""
""

Vujošević ponovo „odran“ zbog skidanja sakoa, Zvezda zbog Varde plaća 115.000 dinara!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.06.14. | 13:05

Birčević će biti tanji za 11.500 dinara, kao i Dejan Milojević

Prve utakmice polufinalnih serija plej-ofa Superlige Srbije su završene trijumfima večitih rivala, a čelnici KLS-a ponovo su rešili da sve aktere udare po džepu. 

Ovog puta najgore je prošla ekipa Crvene zvezde, koja je kažnjena sa ukupno 115.000 dinara zbog divljanja navijača, a sve to na račun košarkaša Mega Vizure Ratka Varde

Izabrane vesti

Naime, zbog vređanja i psovanja vremešnog centra Mege crveno-beli su ostali bez 57.500 dinara, a istu toliku sumu moraće da plate zbog ubacivanja čvrstih i mekih predmeta na teren.

S druge strane, zbog nepoštovanja odevnog kodeksa KLS-a ponovo je kažnjen Duško Vujošević. Trener Partizana je zbog novog skidanja sakoa i treći put kažnjen sa 34.500 dinara. Podsetimo, Vujošević je prvo posle susreta sa Mega Vizurom bio sankcionisan, da bi baš protiv Radničkog u Pioniru usledila velika akcija navijača, kojoj su se kasnije uključili i Muta Nikolić, ali i kompletni stručni štab Partizana.

Kapiten Radničkog Stefan Birčević biće tanji za 11.500 dinara zbog dosuđene tehničke greške, a istom merom sankcionisan je i trener Mega Vizure Dejan Milojević.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Stefan BirčevićSrbijaRatko VardaRadnički NišMega VizuraFK PartizanDuško VujoševićKošarkaška SuperligaDejan MilojevićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara