Komentari na vest

Veliki intervju Miška Ražnatovića: O Jokiću i trećoj MVP tituli, istini o Dejanu Radonjiću, Bobijevom ostanku u SAD...

V

Vinke

pre oko 1 godinu

Nagrade u evroligi su smesne to je cinjenica jer bukvalno tim koji osvoji titulu ne moze od nagrade da plati najboljeg igraca u ekipi. Evroligi trebaju ekipe koje imaju tradiciju smesno je ocekivati da ce neki tim u Londonu izazvati paznju jer jednostavno tamo je fudbal br 1. Za Evroligu bi bilo bolje da ubaci jos jedan tim iz Turske i Litvanije jer bi tamo dvorane bile pune. Ako vec hoce Pariz neka izbace Asvel jer bukvalno je ono smesno gledati ne vidim pocemu Francuska zasluzuje tri tima. Dvorana u Monaku je mala i izgledao kao fiskulturna sala, ali opet oni 2 godine igraju dobro, Asvel je katastrofa sa matorom ekipom. Ako vec taj Dubai hoce da udje onda im uzeti ogromnu lovu da bar oni najbolje plasiranih u top 8 zarade oko 5, 6 miliona, a ne da udju pa da se nagrade podignu za 500 k.
Г

Гледајте

pre oko 1 godinu

кад би сутра нестале све чистачице на свету, спорт би то осетио и дворане и борилишта би била прљава. Кад би сутра нестали сви кројачи, спорт би тешко функционисао без нове опреме и дресова. Кад би сутра нестали сви тренери, спорт би се тешко опоравио, чак би и назадовао без струке. Али кад би сутра нестали сви ови преваранти, мешетари и менаџери, спорт то не би осетио нити најмање, само би још процветао и унапредио се!
Б

Белграно

pre oko 1 godinu

Обратите пажњу на то како апсолутно СВАКИ менаџер за сваки проблематичан/скандалозан трансфер лаже да није био умешан. Али апсолутно сваки. Па како то мајку му знају шта им пулени једу за доручак а овај од једном не зна за трансфере својих играча "јер је на некој тамо црној листи". Па неко да крене да му трансферише играча без њега читав арсенал адвоката и тужби би га ојадио да му неко не узме део колача, али не знате он "није био умешан" у тај трансфер. Како да не, редак тип лажова и манипулатора.
b

brani neznalicu

pre oko 1 godinu

Radonjica,kao kad ti prodavac uvali invictu a nahvali je kao citizen znao je tacno sta im uvaljuje, naredni angazmani Radonjica ce to potvrditi. Smeta mu sto igraci govore istinu , jos kaze niko ne zeli takve igrace, druze Misko niko ne zeli takvog trenera.. To ce ti naredni meseci pokazati..
m

masna kragna

pre oko 1 godinu

Bob rock nos i oko za talente.....
R

Rodman1986

pre oko 1 godinu

Sposoban čovjek, ali i veliki muljaator i manipulator.
G

Grobar srpske kosarke

pre oko 1 godinu

Od kada je zalizani zaduzen za nase talente i odvodi ih u Ameriku nasa reprezentacija propada i sve vise srpske dece igra za druge zemlje umesto nase..
S

Srdjan88

pre oko 1 godinu

Daj Simonovica Dusku da radi sa njim i ostavi Petruseva u Zvezdi da napravi od njega ono sto je sa Teletovicem i Bjelicom napravio u Taukeramici. Ne kazem ako dobije neki visegodisnji ugovor u NBA ali cisto sumnjam u to. Ivanovic nije imao ni vremena da individualni radi, sada ce imati i ocekujem da Petrusev najbolje partije pruzi u zavrsnici ABA lige. A ako ostane i preko ljeta da se spremi za novu sezonu ocekuj da ce Petrusev biti kandidat za mvp EL. Steta bi bila da ne odigra dve sezone u kontinuitetu. Ima vremena za NBA tek su mu 23 godine.
t

ti si tebe kralj

pre oko 1 godinu

ocekujes da Petrusev bude kandidat za MVP-ja Evrolige. nisi ti skoro gledao Evroligu i ko sve tamo igra
m

merllin_pfc

pre oko 1 godinu

Da nije malo puno ocekivati to. On ima samo 23 godine. Mnogo rada je pred njim. Moze daleko da dogura 100% Sada bi se vratio samo na Balsu Koprivicu i poredjenje. Decko nije odigrao ni jednu ozbiljniju takmicarsku utakmicu prije Partizana. Kazu neki su se krstili i lijevom i desnom koliko je omao losih stvari koje treba da se poprave. Par mjeseci sa Zeljkom i druga prica. Sve je popravio. Sut , niski post, tajming. Jos se bori sa pickenrols ali suguran sam da ce u to da usavrsava. Oni su sami sebi najveci problemi u glavi zajedeno sa menagetima. Kakva crna NBA. Jedino da ode po pare kso sto je nas Zagor mlatnio par milki. Rano je za njega da ide bilo gdje is Zvezde.
Л

Лазар

pre oko 1 godinu

Због оваквих ликова и њушки спорт полагано и пропада