Komentari na vest

Završena saga, Hezonja još pet godina u Realu

Č

Čekajte

pre 1 dan

Jel ni njemu nisu dovoljno jako stisnuli ruku pa im se izmigoljio? Zna li se šta?
U

Uuu Čovkins

pre 2 dana

Prokleti Čović-i ovoga je oterao svojim spletkarenjem, isto kao i Mirotića. Da nema Čovkinsa Partizan bi zadnje 3 godine osvajao Evroligu komotno.
P

Prdoje

pre 2 dana

Ništa, dolazi u Partizan prvom prilikom. Po isteku ugovora.
P

Pedjahn

pre 2 dana

Niko zivi vise nece pa cak ni hrvati u dodikov privatni klub koji u zadnje 3 godine i spucanih 70 mil budzeta pogubi cak Dve 3-ple krune i popije metlu od 8 komada, svi zivi beze od takvog kluba...🧹🧹🧹
P

Pedjahn

pre 2 dana

Niko zivi vise nece pa cak ni hrvati u dodikov privatni klub koji u zadnje 3 godine i spucanih 70 mil budzeta pogubi cak Dve 3-ple krune i popije metlu od 8 komada, svi zivi beze od takvog kluba...🧹🧹🧹
8

8-0 8-0....

pre 2 dana

Posle izgubljene Triple krune i metle od 8-0 pobegose svi iz igokeje a ostade samo Tuga,uvek ce zemljaka Hezonju voleti njegova braca sa juga!
Z

Zeko

pre 2 dana

Konačno da je potpisalo za Real, narednih pet godina neće biti vesti da dolazi u Partizan, sretno
N

NN7

pre 2 dana

Opet presudila ljubav prema patlidzanu 😁
R

Realni Arth

pre 2 dana

Srecno Hezonji, i zdravle i uspeh u karijeri. Da je slucajno bio Crnogorac ili Srbin, odmah bi poceli sa spinovanjima te, Vucic, te Porfirije te CIA te BIA. Mislim da svake godine veliki autoritet i ime u koarci Zeljka Obradovica pocelo da bledi, ali velikom brzinom. Prve godine kad je dosao, koga god da je pozvao u tim, dosao bi, zato sto je ona zaista MAG kosarke danesnjeg vremena. Druge godine pomalo pocelo to da se truli, ali super godina u EL i onaj prgavi Lulj oduzeli Patizanu i Obradovicu veliku sansu za titulu u Evroligu. E treca godina, pocele su neke klackalice, neko zasicenje, a i gubljenje tog sjaja koji je pratio Obradovica, da bi sve rezultiralo porazima od Zvezde i u KRK, i u ABA, i KLS mada tu je bilo 1;0 i ko zna kako bi se zavrsilo da se igralo do kraja. Ove godine, tacno se oseca i primecuje cinjenica da Obradovic nije vise onaj magnet za igrace! Da li je to zbog nekih losih trenutaka, odlazak Vukcevica pa ona izjava, pa nezadovoljstvo pokazano od Trifunovica, Avramovica, Angjusica, Smajlija, Kaminskog, Kabokla.... itd, e to ne znam. Ne mora niko da mi kaze da je Obradovic veci od svih ovih igraca koje sam spominjao, ali ako te neko potencira u negativnom smislu, onda to ipak ima neki los smek , pa neka to rekao i cistac u klubu a ne neki igrac tip Kaminskog koji ima neku karijeru u NBA ili, ovih drugih. Hezonja i Partizan to je samo simpatija, nista vise, jer nema bre ti para ni jedan drugi klub to sto Real moze da nudi, ajde dosta vise sa pricama o ljubavi. Ajde nek igraju Andjusic, Marinkovic, Milutinov, Lucic, ili sa druge strane: Nedovic, Kalinic, Mitrovic, Petrusev...ma niko bre ne igra, i ja to razumem, to je njihova profesija, hrane porodice od toga, ali zato avangardo budite realni i iskreni nema tu ljubavi, tu ima PARA! Zeljko je dokazao koliko voli Partizan, ako je tacno da posle poraza od Burse nije uzeo ni jednu platu u znak ljubavi premaklubu zbog eliminacije, ali ajde nadjite mi jednog igraca koji ce to isto uraditi! Pozdrav!
4

454

pre 2 dana

Onda bi Žoc trebalo da se odrekne svoje plate za celu prošlu sezonu!
V

Vukasin Lukic blok 70

pre 2 dana

treba te izvizdati prvom prilikom u arenu, izdajice jedna obicna, i ti si nam zabo noz u ledja!
S

Svi su protiv vas

pre 2 dana

Sramota
G

Guh

pre 2 dana

Ja sam ga potajno prizeljkivao u Zvezdi. Pa da opet nadjemo podatke ko mu je iz Cacka, da je on u sustini cistokrvni Srbin. Ovako mogu samo da kmecim da sve sto valja bilo koje nacionalnosti voli Partizan a za nas ce uvek navijati estonci albanci braca nasa po boji i veri i slicni.
G

Grobarcina

pre 2 dana

@guh... A sta tek mi da kazemo na nase najvece legende kluba:Kuljtim Šalja, Fadilj Vokri, Dževad Prekazi, Isa Sadriju, Ajazdin Nuhi, Miralem Sulejmani,Falji Ramadani...itd itd
j

jovanczv

pre 2 dana

steta sto nece u svoj klub, da slavi zajedno sa svojima
H

Hezonjisti jug

pre 2 dana

Hezonja vrime je
I

Igokea since 2007

pre 2 dana

Киша је падала, палме су плакале за њом...
@

@

pre 2 dana

Bas se cudno pise Partizan
S

Saturn

pre 2 dana

Televisa Prisenta jos da ozeni sluzavku i da se ispostavi da mu je dalja tetka
m

mika majstor

pre 2 dana

Sad će Rumenoglu konferencija za štampu i info. da je Hezonju zvao Papa i da mu je Orban pretio a mi znamo ko stoji iza toga....aaaa ha ha ha....e tako će vam biti Hezonje iz Igokeje 2 dok postojite
e

e ajd

pre 2 dana

umri i spasi nas
b

beboni

pre 2 dana

zar on nije vec presao kod ovih?
O

Ok

pre 2 dana

Tragicna ljubav. A tako su se ludo voljeli. Izem ti romantiku. Rasplakah se. Kako vas je ovaj lik napalio a onda pokazao da ste nebitni. Sto sebi to dozvoljavate. Pustite ovog senilnog narcisa, okrenite se domacim igracima. Mrdnite guzicom da budu bolji. Ovaj ponizava klub. On je klub svi ostali su nebitni. U El vaze gladijatorska pravila. Nije bitno sto si bio. Bitno je ovo sad i odmah. Uspeh, dobre igre. Ok bog si, nemas rezultat, mars ne trebas mi. Ja ne razumem ko potpisuje za klub koji je promenio celi roster.
F

Figaro

pre 2 dana

opustite se, samo se sprema nesto vece da sodje u Partizan, videcete i samo uskoro o cemu je rec
3

369963

pre 2 dana

Sta moze da dodje vece kad je tu Zelimir????
B

Buraz

pre 2 dana

Boli njega uvo realno, postace novi Ćačo.. Koliko je Real surovo najmoćnijii klub. Pokusava Panata ali Real je realno najjaci klub u Europi.
V

View

pre 2 dana

znaci nas je iskoristio sam za pregovaranje sa Realom i podizanje cene...
S

Saturn

pre 2 dana

Jok ici ce kod Zeksa da mu crveni pred ocima i urla u glavu...Covek radi s gospodinom u Real Madridu
D

Djovani

pre 2 dana

znaci ni on nece da podigne karijeru sa Zeljkom... neka neka zalice svi oni sto nisu dosli
D

Dexl

pre 2 dana

Evo plače...čita ovo što si napisao,broji pare od novoga ugovora i plačeeee
"

"djovani

pre 2 dana

A sto si ti tako besan i ozlojedjen? Da ti nije Zeljko tata licno ali te ne priznaje jer si ubog? Bice da je to, bice