Danijel Heket (© Star sport)
Danijel Heket (© Star sport)

Virtus naciljao Heketa

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.03.22. | 13:39

Klub iz Bolonje u potrazi za pojačanjima za nastavak sezone

Posle egzodusa američkih košarkaša iz Rusije zbog konflikta sa Ukrajinom, mnogi igrači već kreću u potragu za novim angažmanima. Kako navodi BasketNews, Danijel Heket je već blizu novog kluba. Navodno je Virtus iz Bolonje pokazao veliko interesovanje za iskusnog reprezentativca Italije.

Italijani traže način da se dodatno pojačaju pre 8. marta kada ističe rok za dovođenje poajčanja u Evrokup. Ostaje sada da se vidi i finalno razrešenje sa CSKA iz Moskve. Ukoliko dođe do raskida, sva je prilika da plejmejker ide u Italiju.

Izabrane vesti

Heket je već neko vreme interesantan mnogim klubovima u Evropi pošto mu je isticao ugovor sa Moskovljanima na kraju sezone, ali je već pomenuta sitacija sa Ukrajinom ubrzala čitavu stvar. Ipak, pojedini izvori ističu da je CSKA imao nameru da produži ugovor sa Heketom, ali je sada veliko pitanje da li će u tome uspeti.

Iako je Virtus ove sezone sastavi ekipu sa velikim renomeom sa trenerom Serđom Skariolom, čini se da ipak igraju uspod očekivanog nivoa. Najveći kiks su imali u polufinalu Kupa Italije kada su ispali Tortone i ostali bez prilike da se bore za trofej.

U ekipi je i dalje srpski internacionalac Miloš Teodosić koji još uvek važi za udarnu iglu tima, ali ove sezone ima problema sa povredama pa bi eventualni dolazak Heketa dodatno osnažio poziciju organizatora igre.

Heket je tokom karijere u Italiji branio boje Treviza, Pezara, Sijene i Armanija.





tagovi

danijel heketVirtus BolonjaKK CSKA Moskva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara