Komentari na vest

Željko Obradović: Neka nas Zvezda pobedi 25 puta u nizu! Nikakav problem...

С

Светозар

pre 3 meseca

Скор у Евролиги у међусобним сусретима Звезде и Партизана је 2:2, све остало су смешне приче и оправдавање неуспеха!
a

aman za aman

pre 3 meseca

Tuzno i tragikomicno izdanje klasicnog manipulanta.Umesto da spusti tenzije,prihvati svoju ulogu i odgovornost u potpunom debaklu...ne propusta priliku da ,iz nemoci,doda ulje na vatru. Kao dete relativizuje rezultate poredjenjima itd.Pokusaj da se sve uvije ali ipak iz prikrajka nagovesti,samo govori o karakteru doticnog.Taj princip ne vazi kada se besomucno izdire i izivljava na "nizem nivou" tj na onima koji su bezopasni a njemu podredjeni.
U

Uh

pre 3 meseca

Najveće zlo srpske košarke posle Dula.
p

pfc

pre 3 meseca

Izgleda da su vama svima najvece zlo samo kad je Covic cvecka majke ti gledaj u svoje dvoriste

Jedan je ZOC

pre 3 meseca

Ja malo za promenu da odgovorim zlim jezicima i sendvicarima Zeljko je jedini trener koji je smatran da je zastareo i prevazidjen i to za period od do sada 19 godina.Prvi put nakon onog fijaska reprezentacije 2005. kada je izjavio osvajao je i ne sumnja da ce nastaviti da osvaja i tako je i bilo od tog momenta osvojio je jos 4 Evrolige taj zastareli i prevazidjeni trener ,a ista je prica bila kao i sada kosarka se promenila ubrzala igra se 24 sekunde itd.
J

Jankela Rudo

pre 3 meseca

Dobio si šećer 38,od ovih osam poraza.A da Zvezda dobije jos 25 za redom,upokojio bi se.Samo li ko te ne zna.
N

Najbolji gost

pre 3 meseca

Previše rupa u izjavi. Činjenica je da smo izgubili 6 puta i ne treba praviti teoriju zavjere. Postoji pravilnik koji definiše sve opcije za slučaj prekida meča....siguran sam da naš najbolji trener to zna. Ne može da se pojavi sa izjavom "nismo znali" ili "odlučili smo da ne igramo". Željko, ne urušavajte profesionalni ugled.

Rebi

pre 3 meseca

Bas taj pravilnik i mnogi drugi se nisu postovali znaci na prvo skandiranje navijaca Zvezde u Pioniru opomena koje nije bilo ni prekida.Pre meca na izjave da se sudijama ne garantuje bezbednost i za to postoji pravilnik i protokol ali postuje se samo onda kada odgovara Zvezdi. U momentu prekida +12 za Partizan vec duboko zasla 3 cetvrtina Zvezda u nok daunu svasta je moglo da se desi ali sve je islo u pravcu da ce se igrati majstorica .Uzimajuci u obzir da su neki bili povredjeni iz Zvezde neki disali na skrge kao Teo a Partizan tek u tom momentu nasao neku hemiju i osvezenje nekih igraca koji su se donekle vratili u svoju formu lako je mogao okrenuti i dobiti tu seriju i time ostaviti mrlju na Zvezdinu neverovatnu dominaciju zato je van terena moralo da se osigura da se to nikako ne dogodi.I na kraju Partizan odnosno Zeljko i igraci su najveci krivci za losu sezonu ali su tome kumovali i drugi faktori koji su imali uticaj.
B

Boners

pre 3 meseca

@Rebi Treca tek dobro pocela, ispustili ste +15 pred navijacima za dva minuta, jos bi lakse tih 12 pred praznom. Ovako opravdanje a sve i da su dobili opet odlucujuca kod nas. Partizan nije ulozio zalbu, niko nista nije urgirao, jednostavnobstebpobegli kao prethodne dve godine. Prosle zaboravioi prijaviti tim na vreme, a sad vam mavijaci rekli da se igra drugi dan.

Rebi

pre 3 meseca

To su sve izgovori odakle to da se Partizan nije zalio javno je i izneo kritiku ali kome da se zale obrazlozenje direktora lige je bilo opravo ovo sto sam vec naveo ali se pravila nisu postovala i kriterijumi nisu jednaki prema oba kluba.Sto se tice tih +15 u finalu Aba lige to su bile druge okolnosti tok serije je isao ka tome da nakon prvog meca se video ishod najvise zbog sudija ali vise jer su i nosioci igre Partizana podbacili a u finalu Kls nekako je krenulo obratno i tu prednost od +15 nije Partizan to imao pred kraj trece cetvrtine nego u prvom poluvremenu.
m

milo123

pre 3 meseca

Neka Partizan uzme titulu u EL sa 11og mesta, ako ih nije sramota. 😂
K

Komentator

pre 3 meseca

Pa i Borusija je bila peta u svojoj ligi a igrala finale lige šampiona, kakve veze ima jedno sa drugim?
D

Darko1101993

pre 3 meseca

Pa imali ste duplo vise bacanja u 1 i 3 utakmici Aba a vise ste tukli duplo, a u kls cirkus ne treba ni trositi vreme 1 pokradena cist kos poništen 2 dobili sa -12 prva pobeda u istoriji košarke sa manje datih kosova. Dal imate i malo sramote samo me to zanima, kako zivite sami sa sobom sta vidite kad pogledate u ogledalo.
@

@darko

pre 3 meseca

Sta su kosovi u pm???
B

Boners

pre 3 meseca

@Darko Najbolje da povedes, pobegnes i trazis pobedu. Trebala je Unicaja kod 10-0 protiv Mursije da napusti parket i da se pojavi u finalu protiv Reala, ovako jadnici izgubili.
K

Kejn

pre 3 meseca

Par pitanja ako sme jedan novinar da ga pita, kk ofy, koliko kosta ta njegova borba za partizan godisnje, i zasto nije imao bolji rezultat u el u derbiju u prosle dve sezone (zvezda obe godine bolja u medjusobnim utakmicama) ako je vec do sudija. A svakako i da se nadje novinar neki da pita, gospodin najveci trener univerzuma nece dati odgovor. A o smirivanju tenzija tek da ne pricamo. Kome je sad do kosarke...
F

Flak

pre 3 meseca

Što bi rekao Maminjo “ti si običan, mučki provokator. Dobit’ ću pro*jev kad’ te vidim”.
@

@flak

pre 3 meseca

Naviko si da zivis sa proljevom.
b

budibogsnama

pre 3 meseca

hahahahahaha Zelimire prosle godine Zvezda bila na 11. mestu, ove godine vi, kako to da je jedne godine to neuspeh, druge uspeh? Koji su to parametri u pitanju?
N

NoName1

pre 3 meseca

Zvezda je bila na desetom mestu.
z

zaks

pre 3 meseca

Ma sa njima ne treba polemisati niti im pridavati značaj. Ovakvim izjavama ovaj čovjek samo traži alibije za svoje neuspjehe.

Ixv

pre 3 meseca

I prosle i ove godine oba tima su igrala u Evroligi i Zvezda je u obe sezone bila iza Partizana to sto su nize plasirani govori da je Evroliga jaca u trku za plej in odnosno plej off su do poslednjeg kola bila vecina timova u protekloj sezoni osim Zvezda ,Albe i Asvela.
s

sa kim crveni ima ugovor?

pre 3 meseca

A kako je pravno moguće da NAJsvemirskiji trener ima ugovor sa KK Ofy, a vodi KKP? Da li neko to može da mi objasni, kako je to moguće? Aaaa, daaaa, svi su protiv vas, pa prikrivaju ovu lako proverivu činjenicu...
e

esmeralda

pre 3 meseca

zeljku vise ne veruju ni navijaci partizana ,vidi se po komentarima i lajkovima.ali ga trpe jer im je on veci od kluba i ima veze u evroligi.i opet ce mu skandirati u inat zvezdasima iako ih opet ukopa i osramoti i ove sezone.on da voli partizan smanjio bi sujetu.oprostio mišku i otvorio trziste.sam je zatvorio trziste partizanu i sad nemogu da dodju igraci tipa klajburn i sl. ici ce se na nba eexperimente tipa douzer kaminski .exum nije dosao direktno iz nba vec je iimo u barsi sez.ne verujem i smajli i avram da ce ostati bas zbog zeljkovog odnosa prema njima.evroliga bez miska tesko.
L

Lazes kao pas

pre 3 meseca

Zeljko je za nas grobar bog i ostace kakve god rezultate imao.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Dvadesetpetopulos! 🤩
I

Istina i samo istina

pre 3 meseca

Gospodski, sportski iskreno i korektno kaze cestitam ali ste nevidjeno krali u prvoj utakmici finala ABA lige a o KLS kad su sve srpske sudije bas je CIRKUS organizovan odozgo od drzave i besmisleno takmicenje sa cuvenim FMP-om gde je mezimici pobeda uvek u apred upisana.
a

acabre

pre 3 meseca

Da je tako kao sto pricate fmp vi bi u ovo vreme trebali da budete igokea a ne da rastete i igrate cak evroligu i da dovodite top pojacanja. U vreme vasih Zvezda igrala s pet igraca pa nije napustala parket i kukala. Zato tisina i budite srecni sto postojite tj imate budzet za igrace top klase.
D

Dr.Jekyll

pre 3 meseca

Ovog ostaviti da se krčka na tihoj vatri do oktobra.Veliko trenersko ime ali kompleksi od Zvezde su čudo !
F

Free spin

pre 3 meseca

Samo da pitam da li Real bio prvi u El, kako je na kraju PAO uyeo tiltulu, pa to nije fer. Zar nije bitno ko je bio na kom mestu u EL a ne ko pobedio u finalu??? Ma 2 i 2 su 5, uvek bilo.

Crazy-North

pre 3 meseca

Gospodine Željko Obradoviću postalo je krajnje degutantno slušati vas kako se pravdate za jednu od naj neuspešnih sezona Partizana u istoriji kluba. Zašto ne kazete pravi razlog neuspešno sezone a to je pod broj 1. Katastrofalna selekcija igrača. 2. Forsiranje igre bez klasičnog organizatora igre. 3. Lošeg odnosa između pojedinih igrača (tuče) u svlačionici. Ako ste pokradeni zašto menjate ceo tim? Zašto niste kao prošle sezone ušli u top 8 evrolige Zašto niste osvojili ništa kao prošle sezone? Da li je Smith kvaliteta Egzuma ili Kaminski kvaliteta Lesora? Zašto niti jedan domaći igrac u Partizanu nije napredovao kod vas već stagnirao ili nazadovao? Zašto su starosedeoci koji su vukli Partizan u prošloj sezoni Ledej i Panter blede senke od prošle sezone? Mnogo pitanja a odgovor uvek isti krive su sudije Čović država ekonom… Svi su krivi ali vi ste bezgrešni. Veliko sam postovanje i naklonost imao prema vama ali nikad nisam očekivao da jedan od najvećih ako ne i najveći podbaci u najvažnijoj stvari u životu a to je biti čovek i priznati kada je neko bolji od vas.
Г

Групни

pre 3 meseca

о неуспеху пишенавијач клуба који има једно ТОП осам, од када су обули шангајке на босу ногу и изашли на тениске терене ...
R

Roki1986

pre 3 meseca

Slazem se u skoro svemu sa tobom ali bih ti kao normalan grobar postavio jedno pitanje i molio bih za korektan odgovor. A pitanje glasi... 1 utakmica aba plej ofa sudijske greske na stetu partizana 10.2 Partizan 80posto utakmice vodi desava se sta se desava na kraju e sad ti meni reci da nije bilo gresaka Partizan bi pobedio i napravio brejk vama bi voda usla u usi jer bi ste izgubili dom teren... To su neke sitnice koje su mogle seriu odvuci u totalno drugi pravac o tome on prica u zavijenoj formi jer u ovoj drzavi drugacije nemoze.
p

pfc

pre 3 meseca

Razmisli malo bolje zbog cega je doveden Kaminski umesto Mirotica mislis da Nas dragiiii predsednik nije umesao prste u to. Da je Mirotic dosao sigurno druga prica Ali ajde po vama Zvezdasima samo Glas gospodina covica Koji govori da je Lesor napao petruseva Koji je Nas reprezentativac a nista nije rekao kada je Nelson nabio milutinova isto naseg reprezentativca
@

@roki

pre 3 meseca

Gospodine Grobaru, na koje to greške mislite? To sto je vaš predsednik narucio za novac neku "sudisku ekpertizu" ne znaci da je to sto su oni rekli realnost. Pa u toj ekspertizi stoji da je faul LeDaya nad Nedovicem greska a decko bi i u fudbalu dobio zuti za ono uklizavanje. Nemojte gospodine biti zrtva propagande. Pozdrav.
z

zaks

pre 3 meseca

@Roki1986 To što si napisao je tvoje subjektivno mišljenje.Evo, ja kao zvezdaš kažem da je bilo više grešaka prema Zvezdi i šta sad ? Sudijskih grešaka je uvijek bilo i uvijek će ih biti , a naravno da će svaki navijač smatrati da je njegov klub više oštećen.Kad je Drobnjak dao odlučujući koš onomad iz čistog auta šta je trebalo , da napustimo sva takmičenja? Bolje se zapitajte kako to da izgubite 8 utakmica zaredom.
L

LXXIII

pre 3 meseca

Ko o čemu baba o uštipcima. Lepo je što polaziš od sebe i na prvo mesto stavljaš uticaj sudija u sportskoj igri, košarci. Ne mogu da verujem da trener, osvajač desetak EL to smatra najbitniji momentom. Iz istog proizilazi da su oni ključni elementi njegovih uspeha i neuspeha. Baciti akcenat u sezoni na suđenje je baš dalekovido sve do trenutka kada se glavni adut, igrom sudbine ne polakomi na parfem, te sa bratijom postane neupotrebljiva ofirana karta. Sada se pričaju bajke za decu a namenjene su sponzorima da bi izfinansirali još jednu propalu sezonu. Da li će ili će morti? Vreme će pokazati.
I

Ivan1978

pre 3 meseca

Ma nisi ti lud 4 sezone u KKP a jedna titula a primas milionce godisnje,bolje biti prvj u selu nego zadnji u gradu,problem je u tome sto ti nisu prvi ni u selu rumeni!!!!!
M

Mc Lovin

pre 3 meseca

Zeljka je doveo AV. I to mislim da je bilo, ugasicemo Partizan, ako ne pristanes da budes trener jer znaju koliko voli Partizan. Obecali mu jednu titulu i to je to. A AV je to uradio da se ne bi culi puno povici sa tribina. Da zamaze oci navijacima, a imacemo iz godine u godinu losiji tim za nijansu. Dok ljudi shvate, proci ce bar jos 3 godine, a posle ce da smisli neku drugu strategiju.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Blago tebi sa tobom. Nikad dosadno. 😏
m

milutin 15

pre 3 meseca

to braćo Srbi,navijači titinih blizanaca,udrite novu turu pljuvanja i mržnje,malo vas je EP poremetilo,sad ste napunili baterije,samo žestoko,nemoj da ste koju uvredu zaboravili!
d

dale23

pre 3 meseca

Za vlast smo znali, ali da ćoki legenda ima plaćene botove, koji ne znaju pravila u košarci, a kamoli ko je šta bio u košarci od sfrjot na ovamo, i kakve igrače, generacije je iznedrio u našoj zemlji, reprezentaciji, nba, italiji, španiji, evroligi... Možete da stvarate svoju istoriju, ali dok država ne cenzuriše jos i internet od napolje, ljudi lako ovde mogu da se informišu... u svet još imamo prozor, a očigledno i oni, sve vide šta se ovde događa.
k

kazu...

pre 3 meseca

na INTERNET(u) moze i gramatika da se nauci
p

pa kako

pre 3 meseca

po tebi bi trebal da je Borusija Dortmund sampion Nemacke, ima vise pobeda i dalje je dogurala u Ligi sampiona. smesan si, uvek izgovori
X

XYZ

pre 3 meseca

Pre sam mislio da dobijam ospice na tekstove o razvodu JK. Sada vidim da posle svake Zelimirove konferencije za medije I javnim nastupima mi se isto desava. SKLONITE IH?????
Z

Zvezdas07

pre 3 meseca

Smiren😂
c

cao cao

pre 3 meseca

Ovaj se pravi lud isto ko što se navijači partizana prave ludi odakle ima pare za ovog pomahnitalog, i sva pojačanja
k

kakve su finansije

pre 3 meseca

Da li će se ikada u novinama pojaviti vest koju svi već znamo, da KKP ima drugi klub, koji menja nazive iz Ofi u Ofy svaki čas, ne izbacuje finansijske izveštaje, a u njemu su prijavljeni svi igrači i treneri ovog gadnog kluba. Imaju neograničen budžet, a ne ulaze u zvaničan budžet KKP. I čak i sa takvim mahinacijama, (zvanično umanjen budžet KKP i umanjena pomoć države), opet KKP ima budžet kao Real Madrid i Barselona!!! Dosta izvrgavanja činjenica!
J

JSD mali klub

pre 3 meseca

Jeste teško biti kalimerovac, ali nemojte da se lažemo zašto je to tako!!! Nikada vaš klub nije bio među TOP 3 kluba u našoj zemlji, kako god se ona zvala. Onda su 10 godina oni sa vlasti lečili svoje male grobarske komplekse tako što su uništavali Zvezdu (naš najveći klub svih vremena) i dali vam neograničen budžet i uticaj na sudije, u pokušaju da od vas naprave nešto dobro. Čim se to promenilo, kada smo počeli da se borimo pod istim uslovima, vi ste se našli u čudu jer ne znate kako se to radi! Ne možete da kradete titule 50 godina u kontinuitetu, zaradite neku!!!
Г

Групни

pre 3 meseca

волео бих да дефинишеш појам "наша земља", до јуче сам мислио да је "ваша земља" само Србија, а пошто за државу Србију постоји само један клуб, појам "вашег" је вероватно шири, и вероватно се мисли на "Душаново Царство", јер у том случају Партизан није у ТОП 3, због Гаври Муња и Паокаре ... а сигурно си мислио на Душаново Царство, јер ви у футбалу имате титулу из Тиране ... Југославију (Титину) не признајете, ту признајете само освојене титуле, то вам већ одговара ...ви увек узимате само како вам одговара, ружне ствари које радите заборављате, попут радница у улици Црвених фењера ...
K

Kopač

pre 3 meseca

Bravo. Najbolji trener u Evropi. Kad izgubi i ništa ne osvoji krive sudije. Bolji si od ovih što te svugde gaze pa i u EL . Budeš 11. Zvezda 16. I odmah nakon toga su trebali da vam dodele pehara u Aba ligi, u kupu Koraća i KLS.Samo kmečiš i kukaš. Dobar si trener ali čovek 0.I da ostao si zbog Partizana kako da ne,ostao si zbog miliona kao i tvoj terorisani igrač Panter. I ponudi Barselona malo više i ode Panter nestade ljubav. Tako ćeš i ti. Ali će ti navodno biti kriv neko drugi, sudije možda,😂😂😂. Ili će neko dati više miliona. I onda ljubav ode kao rukom odnešena! Živ ti bio i uzimaj im novac kad si sposoban ko ih šiša!
i

i onda je mrmot uvio cokoladu...

pre 3 meseca

sramota... u ABA vas nije pobedio ko nije hteo, pokrali ste Buducnost u polufinalu da bi uopste stigli do finala... Mega vas oduci od kosarke... u pravu si Zloc... to je cirkus, a ti si najveci cirkusant
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Jeziva kombinacija slike i naslova. 😳
G

Grofko

pre 3 meseca

Pa Arena je napravljena za Svetsko prvenstvo,a mi nismo u nju krocili,ZOC,ZOC
r

reb8888

pre 3 meseca

...sve to bi moglo da pije vodu da si posle prve sezone kada je zvezda do kraja bila u igri za top8 a vi ispali u top16 evrokupa, posle izgubljenog kupa i aba lige izasao i rekao - bolji su tim i cestitao od srca, a ne trazio izgovore. ovako samo podilazis navijacima, koristis rezultate iz evrope kada ti odgovara, u suprotnom ih ne spominjes. svesno ili nesvesno pravis jos veci raskol medju navijacima kada u pravdanju svojih rezultata koristis zvezdu. cinjenica ostaje jedna, kada neko veruje da su rezultati izostali zbog sudija, cirkusa ili cega vec, ne rastura ceo tim sa kojim je prethodne sezone potpisao ozbiljne ugovore. verovatno i sam znas sta prosecan navijac partizana misli o rezultatima i jos vise o igri, pa tom retorikom pokusavas da pridobijes one koji su obicno najglasniji...u svakom slucaju, veliko razocarenje za nekoga ko je pratio celu tvoju karijeru i obradovao se tvom dolasku...a vi, ako cenzurisete, sta da vam kazem, moze vam se. ali da promenite misljenje mnogih, tesko...i za kraj, nadam se da ce se iste price drzati i ako zvezda bude bolja sledece sezone u evroligi. novi tim i eventualne povrede ne bi trebali biti izgovor, nije se pricalo o njima ni ove...
Р

Реално

pre 3 meseca

Остани Жекс што дуже. Навијачима ККП пуни главу глупостима јер они на првом месту воле да лажу себе! Каква скупина, то није виђено!
m

milos032

pre 3 meseca

ja ovog coveka zaista ne razumem,znaci on hoce da kaze da ako je imao vise pobeda u evroligi da to automatski znaci da si ti pokraden u srbiji i da si trebao da budes prvi...dobro,ajmo ovako,kao prvo zelimire ti ni u evroligi nemas pozitivan skor sa zvezdom,dakle ti jedostvano nisi u pravu ili si samo los covek...a kao drugo,evo bas ove godine u ligi sampiona u finalu je igrala borusija koja je losije plasirana i od bajerna i od leverkuzena,pa zelimire,treba li njihov trener da kaze da su oni pokradeni jer su,jel te,u evropi bolje plasirani...los si covek zelimire....
R

Rebel

pre 3 meseca

Ne, nego ste vi teski lopovi. Logika na to vrlo jasno ukazuje
Г

Групни

pre 3 meseca

оповргавати најпознатијег Европског, Светског тренера да у АБА Лиги, српском првенству, српском Купу постоје двојаки, неправедни и неправилни аршини могу само искомплексирани, мантра навијачи, ненавикнути на искакања, ненавикнути на истину, чињенице и доказане ствари ! полемисати са делом друштва којем је дато све, који уз помоћ ветра у леђа могу мимо закона, папира и правила да се региструју, упумпавају и троше новац, без да одговарају, да сносе последице мешетарења ! навијачи привилегованих пак навикнути на силу, моћ, Дрвене, Глинене, Ноћне трофеје, траже да се свако искакање њима знаних шаблона казни и да траблмејкери нестану ! циљ им је и да се финансијаки онемогући прилив новца Партизану тамо где једино постоје икаква правила, а то је Европа ! Еврокуп, казна за напуштање финала, све то није могло да се спречи, појачања Партизана не могу да спрече, НБА појачање долази, јерскаитинг ради, Лундберг сасвим адекватан, и један интрвју на Н1, и халакање, арлаукање креће ... нервоза као таква !
p

popopo

pre 3 meseca

Nadam se da vas covke placa za ovo kucanje komentara po ceo dan na svim mogucim vestima. ako vas ne placa nesto sa vama gadno nije kako treba. zanima me dal botujete u paketu za covketa i onog cije se ime ne sme spomenuti (nije Voldemort)
B

BOKIT

pre 3 meseca

E moj Zeljko, pa u evroligi je Zvezda najubedljivije pobedila Partizan
k

kkk

pre 3 meseca

sve pravo u centar bravo zeljko. kakva drzava takav klub to vidi svaki normalan pre svega covek,nije bitno kojoj strani pripada. znam dosta zvezdinih navijaca koji nisu ni isli na finale KLS a proslava titule pred 1500 navijaca sve govori. nemam nista protiv zvezde vec protiv jednog coveka.voleo bih da igramo EL sa dva tima svake godine jel to valjda svi zelimo zar ne? mozda i ne...
a

ala lazes

pre 3 meseca

pa nije to bila proslava titule, nego ceremonija dodele medalja
h

hahhaha

pre 3 meseca

Imate minus na komentar po minuti opaaaaa, mora da je dobra plata za botovanje. svaka cast. Koliko kosta minus po sekundi???
D

Drake

pre 3 meseca

Lik je izgubio 7 meceva za redom od istog rivala. I ne preuzima ni mrvicu odgovornosti, vec sve svaljuje na organizaciju i sudije. Razlog tih 7 poraza se nalazi u veoma losoj atmosferi u svlacionici koja je dovela do toga da ceo tim ode na kraju sezone, osim njega. I ti podrzavas tog coveka i kazes da je u pravu?!
@

@Drake

pre 3 meseca

Iako sam Partizanovac zelim samo da ti priznam da si fer jer osmi derbi ne ubrajas u pobede. Mene je sramota sto smo izgubili tih 7 derbija uzastopno, a vecina Zvezdinih navijaca racuna i tu osmu utakmicu kao pobedu koja realno nije bila.
D

Drake

pre 3 meseca

Hvala, trudim se baratam realnim podacima, i voleo bih da svi to rade. Npr, Obradović je naveo da je Zvezda prošlu sezonu završila kao 11-a u EL, a bila je 10-a. Znači jednu poziciju bolje plasirana nego li Partizan ove sezone. Ali mu to valjda pravi neku barijeru u glavi, da mora da iznosi netačan podatak.
r

rumenko svivisnji

pre 3 meseca

Eksperti su rekli, Tegeltija i Aleksandar Pazova
g

goxyyy

pre 3 meseca

Eksperti su rekli, Tegeltija i Aleksandar Pazova ,njihova je poslednja
D

Dhooo

pre 3 meseca

Sramota šta sebi dozvoljava. Umesto da nakon onakve karijere bude gospodin on pukao skroz.
D

Dosada

pre 3 meseca

U jeku fudbalske euforije, vi stavljate ove gluposti, ove što se ne podnose. Zaobidjite nas ovakvih vesti do početka Evrolige. Koga briga šta kaže Želimir, čuj želi-mir.
G

Gost123457

pre 3 meseca

Izgleda da je tebi bitno kada pratiš. Hs ha ha ha
Ј

Јосиф

pre 3 meseca

Колико може човек да ниско падне? Он и никад није био неки човек, то знају његови суиграчи крајем 80тих,ретко ским има контакт!
Г

Групни

pre 3 meseca

СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! када је оволика мржња, ужас од речи, вређања, коментара, лажи био према Партизановом тренеру у прошлости ? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! који тренер је после сличне хајке морао да буде отеран делом и уз помоћ наше трибине ? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! коме су сметали успеси у Европи, статус који је имао Партизан у Европи, и шта ссе десило Партизану одласком тог тренера ... СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! ко је био генератор свих невоља по речима Њањавог и која је сличност са садашњим стањем !? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! ко за разлику од разрооког маслинасто зализаног Грка може да разговара са судијама у Европи без да добије техничку !? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! који је тренер сем Жељка Обрадовића свуда дочекан са изузетним поштовањем !? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! ко једини у овој Србији може да укаже на неправилности у спорту, друштву а да несмеју да га провуку кроз блату као стотине бунтовника пре њега !? СЕТИТЕ СЕ ГРОБАРИ ! коме прете санкцијама невођења клуба по пола сезоне, услед дисциплиновања најтрофејнијег тренера само зато што говори истину !? Гробари, не наседајте, ако су нас једном преварили то је до оних који варају, ако нас опет преваре ту смо већ ми проблем !
х

хахахахах

pre 3 meseca

Који успех? Један топ 4 и то је то, што је ок, али све сем тога просек и испод просека! А тај који је 'отеран' је посејао озбиљну мржњу али ви то не видите, и овај исто ради и опет не видите, или нећете.
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Seti se, Barbara... 🥺 Kakav cirkus od (odraslih) ljudi. 🤣🤣🤣
Z

Zizuks

pre 3 meseca

Sta radi vrucina, sunce ti zarko?!

Bojank91

pre 3 meseca

Pukl je skroz.

gemathegreat

pre 3 meseca

Brate ulepša mi dan.
Z

ZV

pre 3 meseca

A da ja vas pitam nešto, Baskonija nije usla u plejof, svi znamo zasto, i kakva je to liga,gde je Baskonija bila u EL a Huventud i Mursija nisu ni igrali nego igraju Fiba LS, i kako je moguce da su oni bolji od jedne Baskonije,hajde recite mi? Sve se zna samo se pravimo, a razvoj spanskih igraca, o cemu mi pricamo,dokle vise da se pravimo ludi, eto neka ta Mursija pobedi 134 puta Baskoniju ali tabela EL sve govori, i kada znamo da se preko ACB lige ne ulazi u EL sta vise ima da pricamo....?
G

GOST199111

pre 3 meseca

Navijaču Partizana je celi život težak. Frustriran od rodjenja, uvek pogled ka tudjem dvorištu, šta se radi u komšiluku... teško i zamisliti, a ne voditi takav život.
B

Bijeljinac

pre 3 meseca

Ti si meni izgubio kredibilitet onog momenta kad sam saznao da novinarima pravis listu pitanja na konferenciji za stampu. Ende.
G

Gost123457

pre 3 meseca

Ovi navijači fmp su skroz pogubili konce. Ne mogu više čitati njihove glupe komentare . Šta traže na vestima o Partizanu. Bolesno.
D

Dre

pre 3 meseca

Pomenuo je naš klub i optužio NN lica za nekakvu krađu pa eto svratismo da ćasnemo malo o tome. Nadam se da se ne ljutiš ! Živ bio!
Ž

Željko BG

pre 3 meseca

Ja 1969.Kakvi se ovde ostrašćeni debili javljaju. Majko mila.
U

U pravu

pre 3 meseca

Za jedno si bio u pravu da je tesko biti navijac Partizana trenutno. Samo ostani uzivamo.
G

Gospodin Chaki

pre 3 meseca

Čestitke i partizanu od srca na veličanstvenom 11 mestu u EL, na drugom mestu u Super kupu Aba, na drugom mestu u ABA ligi, na drugom mestu u KLS  i na drugom mestu u KRK. Sa budžetom od 30+ miliona evra. Bravo galaktikosi Želimirovi!!BRAVO ŽELIMIRE MAGU!
R

Reč je reč

pre 3 meseca

Ovaj i Piksi nikada nisu krivi .
e

ejj

pre 3 meseca

leci se bolesni covece
s

sta reci

pre 3 meseca

"da se postuju rivali" kaze nebuloze cime pokaze najgore nepostovanje
d

dr kušić

pre 3 meseca

Najtrofejniji europski trener i dalje širi ljubav i dobre vibracije između institucije i onog drugog kluba, koji se institucionalizovao nešto kasnije. Pravi hipi, zalaže se za te vrednosti, ljubav među svima, pa i među mladim devojkama koje mu sede u krilu u kolima. To smo videli na snimku, ali pretpostavljam da je to incident, a ne uobičajena slika. Šalim se, naravno da je svakodnevica.
j

jsd

pre 3 meseca

sto bi tebi bio problem da i 25 puta izgubis. Pa jasno ti nisi tu iz ljubavi prema klubu nego prema eurima covjece 2.5 mil. Pomislis li kako je nama navijacima koji navijamo iz ljubavi a ne para kad nas pometlaju 8:0. Pa onda jos moramo da slusamo gluposti. Zeljko odlazi.
Z

ZDMP opet

pre 3 meseca

A kojim je rezultatom izvojevana ta osma pobeda i koji je rezultat bio kada je utakmica prekinuta zbog vredjanja doticne?
S

Shonne

pre 3 meseca

A šta to govori? Koliko znam prethodne sezone se nisu ni jedni ni drugi plasirali ni u taj "play-in". I jedni i drugi završili sezonu nakon regularnog dela (34 kola). Koliko znam, na kraju sezone se uspešnost meri trofejima. Onda isto tako iz Reala mogu da kazu na to sto je PAO osvojio titulu na f4, plasman iz regularnog dela sezone nešto govori. A to niko za 3 godine neće pamtiti, već će biti upisano da je Panatinaikos prvak Evrope za prethodnu sezonu.
T

Tajm-aut

pre 3 meseca

I ponovo je neko drugi kriv samo nije Željko.
b

barakuda

pre 3 meseca

Sramna izjava Obradovica priznaj zvezda je mnogo bolja i organizovanija kao klub i ima neresivog trenera za tebe koji je dve klase iznad.Obradovicu shvati procitan si imas zastarele metode.
j

jsd

pre 3 meseca

Zbog ovoga cu prestati navijati za JSD. Pa stvarno vise dosta. Covjece izgubio si 8:0 od mrskog rivala. Svaki drugi trener bi bio otjeran. Ako si dosao da spasavas klub cemu onda plata 2.5 mil. Istina je nece vise te niko pa si tu. Provaljen si.
v

view

pre 3 meseca

Zeljko ti si imao cist prolaz u top8 da ne kazem too10 i to si ispustio tako da ne vidim cime se ti hvalis...
V

Viorel

pre 3 meseca

Penzija, kraj
J

Jaajkama

pre 3 meseca

Postoji samo jedan veci demagog i licemer u zemlji od njega
Г

Групни

pre 3 meseca

задржи Дух, свој ...
t

terza magico

pre 3 meseca

obradovicu je dato 3 godine da napravi nesto sa partizanom. potrošena gomila novca, rezultat nikakav. sada menjaju ceo tim, opet se gura novac, a treneru je opet data sansa da pokusa da osvaja trofeje. umesto da su ga sklonili, i dali sansu nekome drugom, oni ustvari pokusavaju i sebe da opravdaju, i da smire navijace tako sto ce trener ostati, i pokusati ponovo da dodje do trofeja. Ataman je uspeo da sklopi tim za sezonu, ali da se ne zavaravamo, takve igrac partizan nece priustiti. opet ce se svesti na kuknjavu i poziivanje na aparthejd
M

Mile12

pre 3 meseca

11.🏆Uzmi Željko Evro titulu...
D

Ddookkttoorr

pre 3 meseca

Biće, ništa ne brini
K

KK drzavni projekat

pre 3 meseca

Ahahahahahahahahahaha....Auuu druže koliko boli....Ali tek će da boli!
O

Opaaaa

pre 3 meseca

Proradila sujeta kod alibi trenera. Nek te Bog poživi rumeni, d
p

piettys

pre 3 meseca

dzaba tebi 9 titula eurolige kad si.....
D

Dexl

pre 3 meseca

Ako tebi nije problem ,ni nama nije problem
b

bst

pre 3 meseca

Ovakvo licemerje praćeno neverovatnom količinom sujete kakvo promoviše najbolji evropski košarkaški trener u istoriji,nije vidjeno u srpskom sportu,naviklom na svakojaka čuda.
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

Kaže nije ga zvao SNS!!!Pa oni te direktno doveli za trenera u Partizan,spremili 70 i kusur miliona € mahom drzavne love iz budžeta koju ste spiskali za jedan od 14 mogućih trofeja,te samo radikali mogu da trpe i plaćaju toliku folirazu i spinovanje!!!Razlog sto Vucic kupuje tribinu!!!Ugusio je FK potpuno zahvaljujući Vučelicu i Vazuri te ekipi iz senke a KK sipaju pare da kontrolišu javnu reakciju!!!200 % ista priča i sa Zvezdom!!!I sad vidimo po igračima koje dovodite iz klubova koji realno ne znace ništa u EL ili vuku povrede i propuštene sezone u NBA da se gadja i da sa 100 miliona u zbiru sledećeg leta ista hrpa neuspeha bude ucinak!!!To samo paljevine tifozi i naravno oni oko terena na gratis mestima u parteru koji se žestoko grebu o klub i veze,koriste biznis kombinacije s državnim budzetom ne vide!!!Svi ostali provalili odavno
G

Gost X

pre 3 meseca

Kome je sad do kosarke.
M

Munginjo

pre 3 meseca

U kukanju me podseca na Embidovo trazenje MVP-a
K

Kao

pre 3 meseca

Nije mu krivo, što ga zalizani pobedio 8 puta za redom. A iz kože bi iskočio, ovaj čovek je jedno veliko razočarenje za mene, mislim kao čovek a ne trener. Sećam se da su ljudi ranije svašta o njemu pričali, ali čovek pomisli ljubomorni pa lupaju. Sve u svemu, uvek drugi krivi, nikad on.
7

7:0

pre 3 meseca

Sve cestitke i za 7 pobeda u nizu, i to je mnogo, a koji je bio rezultat u toj osmoj? Za tu utakmicu bi me bilo sramora da je ubrajam u pobedu kada bih navijao za Zvezdu, bilo bi mi dosta 7 samo da tu bruku ne spominjem.
@

@Trebali

pre 3 meseca

Ste ostati na terenu i pobediti, a ne slušati neke kvazi vođe. Delije su izbačene pre dve godine ali je utakmica nastavljena i Zvezda pobedila. Tako da nikakav argument nemate.
J

Jova82

pre 3 meseca

Meni kao navijacu Zvezde je drago sto je on na klupi partizana. Ovakvo epsko plakanje i pokusavanje skretanja krivice na sudije mi ovo sve cini jos sladje. On jeste najtrofejniji trener evrope ali mora da razume da sa ovim izjavama samo sebe srozava i unistava. Bio jednom jedan Dule pa oboleo, sledeci je ZO samo je smer psihijatrija sa dijagnozom NČ. Kako je divno citati ovakve tekstove gde roni suze...
M

Milantom

pre 3 meseca

Ovaj kompleksaš priča samo o Zvezdi. Jadno da jadnije ne može biti. Bolje da se povuko i da je krčkao zarađene pare u penziji. Pregazilo ga je vreme
Ž

Željoteka

pre 3 meseca

Da li je realno šta je ovaj lik izjavio?Cenio sam te kao stručnjaka ali sad mi je jasno da je ipak problem to verovanje vaše religije (sekte),taj pelcer koji je usađen da su svi protiv vas i to glumatanje žrtve a ne nesposobnost i priznavanje odgovornosti!Odvratni ste!

Dezurn1_Kr1vac

pre 3 meseca

A šta je majstore ?? Boli istina ?? jel nešto slagao ?? Sve od reči do reči samo istina ! Vas to boli , vi crkavate zbog toga ! Vama Čoki maše praznim papirima i exel tabelama i to je to .. Super sve ! Jel nike bilo krađe u prvoj utakmici finala ABA lige ?! Bilo je .. Jer dokazano da jeste .. Dokazano je ! I šta dalje da pričamo 🤷 .. Jel u nekoj drugoj ligi postoji čovek sa dva kluba ? NE POSTOJI ! Jel u nekoj ligi dozvoljeno da se ne garantuje sudijama bezbednost i pretnje komesaru ?? NIJE ! Pa ajde sve to uradite i u EL , zašto ne pokušate ?? Ne nego ste tamo dobili po ušima zbog Kampaca i za to ste optužili druge , da da .. Mislili ste da to što prolazi u ABA može i u EL . Gde to ima da se sa drugog kluba uplaćuje novac za dovođenje igrača u treći klub ?? FMP plaća igrača koji potpisuje za Zvezdu 🤯🤯 Samo kod nas i nigde više !! Koji je međusobni skor ta dva kluba 42:0 , i nije te sramota da za 14 godina FMP1 i FMP2 igraju prijateljske utakmice ?? U EL večito 15,16,17 .. Šta ti to govori ?? Kako tamo ne pređete jednom tu magično crtu od 10 mesta ?? To ti je samo pokazatelj koliko vam u ABA ligi sve propuštaju i dozvoljavaju da radite šta vam volja ! Čega se pametan stidi budala se ponosi , tako se i vi ponosite ovim titulama za koje svako zna da su otete i nameštene !
T

Torbicis

pre 3 meseca

Maksimalno korektan covek,koji je sportu dao sve,koji zivi za ovu igru, najtrofejniji trener od kada postoji ova igra!!! Hvala Bogu da imamo njega za trenera!!! Zamislite da Sferopulos bez obzira kakav je trener izgubi od nas tri u nizu? Pa to bi bio bivsi trener,jer nema pored sebe ljude iz sporta koji ne znaju sta znaci fer plej.Da budem iskren,slusao sam u podkastu pre neki dan Ostoju i mogu reci da je na mene ostavio jako dobar utisak,imamo dobro rukovodstvo,imamo Savica,imamo Najboljeg trenera nema razloga da ne verujemo u odlicne rezultate narednih godina!!!Jos nesto,ne znam sta bi trebalo da se desi da JA pratim Zvezdine vesti ili ne daj Bože komentarisem!!!
0

055544

pre 3 meseca

Prso mali nacisto
B

Bojan Va

pre 3 meseca

Cvekla je prolupao skroz. Prošlo je odavno njegovo. Metlica ga vreba u kontinuitetu.
Z

Zeleonidis

pre 3 meseca

"Mali" Željko.....
.

......

pre 3 meseca

Još kada čuje da je Šengelija potpisao za Zvezdu.
B

Baby dont hurt me

pre 3 meseca

Pravite slicnu stvar kao ove godine, mnogo zvezda koje nece biti tim. A Partizan naredne sezone nece imati Mirotica. Kolege iz predgradja, ceka vas fijasko.
C

Cvkl

pre 3 meseca

A muceni Ritas idalje misli da je osvojio titulu u Litvaniji, ne znaju jadni da je Zagliris bio 14. u Evroligi, a oni nisu ni igrali.
N

NoName1

pre 3 meseca

I njih je pokralo. Valjda si čuo onu tralju žabarsku kako kmeči.

Fuenlabrada

pre 3 meseca

Звезда је зло српског спорта.
D

Dre

pre 3 meseca

Objasnio si sve ! Isto tako Armani u Italiji. Zamisli da se Mursija usudila da pobedi Real,Valensiju, Barsu, Baskoniju ove sezone. Otkud im pravo !?
M

Mjv

pre 3 meseca

“U ovoj drzavi je tesko biti mavijac partizana” - Jeste, ali trener je odlicno, kad ti ta ista drzava daje 2.5m godisnje. “Svi eksperti su rekli da smo pokradeni” - ni jedan ekspert nije reka “Ja nisam za to da se igra bez navijaca”- bio za to lad zvezdi dva meca u finalu praznili halu
a

ahahah

pre 3 meseca

Eksperti abe su nasli 8 gresaka u prvoj utakmici na stetu Partizana i 1 na stetu zvezde
M

Mjv

pre 3 meseca

Mislis ekspert za ispravljanje branika na autu?
@

@ahahah

pre 3 meseca

A koliko ono bi gresaka na stetu buducnosti? Ili te eksperte ne racunate 😂😂
J

Ja 1969

pre 3 meseca

ДА ВИДИМО РЕЗИМЕ ТРОФЕЈА ЗА ОВУ КОШАРКАШКУ СЕЗОНУ ЗВЕЗДА: СРПСКА ТИТУЛА 🏆 АБА ЛИГА 🏆 КУП РАДИВОЈА КОРАЋА 🏆 ПАРТИЗАН: КУП КОБИЛЕ ВИОЛЕ 🏆 ШАМПИОНСКА ТИТУЛА У КМЕЧАЊУ 🏆 ТРОФЕЈ ЗА 11. МЕСТО У ЕВРОЛИГИ 🏆 ДУПЛА КРУНА У ПЕРСИРАЊУ СУДИЈАМА 🏆 TОРТУРА КУП КЕВИНА ПАНТЕРА 🏆 КУП ГРЕЈАЛИЦЕ ЗЕКА ЛЕДЕЈА 🏆 TОМ ФОРД КУП МАТЕЈА БОЛТАУЗЕРА 🏆 ТИТУЛА ПАНАТИНАИКОСА У ЕВРОЛИГИ🏆 КУП ЗАПИСНИЧКОГ СТОЛА У БЕРЛИНУ 🏆 ТРОФЕЈ МАРИЈА ХЕЗОЊЕ 🏆 КУП ЖЕЛИМИРА ОБРАДОВИЋА, ТЗВ. ЖОЦОВА ЛЕВИЦА - ЈЕДИНИ ТРЕНЕРУ У ИСТОРИЈИ КОЈИ ЈЕ ИЗГУБИО ОСАМ ДЕРБИЈА ЗАРЕДОМ 🏆 МИ 3 ТРОФЕЈА. ОНИ 11. ВАЉДА ТО НЕШТО ГОВОРИ
T

Torbicis

pre 3 meseca

Prebroj sve trofeje i kada zavrsis treba da znas da Zeljko ima vise od cele vase kosarkaske sekcije!!!A probaj da uporedis recimo titulu svetskog šampiona iz 1998 godine u Atini i recimo vas trofeje u Kls-cova-veki liga!!!
G

GostO

pre 3 meseca

Najjaci komentar!
n

neshha

pre 3 meseca

Ovom opet neko drma kavez!Poceo je da se svadja sa zamisljenim protivnikom,kao jos jedan covek.
W

WqW

pre 3 meseca

The Metla 2024
r

rumena metla

pre 3 meseca

🍅🌶️🧹
S

Sale84

pre 3 meseca

O covece hoces li ti prestati da kukas vise? Kad ste prosle godine osvojili titulu onda je to sve u redu, sve regularno, sada kada smo mi osvojili odmah je to kradja ili ne znam ni ja sta!!! Koji bre eksperti su rekli da ste vi osteceni? Sto ste te eksperte onda pljuvali kad su rekli da je Buducnost drasticno ostecena protiv vas? Da je bilo drugacije, ne bi ste ni igrali u finalu. Cirkus od lige KLS kazes? Pa to ste vi napravili, svojim neigranjem dve godine, i onda necete da se vratite na teren i da se ne prazni hala? A kad se nama praznila svaki put, onda je sve u redu??? Ma daj bre covece vise, non stop samo kukas nesto a spucali ste 60 mil € za tri godine za jedan trofej i stalno vam je neko drugi kriv!!!
R

Realni Arth

pre 3 meseca

Gospodine Obradovicu, ja kao Zvezdas postujem to sto si ostvario u životu, najbolji trener si, ali mislim da i zbog godina i zbog loseg selektiranja ekipe nisi osvojio ni jedan trofej ove godine. Da te podsetim da poceo si porazom u finalu Superkupa to jest poraz od Sdudentskog Centra, ko ti je izgubio tu tekmu, sudije, Čović, Direktor ABA lige ili tvoji selektirani igrači. Pa jedno 5 pobeda u EL dobili ste na o-ruk posle minus 20 razlike, nista nemam protiv ali sve vreme potencira EL, spremi se jer ove godine ostačeš iza Zvezde! Budi iskren, prihvati poraze sportski, bar jednom u ẓ̌ivotu prihvati da i yi gredis jer bezgresan je jedino Bog! Prva tekma u El protiv Zvezde ni sam ne znas kako si dobio! Pa slede ti 7 poraza od Zvezde, i ni jednom ali ni jednom nisi prihvatio a da se nisi žalio. Imas bas niske argumente, kazes postuju me svi osim na jednom terenu, znaci vučeš jos veci gnev, provociras, potpaljujes i stvoris itisak da si ti jedan andjeo a drugi svi sporedni ili loši! Zar je moguče da si dozvolio sebi da soadas bas nisko, nisko do te mere da gubis i to postovanje sto si nekad stekao, jer zadnje tri godine postao si sombol kukumač̣enja gde god si igrao a izgubio, i u EL, i KRK, I ABA, I KLS, ne vidim da ima razlike u tvojim kkmentarima u svim takmičenjkma gde ste igrali! Zapamti, ove godine pascete toliko nisko da ima da vas samo tako zaboli, i ponovo otruj navijace Partizana lazima, konspiracijama, i teorijama zavere. Lazes, kazes da zbog ovakvog stanha ABA nema direktnog kluba u EL, a znas vrlo dobro da je razlog isteka ugovora, ORDINARNA LAZ, č̣oveće postaces kao Mikelangelovo stvorenje PINOKIO, ima da ti poraste nos od laẓ̌i! Zao mi je sto si mi pokvario idola, iako sam Zvezdas obozavao sam te ko trenera, ali ore par godina kad si izgubio sa Fenerom protiv nas pocela ta slika da izbledi, a sad vec skroz nestala! Zasto nisi ostao velik, kao Kičanović, Dalipagić, Divac, Djordjević........ jer biti velik nije samo sportski uspeh nego i ljudski maniri, NESTALI SU SA TVOG KARAKTERA! I nije tacno da se zalis samo protiv Zvezde, ajde seti se izjave posle poraza od Buducnosti! Zao mi je, mislim da Zvezda i Partizan su veci od tebe, nisi ti stvorio Partizan pa ko bajagi ga branis, bilo je legenda i legenda pre tebe, ni do kolena njih neces da dostignes ni kao kosarkas ni kao čovek!
K

KK Limar

pre 3 meseca

Svaka cast druze!Nema sta da se doda, osim da je doticnog tukla i Bursa u sred Beograda u EC...Verovatno je i to pokradeno:)
R

RSBG

pre 3 meseca

Sramotno je da jedan trener, za koga se tvrdi da je najveći i najbolji, sve poraze stavi u rečenicu o sudijama.. pa kako se to namešta utakmica , a da partizan uvek ima šut za pobedu? Da li sudije promašuju otvorene šuteve ili igrači koje je trener birao.. ?
S

Slučajni gost

pre 3 meseca

Veliki licemer i lažov. Vi, malo stariji, setite se šta je pričao o igračima reprezentacije koje je sam birao posle debakla na OI u Sidneju i EP u Beogradu 2005.
P

Pivljanin

pre 3 meseca

Kada čuješ da se pevaju uvredljive pesme o Zvezdi u restoranu na proslavi kažeš da izađeš iz restorana? Je li to isto kao kada si i rekao: 1. Da ti je želja da u partizanu imaš 12 srpskih igrača? 2. Da kad čuješ da nekog reprezentativca vređaju da bi ti lično apelovao da prestanu? 3. Nisi prekinuo kad su vređali Nedovića nisi prekinuo kad su vređali Teodosića! 4. Kažeš da nisi čuo da su ga vređali jer si bio skoncentrisan na igru svog tima! 5. Kažeš da nisi primetio da se Panter nije rukovao sa ostatkom protivničkog tima? 6. Čini mi se da ima i neki snimak na internetu gde dotični i predsednik KSS-a na pesmu Zdravka Čolića čija je ono zvezda prave grimase sa gadjenjem i prezirom. Čoveče kako tebi neko može da veruje!!!!
S

Stomak

pre 3 meseca

Zvezda je prosle sezone bila 10, a ne 11. Cemu laganje?
d

dr.Nebojsa

pre 3 meseca

Pogledas samo sliku i sve ti je jasno...pravac Laza,Kovin ili Topolnica!
T

Tripla Kruna

pre 3 meseca

A JEL EL DAJE KOJI DRVENI TROFEJ ZA OSVOJENO NEVEROVATNO TOP 11 MESTO ? 🤣
T

Tripla Kruna

pre 3 meseca

A JEL EL DAJE KOJI DRVENI TROFEJ ZA OSVOJENO NEVEROVATNO TOP 11 MESTO ? 🤣

VecaBg1971

pre 3 meseca

Pazi sta si rekao...
С

Север Србије

pre 3 meseca

Никако да преболи метлу и осмицу. 😂
N

Nsvb

pre 3 meseca

Budi ti srbin u Turskoj

Srpski samuraj

pre 3 meseca

Kao dete neko.... Ne prestaje da vrti jedno te isto. Ovo je izjava u fazonu: Jeste, on ima autic, ali je moj bolji i lepši. Dajte mu više tu neku titulu, pošto je ova kuknjava očigledno iz tog razloga, da bi se opet osetio velikim i da bi ispalo da je on u pravu.
B

Baby dont hurt me

pre 3 meseca

Uzece on sam... Za pantere Zeljko je kao opijum, gde god se on pojavi, privuce stotine napaljenih zitelja predgradja.

Srpski samuraj

pre 3 meseca

@Baby, don't hurt me, videli smo da je za Pantera kao opijum. Opio ga lažnom nadom da je dobar igrač, pa ga proglasio i kapitenom, a on KK Pobegulja/Metla iz Prislonice opio za sva vremena! 😄 P. S. Osvojiće, ali ne sam, već uz pomoć državnih miliona, prodavanja placeva po Srbiji i prekucavaca šasija motora i limara iz Prislonice!

bebs

pre 3 meseca

ozbiljna sifra
Z

Zeljko Odlazi

pre 3 meseca

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 30mil budzetom,3mil platom godisnje i 3mil panterom po sezoni u zadnje 3 godine osvojio samo JEDAN TROFEJ a sve ostalo pogubio,izgubio od Covica i Zvezde cak 8 -0 derbije za redom,izgubio Kup,ispao iz EL i zavrsio na 11 mestu, izgubio ABA ligu,izgubio i KLS...itd tako nesto da postignes sa Najvecim budzetom u Evropi i EL moras da budes stvarno najgori trener!
P

Psihoza6

pre 3 meseca

Druže jesi ti lud?? Al ozbiljno te pitam?! Tol'ko si se sad nalupetao i nagadjao ciframa da je prosto neverovatno. Msm razuman ja mladost punu patnje brojne komplekse...al toliku mržnju koju seješ kroz komentare. To ne mogu da shvatim
V

Vauu

pre 3 meseca

Zasto navijaci zvezde teraju Zeljka, je l se plase
c

cao cao

pre 3 meseca

Ma bitno da je on ispred zvezde u euroligi. To je najveci uspeh Prsotina
M

Molina

pre 3 meseca

Partizanu se realno srušila sezona kada je obelodanjeno da je Boltauzer krao. Vešto je sakriveno da je partizan zataskao stvar i da je Boltauzer vraćao dug. Koliko je utakmica u EL partizanu sudio Boltauzer? O tome se ne priča po Čačku?

Mitovi i legende

pre 3 meseca

Mozda nema taj podatak u Cacku ali ima na instagram profilu jednog poznatog sportskog novinara koliko je meceva sudio Partizanu i koliko mu je navodno doneo pobeda ,ne bi se moglo reci da je bio blizu toliko naklonjen Partizanu.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 meseca

Nista smesnije i komicnije nema nego kad o kosarci pricaju navijaci fuzionisane igokeje koja je jedini klub u celoj Evropi koji jedne jedine titule i EL video nije zadnjih 13 punih godina ili ti vise od cele zadnje DECENIJE i koji sa 30mil budzetom izgubi svih 8 zadnjih derbija za redom od Zvezde, a nakon toga izgube i Kup, pa zatim jos izgube i ABA ligu, pa zatim i KLS...a jos na sve to ispadnu iz EL i zavrse na Top 13-tom mestu, i onda navijaci takvog kluba dodju ovde da Zvezdi pricaju nesto o kosarci haha...zaista neprocenjivo!
G

Gooxy

pre 3 meseca

Koliko jadan moras biti pa pisati jedan te isti komentar sa razlicitih imena.jos pisati fuzionisana igokea hahah,pokusavas olaksati bol sto ti je klub ugasen hahaha.pati,pati
M

Milojkoupaotistojko

pre 3 meseca

I ti to volis...
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Da se malo vratimo u nazad i podsetimo na fantasticne uspehe ove nase trojce glavnih u klubu:Ostoje,Savica i Cveklimira inace 'najboljeg trenera' galaksije: 1) Izgubljen ABA super kup od Studenata, 2) Izgubljenih svih 8 poslednjih derbija od Zvezde i Covica i to za redom u razmaku od samo 2 meseca, 3) Izgubljen domaci Kup i to lagano, 4) Fantasticno top 12-13 mesto u EL, 5) ispadanje iz EL na kraju, 6) izgubljena ABA liga sa 3-0 i to lagano, 7) izgubljena i KLS takodje lagano....za tako nesto da postignes sa najvecim budzetom u Evropi zaista moras da budes veliki talenat!🤣
T

Tacka po tacka

pre 3 meseca

Tacke 2, 4 i 7 ti nisu bas tacne. Kojim rezultatom je zavrsen osmi derbi? To je tebi pobeda? U EL nije top 12 ili 13 nego smo zavrsili na 11. mestu koje je za nas veliki neuspeh ali je tebi i to previsoko jer je 5 pobeda vise od vas. Da smo lagano izgubili kls jeste polovicno tacno posto su vasi igraci posle naredjenja dr prekinuli da igraju zbog vredjanja gospodje. Posle se zna sta je bilo i kako je doneta odluka da posle -13 dobijete pobedu 20-0. I uopste vas nije sramota da tu utakmicu ubrajate u pobedu.
Г

Групни

pre 3 meseca

сада је јасно (читајући коментаре фрустрираних навијача звезде) зашто је Милан Маљевић повикао "лајте кере Јакобсфелда ..."
i

igokeas

pre 3 meseca

@Групни... Jesi ponosan sa izgubljenom Triplom Krunom i 8-0 metlom 🧹 ?
M

MiskoR

pre 3 meseca

Tako je legendo ipak si osvojio 11 mesto nije bilo lako ali si pokazao lavovsko srce i pobednicki duh

Kokot Nedeljko

pre 3 meseca

Zeljko Obradovicu Cepacu, mrzim te jer imas vise titula EL nego moj plastikaner godina postojanja! Zbog tebe i KK Partizan mi se ogadila kosrarka, unistila mi je detinjstvo!
K

Kalcopolista

pre 3 meseca

@Kokot.... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
L

Luja

pre 3 meseca

Kakve veze, vi partizani imate sa tim titulama? Osim one jedne kada EL i nije postojala.
l

ldlod

pre 3 meseca

mislim da ti je ipak uništilo djetinjstvo kad si uhvatio majku sa komšijom
G

Gooxy

pre 3 meseca

Mrze oni njega jer jos zive sa roditeljima a imaju debelo preko 30 godina,nemaju prebijene pare a zeljko zaradjuje milione i cepa cure na koje oni sline kad izadju u grad.oni ih vole a zeljko ih ima.
T

Top 12 trener

pre 3 meseca

IZGUBIO 3-PLU KRUNU + TOP 12 U EL + 8-0 METLA 🧹.. NASTAVICE SE!
T

Top 12 trener

pre 3 meseca

IZGUBIO 3-PLU KRUNU + TOP 12 U EL + 8-0 METLA 🧹.. NASTAVICE SE!
F

Franc

pre 3 meseca

Zvezdaši stalno govore da oni osvajaju titule i pehare....pa ne znam zašto se ore 2 meseca terala uprava napolje (što je i Čović potvrdio)....znači i pored silnih trofeja navijači nisu zadovoljni. A zašto nisu? Zato što to nije dovoljno... traže se rezultati i u evroligi. Moje pitanje glasi: zašto se tera uprava napolje? Šta je to zvezda u evroligi napravila u košarci za 78 godina postojanja? Šta su uradili u Evropi pa da sada nisu zadovoljni (ne računam tuti fruti kup)? Znači sve što zvezda priča da oni osvajaju 100 trofeja ne znače ništa ako si samo kanta za udaranje u Evroligi, i to frustrira i navijače i Čovića.. setite se šta je pričao pre sezone za evroligu ..cilj je final for i te gluposti....Tako da zvezdi jedini argument to da oni osvajaju KLS (ne vidim smisao takmičenja), kup.....ne pije vodu. Željko Obradović nije doveden zbog domaćih takmičenja nego zbog evrolige....a morate priznati da tamo partizan pokazuje bolje rezultate .....
M

Metla 8-0

pre 3 meseca

@franc, Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 11-12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
G

Gooxy

pre 3 meseca

Pustili efes 40 razlike hahahaah
D

Drndo

pre 3 meseca

Koliko izrecenih gluposti. Ovaj covek ce da izgubi postovanje kod svih osim kod navijaca Partizana. Cuj to,dosao u Partizan u najtezem trenutku. Pa kada si iz ljubavi sto nisi ove tri sezone radio dzaba. Tolike paretine si zaradio pa ti malo iz ljubavi da radis ili simolicnu nadoknadu. Vise od polovine duga za porez bi klub koji "volis" vratio. Ali ne,ti ga volis tako da budes najplaceniji trener u istoriji tvog voljenog kluba. Prodavanje m.da za bubrege.Tek kada odes bice pustos radi tolikih plata zarad takmicenja u kojem ides u minus. Toliki budzet sram te bilo a kukas i trazis alibi. Poredis nekakvu tabelu evrolige kao izlapeo. Koga je Zvezda imala prosle godine? Kog trenera i koje igrace do rezultata 1:6 u evroligi? Vildoza je dosao od osmog kola. I dakle preskocio je prvih sedam kola a zatim osam zbog povrede. Dakle 50% utakmica nije igrao. Kampaco nije igrao 75% utakmica. O cemu ti baljezgas? Milano je u Italiji osvojio. Sta nam tu govori tabela evrolige? Mozes misliti Mursija se popisala na tabelu evrolige i igrala finale sa Realom. Koji si ti prodavac magle. Kazi lepo da ne umes da napravis igraca nego samo da kupis. Sa tolikim budzetom nista osvojio nisi sem tog jednog trofeja od 12 mogucih. Bravo legendo
G

Gooxy

pre 3 meseca

Da izgubi postovanje?pa samo vasa rasa nema postovanja prema ovom covjeku.gdje god dodje ljudi ustanu,aplauz,ljube ruke,skandiraju njegovo ime od italije do izraela

Ivs

pre 3 meseca

Kakva racunica kada je 7 utakmica 50 posto od ukupno 36 a Kampaco razbio kasu za 5,6 meseci sto je igrao malo Abu i Kls.
@

@goksi

pre 3 meseca

Samo vasa rasa ne shvata da covjek puca od samozivosti. Odnos prema domacim igracima govori sve. Tretira ih kao nizu rasu. Previse bacenih para za neciji ego. Gde je tamo gde je radio unapredio domaceg igraca. Nego sto ste ga placali preko OFI-a i njega i Andjusica. Sto bozanstva ne platite porez drzavi. Sto ne date finansisko poslovanje narodu kao omrazeni Covic koji vas trpa gde vas stigne. Napraviste zvezdu od Lakica jer je kao igrac koga je Zvezda pravila presao kod vas a momak je losa verzija Lazarevica petnaestog igraca u nasem rosteru. Momak nema sut. Zar midlite da ne bi peske dotrcao da ga je Zvezda primetila. Fora je sto domaci igraci hrle u Zvezdu jer ih postuju. Ne sluze za lecenje frustracija nekih ljudi. Veliki se potvrdjuju radom. Filozofija pet najskupljih igraca El i pravim rezultate a njih ne smem da pogledam i pomenem. Idi begaj.
v

view

pre 3 meseca

zeljko prestani... nama je vise neprijatno kao dete neko si
b

beda

pre 3 meseca

od novinara koji ne smeju da ga pitaju bilo šta bitno. kolika ti je plata? pa sve ostalo...
L

Letac

pre 3 meseca

Ali gospodine treneru, zasto niste kao nekada pevali"titule Beogradu"? Kao da ste ih vi osvojili. Zajedno sa Smajlijem, Andjusom, Trifom....pa vam stigne brat Lesor iz Atine....pa Dalo cirkusant i Zofri tetovaza. Zagrljeni Dule i Tegi....Ostoja i Zoki u delirijumu. Pa Sale pecaros, Novica busadzija. A Ledej u euforiji vam radi svima klizece startove. Pa stignu braca Bruno i Naneli i sve im oprostite.
M

Maki čoveče

pre 3 meseca

Nije ti dovojno 9 trofeja od kojih si bsr 4 zasluženo osvojio... Ćutiš... A zstim napadaš... Čačanska sotono... Zaustavi se dok je vremr jer prolaza nema
c

covece

pre 3 meseca

kako te nije sramota, aman vise
z

za 2 miliona

pre 3 meseca

i ja bih ovako pričao. još klinka na krilu. a posle penzija.
o

ovaj je odlepio

pre 3 meseca

Ovaj jos misli da ce Bolt i dalje da mu sudi ???
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Mrtva trka gde će na kraju završiti, Sremska Mitrovica ili Kovin.

Don Vito Corleone

pre 3 meseca

A "mafija" na aparatima. Don Vito lažni ovo ono.
K

Kraljević Marko

pre 3 meseca

Kovin. Oni sami za sebe tvrde da je to grobarski grad(ić).
D

Don Vito Corleone'

pre 3 meseca

Plasman na tebeli u EL nešto govori????? Ma nije valjda. A koja je razlika biti 11 ili 16?????? Za 3 sezone osvojio si jedva jedan trofej i to si ga dobio na poklon od Zvezde, onim porazom Zvezde od Cibone, i onim porazom Zvezde u Aba derbiju posle +20 za Zvezdu u prvom poluvremenu. A imao si 3 sezone dosta veći budžet od Zvezde. Samo ti pričaj prazne priče i slavi drvene pehare za top 8 i za 11to mesto u EL, a mi ćemo da osvajamo sve trofeje. 8 puta si izgubio derbi u nizu 🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹
O

Objašnjenje

pre 3 meseca

Za one koji ne razumeju očigledno o čemu priča Obradović. Crvena zvezda je povlašćena jer ima svoj klub FMP sa kojim igra prijateljske utakmice u ABA ligi, kupu i KLS-u, valjda vam je jasno da je to protiv sportskih pravila. Prvu utakmicu finala ABA lige sudije su odrale Partizan sa slobodnim bacanjem za Crvenu zvezdu. KLS finale, kako jedan klub može da čeka 2 sata odluku sudija i komisije za bezbednost a drugi je već van hale, valjda delegat takmičenja priča i sa jednima i sa drugima a ne sa samo jednima. To su činjenice i istina, pa niko ne misli ništa loše ako kaže istinu. Ostale pobede Zvezde su bile čiste to niko ne spori.
H

Hibibbu

pre 3 meseca

A ti mu držiš titlove il šta? Kakvo objašnjenje? Kad se praznio Pionir prvo se praznio deo pa kada je nastavljeno gađanje igrača Partizana, ispražnjena je čitava hala pa onda je usledio nastavak.Šta da,se igra sutra pred istom publikom? Koji kxxxx? Pražnjenje sale je u stvari kazna domaćinu za lošu organizaciju meča.Igranje sutra pred istom publikom bi bila nagrada i podstaklo divljanje.
G

GostO

pre 3 meseca

Pravila postoje i pravila su jasna. Utakmica se nastavlja kad se steknu uslovi. Uslovi se sticu kad se isprazni hala. Utakmica je nastavljena kad je hala ispraznjena. Jako jednostavno. To sto su se vasi pravili pametni pa pokusali da odlaskom stave pritisak na ligu da se utakmica nastavi sutradan pred navijacima umesto iste veceri bez navijaca, i da tako prekrajaju pravila kako se njima svidja, to je vas problem. Sve je uradjeno po propisima i pravilima. To sto ste vi otisli govori samo jedno - ili niko u Partizanu ne zna pravila ili ste hteli da manipulisete. Prosli ste kako ste izabrali. A to za FMP je glupost jer je to pravno gledano drugi klub. Plus je zrebom odlucno ko sa kim igra. Mogli ste i vi sa njima da se tako palo. Svakako je to razvojni klub, i Zvezda i Padtizan ih resavaju lagano, bukvalno jaci trening. Pritom, cini mi se da su nam se neki igraci povredili na utakmici sa njima, tako da...
@

@Objašnjenje

pre 3 meseca

Mozes da se trudis da ispadnes pametan, da sam verujes u to...ali izgleda si jedini u to, ako uopste i sam verujes :) Kakvi crni najtezi trenutci, 20+ budzet, 60m za 3 sezone (prema recima vaseg pretsednika, a sigurno su i vise) i da ne nabrajamo igrace, ne samo sto dolazili vrh igraci vec i ostaju i dalje, sigurno zbog grada i ljubav za klub, bogami zaista teski trenutci. Sta ne prica malo ono sto svi pricaju (novinari i gosti u raznorazne emisije, ne mi navijaci) da imaju najbolje sudjenje u EL, malo zbog njegovo ime, zaista veliki trener, bio (ne covek) i malo vise zbog bodiroge, ma u Madridu ti skandiraju EL mafia! Mozda malo da prica kako zaista su imali srekju sa povrede itd. itd. i na kraju sta ne uzima 200k platu kad radi zbog ljubavi, sta je napunio dzepove milionima sta tek ima da vam sve dodje na naplatu. Ove price samo kod vas (isperenog mozga) mogu da prodju, vecna opozicijo :)
I

Igokea since 2007

pre 3 meseca

Јбг, треба га разумети, сигурно није лако. Потрошиш 60+ милона за три године, а од трофеја једна титула и један парфем из фри шопа.
A

Anćeloti

pre 3 meseca

Prilično lukav osvrt na stvarnost, sa prilično (ne)vještim osjećajem da se tako samo produbljuje jaz između dva kluba. kad pobijediš sve je OK, kad izgubiš 6 puta zaredom, samo su sudije krive, nemoj.
B

Boban1

pre 3 meseca

Ostao si ti zbog para i sto te niko u Evropi neće,jer si provaljen,sa milionskim tosterom svako bi uzeo kao i ti. I do ćemo vas 25 puta zaredom a ti se hvali 11 mestom u Evroligi nema problema,smradino idi odlezi sto si zaslužio. Da vidim hoćete li objaviti
M

M9

pre 3 meseca

Bolest se pojacava Zelimire, bolje za tebe da krenu navijaci da skupljaju pare, nego za porez i “pomoc klubu”…
z

zecm

pre 3 meseca

ovaj se jos nije smirio
D

Dejo 74

pre 3 meseca

Ništa nije bitno samo lova i časovi ljubavi
X

X

pre 3 meseca

🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤🤍🖤
G

Gosttt

pre 3 meseca

1/13.
s

sms

pre 3 meseca

Jadno.
p

psyhhodelija

pre 3 meseca

Kalinić....Kenan za triiiii, taj aut Obradović..(crveni se nad Aleksom i Alenom)..
R

Realizam

pre 3 meseca

Železnik na noge… 3-4-sad
@

@real

pre 3 meseca

Laktasi, kmecanje - 3, 2, 1...
G

GostO

pre 3 meseca

Naravno da to nesto govori. Imali ste 3x skuplji tim i veci budzet, a u obe sezone ste imali tek par pobeda vise od Zvezde. To govori da ste ako se gleda odnos "ulozeno-vraceno", vi zapravo bili gori od Zvezde, jer ste bili mizerno izpred a ulaganja bila daleko veca. Sve u svemu, cela poenta je da ne znas da gubis, jer ti je uvek neko kriv. Kuka na tu prvu utakmicu u ABA seriji gde je mozda, ali mozda, bilo par faulova u Zvezdinu korist. A to sto je na primer u trecoj utakmici biko iato tako u Partizanovu korist, to ne vidi. Ili ovo sto je jako ponosan na svoj najveci trofej u karijeri i jedini u ovom mandatu u Partizanu, a taj trofej su mu upravo sudije fonele. Tu je malo zaboravio na sufijski efekat i ucesce u svemu. Jako licemerno sa njegove strane, a opet, tako normalno za nekog iz Partizana. I za kraj, zelim da mu se ispuni zelja, i da Zvezda stvarno veze jos 25 pobeda protiv Partizana! Jer gde je jedna sezona sa 🧹🧹🧹, tu je jos 5-6 takvih sezona. A njemu zelim da bude jednako uspesan u EL sa Partizanom kao sto je bio u prethodne dve sezone! Kad je vec srecan time i to smatra uspehom... Mada ne razumem, Zvezda je u EL volja u medjusobnim duelima... Ali dobro...
Г

Групни

pre 3 meseca

👏🌽
G

Gooxy

pre 3 meseca

Al ti je vodja isprao mozak,3x skuplji tim?pa sam kampaco je vrjedio kao pola tima Partizana.lojd dosao kao osvajac prstena u nba.pusti te tabele sto se kuckaju kod kuce,zbog tih istih vas je el kaznila.jel vas covjek tuzio pa jedan ugovor prikazan a po drugom vas igrac tuzio???
@

@goksi

pre 3 meseca

Zoki ti li si legendo. Logistika. Vidis ljudi primetili razliku u postenju Slovenaca od mirisljavog dozivljaja. Bez debele logistike nisi bio konkurentan. Cudno da taj los covek, vodja vama sipao vise para.
p

psyhhodelija

pre 3 meseca

U pravu je, teško je biti navijač partizana sa 22 miliona budzeta, najveći u istoriji kluba..Sa najvećim trenerom i predsednikom biznismenom sa mnogo državnim firmama i sponzorima... Šta da kažu onda Muta i Filipovski? 8-0, Aba 3-0 metlanje klasično... Tripla kruna stanuje na Malom Kalemegdanu! Napada se OSMA Aba dogodine...
S

SSST

pre 3 meseca

Kako bi voleo da ZAJEDNO pogledamo revanš polufinala ABA lige KKP i KK Budućnosti.Samo da se POGLEDAMO u OČI i da mi objasniš EPSKU KRAĐU sa tvojom SUDIJAMA-SLOVENCIMA.
S

SSSR

pre 3 meseca

Greška-SSSR.
A

Ajmo Železnik

pre 3 meseca

A panteri podivljali... 😜
G

Gostgost

pre 3 meseca

On resio da dodje i pomogne Partizanu... A sto nije dosao godinu dana ranije, kad je bio bez posla i Partizan bio u problemu i nije mogao da nadje trenera? A da, tad nije bilo desetina miliona u klubu, rada bez ugovora, tj. na crno (po sopstvenom priznanju), "potpisivanja ugovora" o tablu, i miliona iz vanbudzetskih sredstava (opet po sopstvenom priznanju). Nisi ti dosao zbog Partizana, nego zbog miliona. Volis ga do poslednjeg evra, kao i tvoji igraci.
p

psyhhodelija

pre 3 meseca

Au druže, olešio te Gilespi jbt...Pa jel 8 pobeda sve sudije? ima li tvoje greške? greške tvojih igrača? odabir ko igra a ko ne? zasto nisi rekao na primer Zvezda dobila 5 čistih,3 nije, tako nešto.Zasto nisi pravio faul protiv Bajerna,Virtusa? jel te ne slušaju kamerunci?..Jel dao Lazić više poena od Pantera? šta ti nije jasno...Videćeš trofej opet ali na kukovo leto,pravi se troduplo jači tim nego što smo imali,a taj tim je pometlao nešto...
G

Gist2

pre 3 meseca

Neverovatna je činjenica da je 90% navijača pokojne zvezde zrelo za lečenje. Najiskrenije sam zabrinut za stanje društva kada vidim sta vi ovde pišete, ja se zaista nadam da su u pitanju par istih ljudi inače smo na rubu propasti kao društvo.
t

to sigurno

pre 3 meseca

pre bih rekao da je 99% navijaca jsd zrelo za lecenje
D

Dr Nebojša

pre 3 meseca

"Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda." Jutarnji program, TV Prva.
p

psyhhodelija

pre 3 meseca

@Dr. Nebojša, bivša sa 25 trofeja u zadnjih 13 godina na Malom Kalemegdanu...7 ABA liga...
N

NN7

pre 3 meseca

Ne brini,doći će i tih 25 cveklo,treneru univerzuma,majstore za drvene trofeje
G

Gost1717

pre 3 meseca

On bas pukao. Ispada da Zvezda namestila Aba i zato nije pobedio, kao i KLS..e,moj Zelimire, nemas ti igru vise, a neces da priznas, vadis se na staru slavu, a Grobosi gutaju. Trikijeri je bolje vodio tim, dosta slabiji i 5 puta jeftiniji! Kad se praznila Arena u petom mecu, gde je Zvezda ostala bez publike, nisi trazio da se igra sutra, ni to pomenuo. Ako publika pravi ekscese, uvek se opominje prvo, pa ako nastave prazni. Igra se potom bez navijaca. Koja je poenta opomena, pa da se prekine mec i nastavi sutra sa istom publikom, opet sa tim navijanjem, bacanjem predmeta, i sl..nikad cuo za takav rasplet, samo zamajavanje naroda..

Lakrdija

pre 3 meseca

Zasto odma nisu ti kriterijum uspostavljeni na prvo vredjanje publike opomena u Pioniru nije je bilo a vredjanje pre i tokom cele utakmice sudije i ostali se pravili ludi i nikom nista
S

Srbija 1999

pre 3 meseca

Cuveni Zoc, legenda koja za tri godine osvoji jedan trofej.
o

odvratan si

pre 3 meseca

Kakav demagog i egoista, probio je dno još jednom, bukvalno svaka zvezdina pobeda nije čista, manipuliše da je svaka liga cirkus čim on ne pobedi to nije pošteno, Spominje tabelu Evrolige koja nema nikakve veze sa Aba ligom.Steta sto ga navijači zvezde stvarno ne vređaju jer je itekako zasluzio
M

Milan Mica

pre 3 meseca

Toplotni udar odneo prvu zrtvu :cveklu obradovica!!!
г

гост 1312

pre 3 meseca

Прошле године смо освојили аба лигу и то ми је најважнији трофеј у каријери, а ове године нисмо освојили аба лигу јер је то циркус и трагикомедија и људи који је воде треба да се запитају. Чуј имали смо више победа у евролиги од њих, шта је ово, расправа првака у дворишту на великом одмору, мој тата је јачи од твог? Њега звали, њега питали, он рекао, он упозоравао, он знао, он предвидео, ја ја ја па опет ја, једино није ја кад му се екипа распадне и кад са 25 милиона евра буџета буде ометлан од своје највеће ноћне море! Бар је узео 11 место у евролиги, мало радости и успеха у свему овоме!
P

Prska

pre 3 meseca

Želemir grobare, ne staje. Koliko mu je samo krivo ihihihihihi
c

cacz

pre 3 meseca

Ali najaci grafit na Hali sportova glasi -"IDEM JA DA SPAVAM ,NEK MI NEKO ČUVA STOKU"
Б

Бане 2

pre 3 meseca

Да што дуже водиш Партизан жели ти сваки Звездаш
I

Immobile

pre 3 meseca

"To što prvak Aba lige nema zagarantovano mesto u Evroligu i to nešto govori." Pa prvak nijedne nacionalne lige ili regionalne u Evropi ne donosi plasman u Evroligu, sem osvajanja Evrokupa koje je kontinentalno takmičenje. Ali smo videli da je i Gran Kanarija koja je osvojila taj Evrokup odbila da igra Evroligu što dosta govori o toj organizaciji. Aba liga je poslednja liga koja je donosila mesto u tom takmičenju na osnovu plasmana, da li to znači po ovoj konstataciji Željka Obradovića da je Aba liga kompetentnija od ACB lige, Lege A... A Evroliga je jasno naglasila da prednost u dobijanju pozivnice ima prvak Aba lige, što ne znači da je taj osvajač siguran za to mesto. Postaje smešno i žalosno ponašanje najtrofejnijeg srpskog trenera. Istina je da se Čović služio svim vanterenskim stvarima ali za većinu ovih utakmica i poraze je direktno Željko Obradović kriv, a to niko ne sme da kaže. Toliki resursi, tolika snaga i podrška navijača, a odgovornosti nigde. On je imao problem u svlačionici i to ne jedan nego više i to ga je koštalo svega. Imao je i Željko veliku podršku vanterensku kada je radio u Panatinaikosu. Treba biti realan i to napomenuti, tada se nije pričalo o poštenju. Daleko od toga da želim da umanjim njegove uspehe, ali je ovo ponašanje sramotno i on sada još više ovako može da se ponaša nakon finala KLSa koje se završilo kako se završilo, odnosno neregularno i jezivo. I to je sramotno, ali ne treba sada on svoje neuspehe da pripisuje tome i da se to apostrofira jer je sezona neuspešna većinski njegovim odlukama i odlukama sportskog sektora. Odluka da se igra i ne dovodi plejmejker kreator, to je Partizan koštalo i gubljenje svlačionice. Videli ste govor tela stranaca, posebno Kaminskog ali Pantera i Ledeja koji su totalno bili hladni. Domaći igrači upropašteni totalno, Tristan Vukčević pobegao, Trifunović i Koprivica od vrhinskih talenata kakvi su došli u Partizan pretvoreni u igrače uloge koji u napadu ne dobijaju poverenje, Smajlagiću se ne veruje iako on ume da bljesne, Avramović se menja na racionalnu grešku, Anđušić jednu utakmicu igra 30 minuta, drugu se ne skida, Jaramaz-treba biti pošten pa reći zašto nije igrao finale Aba lige, a nikakva povreda nije u pitanju... Poenta priče je da su za ovakvu sezonu Partizana krivi sportski sektor i trener koji su pravili tim, bilo je tu i onog sa Mirotićem što je zaista promenilo pravac selektiranja, ali prati se sada i pričati o sudijama i neregularnosti, u 3 različita takmičenja konstanto gubiš od krševa iz CZ i rekovalescenata( ne račuamo KLS). Ovakvo ponašanje najvećeg nije za komentarisanje.
M

Miki Partizanovac

pre 3 meseca

Bravo
B

Burek

pre 3 meseca

Fenomenalna analiza. Kapa dole majstore !!!
O

Ok

pre 3 meseca

Mene zanima sta ce biti posle sledece sezone koja ce biti jezivija. Promenice glumce ali ce rezirati opet on. Klimavo brate. Mnogo bacenih para za podrsku ega jednog samozivog coveka.
S

Simić

pre 3 meseca

A zašto niste nastavili prrkinutu utakmicu u Areni? Kao što je više puta bio slučaj u prethodnoj sezoni. Jel nisu dozvolile vodje?
B

Burek

pre 3 meseca

Koliko je Željko sujetan... Kapa dole za 9 titula EL, ali pod stare dane se prilično kompromituje
p

pppx

pre 3 meseca

uvijek je takav bio
T

Trebinje

pre 3 meseca

Šta botova iz železnika na vesti o Željku. Što znači da je sve u pravu što kaže a znaju i oni to nego moraju da odrade sendvič.
T

Trebinje

pre 3 meseca

Šta botova iz železnika na vesti o Željku. Što znači da je sve u pravu što kaže a znaju i oni to nego moraju da odrade sendvič.
T

Trebinje

pre 3 meseca

Šta botova iz železnika na vesti o Željku. Što znači da je sve u pravu što kaže a znaju i oni to nego moraju da odrade sendvič.
Ч

Чуме

pre 3 meseca

Ај' напиши ово још три пута. Да подебљаш😂
X

XYZ

pre 3 meseca

Da li primecujete da on jedan isti test vrti na svim medijima. On vec veruje u to. Ponekad pogresi neki znak pitanja I tacku. On kao osvajac 9 EL se dici 11 mestom u EL. Ko li mu napisa test. Sumnjivi su Tegeltija, Panic I pravnik Vuletic
A

A bježi

pre 3 meseca

Kaže da nema ništa protiv Zvezda a onda proradi sujeta od 8 poraza za redom i desi se da krene da mlati ko Maksim po diviziji. A je li se desilo i jednom da kaže da je on kriv ili da ne pljuju njegovi navijači žene i decu košarkaša Zvezde, nije.
.

.....

pre 3 meseca

Ko je kao trener reprezentacije osvojio evropsko zlato 1995e, olimpijsko srebro 1996e, evropsko zlato 1997e, svetsko zlato 1998e, evropsku bronzu 1999e? I još par zlata kao igrač...? Kum jednog Dude Ivkovića,nasuprot kumova najostrašćenijeg najneuspešnijeg huligana sa severa. I ni najmanje nebitno, intervju je na N1 ,dakle nije za maloumne...
Б

Блок

pre 3 meseca

Н1 хахахаха...јел тамо где су Срби геноцидаши?!
.

.....

pre 3 meseca

@blok samo objektivni, normalni i pristojni
T

Toto-ko-tunjo

pre 3 meseca

Naravno, gde bi prava, nepotkupljiva opozicija, nego na N1. Predsednik kluba opet zakasnio? 🤔
n

nikad delija uvek ganci

pre 3 meseca

burazeru N1 i Pink si dva najveca mediska zla...ugasi tv,prosetaj,osluskuj ljude u prolazu,po prevozu, na poslu...misli svojom glavom
D

Dorcolac

pre 3 meseca

Neka smo mi maloumni barem imamo obraza i casti kao i nacionalnog ponosa za razliku od vas grobarskih drugosrbijanaca
S

Small Owl

pre 3 meseca

Ma druže, pa je l' iko ikad rekao da to nije tako?! Je l' iko ikad rekao da čovjek nije najtrofejniji trener u istoriji evropske košarke?! To su fakti, činjenice, nema tu ko šta pričati, to je tako i gotova priča. Njegov problem je što priča jedno kad pobjeđuje, kad gubi ne valja ništa. Je l' pričao da je liga neozbiljna kad je osvojio ABAu? Ja se ne sjećam. Je l' spominjao išta kad su Čoviću napravili grob kraj Arene? Ne sjećam se. Każe problem našeg društva je kad dijete drži majku za ruku a drugom rukom pokazuje srednji prst njemu i igračima KKP. Sledeću utakmicu, još mlađi klimac isto pokazuje navijačima Zvezde, on na to nema komentar. Kad ga pitaju da prokomentariše uvredljivo navijanje sa tribine, nije čuo. Kad ga pitaju šta misli o tome što se Panter i ekipa 3 godine ne pozdravljaju sa igračima Zvezde prije utakmice, on to nije primjetio pa ne može prokomentarisati. Kad njegovi igrači vode navijanje tako što pjevaju pjesme koje podrazumjevaju psovanje igrača najvećeg rivala (i njhovih porodica) a koji su nerijetko kad i reprezentativci njegove države, o tome se ni ne priča niti se piše. Ima budžet najveći u istoriji (pričam o košarci i našim klubovima), on kaže kako je teško biti navijač Partizana, valjda zato što nemaju novca, podršku države ili šta već. Ja njega razumijem što ovako priča i ima ovakvo ponašanje. Realno, srazmjerno budžetu koji ima, a posljedično tome i igračima i uticaju koji ima, čovjek ima očajne rezultate. Znači, ni manje ni više nego očajne. Potrošeno preko 50 mil EUR za 3 sezone (prema riječima O. Mijailovića), najavljivani dream team-ovi...a osvojena 1 ABA. Svi dobro znamo da je bilo koji drugi trener umjesto njega bio, sa takvim rezultatom, odletio bi davnih dana. Pa onaj ludi Italijan da je ostao, garantovano bi imao duplo bolji rezultat. Ovo zaključivanje o legitimitetu titule u domaćem takmičenju na osnovu pozicije u EL tek ne bih komentarisao. Kad je ispao od mučenog Alimpijevića..je l' ista logika bila? Ne sjećam se da je tada pravio neke uporedne analize i zaključke tog tipa, da je pričao da je Zvezda bolja jer ima bolji rezultat u Evropi (EL u odnosu na EC). Da zaključim, licemjerje je ono što se zamjera Obradoviću. Mene što se tiče, neka je on živ i zdrav još 100 godina. Legenda košarke, najtrofejniji evropski trener i to će biti zapisano uvijek i zauvijek i to niko nikad niti će moći srušiti niti izbrisati. Kao što mu želim dobro zdravlje, tako mu želim i da ostane u KKP još dugo godina jer, iskustveno i statistički gledajući, to znači još puno titula za KKCZ.
Z

Zoc13

pre 3 meseca

On i Ataman braca blizanci.Ego ko vasiona.Pljujes po lebu koji te hrani!Malo vise postovanja pa ce i tebe postovati!Pozdrav!
Ч

Чуме

pre 3 meseca

Брате, то 12. место ти не ваља пет пара када те откида екипа која је била на 16. месту.
I

Ivan ,

pre 3 meseca

Druze ako izgubis u sve jednom takmicenju u finalnim serijama od Zvezde, valjda ti to nesto govori. Sta se pozivas na Evroligu...
ž

žocogly kovin

pre 3 meseca

šta učini crni osmopulose
K

Kurta & Murta

pre 3 meseca

Buraz, mi te razumemo, moraš da, makar praznim rečima, opravdaš enormna ulaganja a nikakve rezultate. Ali, pitam se samo gde bi tražio izgovore da je Zvezda bila 11. na "tabeli Evrolige"? I smanji malo doživljaj, da te čuka ne izda.

RealNo1

pre 3 meseca

Зато смо ти и честитали 11 мјесто Желимире.
K

Kk zvezda najaca

pre 3 meseca

Najveci uspeh Zvezde u novijoj kosarkaskoj istoriji jesu pobede nad Zeljkom Obradovicem i to govori sve. Neuspesi u Evroligi svih ovih proteklih godina se nadomescuju osvajanjem aba lige i kls , takmicenja koja su izgubila kredibiltet i znacaj sto se vidi iz epiloga za dobijanje licence za EL, a zna se i zasto je tako. Mrznja prema Zeljku koju Zvezdasi manifestuju je nemerljiva i neobjasnjiva. To je dokaz samo koliki je to kompleks vise vrednosti bez ikakvih osnova i rezultata. I ne znam sta je problem sto se uzima za parametar evroliga kad je to najbitnije takmicenje jer da nije ne bi ni Zvezda pravila tim za top 8 i final four svake godine i ako je to za njih misaona imenica. Ako se desi tako nesto verovatno ce to biti najveci uspeh u istoriji kluba. Pozdrav.
@

@

pre 3 meseca

Ne mrzimo mi ni Zeljka ni Partizan. Mi se s vama sprdamo. Smesni ste nam, razumes?
a

ali ne razumete

pre 3 meseca

koja je razlika kad si 11 ili 16 ili 18 mesto vi to ne kapirate nikakav uspeh prijatelji a pritom i ni jedan trofej
A

Ali razumete

pre 3 meseca

Znaci Zvezdi je prioritet da osvaja aba lige i kls i da bude top 3 najgora tima EL. Okej onda je to uspeh nema sta.
I

Ibububyctc

pre 3 meseca

Mržnju kao i ljubav treba zaslužiti.Mi se, upamti, barem većina normalbih sa Žotom samo sprdamo i ništa više.I da, on je vaš problem, nije naš.Naša je šansa.
I

Inononini

pre 3 meseca

Nama uspeh- trofeji.Da li protiv vas, što je najslađe, da li protiv Budućnosti, Cedevite ili Mege.Vaši igrači, stranci privatnici, čitave sezone ifraju ko preko kxxxx domaća takmičenja, zapinjući u Evroligi ne zboh Paće već zbog svojih budućih ugovora što se i pokazalo.Uostalom, da je sve bilo Ok zašto bi 10 igrača pobeglo glavom bez obzira?
B

Boners

pre 3 meseca

Nijedan prvak lige nema zagarantovan prolaz u Evroligu, dele se pozivnice, nema potrebe za manipulacijama. Trofej gde imao daleko najveci budzet mu najveci uspeh i to jedan od devet.
L

Lozano123

pre 3 meseca

Zeljko, pre ce biti da tvoje igrace, strance boli ona stvar za Aba ligu, igraju je bez motivacije, to se videlo od prvog kola, a to je krivica trenera.... Sta Baskonija da kaze, u Evroligi play in, u Spaniji ni medju top 8, sta Zalgiris da kaze, sta Valensija da kaze, ispala od ekipe koja Evropu nije igrala.... Uzgred jedan derbi u Evroligi si pukao, a onaj koji si pobedio, pobedio si zbog ludacke serije Avrama
p

pumaaaa

pre 3 meseca

u načelu partizan je emocija nate trofeji nisu bitni to su limeni ćupovi
u

uycsa

pre 3 meseca

puko ko kokica
t

tesaj

pre 3 meseca

nek je cvekla nama živ i zdrav i da slučajno ne daje otkaz sad na pola sezone, vidimo se opet u finalu aba lige
7

7

pre 3 meseca

cveklimir kad osvoji aba ligu onda je ona najbitniji trofej drugi kad osvoje onda je aba liga nebitna kup cirkus kls vise od cirkusa itd

Sliks17

pre 3 meseca

Koliko treba da budes glup I izjavis "navijaci su nam rekli da se igra sutra I mi smo otisli kuci!?" E moj ti na sta si spao...
D

Detelina de

pre 3 meseca

Pročitaj ponovo šta je napisano u tekstu pa pokušaj u plitkom mozgu da razumeš.

Sliks17

pre 3 meseca

Evo ti coravi, citiram "Zvali su nas navijači, tražili da ne igramo. Dakle, rekli su nam da ne igramo to veče, da se sutra nastavlja utakmica.."
7

79

pre 3 meseca

U pravu je čovek teško je sada biti navijač Partizana samo 60 miliona za 3 godine i nastavlja se opet ugnjetavanje sa novih 20.A on ostaje kad je najteže za tričavih 1,5 m po sezoni,čovek suzu da pusti!
G

GostO

pre 3 meseca

Bilo bi lepo da je 60. Neka prosek matematika kaze da je bilo 20-25 u prvoj Zeljkovoj sezoni, 30-35 u drugoj, oko 50 u prosloj. Ove cemo tek da vidimo. Ali vise od 100 miliona je stukao Zeljko u 1 teofej od 13 mogucih i sredinu tabele EL.
L

Luvr

pre 3 meseca

Jooj sada je dobio pojačanje u Stanoju, stvarno ce biti spasavaj se ko moze!
S

Strim

pre 3 meseca

Hahaha, bas tako, od njih dvojice nece moci da se zivi naredne sezone
Ч

Чокот

pre 3 meseca

Увек си "апеловао" (празне речи) да не дође до немилих сцена, а чинио (то су дела) да до њих, ипак, дође...
L

Laki92

pre 3 meseca

Hahahaha, jbt, ja sam siguran da je čak i navijačima Partizana, koji se trude da budu realni, ovaj Željko čovek prejadan u izjavama. Sta kaže čovek "opet ta tabela EL", pa onda "prošle godine osvajanje ABA je njegov najveći uspeh u karijeri, a već ove je ABA cirkus takmičenje"...E, jadan li si majstore, da ne ulazim u ostale izjave, izbija sujeta iz tebe u svakoj rečenici...
p

ppp

pre 3 meseca

nema normalnih navijača partizana
g

gggghhjjjhgf

pre 3 meseca

Izdrži Željko ovaj aperhejd sa 30 mil budžeta!!!!@
K

Karioka

pre 3 meseca

Licemeru,sram te bilo!
P

Pirloo

pre 3 meseca

Mizerija od coveka bio i ostao.
b

boc

pre 3 meseca

Opušteno Žeki....
4

454

pre 3 meseca

Ovako se ne ponaša veliki trener! Ovo je kompleks malog čoveka koji je besan i nemoćan jer je izgubio sve što je mogao. Osramotio se pred celim svetom i sad kuka kao dete. A za sve je sam kriv!
H

Hermano7

pre 3 meseca

Zoc kralju! Polivaj!
p

poliven

pre 3 meseca

8-0
N

NDCZ

pre 3 meseca

Ovo sa tabelom u EL više nije ni smešno... Ali ova demagogija došao sam u partizan jer je po njega i njegove navijače teško vreme. Pa prijatelju niste vi ostali na omladinskom pogonu pa si ti kao spasilac tu koji vodi klince i bori se, nego imaš više milionski tim koji su ti omogućili oni koje perfidno prozivas. Budi čovek rumeni!
F

Figaro

pre 3 meseca

Upravo tako. Svi vrlo dobro znamo ko upravlja zvezdom i u fudbalu i u košarci i dok je njega u Nemanjinoj je mir. Voleli bis oni da mogu da promene rezultate i u Evropi i da si ti njihov ali ne ide. Hvala ti Željko što si Grobar! Svuda poštovan i cenjen kako si i zaslužio kao najveći u ovom sportu. 🖤🤍
O

Osmopulos

pre 3 meseca

jel to onaj kome se rumeni klanja i zahvaljuje za pomoc?
Ч

Чокот

pre 3 meseca

Да није Њега "у Немањиној" партизан не би постојао!
N

NDCZ

pre 3 meseca

Ovo sa tabelom u EL više nije ni smešno... Ali ova demagogija došao sam u partizan jer je po njega i njegove navijače teško vreme. Pa prijatelju niste vi ostali na omladinskom pogonu pa si ti kao spasilac tu koji vodi klince i bori se, nego imaš više milionski tim koji su ti omogućili oni koje perfidno prozivas. Budi čovek rumeni!
S

Samo realnoo

pre 3 meseca

Radi se o tome da kakav god tim da imaš, šta možeš da uradiš ako drugi tim ima celu logistiku državnu, sudijsku? Mislim, bez ikakvog provociranja, ako Crvena zvezda npr. krene sa 2-0 u ABA ligi sa svojim FMP-om a svi ostali klubovi kreću bez te olakšice, šta je to ako ne prednost? Ako Crvena zvezda izda saopštenje u kojem kaže ne garantujemo bezbednost sudijama pa onda u 1. utakmici dobije više nego duplo bacanja u odnosu na protivnika zar to nije prednost? Da ne govorim za KLS igra se, ne igra se, e ipak se igra kad je jedna ekipa napustila halu. Mislim, to je smešno, to se nigde ne dešava. Još jednom ponavljam, ne želim nikoga da provociram, samo govorim onako kako jeste. Čestitam Zvezdi na finalu Kupa Koraća, 2. i 3. utakmici ABA lige i 1. utakmici u KLS-u, ali ostale stvari ne mogu da podržim. O tome priča i Željko.
p

ppP

pre 3 meseca

šta ima zvezda da garantuje bezbednost valjda policija to radi
N

NDCZ

pre 3 meseca

@Samo realno pre svega problem je što svoje manjkavosti u radu pokušava da prikrije Zvezdom. 7 utakmica za redom je izgubio, pa mogao je makar jednu dobiti. Nekada logistika za jedan tim probudi zveri u drugom timu pa dobiju uprkos istoj. Suštinski problem koji crno bela navijačka populacija ne vidi, što je prosto neverovatno, je loše vođenje tima. A na Zvezdu da se vade mogu uvek, to nije problem jer je ostrašćenost velika. Sigurno bi i da je obrnuto bilo isto. Šteta što je on kao veliko košarkaško trenersko ime ovo dozvolio pod stare dane.
V

Vikktor

pre 3 meseca

Puko mu drzavni projekat... Želimir Obrakoglu 008 🧹🧹🧹
Г

Групни

pre 3 meseca

🙌🦴
K

Kvkv

pre 3 meseca

Cveklakis, opet cmizdris, a nije ni pocela nova sezona :D opet ostajes sa krompirom na kraju nove sezone

GRKI GRK

pre 3 meseca

Ovaj ko ona Dijana Janković. Samo ona zna da je poznata i slavna a to niko drugi ne vidi.
K

Komedijasi

pre 3 meseca

Ja iskreno ne znam ko je ona, ali ako ti znas, onda je uspela u zivotu.
F

Figaro

pre 3 meseca

Upravo tako. Svi vrlo dobro znamo ko upravlja zvezdom i u fudbalu i u košarci i dok je njega u Nemanjinoj je mir. Voleli bis oni da mogu da promene rezultate i u Evropi i da si ti njihov ali ne ide. Hvala ti Željko što si Grobar! Svuda poštovan i cenjen kako si i zaslužio kao najveći u ovom sportu. 🖤🤍
o

odvratan si

pre 3 meseca

Kakav demagog i egoista, probio je dno još jednom, bukvalno svaka zvezdina pobeda nije čista, manipuliše da je svaka liga cirkus čim on ne pobedi to nije pošteno, Spominje tabelu Evrolige koja nema nikakve veze sa Aba ligom.Steta sto ga navijači zvezde stvarno ne vređaju jer je itekako zasluzio
J

Jöle 39

pre 3 meseca

Kreće navala botova iz železnika, samo da uhvate domet bar u Banovom brdu
F

Figaro

pre 3 meseca

Upravo tako. Svi vrlo dobro znamo ko upravlja zvezdom i u fudbalu i u košarci i dok je njega u Nemanjinoj je mir. Voleli bis oni da mogu da promene rezultate i u Evropi i da si ti njihov ali ne ide. Hvala ti Željko što si Grobar! Svuda poštovan i cenjen kako si i zaslužio kao najveći u ovom sportu. 🖤🤍
c

cacz

pre 3 meseca

JEL ZNA NEKO DOKLE CE OVAJ VISE DA KUKA ????!!

GRKI GRK

pre 3 meseca

Auuuuu brate ovo već postaje zabrinjavajuce.... Ako ima neko da mu skrene pažnju na ponašanje....

GRKI GRK

pre 3 meseca

Auuuuu brate ovo već postaje zabrinjavajuce.... Ako ima neko da mu skrene pažnju na ponašanje....
Ж

Жекс

pre 3 meseca

Човек се пере целу конференцију, нисам ја крив, Миротић је крив, играчи су криви, више место на табели у Евролиги је веће од трофеја, бла бла.
I

Ivke15

pre 3 meseca

Priča kako poziva na smirivanje tenzija a posle svake utakmice protiv Zvezde daje zapaljive izjave koje naprotiv samo podižu tenziju.Jako loš čovek.
P

Preža

pre 3 meseca

Kako misliš da opravdaš Ostoji gostovanje na N1?
P

Poklapača

pre 3 meseca

Ovaj još nije u penziji? Sramota...
C

Cveklomir

pre 3 meseca

Za tebe je najteze biti covek! Sve drugo sto pricas, ni sam u to neko verujes. Sta li ce da prica kad i u evroligi bude ispod Zvezde!?
S

Sombor

pre 3 meseca

A bice ispod Zvezde sl.sezone sigurno.
G

Ghost5

pre 3 meseca

Hvala ti Željko. Velika je čast biti navijač kluba kog ti vodiš i za kog i sam navijas. Jedna molba, usmerite energiju za dobijanje licence, sve domaće cupove ostavite njima, da bismo mi osvojili trofej u Aba ili Kls moramo biti bolji bar pet puta, kao prosle godine. Ove smo bili bolji duplo pa znamo svi kako su nas izotimali u finalima.Partizan prosto mora preživeti ovo zlo vreme i tražiti zaštitu i van granica ove zemlje.
X

XYZ

pre 3 meseca

Kada sve ovo pricas, kao trener koji je osvojio 9 titular EL KOJE TI NIKO NE OSPORAVA, treba da budes gospodin. Prvo priznaz svoju krivicu, a ne da osporavas tudje uspehe. U svakoj izjavi ti boja lica pokazuje tvoj karakter . Podnesi mirno poraze I cestitaj boljima pobedu. Ti ti ne mozes jel si bio bolji u EL 11 mesto.itd........
C

Cveklomir

pre 3 meseca

Za tebe je najteze biti covek! Sve drugo sto pricas, ni sam u to neko verujes. Sta li ce da prica kad i u evroligi bude ispod Zvezde!?
D

Drvo

pre 3 meseca

Cavimir
v

vladano79

pre 3 meseca

E ovaj stvarno nije normalan. Pa jel se daje medalja za 6 mesto. Alo čoveče, 8:0 ...sedi miran
E

Evo banke

pre 3 meseca

Pa kad ce to da bude?
С

Север Србије

pre 3 meseca

Како боли метла😂😂😂😂
c

cao cao

pre 3 meseca

i dalje jadan i prepun izgovora za sve svoje greske
N

Nero Wolfe

pre 3 meseca

Ovaj je Karleuša srpske košarke,narcis željan medijske pažnje.
C

Cveklomir

pre 3 meseca

Za tebe je najteze biti covek! Sve drugo sto pricas, ni sam u to ne verujes.
S

SilverSurfer

pre 3 meseca

Ovaj je prolupao. Ne zna kako da opravda ulupanih dvadeset i kusur miliona po sezoni bez ikakvih rezultata. Osvojen jedan trofej za tri sezone. Vrednost trofeja blizu 60 miliona evra. Zato se sada kreira narativ o vrednosti 11-og mesta u Evroligi kao ne znam kakvom dostignuću. Obradović je postao najveći trener u Evropi zbog osvojenih trofeja a ne zbog plasmana na šesto ili jedanaesto mesto. A najbolje je slušati o tome kako su žrtve dok im država nemilice sipa lovu u budžet. Telekom im je već dao preko milion evra. Kada Žoc i Ostoja dignu sidro nastaće haos kada krene naplaćivanje astronomskih ugovora. Tada će da startuje i novi serijal o aparthejdu.

Lsx

pre 3 meseca

Desice se i ovo poslednje ali ne verujem pre kraja Covica,svacije ce doci na naplatu pa i njegovo.
Z

Zvezdaš 73

pre 3 meseca

Ako ste ikad pomislili da su stvari izgovorene vruće glave, da su drugi krivi a on je mera za ispravnost. Mali, sujetni čovek ….ideopoklonstvo prilikom svakog izlaska. Unizili ste klub čineći ga manjim od jednog čoveka. Kao slet Titu svaki put
H

Haha

pre 3 meseca

Gle sad navalu botova..
B

Bela stolica

pre 3 meseca

Vreme je za penziju. Veliki trener koji je na kraju upropastio svoju karijeru. Nekada treba znati kada se povuci.
p

ppd

pre 3 meseca

posle fenera je trebao da završi sa karijerom
D

Darko1101993

pre 3 meseca

Tako treba, nema vise cutanja kad nas kradu i dobijaju 20 miliona od drzave a mi ni onih 3 sto su obećali bar treba prozivao. Za ovo svaka cast pa nek izgubimo sve namestene utakmice za FMP, sa tobom do kraja legendo
d

dugouho

pre 3 meseca

znači dobio je dopuštenje od vođe navijača da gostuje u toj emisiji
7

7777

pre 3 meseca

Kako sad nije problem ? Cemu kukanje i umanjivanje pobeda trenera c.Zvezde?
7

777

pre 3 meseca

Kako sad nije problem ? Cemu kukanje i umanjivanje pobeda trenera c.Zvezde?
A

Ahahhahaha

pre 3 meseca

Znamo znamo...vi 11-ti a mi 16-ti! Cestitamo Zeks na trofeju za 11 mesto!

pancevac992

pre 3 meseca

hahahahahahahahaha
Ž

Žexxxxxxx

pre 3 meseca

Licemer ,mnogo toga je izgubio i sada sve to mora da opravda.Po njegovom prošle godine je sve bilo OK u ABA ligi,a ove godine već ništa ne valja.
A

Ajmo Železnik

pre 3 meseca

3,2,1...sad će panteri da podivljaju.
d

dexxa

pre 3 meseca

Neverovatno koliko ovi cigancici imaju potrebu da komentarisu Zeljka,verovatno zato sto nemaju u svojoj istoriji ni priblizno tako trofejnog trenera,ljubomora je cudo jedno
e

e

pre 3 meseca

Vise vredi jedan trofej Vladice Popovica,nego celo vase sportsko drustvo sve sa trofejima i stadionom, a o Ljupkovom trofeju da ne govorim.

gemathegreat

pre 3 meseca

Dal si ti realan, ljubomora ??? Pa Deja Radonjić je za njega moralna gromada. On te titule može da zatakne tamo gde sunce ne sija. Nikad u životu ni pomislio ni poželeo tako nekog da mi vodi klun. Sferopulos je za njega gospodin sa velikim G.
A

Ali nema

pre 3 meseca

Ni trenera koliko je on para procerdao da bi bio tako "uspesan" trener.KK Beneton je posle ovog stručnjaka ugasen koliki im je dug ostavio.

@Ali nema

pre 3 meseca

Sta rece posle Zeljka je grcao u dugovima narednih 15 ak godina i ugasio se usput je igrao i jedno finale Evrolige u tom periodu a cak i da se ugasio odma posle Zeljka nije on bio predsednik nego trener.
н

непознат

pre 3 meseca

ахахахахахахахахахахахаха ал је пуко човек
V

Vasilis

pre 3 meseca

A jedno pitanje, zasto predsednik tvog kluba ne sme da dodje na poslednju utakmicu u sezoni? Zato sto su ga njegovi navijaci gadjali?
L

Lelemud

pre 3 meseca

Eto konačno jedna pametna od Žocike. Teško je biti navijač Partizana, kada svake sezone osvoje kup trešanja.
c

cvekla paradajz papricica metla

pre 3 meseca

🧹 ono 8x zaredom u 4 razlicita takmicenja 😆 svakog bi bio blam ali ne i cveklu....dobro sta on ubije ljudsko bice i pobegne i ne odgovara, uhapsen sto je izbegavao vojsku, sto bi ga bio blam i za ovo
e

ejjj

pre 3 meseca

Spusta tenzije tako sto omalovazava svaku zvezdinu pobedu? da li on cuje to sto prica ? da li je covek normalan?
M

Mare se zeni

pre 3 meseca

Uzmi Zeljko nase mudove
N

Nemoj kume, mnogo je!

pre 3 meseca

Ovaj prso ko licna! Kao da je napravio neki rezultat u EL, pa da prica, strasno! Dal ovo ide s godinama, pa ovako prolupas!
E

E moj Obradovicu

pre 3 meseca

Pa kako da te ne vredjamo posle ovakvog intervjua.Ima li bar jedna utakmica koju si izgubio a da te sudija nije pokrao.Samo se seti kako ste pokrali vi Buducnost u regularnom delu ABA lige i tako zauzeli drugo mesto
l

lion zion

pre 3 meseca

hvala ti miroticu veliki si covek!io humanista.kam tu red star bro
д

докторе

pre 3 meseca

Борусијан Дортмунд 5. У бундес лиги, а ушли и финале лш? Шта да кажемо онда за бундес лигу?
c

cvekla metla

pre 3 meseca

🧹 ono 8x zaredom u 4 razlicita takmicenja 😆 svakog bi bio blam ali ne i cveklu....dobro sta on ubije ljudsko bice i pobegne i ne odgovara, uhapsen sto je izbegavao vojsku, sto bi ga bio blam i za ovo
D

Dajvak

pre 3 meseca

SVAKI derbi da izgubiš u narednih 5 godine UVIJEK ću ti klicati, jer ti si Partizan! 🖤🤍
A

Aj ti

pre 3 meseca

Klicao mu tako, dabogda!
J

Junker

pre 3 meseca

Jadan Zeljko, bas popustio, ne pita se on vise s glavom. Opet s druge strane i ocekivano je, ipak se covek nervira 30 godina, vodio/gubio on uvek besan, mora to da ostavi posledice. Na kraju ce da bude kao Uncle Junior iz Sopranovih.
д

докторе

pre 3 meseca

Борусијан Дортмунд 5. У бундес лиги, а ушли и финале лш? Шта да кажемо онда за бундес лигу?
p

pppp

pre 3 meseca

cirkus je i to
S

Sigurno

pre 3 meseca

Jeste Rumeni je napustio proslavu, ja sam bio sto na toj proslavi
b

boli 8 boli sve to

pre 3 meseca

Nikakav problem dok god njegovi vjetuju u pricu o sudiji par minuta, a ne objasnjenju zasto mu tim veze sa kosarkom nema i dobijaju ga Lazarevic, Lazic, Davidovac i ostali na koje ini gledaju sa ponizenjem.
S

Solidarnost

pre 3 meseca

Razumi ih ZOC nije im lako trofejniji si i veći od čitavog SD zvezda
c

cvekla metla

pre 3 meseca

🧹 ono 8x zaredom u 4 razlicita takmicenja 😆 svakog bi bio blam ali ne i cveklu....dobro sta on ubije ljudsko bice i pobegne i ne odgovara, uhapsen sto je izbegavao vojsku, sto bi ga bio blam i za ovo
e

ejjj

pre 3 meseca

Spusta tenzije tako sto omalovazava svaku zvezdinu pobedu? da li on cuje to sto prica ? da li je covek normalan?
c

cvekla metla

pre 3 meseca

🧹 ono 8x zaredom u 4 razlicita takmicenja 😆 svakog bi bio blam ali ne i cveklu....dobro sta on ubije ljudsko bice i pobegne i ne odgovara, uhapsen sto je izbegavao vojsku, sto bi ga bio blam i za ovo
Г

Гост

pre 3 meseca

Ово је прелепо, па сезона почиње за три месеца а цвеклимир већ плаче и то јакоооо. Што би рекли гробари страх измиче контроли.
R

Repac Plandište

pre 3 meseca

Pohebase ve sudije. Zvezda je ubedljivo pobedila Partizan u EL, izgubila u neizvesnoj zavrsnici u gostima . U tri ostala takmičenja osam pobeda za redom. Sudije su krive, Porfirija je kriv, kriv je i onaj budjavi Bajden,svi su krivi samo trener nije. Bem ti leb, lebov, srama bez. Sa ovim su se složili...
Г

Гост

pre 3 meseca

Ово је прелепо, па сезона почиње за три месеца а цвеклимир већ плаче и то јакоооо. Што би рекли гробари страх измиче контроли.
g

gost 98765

pre 3 meseca

kazes da si za smirivanje tenzija.Pa prijatelju što ti neuze mikrofon nego ga dade najmladjem
1

12345678900

pre 3 meseca

Ahahahahahah! Sto mi ovo poznato, sta god ga pitaju on o plasmanu u el...
1

12345678900

pre 3 meseca

Ahahahahahah! Sto mi ovo poznato, sta god ga pitaju on o plasmanu u el...
N

Nahshhshs

pre 3 meseca

Cestitamo Zelimiru jedanesto mesto koje sija zlatnim sjajem,Sferopolosu takodje cestitamo sve trofeje koje je uzeo direktno protiv ovog ovog..
R

Rezime

pre 3 meseca

znaci jedini put kad je bilo regularno partizan je osvojio Aba ligu...sva ostala takmicenja gde je Zvezda osvojila to je bio cirkus i to je namesteno...samo kad ti osvojis to je regularno...samo ne znam kako te vise sramota covece...
S

See

pre 3 meseca

Plasman u evroligi govori da je Partizan imao cele 3 pobede vise, sa najvecim budzetom ovih prostora ikada, i medju 8 budzeta Evrope, po sopstvnim recima. I valjda i to govori nesto
S

Sofronije III

pre 3 meseca

Kao i uvek, demagogija, par excellence. Za tri godine osvojiš jedan trofej, obe sezone si u međusobnom skoru GORI od protivnika, ali ti i dalje slaviš 11. mesto kao veliki uspeh, zato što je onaj koji te je ove godine 7-8 puta zaredom dobio bio 16.
Б

Блок

pre 3 meseca

Ретко одвратан лик. Помислио би човек да има 4-0 у ЕЛ ,против Звезде . Прошле године судије им поклониле дерби ,други у Аба и самим тим предност домаћег терена . Укспираи румени ...пораз од Звезде ...ајмо прича судије ,ел ..итд . Супер куп абе изгубио,куп домаћи изгубио ,домаћа лига изгубио,Аба изгубио ...ел ,добио постоље од Делија. Он смирује хахахахахах ....ал не чује скандирање женама и деци од играча ,не чује и не види да му играчи воде навијање и вређају Звезду ,не види да му се играчи не поздрављају пре меча са Звездиним. То је тај мангуп који је "успешно" водио Србију на ЕП 2005 па кукао на играче .Сви су му криви сем њега . Од Звезде изгубио 8 пута за редом ..у ЧЕТИРИ различита такмичења . Са оноликим буџетом се хвали једанаестим местом. Одвратан лик...
D

Dete sa srednjim prstom

pre 3 meseca

Najveci licemer srpskog sporta. Kada je osvojio prosle godine je sve bilo regularno a sada su mu sudije krive gde god da igra protiv Zvezde. Samo da ga podsetim da je i u Evroligi medjusobni skor 2-2
r

rumena metla

pre 3 meseca

ne samo to nego Zvezda ima bolji skor 😂
R

Rezime

pre 3 meseca

znaci jedini put kad je bilo regularno partizan je osvojio Aba ligu...sva ostala takmicenja gde je Zvezda osvojila to je bio cirkus i to je namesteno...samo kad ti osvojis to je regularno...samo ne znam kako te vise sramota covece...
M

Merix

pre 3 meseca

Ali ove price "tesko je biti navijac partizana i ja sam zato ostao" Ne druze, ostao si ti zbog milionskog ugovora.
M

MikaGušter

pre 3 meseca

E moj selektore Drag... A ti si Željko...
s

sns igokeja

pre 3 meseca

🧹🧹🧹🧹🧹🧹🧹ZELJOO
Г

Групни

pre 3 meseca

👍🐏
m

molim te

pre 3 meseca

leci se rumeni
Б

Блок

pre 3 meseca

Ретко одвратан лик. Помислио би човек да има 4-0 у ЕЛ ,против Звезде . Прошле године судије им поклониле дерби ,други у Аба и самим тим предност домаћег терена . Укспираи румени ...пораз од Звезде ...ајмо прича судије ,ел ..итд . Супер куп абе изгубио,куп домаћи изгубио ,домаћа лига изгубио,Аба изгубио ...ел ,добио постоље од Делија. Он смирује хахахахахах ....ал не чује скандирање женама и деци од играча ,не чује и не види да му играчи воде навијање и вређају Звезду ,не види да му се играчи не поздрављају пре меча са Звездиним. То је тај мангуп који је "успешно" водио Србију на ЕП 2005 па кукао на играче .Сви су му криви сем њега . Од Звезде изгубио 8 пута за редом ..у ЧЕТИРИ различита такмичења . Са оноликим буџетом се хвали једанаестим местом. Одвратан лик. Паприкар румени.
c

cirkus JSD

pre 3 meseca

nisam obavesten jel to fuzionisana igokea osvojila evro ligu pa se rumenige hvali stanjem na tabeli, u cemu je razlika ako nisi medju prve cetiri ekipe, ostalima je totalno nebitno bio 5, 10 ili poslednji, sve je isto svi igraju ako plate i cemu onda mahanje stanjem na tabeli ali ovde je veoma bitno kad se derbi dobije...jos osam puta za redom e to mora da boli
S

Samo laziiii

pre 3 meseca

Plasman dosta govori a ima gomilu primera u kosarci i fudbalu gde evropa ne mora da znaci nista, Ali lako je ovcama manipulisati
c

cirkus JSD

pre 3 meseca

nisam obavesten jel to fuzionisana igokea osvojila evro ligu pa se rumenige hvali stanjem na tabeli, u cemu je razlika ako nisi medju prve cetiri ekipe, ostalima je totalno nebitno bio 5, 10 ili poslednji, sve je isto svi igraju ako plate i cemu onda mahanje stanjem na tabeli ali ovde je veoma bitno kad se derbi dobije...jos osam puta za redom e to mora da boli

Fear The Beard

pre 3 meseca

Placi Zeljko moj.....
A

Ajmo Železnik

pre 3 meseca

3,2,1...sad će panteri da podivljaju.
j

jjjjjjjjjjj

pre 3 meseca

jos mukica sa 10 stranaca iz NBA i evroligaskih petorki opet mu kriva Zvezda desetkovana povredama i koja je odusatala od evrolige posle pola prvenstva govori o tabeli, pa kada je igrala sa drugim timom poslednjih 10 utakmica to se ne gleda a moze da se npr pogleda kos razlika bez poslednjeg kola i vidi se koliko smo bili bolji od vas u evroligi i molim te nemoj toliko da "smirujes tenziju"
N

NemanjaGlob1

pre 3 meseca

Jel ovo Piksi?
m

molim te

pre 3 meseca

leci se rumeni
e

ejjjj

pre 3 meseca

Place Rumenko pred strancima

FC President

pre 3 meseca

Lepo ja kažem, čovek pukao, zreo za jedan ozbiljan pregled!
N

NN7

pre 3 meseca

Tako će i biti cveklo ne brini,stručnjak za drvene trofeje 🤣🤣
Z

Zeleznik

pre 3 meseca

Taj stručnjak je veći nego cela istorija tvog tzv. kluba, od '45 do 2011, a i ovog frankenštajna posle takođe.
N

NN7

pre 3 meseca

Tako će i biti cveklo ne brini,stručnjak za drvene trofeje 🤣🤣
G

Gooxy

pre 3 meseca

Drvene???jadan li si.covjek ima vise medalja zlatnih i trofeja nego tvoj fmp za sve ove godine postojanja.nije covjek navikao da se kaljuza u vasem blatu.tesko bi i boston osvojio aba ligu pored vas alo ne zbog igre neko cjelokupnog aparata sto drzavnog vrha,sudija itd