Nenad Dimitrijević (© VTB liga)
Nenad Dimitrijević (© VTB liga)

Vreme za evroligašku košarku: Virtus i Armani žele Nenada Dimitrijevića

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.05.24. | 11:24

Makedonski as napušta Uniks

Često se Nenad Dimitrijević dovodio u vezu sa Partizanom poslednjih godina, pogotovo što se i sam javno deklarisao kao navijač crno-belih, ali kockice da obuče taj dres se do sada nisu sklopile.

Teoretski gledano, šansa bi mogla da bude ovog leta, pošto Dimitrijević odlazi iz Uniksa, a sasvim je jasno da će naredne sezone nastupati u Evroligi. Makar kao član nekog od italijanskih klubova.

Izabrane vesti

Kako piše „Republika“, dva italijanska evroligaša, Virtus iz Bolonje i Armani iz Milana, zagrizla su da dovedu makedonskog reprezentativca u svoje redove. Šuškalo se i da je i Fenerbahče u krugu zainteresovanih...

Dimitrijević je ove sezone igrajući za Uniks u VTB ligi beležio prosečno 19 poena, 6,6 asistencija i 3,6 skokova, čime je skrenuo pažnju na sebe. On je nekoliko sezone nastupao u Evrokupu braneći boje Huventuda i Valensije, a očigledno je došao trenutak da napravi iskorak u karijeri i zaigra u elitnom takmičenju.

A, kada je Partizan u pitanju, Dimitrijević je nedavno u intervjuu za Mozzart Sport rekao:

„Mene niko iz Partizana direktno nije kontaktirao. Čuo sam da nisu previše zainteresovani za mene. Bilo je i nekih drugih ponuda, ali ne konkretnih. Uniks je bukvalno prvog dana posle sezone rekao da želi da me vrati. Odmah su bili konkretni, ništa nisu skrivali“, pričao je makedonski as.


tagovi

Nenad DimitrijevićEvroligaVirtus BolonjaArmani Milano

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara