Komentari na vest

Vezenkov dobio otkaz i približio Petruševa Crvenoj zvezdi

M

Mircesku 1

pre oko 2 meseca

Ko je prvi poceo da.dovodi strance?dok je partizan sa duletom stvarao redom reprezebtativce sta ste bi tada stvarali?da novo ime klubu.pa se krenilo sa dovodjenjem stranaca.sad kad partizan dovodi sad zadnje 3 godine to ne valja.ja bi prvi volio da je dule tu da nadje nase domace al nema duleta.samo upirete prstom ali sve sto je valjalo u reprezentaciji 80 posto je bilo partizanovo
@

@Mircesku 1

pre oko 2 meseca

Stvarao malo sutra, vec dovodili sve sto je najbolje u ligi, neki su cak i morali, davno su se te price procule, zelis sutra u repku, mora partizan ;) a Zvezda krenula sa strani igraci kad nije mogla da zadrzi domaci (za male pare a ne kao vasi milioneri)
G

Gost126

pre oko 2 meseca

Nije bas bilo partizanovo, vec je samo igralo tamo.
R

Realizam

pre oko 2 meseca

Filipos drukaris
@

@Realizam malo sutra

pre oko 2 meseca

Znas ti mn dobro da su pozvani (kad vas junak maltene iza ledja krenuo na coveka, taj isti sta pretrcao ceo teren da najde najslabijeg u Reala:), samo pusta mrznja i bol, ubi vas taj kompleks nize vrednosti, sa pravom doduse :)
f

fantastičan domaći tim

pre oko 2 meseca

Kada je tim sastavljen od 90% domaćih igrača i nekoliko dobrih stranaca, imam želju da ih gledam. Čak i ako slučajno ove sezone ne uspemo da napravimo odličan uspeh u EL, zaista mi neće biti žao, jer ovo su NAŠI igrači, koji igraju za NAŠ tim i čine okosnicu reprezentacije. Da želim da navijam za neke crnce, navijao bih za Kamerun iz Laktaša, ili bih pratio NBA. Ali želim DOMAĆI klub, sa DOMAĆIM igračima, a ne Hrvate, Albance i Nigerijce. Čovke, care, svaka čast!!!
N

Napred SRBIJA

pre oko 2 meseca

Jedva čekam da počne sezona, da gledam našu reprezentaciju kako igra!!! Ljudi, svi Srbi su u KK CZ!!! Igramo protiv KK Nigerija Laktaši i drugih prefarbanih milionera. Ove godine imamo tim kakav svi želimo da gledamo: domaći igrači pojačani sa par stranaca! Samo napred Srbija&Zvezda!!! Posle kažu "nemamo dovoljno dobrih domaćih igrača, moramo da dovodimo samo crnce, oni su najbolji"...eee, videli smo prošle sezone kako su "najbolji" ...za metlanje.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

ма дааа.... домаћи играју за икону тројеручице и похвалнице Аце Србина, а Кенан ће бити исплаћен у конзервама из Фабрике Металних Одливака .... ајмо ложаја мало шеснаестогодишњаци са шеснаестог места форевер анд евер ....
O

Obavesteni gost

pre oko 2 meseca

Vezenkov je prskticno vec dobio igovor na 5 godina i 17 miliona i to je to. Potpisao je sinoc to. Tako da Petrusev stize a ovamo Radanov😂
M

Metla

pre oko 2 meseca

Ima da se peva katanac katanac partizane katanac
P

Piolista

pre oko 2 meseca

Grobari lupite minus čisto da vidimo koliko vas čita vesti o Zvezdi
@

@Piolista

pre oko 2 meseca

Beze od komentar kao djavol od temjan a procitali su ga 200 coveka, skoro cela njihova tribina:)
P

Piolista

pre oko 2 meseca

Sad vas nema da se javite ali znamo da neki od vas redovno čitaju Zvezdine vesti i lupaju minuseve Kompleksi 🤣🤣🤣
s

seceranac65

pre oko 2 meseca

Ako dođe,a nadam se da hoće eto najvećeg pojačanja. Sa Petruševim Zvezda dobija izuzetnog igrača na mestu koje je deficitarno. On je garant za prvih 8!
D

Deda11

pre oko 2 meseca

Uh uh nece to biti bas tako lako
Г

Групни

pre oko 2 meseca

стиже бр. 20 ! важно је да се Партизану спочитавају " највећи" буџети ! а зна се и ко је једино кажњен због "лажних таблица" ...
M

Marko6789

pre oko 2 meseca

Oprostite vi sto menjate ceo tim odjednom. Rumenom se ne svidjaju stare igracke, pa hoce nove😄
S

SSSR

pre oko 2 meseca

Spremite se crnpuraste partizanke,stiže tvrdokuri MIKELE.
Г

Групни

pre oko 2 meseca

сада му је олакшано ... чика Лесор је оправдано одсутан, полицијске поставе зврје празне ...
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Sa sve murijom tinu ninu
@

@Групни

pre oko 2 meseca

Jel to bese onaj Lesor sta je izglumio floping od FIlipa i bacio se na parket, onaj sta ga udario iza legja maltene, veliki muz :) taj isti sta ide samo na slabii od njega, sta bese preso ceo teren da gurne Musu da se pokaze :) Kao sto ste vi glusci tako su i vasi igraci druze, ne leci kompleksi online.
D

Darko1101993

pre oko 2 meseca

35+ m evra budzet fmp1, 3 najveći u Evropi a sto ce zagadit srBaviju zbog kopanja litijuma to pantere ne dotiče oni bi i decu prodali za pare. Al ce opet imati pomoc sudija devojcice Nikolica i ostalih Jovica i obrknezevica, al svi oni moraju i crveno bele tangice da nose al dobro curica Nikolic to voli hahahahahaha
s

sns kkp

pre oko 2 meseca

Pitaj zeljka ko finansira njegov partizan. Mozda bas taj litijum. "Idi Ostoja igra Partizan" a i taj porez ste mogli platiti, jer kad ode Zeljko ostaju vam dugovi, i ta jedna aba liga.
T

Tarantula

pre oko 2 meseca

I smejem se,smejem se,smejem se,a plakao bih...Hahahhahahahhahahahhahahahha
@

@Darko1101993

pre oko 2 meseca

Daj boze da ima Zvezda 35, mada kompletan je tim pa se moze videti da nisu bas 35 :) a sta se tice sudije, bolje ti je da kjutis, za sudije i budzeti je bolje da se ne javjate, ustvari vama je najbolje da se ne javjate uopste, nema za sta :)
M

Mитт

pre oko 2 meseca

Петрушев има потенцијал само да га тренер усмјери како треба, јер оно кад смо изгубили од Партизана у финалу претпрошле сезоне личило је све само не на кошарку, што се Петрушева тиче. Надам се да је дебело напредовао у глави, прије свега.
D

Deki15

pre oko 2 meseca

Petrusev potpisao!!
J

JSO

pre oko 2 meseca

Tome se svi nadamo,ali daj mi jedan razlog ako je potpisao zasto se ne bi objavilo? Valjda se cuti dok se ne potpise,a kad se stavi paraf,to bi bilo to. Pa i ti dovedeni igraci su nekakve "pobede" i uspesi!

Suptilni utovar

pre oko 2 meseca

Vezenkov nije dobio otkaz. Dao je otkaz i ostavio 6,7 miliona Torontu. Toliko je trebao da zaradi po postojećem ugovoru!
D

Djape45||

pre oko 2 meseca

Zamislite na terenu Teo, Nedović, Kalinić, Petrušev, Mitrović, pa umesto njih ulaze Lazić, Dobrić, Davidovac, Plavšić ZVEZDA = SRBIJA
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Zamisljam 16. mesto sa tim rosterom
@

@Lololo

pre oko 2 meseca

Pa kad ne mozes da zamisljas neki trofej...
r

rozi zalizanko

pre oko 2 meseca

Petrusev i Djurisa potpisali
I

Iskreno

pre oko 2 meseca

Ja sam Filipa primetio jos u Megi kada je bio. Imao je ogroman potencijal, sto je najgore od svega on i dalje ima taj potencijal a vec je igračina. Evo zapamtite da je jedan Jovo rekao da ce za max 3 godine Filip biti u top 10 igraca EL.
N

N81

pre oko 2 meseca

Od Filipa neće biti ni startna petorka a ne jedan od boljih. Igrač tih godina odavno nije potencijal a da je igračina ne bi grejao klupu.
B

Boya

pre oko 2 meseca

Sve je to lepo, ali svi zaboravljaju jednu činjenicu, Sikima je već otišao iz Olimpijakosa, već im je jedno krilo otišlo, a da li bi voleo Petruševa u Zvezdi, naravno, ali stvarno ne znam koliko je realno
@

@Boya

pre oko 2 meseca

Svi znamo za Sikmu, niko ne zaboravlja, ali ako im dojde Vezenkov 99% ode Petrusev, nece valjda Piters da ide :) a Petrusev da bude u civilu na tribine, to malo tesko, pa nije to Ilic, a ni plata nije bas ista :) Inace mislim da i jednu 3ku ce da dovedu plus tako da bili bi full. Videcemo svakako.
K

Kraljević Marko

pre oko 2 meseca

Barcokas ne računa na Petruševa iz nekog razloga. Vezenkov se vraća u Oli. Petrušev nije krilo nego krilni centar-centar.
S

Srdjan88

pre oko 2 meseca

Realno je jer Petrusev nece ostati u Oliju da igra 10m po mecu. Vezenkov tamo igra 30m a na 5 Oli ima Milutinova i Fala. Tako da sve tu jasno i Misko nije bezveze tvitovao. Par sati posle toga Vezenkov je otpusten iz Toronta.
1

161161

pre oko 2 meseca

CMM,Kenan,Kalinic,Petrusev,Bolomboj petorka a izmene Jago Teodosic Lazic Gedraitis Nedovic Daum Davidovac Dobric Plavsic Mitrovic da li je ovo realno ljudi ?!?!?! Kakva timcina :o
H

Haha

pre oko 2 meseca

Za top 16
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Druže ovo je timčina za 12 mesto u EL.Budi realan.Suvi prosek od ekipe.
G

Gost165

pre oko 2 meseca

Strasna ekipa, svi jedva cekamo da krene sezona, ali...ima cela sezona da zavisi od izmene, mislim da nam je trebala bar jedna mn bolja 4ka umesto Dauma, (kao najslaba karika od strani igraci po mom mislenju), trebao je neko kao Sengelia primer, igrac sta moze da ubaci 20p bez problema pa i da iskreira sam sebi, jer ne znam kako bi igrali kad se nadju na teren, recimo Yago, Nedovic, Rokas, Daum i Plavsic a svi znamo kako moze sut bekovima da stane a da se centar zatvori makar bili nasi centri i extra klasa. Svi smo presretni za ovaj tim i verujem da moze da bude extra sezona, nadam se, ali mora trener sve lepo da vodi i iskombinira, a i naravno da nas povrede samo zaobigju.
D

DV91

pre oko 2 meseca

Ajde Fićo, ajde Srbineeeee
Z

Zaza Paculia

pre oko 2 meseca

Misko je današnjom objavom i objasnio i najavio, da se situacija menja ako se Olimpijakos pojaca na poziciji 4, sada se to 99% i desava, jer se Vezenkov odrekao velikog novca, sto znaci da ga vec ceka. 1: CMM, YAGO 1/2: TEO 2: NEDOVIC, KENAN 2/3: DOBRIC, LAZIC 3: ROKAS 3/4: KALINIC 4: DAVIDOVAC, PETRUSEV, DAUM 4/5: LUKA 5: BOLOMBOJ, PLAVSIC Najveca snaga ove ekipe je ta da moze mnogo da se prilagodjava, da bude i jako visoka, niska, snazna, da svi prete spolja i da ima gomilu asistencija, ogroman IQ. Moramo da damo ekipi, treneru a sada i upravi veliku podrsku od starta sezone!
F

Familija

pre oko 2 meseca

SVI U ARENU SVI NA MARAKANU idemooooooooo ciganiiiiiiiiiiii NAPRED ŠAMPIONI
Z

ZReticuli

pre oko 2 meseca

Prvi put da vidim da je neko savršeno napisao svakom poziciju. U stoninama članaka po svim portalima, uglavnom nebuloze. Svaka čast
D

Dusmanin

pre oko 2 meseca

Mislim da je ipak Davidovac 3/4 a Petrusev 4/5, iako su obojica najbolji na 4.
@

@zre...

pre oko 2 meseca

Није лепо написао, Калинић је 3.
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Je l’ to isto vazi i posla 7. kola, kad skor bude bio 0-7 ili 1-6? Ili to vazi samo sad dok Evroliga nije jos pocela? Pitam za ortaka
M

Mutommbo

pre oko 2 meseca

Petrušev je strašno napredovao. Ako dođe u Zvezdu, bićemo popunjeni na svim pozicijama. Zvezda sa ovim igračima će kidati odbranu, a imaće ko i da trpa koševe. Najviše mi se sviđa što je ekipa ujednačeno sa prvim izborom i rezerva a ali i što za svaku poziciju imamo rezličit profil dobrih igrača. Realno je da nisu to top igrači El, kao što pojedine ekipe imaju ali se deobom minutaže dobija energija za celu utakmicu. Za razliku od ekipa koje imaju vrhunske legionare, strance, Zvezda ima bazu domaćih igrača koji su preozbiljni. Teo je lider, Neda je Zvezdino dete, Dobrić, Lazić, Davidovac za igru u odbrani ali i da iskoriste svoje lopte u napadu. Šta reći o Kalini, ta energija na oba kraja terena, iskustvo, asistencije, osvojene lopte, tranzicija. Inteligencija Luke Mitrovića, treći centar je Plavšić i sada na 4. Petrušev. Imamo i mladog Kostića i još Đuričić da dođe. Stranci: CMM(Yago), Kenan, Gedraitis, Daum, Bolomboj je jedna odlična petorka. Mnogo će značiti ovakav röster kod duplih kola El i za ABA ligu. Ovde će Sveropulos imati problem koga da izostavi kada.
@

@Mutommbo

pre oko 2 meseca

Bogami i mene bas zanima koja 3, eventualno 4 igraca ce da budu u civilu na tribine :) Nikad nismo imali ovako dobar/solidan tim. Samo nek nas povrede zaobidju, bice dobra sezona, zdravje samo, pa i nije lose da malo unaprede i tu medicinsku i kondicionu ekipu.
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Super je sve to sada kad Evroliga nije jos pocela. Aj dodji ponovo posla 7. kola i napisi sve to isto hahahahaha
2

2 na 2

pre oko 2 meseca

Za moj ukus fali tu jedan malo energicniji centar i idealna ekipa. Računam da Sferooulos zna šuta radu (ipak sam ja navijač) i da će me trenutni centri demantovati. Vraćaj se Filipe tamo gde ti je mesto
H

Haha

pre oko 2 meseca

Pa gde ces energicnije od Bolomboja i Plavsica, pa bas ih energija i krasi. E Boze svasta...
G

Gost135

pre oko 2 meseca

Za moj ukus centri su dobri, hteo bi i ja Horforda za centra pa i Kajrija za sutera ali dobro je :) Samo me zanima ko ce na tribine :)
F

Familija

pre oko 2 meseca

Filipe vreme je
P

Petrusev i Djurisic

pre oko 2 meseca

JOS PETRUSEV I DJURISIC DA SE POTPISU PA DA KOMPLETIRAMO TIM ZA NOVU TRIPLU🏆

gemathegreat

pre oko 2 meseca

Ja koliko znam Djurišić se povredio pre nedelju dve.
V

Vraca se u Evropu

pre oko 2 meseca

@gemathegreat, Ameri juce preneli vest da ce Djurisic u Evropu nakon oporavka od loma kosti u stopalu, jer nema velike sanse da ga izaberu u NBA! Ovo nam je sad idealna prilika da ga dovedemo bar na godinu dana!
И

И

pre oko 2 meseca

Kako se dečko razume sa Jokićem, fantazija. Izvuče 300% od Petruševa. I to je dokaz da je bitno sa kim neko igra i da li odgovaraju jedan drugome. Po tome se kreiraju rosteri kod ozbiljnijih stručnjaka. Mislim da onaj stil igre Vildoze i Nedovića nije dozvolio Petruševu da pokaže ni 20%. Igrač koji se snalazi u nekoj sasvim suprotnoj igri, koju smo, izmedju ostalog, gledali večeras. Razume se sa Jokićem kao brat blizanac i zbog toga će imati ozbiljnu ulogu na Olimpijadi.
1

1234566

pre oko 2 meseca

aa sutra obrt Vezenkov u KK Partizanu?
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Ma naravno, isto kao Mirotić, Slukas, Hezonja, Moneke, Milutinov, Klajburn itd itd itdddddd ahahaha ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂
1

1234566

pre oko 2 meseca

Ma nisam mislio u tom smislu.. te sve kosarkase su tabloidi raznorazni pominjali i povezivali sa Partizanom. Ovo niko ne pominje, a realno Partizanu fali cetvorka, i fali da ima jednog takvog lidera ako bi zeleli neki veci rezultat.. kazem samo kako bi odjeknula sutra bomba kad bi potvrdili, a niko nije pisao..
P

Pfc

pre oko 2 meseca

Došao ili ne, čestitam crvenoj zvezdi na odličnom izboru igrača, pre svega domaćih koji su tu da ginu za taj dres, jer oni su tu za uspeh u domaćim takmičenjima II aba ligi, što se nas tiče ovaj nas nezna šta radi vidim sve same crncuge koji su tu čisto da se uzme dobra lova. A Dule je imao samo dva stranca, mekejleba i veselog i otišao je na f4.
A

Ahahaahaha

pre oko 2 meseca

Bane Ivanović potpisao za Lokomotivu.
K

Krme

pre oko 2 meseca

Ajde ne mlati, porediš neuporedivo, to pre svega, Duletovo vreme i sadašnje. Kao i uvek, imam dva pitanja. Koje domaće igrače bi trebalo Partizan da dovede, a da su realni, i da prave razliku? Drugo, koji to EL klubovi imaju mlade igrače, prave ih i razigravaju? Odeš lepo gledaš FMP i rešiš problem i sebi i nama.
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Slazem se, mislim za igraci, tacno, nego zasto je bila druga prica kad Zvezda nije mogla da sacuva domaci igraci (a nje trebalo mn para), pa kad nije bilo drugih domaci da ih zamene pa su se dovodili stranci, znaci stranci srednji rang, ne EL/NBA igraci, kao neki sta rade. Zasto tad se vrtela druga ploca?? Pa i vas trener kad je dosao je pricao nesto za mladi, pa za domaci itd. itd. i sta je bilo, mislim da rasplet u ove 3-4 god. znas ;) Dvolicno, bas dvolicno.
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Dule sa 2 stranca f4, a Zvezda sa 5 stranaca top 16
@

@Lololo

pre oko 2 meseca

Pa u toliko godina igranja u taj sistem (gde pola ekipe EC i LS kalibar) nije cudno jednom da prodje grupu, pa i slepa koka ubode zrno, nego sta reci sta godinama prije toga ste bili dzak sa 1-9 i konstantni 2-12 i vecito zadnji u grupi. Inace Zvezda je brze od vas, za manji broj sezona usla u top16 a i u play off.
H

Herakle

pre oko 2 meseca

Au sto bi ovo bilo Mekintajer, Nedovic, Dobric, Petrusev, Plavsic Jago (Teodosic), Kenan, Davidovac (Lazic), Mitrovic, Bolomboj
N

Navijac iz drugih vremena

pre oko 2 meseca

A Kalinić po tebi treba da ide na pozajmnicu? Nema ga na tvom spisku…
g

gost brojdva

pre oko 2 meseca

A Kalinic??
H

Herakle

pre oko 2 meseca

@ Zaboravio sam Kalinu i Gedraitisa. Pa gde cemo sa svim tim igracima, slazem se Kalina u petorku na 3. Mekintaer, Nedovic, Kalina (Dobric) Petrusev, Plavsic Jago (Teodosic), Kenan, Gedraitis (Lazic), Mitrovic (Davidovac), Bolomboj. Stvarno je pun roster, plus ona iz Efesa.
@

@herakle

pre oko 2 meseca

Pun je roster zato sto svake sezone imamo po par igraca van zbog povreda, ove sezone od bekova cini mi se da je bio samo Teodosic u jednom delu sezone
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Bilo bi top 16 max. I bilo bi Alba i Asvel sa po 100 poena a Efes sa 50 razlike. Bilo bi ili biće?
R

Reda 11

pre oko 2 meseca

Kao navijac Partizana, mesecima pisem o "Idolopoklonstvu" i svesnom unistavanju Partizana, da bi se zadovoljio ego najveceg trenera ikada. Da se malo osvrnem na pojacanja Crvene Zvezde. Ako Petrusev dodje to ce biti STRAŠNO pojacanje. Decko je mnogo napredovao to upravo mozemo videti u reprezentaciji. Sa njegovim dovodjenjem Zvezda na 4-ci uz Dauma, Davidovca bice top. Zvezda ove godine pre svega dovodi odgovorne igrace i profesionalce. MCC svidelo se to nekome ili ne prosle godine najbolji plej evrope (uz Slukasa) ima 30 god, u naponu snage. Kenan strasan suter, nije siledzija, ume da se podredi timu. Kalinica ne treba komentarisati. Plavsic i Dobric ce doneti ono sto Zvezdi treba. Zvezda je sacuvala roster od prosle godine i pridodala, jos kvalitetnije igrace. Baza domacih igraca, je ono sto ce donositi prevagu. Partizan na moju žalost je napravio katastrofalnu gresku produzenjem ugovora Obradovicu (3 godine 1 trofej) Dao mu toliku slobodu da otera CEO tim, kvalitetne igrace to se vidi na primerima Alekse, Kabokla, Ponitke, Smita svi su odlicni u reprezentaciji. Naravnooo nije problém u Zeljku vec u njima. Dovodi igrace ranga evrokupa, uslov jedino da nisu na "IĆ" Dovodi se Nikitara (kad god je usao u igru za Francusku, oni ulaze u minus) Dovodi se Lunberg kojí ima napisan text "Odbio sam Boston, da bih radio sa Zeljkom" Dovodi se Bonga, ni u Bayernu nije bio prva opcija. itd itd. Sta je najcudnije otera se Nanely najbolji trojkas evrologe, otera se Panter jedan od najboljih bekova evrologe, otera se Kaminski sa devetogodisnjim nba iskustvom, kojí je skolovao centre u evrologi, otera se Ponitka, Aleksa, Kaboklo. Nití jedan NITÍ JEDAN koji je doveden kao záměna njihova nije bolji od njih, i to svi znamo. Ali posto nazalost vecina prestala da navija za Partizan, vec za Zeljka Obradovica ko sme da postavi pitanje o njegovim odlukama?! Zvezda je mnogo jaca, Partizan ce doziveti fijasko. Ali ne lezi vraze nama ce to Željko i Tegi, da predstave kao uspeh. Kao sto su i prethodne 3 godine "uspesne" ali mi to jos ne znamo.
A

Aqa

pre oko 2 meseca

I sta ti to govori brate moj!!! da nije do igrača već do trenera!!! Trinkijeri bi sa proslogodisnjom ekipom uradio nesta!
K

Krme

pre oko 2 meseca

I za tebe ista poruka, idi gledaj FMP. A koliko poznaješ košarku, vidi se po tome što kažeš da je Kaminski školovao centre po Evropi. Plus povrediš igre u klubu i u reprezentaciji. Inače smo svi slepi, pa ne vidimo da mučeni Kaboklo recimo bukvalno ne ume da napravi blok u napadu, što spada u osnove košarkaške igre. Na stranu što ste tog Pantera pljuvali cele sezone, sad kukate što je otišao. Mislim, ne vi, nego navijači Partizana.
B

Brt moj

pre oko 2 meseca

Brt moj da vam je Trinkijeri bio trener od pretprosle godine ne bi vam se igraci bili po hodnicima ili po terenu vec bi igrali bar 1 fajnal for...
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Svaka cast na komentarima. Potpisao bih svaki od njih. Sportski pozdrav.
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Bice top ali 16
K

Komentator

pre oko 2 meseca

Ako Petrušev dođe, to je to - slagalica je sastavljena !!!
D

Djurisic u Zvezdu

pre oko 2 meseca

@Komentator... Djurisic se takodje vraca u Evropu nakon povrede,treba Zvezda i njega da potpise cim se oporavi posto je decko veliki Zvezdas kao i cela njegova porodica sto je njegov otac i potvrdio u izjavi za medije pre mesec dana!
L

Lololo

pre oko 2 meseca

Slagalica zvana top 16
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Nogo bih voleo da se vrati u Zvezdu. Po meni, tako treba da izgleda ekipa koja dolazi iz kosarkaske zemlje. Pretežno domaći i kvalitetni stranci, Kenan, na primer, kao i stranci koji su Beograd i Zvezdu zavoleli kao svoje, Jago, Giedraitis, Bolomboj. Uprkos svemu tome, Partizanov bukvalno svaki domaći igrač koga ima , je u reprezentaciji…😂😂😂
Г

Групни

pre oko 2 meseca

буквално си идеализовао све у звезди ! и још лупио да испада да је звезда синоним наше кошаркашке земље ! а у ствари звезда пионир кошарке Југославије као што је Партизан први успешан фудбалски клуб Југославије! а после тога потоп ! ништа конкретно у Европи освојено, репрезентативци на прстима једне руке , од новијих дешавања једва једно топ 8 ! дакле звезда у једном алувијалном слоју ! и као крем ... сви звездини странци "осећају Србију" као своју ... нарочито Војвода Кенан! пасторала у предграђу !
0

0211

pre oko 2 meseca

A Milutinova Partizanu? hahah e moj Vi
G

Guh

pre oko 2 meseca

@0211,, Milutinov produzio ugovor sa Olijem na jos 2 sezone ostaje u Grckoj!
n

neshha

pre oko 2 meseca

Vezenkov je cetvorka,Milutinov klasicna petica!
D

Don Vito Corleone'

pre oko 2 meseca

Bilo bi dobro da dodje, ali samo ne znam kakve veze imaju Vezenkov i Petrušev kada igraju na različitim pozicijama.
g

gost7797

pre oko 2 meseca

vidi se da ti nemas veze..
V

Vidi se

pre oko 2 meseca

Vidi se da znas i pratis kosarku 🤡
P

Paull

pre oko 2 meseca

Ti si gori od ovog batice sto kaze da su OI u Riu!
I

Idemoo

pre oko 2 meseca

Olimpijske igre u Riju? Auu družee
K

Keket

pre oko 2 meseca

Au brt, gledam sad srbija grcka, voda mi ide na usta kako igra petrusev, kida
D

Dajbrepare!

pre oko 2 meseca

Decko je prevazisao CZ! Zasluzuje vecu minutazu u Olimp i da se kida tamo a ne da ovde dodje i vrati se korak nazad!
Z

ZetaR

pre oko 2 meseca

Pogrešno si razumeo tekst, dolazi u Zvezdu, a ne Partizan.
Z

Zulu

pre oko 2 meseca

Ne puštaj gasove, ko da je Oly Boston. Ništa mu ne bi falilo u CZ gde će biti prva četvorka. Realno ima CZ super tim i on bi baš legao. Tako da bolje obrati pažnju na svoje Strance i časove ljubavni.
S

Steva ns

pre oko 2 meseca

Često čovek mora da napravi korak nazad da bi napravio pet napred njemu treba jedna dominatna sezona u el a to će imati samo u zvezdi olimpijakos mu neće dati da igra koliko treba
N

Najiskrenije

pre oko 2 meseca

Petrušev ako dođe i ako bude dobra hemija, Zvezda je u TOP4 favorita za osvajanje Evrolige.

Dorcolac

pre oko 2 meseca

necemo da preterujemo, ajde prvo korak u napred da napravimo da napokon udjemo u tih top 8 pa posle toga sve je moguce.Ovaj tim nam ostaje za naredne 2 godine ima vremena za lozenje polako...
s

sasa70

pre oko 2 meseca

ma kakvi top 4, osvojice NBA!!!!!! Polako malo!!! Prvi se nauci da hodas pa posle da trcis!

bebs

pre oko 2 meseca

ljudi moji kako smo jaki, samo da dodje
Z

Zvezdaš 73

pre oko 2 meseca

Slažem se, jaki smo ali bih dodao ZDRAVO jaki. Sa domaćim igračima i ugovorima na 2-3 godine ali polako…i ostali su jaki
J

Junker

pre oko 2 meseca

Iskreno, posle ovakvih partija za Srbiju, razmislice Oly da li da pusti Petruseva i pored Vezenkova. Ubija kako igra.
T

Ti simoj bol

pre oko 2 meseca

Mislim da je dogovorio sve, jos pre 15 dana.Ovo je formalnost samo oko Vezenkova.
S

Srdjan M

pre oko 2 meseca

Da, ali Oly ima i Petersa na cetvorci. Petrusev bi im bio tek treca opcija, a u Zvezdi prva.
K

Krme

pre oko 2 meseca

@Srdjan M Piters je slobodan igrač, nije u Olimpijakosu.
@

@Krme

pre oko 2 meseca

Cuj slobodan, jesi gledao kako igra covek, ne bi bio slobodan vise od 20minuta. Mani se kompleksa i ne komentarisi da se brukas ako nemas pojma, Peters je jos pred 6 meseca produzio ugovor.
G

GOSt89

pre oko 2 meseca

Vrati se u svoju Crvenu Zvezdu care!
s

sasa70

pre oko 2 meseca

mislis u tu zvezde koju je vec 2 puta napustio!!!!