REZZIME DANA (utorak): Krotone prošao u četvrtom minutu nadoknade, Liverpul više ne donosi sreću

Vreme čitanja: 4min | uto. 03.03.20. | 23:14

Pogledajte ko vam je 3. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali.

ZAOKRUŽENO

ŠALKE - BAJERN (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 0:1
Da je igrao kao večeras protiv Bajerna Šalke sigurno ne bi imao samo tri osvojena boda u Bundesligi od kraja januara, jedan postignut i čak 14 primljenih golova. Ovako, psihološki poljuljana četa Davida Vagnera dala je svoj maksimum protiv velikog favorita u četvrtfinalu DFB kupa, izgubila minimalno (0:1) i ako ništa drugo časno se oprostila od ovog takmičenja. Ali posle svega ipak ostaje gorčina. Pročitajte izveštaj.

LOKOMOTIVA ZAGREB - SLAVEN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0
Laka pobeda za tim iz hrvatske prestonice. Lokomotiva je danas pregazila Slaven Belupo, koji je bio prilično katastrofalan, naročito u drugom poluvremenu. Večeras su gostima presudili golovi Uzunija i Budimira, a Džefren se dodatno potrudio i loptu smestio u svoju mrežu. Kec je baš lako prošao.

RIJEKA - INTER ZAPREŠIĆ (tip 1, kvota 1,20) - rezultat 4:1
Ni Rijeka se ni najmanje nije namučila. Naprotiv, već u prvom poluvremenu je smestila dva gola Interu iz Zaprešića i rešila pitanje pobednika. Pogodio je Čolak u devetom minutu, nadovezao se na to Lepinjica u 41. minutu, a nakon gola Galovića u 65. minutu sve je bilo jasno. Mamut je do kraja postigao počasni gol za goste, a Murić je vratio na "plus tri".

CSKA SOFIJA - BOTEV VRACA (tip 1, kvota 1,28) - rezultat 2:1
Iz dvojke u keca. Jedva je poebdila ekipa CSKA ovde Botev iz Vrace. Vodila je gostujuća ekipa golom Genova, ali je Đasi poravnao u 67. minutu i nagovestio da bismo mogli da vidimo preokret. Ahmedov je u 89. minutu doneo prednost i tako potvrdio pobedu domaćih i prolazak u polufinale.

ALUMINIJ - OLIMPIJA LJUBLJANA (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 1:2
Lep prolazak i u Sloveniji, doduše uz nešto više muke nego što je to bilo očekivano. Iako je nakon prvog poluvremena Olimpija vodila golovima Čekićija i Bezjaka, Matjašić se potrudio da vas nasekira, pošto je smanjio na gol razlike odmah po povratku sa pauze. No, Aluminij nije mogao do još jednog gola i podviga, pa novac ostaje u vašem džepu.

SVINDON - SKANTORP (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0
Svindon nastavlja da gospodari četvrtim rangom u Engleskoj. Danas je pred svojim navijačima dočekao Skantorp i poslao ga kući sa dva gola u mreži. Po jedan je u svakom poluvremenu postigao Dojl i tako navijače rešio bilo kakvog stresa. Ni vi se niste mnogo nervirali, kec je serviran kao od šale.

KROTONE - PIZA (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0
Jedan, ali vredan! Došao je Krotone nekako do pobede protiv Pize i to u nadoknadi vremena. Crveni karton je dobio Beli u 92. minutu za goste i to je na kraju veoma surovo kažnjeno. Samo dva minuta kasnije Simi je doneo veliku pobedu Krotoneu, koja ga lansira na treće mesto na tabeli, samo bod od mesta koje vodi direktno u Seriju A. Veliko olakšanje za vaše tikete.

PRECRTANO

ČELSI - LIVERPUL (tip 2, kvota 2,70) - rezultat 2:0
Liverpul je u krizi, u to nema dileme! I velika pobeda za Čelsi, pobeda za budućnost. Poraz od Atletiko Madrida u Ligi šampiona u prvom meču dvomeča, prvi poraz u Premijer ligi, pa ispadanje iz FA Kupa. To je učinak Liverpula na tri od poslednje četiri utakmice. Imaju Redsi Premijer ligu u džepu i to im je najvažnije, ali sada su izgubili šansu za triplu krunu. I vise u Ligi šampiona. A u FA Kupu im je glave došao napaljeniji i borbeniji Čelsi. Frenk Lampard nije taktizirao za razliku od Jirgena Klopa i prošao je u četvrtfinale FA Kupa ubedljivom pobedom - 2:0 (1:0). Pročitajte izveštaj.

FAMALIKAO - SPORTING (tip 2, kvota 2,20) - rezultat 3:1
Verovali ili ne, Uroš Račić je načeo Sporting, a ostali su ga dokrajčili! Veliko iznenađenje priredio je Famalikao svojim navijačima, pošto je na leđa bacio portugalskog velikana. Već posle osam minuta je na semaforu pisalo 2:0 nakon sjajnog gola srpskog fudbalera, a potom još jednog koji je postigao Gonclaveš. Koates je smanjio na 2:1, a Gonclaveš je vratio na 3:1 i ispostaviće se postavio konačan rezultat.

REDING - ŠEFILD JUNAJTED (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1
Dva gola u prvom poluvremenu, po jedan na obe strane, a onda ništa do samog kraja. Mekgoldrik je doveo Oštrice u vođstvo već u drugom minutu utakmice, a Puškaš je poravnao sa bele tačke dva minuta pred odlazak na odmor. Činilo se da bi golova moglo da bude još, ali se ipak otišlo u produžetke, što vaše tikete ne zanima, jer je dvojka precrtana. Šteta...


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara