Trifa...
@

@Burek

pre 4 meseca

pa nije tesko u pravu je, indeks korisnosti mu je 0 ovaj mec
B

Burek

pre 4 meseca

Ma dobro, bio je Panter loš večeras, ali Trifa nije mogao u Megi da igra
h

has

pre 4 meseca

Tristan Vukčević je izmisio košarku za Kabokla i Kaminskog, mislim sami ćete se uveriti jer će napraviti bolju karijeru od njih
B

Burek

pre 4 meseca

Pa evo već u NBA ima fine brojke
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 4 meseca

demagog klasican... bolje bi nas Canak vodio za ovim budzetom
I

I Murinjo ima titule

pre 4 meseca

Ma jel tako? A zato ti onda ne igraju Anđušić i Trifunović ni sekund, jer im veruješ!? Koliko Naneli treba da promaši šuteva da bi ga izveo iz igre i probao recimo Dožera da pustiš na trojku (kad se već razigrao), a Aleksu da ubaciš i ostaviš ga na miru da napravi neko ludilo, jer ove godine su dobio Zvezdu jedino zahvaljujući tom njegovom ludilu!? Skucao si 20 miliona EUR u ekipu i ovo gledamo!? Panter i Leday kao da im se više ne igra za Partizan, a sve si ostale psihički ukanalio, osim Smitha koji je ti samo tri meseca pa još uvek nije podlegao tvojoj torturi. Svi igrači su ti sada u goroj formi (osim Smita) nego kada su došli u klub, ekipa potonula, potpuno bez glave i repa.
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Moze vest sta je izjavio trener koji je dobio vruc krompir u ruke? Covek 5 put zaredom drzi trenersku kliniku,ovde vazda prva vest Zeljko? Je li Zeljko vodi 2:0 u seriji? Je li Zeljko osvojio kup Srbije? Ne kapiram...
N

Nadreeeealno

pre 4 meseca

Jel Željko ima pomoc od sudija kao ovaj drugi? Sudije resi prvi mec ove serije...
@

@nadrealno

pre 4 meseca

Жељко да има суђење као Јанис би изгубио сваку утакмицу по 20 разлике. Човек прави толики притисак на судије, да то није нормално. Онај његов саркастични осмех на почетку, па како одмиче све више и више се дере на судије, а техничке ни на видику. Човек има неограничен број челенџа, јер кад год нешто каже, судија иде да гледа . Е сад ми само реци како ни један челенџ није погодио, а Грк је јуче погодио 4? И јел ти то говори нешто, ако имаш мозга?
T

Top Gun

pre 4 meseca

alo covece 5ti mec za redom nas metlaju i ti pricas nesto?
R

Rebel

pre 4 meseca

da li je realno da mi gubimo ovakve meceve?
l

lk

pre 4 meseca

Nije zgoreg spomenuti da je Smit u Partizanu 4 meseca bio van tima, samo je povremeno igrao aba ligu. Žoc ga je imao u timu a nije koristio a lik najbolji šuter u ekipi
M

Ma da

pre 4 meseca

Navijaci partizana vredjaju Zvezdu i Covica na svakoj utakmici, nije bitno ko je protivnik
n

nadrealnooo

pre 4 meseca

Kome je sad do kosarke....
G

GETAFIX

pre 4 meseca

Ima nas...😉
г

гост 1312

pre 4 meseca

Па добро још Мајк Џејмс, Таварес и Миротић, па можда и оде на Ф4 и добије Давидовца, Митровића, Лазића, Недовића и деда Теа… Још пар милиона и пали се машина!
1

123sad

pre 4 meseca

Zeljko I Nadj imaju isti zadatak.Da Zvezda osvaja titule I da ne talasaju oko toga.Posao je dobar a kinta laka
0

09

pre 4 meseca

Panter i Naneli tihi heroji Zvezde, saće puma iskonstruisati priču kako ih je podmitio av da promašuju sve
7

777

pre 4 meseca

Kako je lepo tekao razgovor i onda na kraju kaze da apaluje na navijace da ne vredaju nikog i da samo mavijaju kao sto i uvek rade 🤣
B

Bokos

pre 4 meseca

Burazere ili ti lose vodis ili oni nista ne znaju. Ubijete nas ofanzivnim skokom, centri u problemu sa faulovima + losi u napadu do 4/4, ocajan nam sut za 3, Teodosic ne postoji i ti odigras 3/4 egal ili gubis. Svaki drugi tim, daleko manjeg kvaliteta od vas bi vodio protiv vecerasnje Zvezde bar 10 razlike.
i

igor978

pre 4 meseca

Sve tačno. Ovaj čovek vodi ekipu kao da je potpuno prolupao. Ukanalio je sve igrače do neprepoznatljivosti, drži Nanelija i Pantera u igri kao da su Jordan i Lebron James, a oni nas urnisali danas totalno, a na klupu zakucao Aleksu i Dožera koji je konačno malo živnuo, da ne pominjem Anđušića i Trifu koje kao da je Bog zaboravio na klupi, a njih dvojica osećaju derbi i mogu da povuku i oreko svojih granica. Kakve je on igrače doveo u Partizan ja ne verujem, Kaminski ne zna da hoda, ljudi moji, Jaramaz koji ne može obruč iz bacanja da pogodi, nama najbolji u plejofu Smith, čovek koji je otpisan u Virtusu i došao za neku siću da zakrpi rupe! Tuga od sezone i ekipe, ovo je za zaborav. Lično bih svim igračima dao odrešene ruke, Aleksu, Kabokla, Smajlija i Balšu i napravio potpuno novi tim za sledeće dve sezone. Punter se smučio ogromnom broju grobara, ovo šta mi od njega gledamo je sramotno
m

milienko

pre 4 meseca

Ciglana D.o.o Naneli i drugovi
R

RK nije rukomet

pre 4 meseca

Ragbi klub Laza i drugovi.
P

PObogu,..

pre 4 meseca

@RK nije rukomet, ni BK nije bokserski nego baletski klub.
R

RK nije rukomet

pre 4 meseca

@PObogu,.. BK može da bude i boćarski klub, ali to ne menja činjenicu da se Laza i drugovi bave rvanjem, a ljudi u sivom tolerišu.
P

Pobogu...

pre 4 meseca

@RK nije rukomet, Laza igra odbranu, ne uleće klizeće kao poneki Deku, ne udara po glavi kao poneki Tanaskovića i Blažiča, ne gura sa leđa ljude na zakucavanju, kao poneki... BK je ipak bokserski kluba za Zaka i veselu trojkašku družinu.