Komentari na vest

Zar smo došli do toga da Najki bira reprezentativce?

9

988

pre 3 meseca

Zar bi Katar dobio organizaciju SP u fudbalu da lova ne kontroliše sport? Zar bi Dubai igrao Aba ligu ? Otvorite oči već jednom, primera ima u svakom sportu
2

24.232

pre 3 meseca

Edvards nosi Adidas. Tako sa malo pada ta prica u vodu...
N

Neko iz pb-a

pre 3 meseca

haha nece valjda twko i kod nas ;) p.s.Najk uskoro oblaci kss
N

Najki

pre 3 meseca

Zato je i Đoković uvek išao na Nadala/Federera polufinale, pa finale ovog drugog...obojica su u Najkiju i uvek su dobijali ferplej nagradu, a Đoković nijednom...mafija je Najki
D

Djr

pre 3 meseca

Da dosli smo. Dosli smo odavno za sve neupucene. Ne znam gde, ispod kog kamena ili u kom kaficu je ziveo autor ovog clanka kad je otkrio sad sa velikim iznenadjenjem sta je veliki kapital i kako svet funkcionise. Sport odavno nije ono sto bi trebalo da jeste, ali se i dan danas zloupotrebljava izvorna zamisao pa se zahvaljujuci tome neuki dodatno zaglupljuju, mrze, prepucavaju, dok lovatori trljaju ruke i ne znaju vise sta ce sa parama.
N

Neoliberalizam

pre 3 meseca

Velike kompanije kontrolišu sve u Americi, pa i vrhunski sport. Najgore je što im to nije dovoljno već žele da kontrolišu i ostatak sveta.
M

Monopol

pre 3 meseca

Žele🤣🤣😅
V

Vasilis

pre 3 meseca

Nista neocekivano, a ovde puna usta ljudima price “ovo samo kod nas da selektor ne bira igrace”. Sve je lova i uvek se oko toga vrti.
F

Fratello

pre 3 meseca

Uporedjujes babe i zabe. Americku kosarkasku reprezentaciju koja se seta do zlatne medalje i fudbalsku reprezentaciju Srbije kojoj je nereseno protiv Bugarske istorijski uspeh. Drugo Nike je sponzor kosarkaske USA reprezentacije i finansira sve od 0 do 100 dok nisam siguran ko finansira Kiksija i drustvance osim poreskih obveznika.
D

DraganKojic

pre 3 meseca

Kakve veze ima zlatna medalja amerikanaca i to sto smo mi sa bugarskom remizirali u argumentu da i jednim i drugim ne bira selektor tim nego neko drugi ??