Komentari na vest

Veliki korak košarkašica ka OI: Magična Anderson sa 30 poena slomila Brazilke

N

NNN14

pre 3 meseca

Onakvo kidanje rukama u trećoj četvrtini od strane Brazilki sudije su pokušavale da pomognu iz sve snage i dobro je da su se Nogić i Anderson sačuvale da ne puknu i odreaguju šta su sve trpele a sudije dozvoljavale.Zato je i pobeda makar i ovakva jako velika i bravo devojke.
G

Gost123...

pre 3 meseca

Kako nikome ne smeta što imamo strankinja u ovoj reprezentaciji , a svi su apsolutno protiv stranaca u muškoj košarci i fudbalu? Realno, ko bi pominjao žensku košarku da nemamo ovu Ivon Anderson?
D

DekiSum

pre 3 meseca

Treba da navijamo za ekipu tek kada izbace ove koje nisu Srpkinje iz reprezentacije.
H

Hahahahaha

pre 3 meseca

Da nema te devojke, bili bismo na nivou Moldavije
v

vldblk9a

pre 3 meseca

Velika srbenda, mozda da iz kluba za koji navijas poizbacuju sve strance takodje, bili bi jaki ko zemlja onda, a i navijaci bi se mozda vratili na stadione
B

Baksuz

pre 3 meseca

Puko sam na singlu 100€, ali nije mi žao. Brazil je mnogo bolja ekipa na svim pozicijama, ali one nemaju couch Marinu i naturalizovanu Amerikanku Ivon. Suđenje, plač majke božije, ali zato sam i igrao na žensku rerazentaciju Selecao-a.
K

Kevf

pre 3 meseca

Sto vise o ovim djevojkama pisati. Dosta vise o Partizanu i CZ. Mozda ce neko od njih izboriti F8 ali koga briga. Gledam oni su postali ka ispostave Sarlota i Memfisa. 70% tamnoputi. Moramo ulagati u nas kadar.
М

Марија Шерифовић

pre 3 meseca

цмок за Марину...
С

Сале2323

pre 3 meseca

Ти рођо ниси нормалан... Не престајем да се смејем! Хвала ти, да дан буде цео овакав, у смеху и радости🤣🤣🤣
m

milivoje m

pre 3 meseca

Samo napred nase divne devojke,vi ste ponos naseg sporta uz odbojkasice.
B

Brundo

pre 3 meseca

Igramo lose ali ova pobeda moze da bude dovoljna za Pariz.Australiju cemo tesko da pobedimo, osim ako Australija bude igrala sa rezervnim timom.Ukoliko Nemacka pobedi Brazil onda smo i zvanicno u Parizu.
T

TESKO

pre 3 meseca

BICE CUPAVO !
K

Kalkulator

pre 3 meseca

Da li ja gresim, ali nama je prakticno dovoljno da izgubimo do 32 razlike od Australije i mi smo se plasirali, bez obzira na ishod tog meca izmedju Nemacke i Brazila? Jer ako Brazil dobije 7 razlike, svi cemo imati 0 razliku, a onda se gleda ukupna kos razlika, Nemacka danas izgubila 33 razlike od Australije, sto prakticnk znaci da nama u toj prvoj utakmici igra poraz do 32 razlike i mi smo u Parizu?
i

istina..

pre 3 meseca

ali dug je mec, ako se Australija zainati...
P

PedjaM

pre 3 meseca

Prolazimo u svim opcijama, sem ako Brazil pobedi sa sedam razlike i postigne 74 ili više koševa. Gleda se koš razlika u krugu, poeni u krugu, pa tek onda ukupna koš razlika i poeni.

Bojan Urosevic

pre 3 meseca

Stanković promašila u završnici 3 od 4 slobodna i na kraj utakmice Raca 1 od 2 bojim se da nas ti promašaji sa slobodna bacanje ne koštaju jedino da se nadamo da Australije odmara najbolje igračice protiv nas zato što im ne treba.
Q

Qq

pre 3 meseca

Nekada je kao u tvom slucaju zaista bolje ne oglasavati se i ne pisati nista🤣🤣🤣.
c

ceka se

pre 3 meseca

Da je Raca dala i drugo bacanje,otisli bi na OI,trebalo nam osam razlike.
B

Babaroga

pre 3 meseca

Bravo devojke na pobedi protiv prljavih Brazilki i sudija. Ivon Anderson 30 poena, 8 skokova, maestralna utakmica. Idemo u Pariz 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
k

ko bi reko cuda da se dese

pre 3 meseca

Svaka cast za pozrtvovanost!!!! Bilo je pogesrenih poteza ali sve u svemu, zasluzena pobeda nasih devojaka!!! Zasluzuju OI!!! 🇷🇸🇷🇸🇷🇸
S

Sampionke

pre 3 meseca

Fenomenalno sta radi Marina timska odbrana koja nas krasi godinama . Sve cestitke devojkama na centru kako su se izborile sa onim divom kako je bacila Krajisnik koja nije sitna ko igracku , ali joj nije iscupala loptu i to je ono sto krasi ovaj tim borbenost , u muskoj selekciji nam fali par igraca sa ovakvim stavom
P

Prijatelju

pre 3 meseca

U muškoj konkurenciji nam fali kvalitet! Da računam i Jokića za OI, pored njega imaš Bogdana i to je to. Micić, Jović j Pokuševski u proseku sva trojica zajedno nemaju 10 minuta po utakmici. U EL, Kalinić je verovatno najbolji, a on neće biti ni pozvan, Lučić u godinama, a nije ni neki igrač, Ristić, Smajli, Davidovac, Avramović su smešni igrači. Imaš tog Gudurića koji nije loš igrač, zna on sve kao i Bogdan, ali igra 10x lošije od njega, zato je Bogi u NBA, a Gudura u EL. Možda taj mali Topić, ali na ovim OI neverujem čak i da ga povedu da bi napravio bilo kakvu razliku, za sledeće SP ili OI tu bi mogao da nam znači.
Z

Zemlja košarke

pre 3 meseca

Tako je,samo bih dodao i zamolio da večeras Nogić ostane u hoteku,radi manikir jer šta je noćas sebično radila vodilo je ka katastrofi. Dok druge ginu ona bezpotrebno siluje šut i na kraju minus indeks uz 2/15 šut.