""
""

Vesterman: Osvetićemo francuske dame u finalu EP

Vreme čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 23:08

"Srpska ženska košarka se preporodila... Super mi je u Beogradu, proveo sam dve godine i samo me vežu najlepše uspomene, osvojao sam trofeje i igrao velike utakmice", rekao je Vesterman posle spektakla Beobasket stars u Areni

Leo Vesterman ostao je u lepom sećanju navijačima Partizana, a proslava 20. rođendana agencije Beobasket bila je dobra prilika da ponovo dođe u Beograd i predstavi se srpskoj košarkaškoj publici. Ipak, u jednom trenutku spektakla u Areni svi su zastali kako bi ispratili pobedu košarkašica Srbije nad Francuskom u finalu EP.

Izabrane vesti

Reprezentacija Vestermanove otadžbine ovaj put je bila na poraženoj strani, ali je bivši plejmejker crno-belih najavio da će se muški tim Francuske revanširati Srbiji u finalu kontinentalnog šampionata u septembru.
“Milosavljević mi je rekao da smo izgubili, onda su mi svi prišli sa osmesima. Srpska ženska košarka se preporodila, dobile su Francusku u finalu. Zato se nadam da ćemo mi u finalu muškog EP dobiti Srbiju“, rekao je Vesterman posle spektakla Beobasket stars u Areni.

Vesterman se našao na širem spisku selektora Francuske za Eurobasket, ali, za razliku od Žofrija Lovernja, nije "preživeo" prvo skraćivanje liste putnika.

ZAVRŠEN NAJVEĆI KOŠARKAŠKI SPEKTAKL U EVROPI: KO NAPRAVI ŽURKU SA 12.782 GOSTA TAJ JE SREĆAN ČOVEK (VIDEO)

On je naveo da se lepo proveo na proslavi agencije Beobasket i dodao da su gledaoci imali u čemu da uživaju.
“Bile su dobre utakmice, a svi smo ponosni što smo deo agencije. Super mi je u Beogradu, proveo sam dve godine i samo me vežu najlepše uspomene, osvojao sam trofeje i igrao velike utakmice. Malopre sam video i Duleta Vujoševića, ali tek ćemo da se ispričamo. Dobro stojim sa srpskim“, poručio je francuski košarkaš.

(FOTO: MN Press)


tagovi

SrbijaLeo VestermanFrancuskaEP košarkašice 2015Beobasket Stars 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara