Željko Obradović (MN Press)
Željko Obradović (MN Press)

Željko Obradović glavna zvezda Evroliginog videa, tu je i Bogdan Bogdanović

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.10.24. | 14:18

Sve je spremno za 25. sezonu elitnog evropskog takmičenja

Srbija je zemlja košarke i nema sumnje da ljubitelji igre pod obručima jedva čekaju da Partizan Mozzart Bet i Crvena zvezda započnu još jednu sezonu u Evroligi. Ambicije su kao i uvek velike, iako i jedni i drugi imaju mnogo novih igrača koje treba uklopiti u sistem rada kako Željka Obradovića, tako i Janisa Sferopulosa.

Evroliga je drugo po redu takmičenje na planeti, konstatno se radi na njenoj promociji, pa je tako dva dana pred početak jubilarne 25. sezone na zvaničnom YouTube kanalu Evrolige već tradicionalno objavljen video koji za cilj ima da najavi novu takmičarsku godinu. U njemu se pojavljaju isključivo legende ili trenutne superzvezde Evrolige, tema videa je žurka koju organizuje Dejan Bodiroga kao predsednik ovog takmičenja, ali svi pozvani zalutaju i "promaše vrata“.

Izabrane vesti

Na pogrešnu adresu su stigli igrači poput Nikolasa Laprovitole, Marka Belinelija, Nanda de Koloa, Vensana Porijea, Serhia Ljulja i Majka Džejmsa, tu su bili i Ergin Ataman i Pablo Laso, ali je šou „ukrao“ trener Partizan Mozzart Beta, Željko Obradovć, koji je izašao iz kombija i svima jasno poručio:

„Poveo sam neke prijatelje, nadam se da ne smetaju“, i pokazao na devet trofeja Evrolige koje je osvojio tokom svoje karijere.

Žurka je tekla po planu, igrači su se dobro zabavljali, pa i treneri, dok su igračke veličine poput Tea Papalukasa, Điđija Datomea, Serhia Rodrigeza već bile razočarane na drugoj žurci kod Bodiroge, koji je brzo reagovao i pozvao Obradovića.

„Halo, šta ima brate“, rekao je trofejni stručnjak, Bodiroga ga je upitao gde su, da bi mu onda ovaj pokazao kako se provode, dok se pravo niotkuda pojavio NBA košarkaš i bivši igrač Partizana i Fenerbahačea, Bogdan Bogdanović.

Požurite društvo, čekamo vas“, jasan je bio kapiten Srbije, koji inače redovono promoviše Evroligu, u koju bi se kako kaže rado vratio posle NBA karijere.

U ovom filmu Evrolige pojavljuje se i Miloš Teodosić, koji na žurku kasni zbog „čudnih blokova“, a ceo video pogledajte ispod:



tagovi

EvroligaŽeljko ObradovićBogdan BogdanovićMiloš Teodosić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara