Komentari na vest

Vezenkov ipak ostaje u NBA

B

Bgbg

pre 1 dan

Prevara od igrača! Precenjen. Pranje para!
I

Iz sljivika

pre 1 dan

Smarate. Svaki dan drugačiji naslov. Boli nas tuki gde će igrati neki... Ukrajinac?
N

News NEWS

pre 2 dana

Partizan namerava da sledece sezone ne igraja KLS kao i Kup Radivoja Koraca, pod pricom da ih kradu sudije, otud i ovakav prelazni rok sa svim strancima!!! Ova odluka je jos uvek pod proverama ali to je za sada nesto sto se moze cuti od najviseg menadzmenta kluba.
k

kolega iz režije

pre 2 dana

Ima neki statistički paremetar po kome je utvrdjeno da dobri šuteri koji dodju iz Evrope od druge sezone poboljšaju procente šuta, prva sezona je otprilike privikavanje na drugačije dimenzije u nba. Bilo bi pametno za Toronto da ga zadrže, odličan timski igrač.
S

Saturn

pre 2 dana

Previse spor za NBA
V

Vizitor

pre 2 dana

Rajakovic je trener Toronta.Sa razlogom ga je doveo...U principu odlican suter,za sve ostalo je u NBA spor.Dakle,da rezimiramo, nista od Petruseva u Zvezdi ove sezone.Sengelija preskup 7 mil za 3 sezone.Od ostalih 4-ki vrednih pomena koje su dostupne Zvezdi jedino mi se cini da je Dzon Braun iz Monaka dobra opcija za Zvezdu.
H

Hodač

pre 2 dana

Semi Ođelej bi bio pun pogodak, pre nego li John Brown
s

sasa70

pre 2 dana

„Dakle, izveštaji da Saša Vezenkov napušta NBA da bi igrao u Grčkoj… nisu tačni. Znaci po sigurno 1500 put samo ovog prelaznog roka ste OPET napisali ne tacne inforfamicje!! DOKLE VISE??