Komentari na vest

Veliki problem za Zvezdu: Nikola Topić se povredio, saigrači ga izneli sa parketa

l

los

pre 4 meseca

gde je povreda tu je i Ledej
I

Ivan...

pre 4 meseca

Topic nije neko ko ce da ubaci 20 poena u derbiju, ali se tacno osetilo u rotaciji da nedostaje od trenutka kada se povredio. Napadi su bili sporiji, tezi, nedostaje promena ritma koju on donosi.
M

Miloschichcih

pre 4 meseca

Sinoc pisem greska je odlazak u zvezdu koja ne ume da radi sa mladim igracima, nemaju struku ljudi, to je politicki klub i nista vise. Evo unistice najveci talenat koji smo imali godinama unazad
P

Pukisa

pre 4 meseca

Gledano sa aspekta novca, svaki odlazak u NBA je dobar. Gledano sa aspekta karijere, možda je bolje da nikako ne bude visoko rangiran na draftu, već da ode na manja vrata, pod manjim pritiskom igranja, negde gde će se prvo raditi na tome da očvrsne kolena, telo, makar izgubio godinu dana košarke. Bude li tamo odmah bio forsiran, eto ga za dve godine u penziji.
Р

Роле

pre 4 meseca

Овај Топић не може утакмицу да одигра да се не повреди а хоће у нба лигу ,човек није ни за домаћу лигу. Најбоље да окачи патике о клин и заврши каријеру.
P

Park

pre 4 meseca

Videste li Zeljkovu radost kada se povreda dogodila, kako se obradovao. Savic skace od radosti!!! Eeee bruke!!!

Vixtra

pre 4 meseca

Koliko ste odvratni vi botovi koji služite tome da posijete mržnju bez razloga... Da Bog da vam za lijekove trebalo to što zaradite od botovanja, i vama i vašim nalogodavcima!
B

Bravo zvezdo

pre 4 meseca

Nije istina , nemoj da sejes mržnju... Svi smo Srbi jbt. Svaka cast Partizanu ali moja Zvezda je veceras bila bolja... Ajde zvezdo sad na 2-0.
R

Realni Arth

pre 4 meseca

Za koga god navijas SRAM TE BILO za komantar, i za Obradovica i za Savica! Eto, kao Zvezdas ti ovo kazem, idi leci komplekse aman, i ti i svi koji isto tako komentarisu!
k

kblo7063

pre 4 meseca

druze,zasto pises ovakve lazi i gluposti,zasto?
K

Kalabasas

pre 4 meseca

Latelarni ligamenti po drugi put,videlo se i protiv mege da ne sme da cima menja pravac,mora na parket da bude u prvih deset pikova jer oni samo potpisu ugovor nema workauta....tu bi se videlo da je dečko ozbiljno povredjen da igra na silu...
R

Ref

pre 4 meseca

Prvom povredom je naceo koleno ovo izgleda da je to to, daj Boze da gresim. Drzi se Tope!!!
V

Voždovac

pre 4 meseca

Ne verujem da bi doktori dozvolili da Topić nastupi rovit, ali klub je u startu napravio grešku izjavama da će Topić na teren posle 5-6 nedelja.
F

Fußballspieler

pre 4 meseca

Uz dužno poštovanje prema svakome ali ja nešto i nemam poverenje u medicinsko osoblje po klubovima. Lično poznajem neke od tih momaka koji su terapeuti po klubovima i odgovorno tvrdim da nemaju odgovarajuću kliničku praksu da bi mogli da se bave oporavkom tako teških povreda. Zato klubovi i imaju potpisane ugovore sa raznim privatnim fizio centrima. Drugi faktor koji utiče na stanje sa povredama jesu menadžment i finansije.
g

grobar30

pre 4 meseca

brz oporavak...nadam se da nije nista opasno
n

nije mi jasno

pre 4 meseca

zasto je uopste u rosteru..nije igrao 3 meseca..mlad, zelen..nedorastao ..
Z

Zvezdasnbgd

pre 4 meseca

Ako imaš lomljivo telo, tu se slabo šta može, jer je to čisto genetska stvar. Neko će se povređivati i sa 18 a neko kao Mesi, Ronaldo, Lebron, Novak Đoković će i sa 40 imati ok telo. Samo da se pomoliš da se izdrži do prvog ugovora da se bar nešto isplati od celoživotnog truda i odricanja, što iskreno želim ovom momku.
И

И

pre 4 meseca

Istina živa druže. Teško je objasniti. Sećam se sebe kao klinca, sa 16 godina već nisam mogao da sastavim utakmicu da se ne povredim ni u amaterskom rangu, bukvalno u životu nisam igrao da me nešto ne boli, pa sam batalio. A bio sam za duplo fizički jači od vršnjaka, noge jake kao kod Roberta Karlosa, ali uvek povredjene. A dodje neko sa butinama iste debljine kao člankovi, smešan u svakom pogledu, a nikad povredjen. Bukvalno nema pravila, srećom ja nisam bio talenat, ali ko je od slabog materijala, džaba svaki talenat.
J

Jole al pravi

pre 4 meseca

Jako kilav
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

Ne može povreda ukrštenih ligamenata da se izleči za 3 meseca alternativnim metodama nekog nadrilekara. Hvala Mišku Ražnatovicu i Nebojsi Čovicu što su ugasili jednu karijeru. Užas!!!!
R

Ramstajn

pre 4 meseca

Nadrilekara? Aj pojasni nam? Majstore jos da si rekao da ga je lečila baba vanga
T

The Black Crowe

pre 4 meseca

@Ramstajn...raspitaj se malo ti gde se i kako lecio, ko je covek iz Splita koji daje te injekcije, zasto nije odmah otisao na operaciju itd,,,, pusti to baba Vanga!!!
L

Lusiliu

pre 4 meseca

To se ne leči,lečio bi real da može,nego posle dva dana objave...alaba 8 meseci,militao 9,kurtoa 9....ACL i lečenje to je samo gubljenje vremena...
A

AK10

pre 4 meseca

Dva derbija odigra u sezoni, maltene se dva puta sam povredi... Šteta, stvarno se nadam da nije ništa ozbiljno, ne zbog finalne serije, nego zbog njegove karijere.
M

Mitrandir

pre 4 meseca

Ovo me već podseća na tragičnu karijeru Nemanje Aleksandrova, teško šta bude od igrača koji sa 18 godina ima ovakve probleme sa kolenima nažalost.
c

cule87

pre 4 meseca

nažalost, na početku sezone sam se plašio da se ne ponovi Aleksandrov... evo nesreće, nadam se da nije tako ozbiljno i da će izaći na draft!!
S

Svaka čast

pre 4 meseca

Čestitke večitima koji su za 5 utakmica uspeli da u potpunosti satru najvećeg talenta srpske košarke.

Vixtra

pre 4 meseca

Mali je baš maler... Daj Bože da je nije ništa ozbiljno.
s

svaka cast

pre 4 meseca

Kad bi svi tako razmisljali
м

макаријус

pre 4 meseca

Ово уопште не изгледа добро. Ако обнови повреду , каријера је у питању.
A

ABCDE

pre 4 meseca

Decko sa 18 treba da bude kao od gume. On gori od Nedovica i jos hoce u NBA ?!
v

vroom

pre 4 meseca

Jasni kao dan, da si ti jedan od generacijskih talenata i visoko pozicioniran pik na draftu - verovatno bi hteo da igras Finsku ili kosarkasku ligu Etiopije....
6

62626

pre 4 meseca

To je ono "gde li ce Topic da ide", daj bre oustite decka, cutite malo, tek se oporavio i odma krecu price. Brz oporavak, potreban si Srbiji! Grobar
S

SimaO

pre 4 meseca

Au mali, ala je maler... Baš šteta, ako je isto koleno biće baš duga pauza. Brz oporavak majstorčino
g

gostoprimstvo

pre 4 meseca

stakleniji od nedovica
c

cv

pre 4 meseca

dečko je od stakla tako i prošli put nije za mušku igru uopšte odigra par utakmica i povredi se dzaba talenat
G

GETAFIX

pre 4 meseca

Koliko kompleksa u jednoj rečenici.
P

Petrinjo7272

pre 4 meseca

Jedino ovako može da ostane sledece sezone, mi najviše volimo povredjene i nespremne u rosteru da imamo
@

@petrinjo

pre 4 meseca

...ti si verovatno onaj isti lik koji je svaki dan pisao - hocemo topica na teren, cuvaju ga za nba. a cuvali su da ga da ne obnovi povredu. jos si sad uvredjen sto se povredio. ko izmisli ove komentare, da svaka budala moze da napise sta hoce.
V

Vasilisi

pre 4 meseca

Razapece Ledeja, ali ovde je bio obican kontakt. Topic ocito ima problema i ne daj Boze moze biti jos jedan u nizu talenata kojeg su kolena prerano izadala.