Nikola Kalinić i Nejt Volters (©MN Press)
Nikola Kalinić i Nejt Volters (©MN Press)

Volters i Kalinić pod upitnikom za Real

Vreme čitanja: 2min | sre. 17.11.21. | 15:03

Posle obavljenih pregleda još je nepoznato da li će dvojica prvotimaca biti u kombinaciji za utakmicu u Madridu

Nejt Volters i Nikola Kalinić su i dalje pod upitnikom za susret protiv Real Madrida u četvrtak.

U danu posle gostovanja Baskoniji u Vitoriji specijalistički pregledi i dalje nisu razjasnili da li dvojica prvotimaca m ogu da odgovore izazovu u Madridu. Svakako Crvena zvezda će meč igrati bez jednog od važnijih članova ekipe s obzirom na to da je u Beogradu ostao Luka Mitrović zbog povrede rožnjače zadobijene u večitom derbiju posle duela sa Kevinom Panterom.

Izabrane vesti

Četvrtak, 20.45: (1,07) Real Madrid (25,0) Crvena zvezda (8,50)

Nejt Volters je posle utakmice sa Partizanom počeo da oseća bol u preponi, dok je desna noga Nikole Kalinića pretrpela hiperekstenziju.

Problemi Crvene zvezde sa povredama produbljuju se gotovo iz sedmice u sedmicu. Pre samo nekoliko dana u tim se posle preležane korone vratio Nikola Ivanović, dok je Eron Vajt nedavno dobio zeleno svetlo da počne sa individualnim treninzima, ali još čeka dozvolu doktora da trenira sa ekipom.

Van stroja je i mladi Nemanja Popović zbog povrede skočnog zgloba. I dalje se ne zna koliko bi Mitrović mogao da bude odsutan, a od početka priprema desetorica različitih igrača imalo je problema sa povredama u nekom trenutku.

Posle Madrida Crvenu zvezdu čeka novo gostovanje, ovog puta Studentskom Centru u Morači. Utakmica se igra u ponedeljak, čime se zatvara 9. kolo Jadranske lige.



tagovi

Nikola KalinićNejt VoltersLuka MitrovićKK Crvena zvezdaEvroligaDejan Radonjić

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara