Komentari na vest

Vatutin: Da je Aleksa igrao više u završnici protiv Amerikanaca, sad bi bio u NBA ligi

C

Ceca Jovanović

pre 19 dana

Drago mi je da Aleksa dolazi u Moskvu! Tu će mu biti inspirativno! Biće zadovoljan! A za Ameriku ima vremena! Srećno, dragi naš Aleksa!
D

Dekia

pre 20 dana

Aleksa da je vise igrao 4/4 mi bi mozda i dobili Amere. Trojke 0/9 a Aleksa je bas bio raspolozen na toj utakmici, da ne kazem "napaljen."
D

Dekia

pre 20 dana

@442 Pa kako kod Pesica uvek "radi" kako treba?
D

Drl

pre 20 dana

Sve mogu da shvatim, ali da partizan otera ovakvog , pa jos domaceg igraca , to ne! Valjda ih imaju previse!?
4

442

pre 20 dana

Decko simpatican cesto, korektan igrac. Prave pojedinci od njega Lebrona. Nije konstantan, brzoplet... I igra previse sa srcem,umesto sa glavom. Borac do koske,niko ne moze to da mu spori. Neke utakmice u Partizanu odigrao jako dobro i povukao par puta. Ali mnogo bitnih utakmica je upropastio Partizanu. Od svih klubova iz Evrolige i Evrope,on ode u CSKA... Kako se pojedini navijaci cude tome sto ga je Partizan pustio, stice se utisak da je najmanje iz Partizana mogao i trebao da ode u Barselonu,Real ili Panatinaikos.
o

odakle ti

pre 20 dana

to da je oteran. to nije istina... uklopio se u sivilo ekipe. nije pokazao nista... sok terapija i za klub i za njega..klub nema nista od njegove igre za reprezentaciju osik sto mu nakon toga klubski ucinak izgleda jos tuznije i neverovatnije. jednostavno je slab...niko od evroligasa ga nije hteo.. a cak i smajli je u evroligi... ni cska ga ne bi uzeo da su u evroligi.. ali ako se u sl. sezoni pokaze mozda se vrati u evroligu..sto mu zelim jer je dobar momak...
Z

Zokilii

pre 20 dana

Cuj da je igrao 4 cetvrtinu,otisao bi u Nba..koja glupost,pa ko prati video je sve u prve 3 trecine...dosta je pokazao i previse.
V

Voždovac

pre 20 dana

Odluči se brate da li meč ima 3 trećine ili 4 četvrtine.
V

Vatutine

pre 20 dana

A da je ušao i ispromašivao sve živo i bio tragičar? Ko je hteo da se upozna sa svim Aleksinim vrlinama imao je za to ceo turnir,koji je odigrao odlično, a ne da odlučuje na osnovu dva minuta... Inače, po meni i bolje je što nije otišao, jer bi ga zakuvali verovatno za klupu i izgubio bi bezveze sezonu. Više bih doduše voleo da je otišao u neki EL tim, ali dobra stvar sa CSKA je svakako ta što će biti nosilac igre, plus ruska liga uprkos svemu i nije tako loša, fine sastave uspevaju ovi bolji da naprave svake sezone bez obzira na trenutnu krizu.
g

gost4

pre 20 dana

a bice nam na raspolaganju za sve "prozore" koji nas cekaju u kvalifikacijama, svaki igrac nam je preko potreban
D

Drag011

pre 20 dana

SVI SE PITAMO ZASTO ALEKSA NIJE IGRAO 4/4... ZASTOOOO SVETISLAVE PESICUUUUU.....??? Niko to nije SMEO DA PITA OD NOVINARA...Ovo je takodje lepo pitanje i za teoricare zavere.. evo ja licno mislim da je matori izlapitis zaboravio na njega, neeee da je uzeo lovu, da je zaboravio posle poluvremena, cccc teoricari...
G

Goust

pre 20 dana

Zato što mu je duša bila u nosu i tu ne mislim ništa loše o njemu. Jel' ti stvarno misliš da je moguće isporučiti onakvu igru u odbrani protiv onih zveri i odigrati sve četiri četvrtine?
п

предраг

pre 20 dana

goust A Vasa Micić je isporucio igru u odbrani zadnje dve četvrtine? Aleksa je zver,fizički deo mu nije problem. Da je igrao poslednju četvrtinu dobili bi utakmicu.
g

gost929

pre 20 dana

Sutirali smo 0/9 trojke, jedan od glavnih problema u cetvrtoj, nije ulazilo i sta sa se radi, nije do Vasa/Aleksa
@

@gost929

pre 20 dana

Apsolutno tacno, jedna da je usla a ameri jednu da su promasili eto 'zlato', dzabe sudije, ali jgb, to je sport.
N

No.1

pre 20 dana

Da bar malo pratiš košarku video bi da ni kod Željka ne završava bitne egal utakmice. Ako neko zna to su Kari i Žoc.
С

СРБИН007

pre 20 dana

Да је баби......била би ђед
P

Pppppppppp

pre 20 dana

Nama bi trebalo, kao narodu, dat ime “Da je…”. Sve nam se svodi na da “Da baba ima…”. Dajte bre vise, budite ozbiljni. NBA skauti inace ne znaju kosarku, i slijepi su. Trebalo im je jos par minuta…
G

Grdne rane

pre 20 dana

Oladi burazeru. Covjek je indirektno rekao da bismo bili u ginalu da je Aleksa vise igrao, i ja se sa tim slazem a i mnogi siguran sam. Samim odlaskom u finale svima cijena skace, to valjda znas...
P

Prti

pre 20 dana

2 minuta ga delila od NBA. Ovi njihovi isto farbaju masu jao i ovi nasi...