Vreme je za reakciju

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.06.18. | 12:22

Pošto i jedni i drugi imaju veoma iskusne igrače, pitanje je ko će imati više kondicije i svežine i ne bi bilo iznenađenje da ova serija ode i na maksimalnih pet utakmica

U borbi za treće mesto litvanskog plej-ofa u košarci (igra se na tri dobijene) snage odmeravaju Lijetkabelis i Neptunas (17.50). Četvrtoplasirani gost iz prošlog meča iznenadio je trećeplasirani Neptunas na strani u prvom okršaju i uzeo mu prednost domaćeg terena (83:69). 

Lijetkabelis je u polufinalu glatko ispao od Žalgirisa (3:0), što im je verovatno dobro došlo - protiv pulena Šarunasa Jasikevičijusa bili su bez šanse - s obzirom na to da  su imali više vremena da se pripreme za predstojeće okršaje, a to se i videlo u prvom meču. Slavili su sa 14 razlike, a najefikasniji u redovima gostiju bio je Darjuš Lavrinovič sa 19 poena.

Izabrane vesti

Neptunas je neizostavni učesnik plej-ofa, u poslednje četiri sezone dvaput su igrali finale (oba puta izgubili od Žalgirisa). Ranije su lako izlazili na kraj sa Lijetkabelisom, tukli su ih tri puta pre plej-ofa, ali su zakazali u prvom meču i ugrozili plasman u Evrokup.

Pošto i jedni i drugi imaju veoma iskusne igrače, pitanje je ko će imati više kondicije i svežine i ne bi bilo iznenađenje da ova serija ode i na maksimalnih pet utakmica. Možda bi ovog puta trebalo dati prednost gostima, koji moraju pod hitno da odreaguju nakon poraza, a treba podsetiti da su skupo prodali kožu Lijetuvos Ritasu u polufinalu.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 17:50 7288 LI1PF Lietkabelis - Neptunas ki 2 2,70
Ukupna kvota2,70

Foto: Shutterstock


tagovi

LitvanijaKK Neptunas

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara