VIŠE OD KOŠA: Ovog leta, svaki poen Orlova u Kini vredi više!

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.08.19. | 09:18

Mozzart za svaki poen Srbije u Kini donira 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe

Ne pamti se ovakva euforija u Srbiji pred neko takmičenje kao pred Svetsko prvensrtvo u košarci koje se održava ovog leta u Kini!

Još otkako je poznato da će selektor Aleksandar Đorđević imati na raspolaganju najjaču ekipu, predvođenu NBA asovima na čelu s Nikolom Jokićem, najboljim centrom planete, košarka je glavna tema većine razgovora. I svi se, obično, završavaju istim zaključkom: Vreme je da posle 17 godina vratimo zlato u zemlju košarke.

Izabrane vesti

Mi u Mozzartu, koji je ekskluzivni beting partner Košarkaškog saveza Srbije, takođe očekujemo da naši reprezentativci od 31. avgusta do 15. septembra nemilosrdno cepaju mrežice rivala, i zato smo doneli odluku da će ovog leta svaki poen Orlova vredeti još više!

U sportu se broje samo pobede, a u Kini će se, dakle, brojati i svaki poen. Jer za svaki poen Srbije Mozzart donira 1.000 dinara, a za svaku trojku dodatnih 10.000 dinara u humanitarne svrhe!

Za promotera akcije „Više od koša“ izabrali smo čoveka koji je najbolje radio ono što ovog leta očekujemo od Orlova - zasipao rivale koševima i osvajao medalje. U pitanju je Zoran Moka Slavnić, jedan od naših najboljih i najtrofejnijih košarkaša u istoriji, i čovek čije je medalje teško pobrojati: olimpijsko zlato 1980, svetsko zlato 1978, evropsko zlato 1973, 1975. i 1977, pa dodatno olimpijsko srebro, svetsko srebro, evropska bronza… A podršku akciji pružio je i Marko Gudurić, jedan od najboljih igrača Evrolige prošle sezone i novi član Memfis Grizlija. Ostali reprezentativci, obećali su, podržaće akciju u Kini, poenima, koji će, kao što smo rekli, ovog leta vredeti više!

Vidimo se u Kini!

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara