Komentari na vest

Zabrinjavajuće najave: Topić možda propusti celu narednu sezonu

S

Sigmund

pre 3 meseca

Bojim se da njegova karijera ide putem kao nekada Aleksandrova, a dve zbog loše dijagnoze i neadekvatnog lečenja
Đ

Đukin fan

pre 3 meseca

S operacijom i kod bas teških povreda ligamenata nakon 4 meseca se kreće u treninge a nakon 6 igra na vrhunskom nivou!!!Pitanje je da li je uopšte operisan i kako ide oporavak?!?Ako nije to je u domenu opšteg ludila odnosa prema njegovom zdravlju!!!
s

soichiro

pre 3 meseca

igraci skloni povredama se povredjuju gde god da igraju...ukrsteni ligamenti stradaju usled eksplozivnosti u danasnjoj kosarci, iako su doncic i jokic dokazali da nije neophodna...kosarka nije trka na 100m vec sah na terenu...draftovace ga neko, ali da li ce igrati nba....to je vec pitanje...uglavnom Miskova ujdurma....posle prve povrede nije trebao da igra ni minut do drafta.
b

bgcz

pre 3 meseca

50:50 su povrede na treningu i utakmici.
D

Dzi

pre 3 meseca

Bitno je da nema ugovor sa nama.
M

MVPČAČAK

pre 3 meseca

Malom Topu želim brz i potpun oporavak zbog reprezentaciju SRBIJE i zbog njega, lično. Samo se pitam, do kada li će nam upropaštavati decu pojedinci, zbog ličnog interesa!!!??? Alo, bre, pustite ovu decu da porastu na miru, sram vas bilo, više!!!!!
Z

Zigalion

pre 3 meseca

Momak prvo treba da nadje pravog strucnjaka, ocigledno da lecenje nije bilo kako treba, pocevsi od prognoze povratka, pa nadalje. I da pauzira godinu dana, ako je psihicki jak moze da se vrati. Brzinu i eksplozivnost ne moze izgubiti, jer to je nesto s cim se rodis ili ne. U medjuvremenu nek radi na sutu i jacanju sake, to moze i iz kolica. Decko ima predispozicije da za koju godinu pravi razliku u kosarcu i red bi bio da klub iz mulja konacno da jednog takvog igraca ovoj zemlji. Stvarno bi bilo sramota da se obelezi jubilej pola veka, a vrlo je blizu. Decku sve najbolje, pravi strucnjak pre svega.
N

Nanshshhs

pre 3 meseca

Decko je nazalost od stakla..steta,inace veliki talenat..
k

kikoman

pre 3 meseca

kao embid pa je ipak all star i bivsi mvp (nezasluzen) nba lige
p

podesen

pre 3 meseca

Onaj odozgore nesto mnogo ljut.
S

Sf

pre 3 meseca

Jeste zato su vam Koprivica , Avramović i Smailaga sto puta povredjivani. Sa vama ne može drugačije. Koja si ti beda ljudska. Sve što si malom Topiću poželeo neka se tebi stostruko loše vrati.
S

Sf

pre 3 meseca

Meni nema šta da se vrati, rekao sam da ono što si ti poželeo malom svojim kvarnim komentarom neka ti se stostruko vrati. Ako si mu poželeo nešto lepo, odlično, to je dobra stvar ali nisi. Jel sada kapiraš, misliš da je neko blesav pa da ne zna na šta si aludirao.Nemoj mnogo da se mangupiraš. Nije mi problem da se susretnemo pa da vidim šta mi ti to želiš. Da staneš ispred mene i poželiš mi to. Nije mi problem da te nadjem ako si raspoložen. Samo reci da i ja, dtižem. Nije mi potrebna adresa začas te nalazim da lepo popričamo.
a

abcde

pre 3 meseca

Jbg...nek ostane u Zvezdi,mislim da ce biti spreman do marta sledece godine,pa polako nek se vraca u formu. To je najrealnija opcija.
S

Sf

pre 3 meseca

Do čega je dovelo ovo forsiranje NBA lige po svaku cenu. Otišao je u Torino da učestvije na nekom glupom "Kombajnu" bolje da je vozio pravi kombajn ne bi mu se ovo desilo.
p

podesen

pre 3 meseca

Nikome ne zelim zlo na ovome svetu,a ove tvoje insinuacije ce ti se vratititi onako kako si meni pozeleo.
p

podesen

pre 3 meseca

Ne zeli drugome ono sto ne zelis sebi.
S

Sf

pre 3 meseca

@podesen nije nikakva insinuacija već aluzija na to da je neko gore(bog) ljut i da se zato dečku to desilo. Šta je to nego radovanje i seirenje što mu de desilo. To što ti misliš da su svi inteligentni kao ti pa da neće da ukapiraju šta si izmedju redova rekao je tvoja zabluda. Bolje razmisli šta si poželeo i drži jezik za zubima. Ja se ničega ne plašim jer ja nikome nisam ni direktno ni kroz aluziju ništa loše poželeo.
p

poručnik

pre 3 meseca

ako je ruža procvetaće i za 2. god-dr.Nebojša Čović
2

24.232

pre 3 meseca

Znaci pauzira vec nekih mesec dana i ako propusti celo ovo leto i sledecu celu sezonu to je jos 13 meseci... ukupno 14. Dakle bice spreman za onu tamo sezonu sto je za 17 meseci, decko od 17 godina povredjen od necega sto se oporavlja za 6-8 meseci?! Gde treba sta da se napise da ima težinu da se prenese kao vest?
V

VSVSVS

pre 3 meseca

Decku zelim sve najbolje i veliku karijeru. Mislim da je mogao bolje da resi ovo sve, ali ona lakrdija sa igranjem i neigranjem je sve zvezdino (covic) i miskovo maslo. Kao pravi grobar kazem, momak zelim ti dugu i uspesnu NBA karijeru, i da igras za reprezentaciju kad treba.
l

lol12

pre 3 meseca

Nista to čudno nije za NBA.Jednostavno nece rizik i razmisljaju za razliku od nas dugorocno.Holmgren je isto tako propustio bukvalno celu prvu polusezonu pa je ove uz Vembija bio najbolji ruki.
k

kikoman

pre 3 meseca

I Embid i Ben Simons... njima.je to super ne zure nigde, spreme mu telo za nba i ond aimaju superstara na duze staze...takodje stignu i d aporade na kretnjama, mehanici suta i mnogo jos stvari
G

GosttsoG

pre 3 meseca

Nek se zahvali ocu i menadzeru, pa i klubu koji su ga terali da igra povredjen samo da bi ga pokazali kao psa na izlozbi. Misko i ostali menadzeri unistavaju deci zivote zbog profita.
P

Prcko33

pre 3 meseca

Ne lupaj gluposti , njegovo je da igra i da se dokaze ne prolazi prica vec je samo teren relevantan ! Ogromna je halabuka oko Topica , njemu bi najbolje bilo da je ostao u Megi jos jedno dvije godine i da je sazreo maksimalno i ojacao ! Co'ek i dalje izgleda "mekano" , treba tu jos snage i pozitivne sportske drskosti da bi dostigao ovo o cemu svi pricaju!
S

Sf

pre 3 meseca

Ti si brzobrazan čovek. Klub ga nije terao da igra. Ne bi 3 meseca pauzirao da je tako. Pričalo se da bi mogao da zaigra za mesec dana a vratio se tek posle 3 meseca sram te bilo tih lažljivih usta. Povredio se protiv vas kasapina 2 puta a ovu povredu je dobio zbog tog turnira za NBA ligu u Torinu. Klub ga nije slao tamo već je sam hteo jer hoće u NBA. Za šta je Zvezda kriva. Ti iskompleksirani grobaru. Gledak svoja posla i nemoj da lažeš.
a

ako su ruze, procvetace...

pre 3 meseca

misko steluje za neku ekipu, ima dogovor.i sad plasi ove ispred
M

Monteroo

pre 3 meseca

Nije mogao bi ...nego će je propustiti....izgubio je dečko 5 meseci...slali ga na neke terapije ...nebuloze...nzm zašto..pa nije smak sveta. Lečio bi ih real da može a ne može.. ...evo kurtoa pokidao ligamente u augustu, vratio se branio kao lud u finalu LS.... Šteta što praktično neće igrati dve godine....bas je glupo izgubio vreme...
G

Grdne rane

pre 3 meseca

Volio bih da grijesim, ali mislim kad su rekli par sedmica ce odsustvovati, pa bio nekoliko mjeseci van stroja odmah je nesto smrdilo, a to cega se bojim jeste da ga je miske ubjedio da se ne operise pa propusti draft, pa da nekako stisne zube ne bi li sve proslo kako treba a desilo se ono najgore...
g

gost312

pre 3 meseca

Losa karma, koju on svakako nije zasluzio, ali eto, 5 meseci u karijeri za koje ocogledno njegov tim nije donosio "najbolje" odluke.
O

Osmopulos

pre 3 meseca

Povredio se protiv partizana.Izbegao je davljenje,udaranje sa ledja,psovanje porodice,ali,eto...karma...
м

макаријус

pre 3 meseca

Близанци уништавају српски спорт!
m

mmmmmmmmmmm

pre 3 meseca

Steta za momka, ni prvi ni poslednji koji bi iz mege otisao direktno u Nba, uostalom slabo ko je direktno iz zvezde i partizana to radio. Pustis ga na pozajmicu, procveta, i onda mu unistis karijeru povratkom.
B

Boners

pre 3 meseca

Mogao je i tamo da se povredi.
@

@boners

pre 3 meseca

Mogao je, mozes se svugde povrediti, samo taj neki pohlepan potez kluba je malo gadan, u sred sezone. Jednostavno u megi je lagana atmosfera, ambicije bukvl 0. Prava sredina pred draft.
@

@boners

pre 3 meseca

...ne lupajte gluposti, povredio se protiv partizana, protiv koga je u megi igrao 35 minuta, i to kao prva opcija, sa mnogo vecim opterecenjem. on u zvezdi nije stigao da se istrosi jer je pre toga odigrao jednu utakmicu u evroligi sa laganom minutazom. i nije on dosao iz kadeta, nego je jos prosle sezone igrao seniorsku kosarku 35 minuta po utakmici. sta treba sa kosticem, da cekaju jos 5 godina da mu daju sansu? kako to avramovic u najboljim godinama svaka 2 meseca polomi nesto? ili su smajli i balsa vise povredjeni nego zdravi?
R

Ruiz1506

pre 3 meseca

Tuga
t

travis

pre 3 meseca

pa kad je igrao sa povedjenim ligamentima jer nisu hteli da idu na operaciju zbog drafta.
C

Cikago

pre 3 meseca

Svi bi oni Jokicevim stopama bez zadrzavanja u Evropi i to je jedna velika greska ali neka sami biraju svoj put
N

NBA Champion, 3xMVP

pre 3 meseca

Pokazalo se naručito na Jokić primeru.
@

@cikago

pre 3 meseca

kakve to ima veze sa kidanjem ligamenata, svega ti?
@

@cikago

pre 3 meseca

...ovo nema veze sa jokicevim stopama. jokic je bio pik druge runde koji je imao srece da je bio u timu koji je prepoznao njegov talenat. u 28 od 30 ekipa verovatno ne bi ni dobio sansu i bio bi u evropi posle dve sezone. kada ti predvidjaju top5 ili mozda cak i prvi pik, to ti garantuje karijeru tamo. tim koji te izabere ce sve da uradi da ispravi svaku tvoju manu i poboljsa sve vrline i garantovano ti daje ozbiljnu sansu sto se tice minuta. milicic je proveo karijeru tamo jer je bio 2. pik a nije hteo ni da igra tamo, sprdao se. i naravno da je bolje da odes ranije i ako ne vide potencijal u tebi, posvetis se karijeri u evropi. micica su otkacili iz oklahome jer niko nece da radi ozbiljno na igracu koji ima jos par godina karijere. otisao je u tim koji tankuje, kome je cilj da bude sto gori da dobije sto boljeg pika.