Vil Klajburn
Vil Klajburn

Virtus se stabilizovao finansijski i krenuo po Klajburna

Vreme čitanja: 1min | pon. 15.07.24. | 15:16

Glavni konkurent je Partizan Mozzart Bet

Šuškalo se da bi Virtus iz Bolonje mogao da ostane bez Evrolige zbog navodnih finansijskih problema i ostanka bez glavnog sponzora - Segafreda. Proizvođač kafe je ipak odlučio da ostane uz klub sa kojim je dogovoreno da mora planski da se troši. Postavljena su jasna pravila za klub i budžet koji ne sme da se prekorači, a sa tim novim stavkama klub iz Bolonje je nanišanio glavno pojačanje - ni manje ni više nego Vila Klajburna.

Ovo inače pišu mediji iz Bolonje gde se takođe navodi da je Klajburn takođe na meti Partizan Mozzart Beta. Iskusni Amerikanac i nekadašnji član CSKA Moskve je trenutno slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Efesom. Trenutno je bez ikakve dileme najtraženiji igrač, ali malo je konkretnih informacija.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi kako će se saga sa Klajburnom okončati, ali nema dileme da ko god ga dovede inače ozbiljnog igrača na poziciji krila.

Takođe se navodi da Virtus neće menjati trenera iako je bilo spekulacija da Luka Banki možda ode put Baskonije. Od toga nema ništa i italijanski stručnjak nastavlja na klupi slavnog tima koji kreće i u konstrukciju nove dvorane.


tagovi

KK PartizanVil KlajburnVirtus Bolonja

Obaveštavaj me

Evroliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara