Zaleće se SAD: Ameri tukli Australiju pred 51.200 navijača, pukla stotka! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.08.19. | 14:11

Sjedinjene Američke Države su slavile sa 102:86

Mnogo otkaza, mnogo povreda. Sjedinjene Američke Države nemaju ni izbliza najjaču moguću grupu igrača u Kini na koju mogu da računaju. Ali to je Amerika. Njihov i pet tim je jači od skoro svake druge reprezentacije na svetu. Ovaj sastav koji ima Greg Popovič polako hvata zalet, a sada je protiv Australije u utakmici koja se igrala na fudbalskom stadionu u Melburnu pokazao snagu i ubacio 102 poena za pobedu od 102:86 pred 51.200 navijača u spektakularnoj atmosferi.

Čisto da ih neko ne shvati pogrešno.

Izabrane vesti

Nije SAD blistao u prvoj utakmici protiv Španije, ali izgleda da sastav Grega Popoviča tek hvata pravi zalet. Australija je to osetila na svojoj koži. Šestorica igrača SAD-a su bili dvocifreni na ovoj utakmici u sklopu priprema za Mundobasket.

Ovo je prvi od dve utakmice koje će odigrati ovi timovi, a prvi duel se igrao pred čak 51.200 navijača.

Kemba Voker je očekivano bio predvodnik Amera sa 24 data poena. Majls Tarner je dodao 15 poena i 14 skokova, Donovan Mičel je dodao 13, Kajl Kuzma 12, dok su Džejlen Braun i Džejson Tejtum dali po 11. Opet se vidi koliko je SAD dobro ujednačena ekipa i nedostatak velikih zvezda može da bude i plus za Amere.

Kod Australije je Kris Goulding ubacio 19 poena za 22 minuta u igri, dok je Peti Mils takođe ubacio 19 poena. Australijanci su uprkos ogromnoj podršci osetili moć SAD-a.

Nije slučajno reprezentacija SAD prvi favorit za osvajanje Mundobasketa...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara