Komentari na vest

Valensija dovodi pojačanja dok čeka pozivnicu Evrolige

G

Gg3+

pre 3 meseca

Sve mi miriše da nećemo igrati EL sledeće sezone. Trinki da se vrati pa polako u EK i da ga osvojimo.
B

Bez dileme

pre 3 meseca

Ako Valensija odluči da želi da igra Evroligu ona će je i igrati. Španci koji vuku konce u tom takmičenju će se pobrinuti za to.
F

Fmp rakitovo

pre 3 meseca

Taman za evrokup pojacanje 🤣🤣
I

Igosi

pre 3 meseca

Nije u Partizan došao pa da igra EK. Svašta.
0

09999

pre 3 meseca

Pametni. Znaju da igraju EVROLIGU. KK PATLIDZAN NAZAD U EVRO KUP. STA FALI
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Neces docekati to hahah zna se ko igra Evroligu veliki Partizan na celu sa Zocom , Valensija ide u evrokup to je pojacanje za to takmicenje
O

Ole

pre 3 meseca

Vi se ne palite na plej of pa bi bolje bilo da se ne brukate i -45 razloke
I

Igokea Evrokup

pre 3 meseca

Valensija...Zvezda i Pariz 100% igraju EL sl.sezone, svi ostali idu nazad u Evrokup!
J

Jel ti sad

pre 3 meseca

malo lakše?
G

Grobarcina

pre 3 meseca

Ma nema on pojma lupa samo on bi to voleo ali nece docekati
V

Valdano

pre 3 meseca

Ovaj Badi je odlican igrac!Valensija dobro selektira ekipu ali nema TRENERA.NEMA VISE KVALITETNIH SPANSKIH TRENERA.Oni su imali Dzonsa koji je odlican plej,Dejvisa koji je u pet centara Evrope,pa Harper,Odzelej,Klaver,Pradilja,Inglis,Kaba,Jovic,Lopez arestegi,Puerto,Robertson,Rejvers,Ture,Pengos,Andesron,dakle roster za top 8!al zdaba kad ih vodi Mumbru.Barselonu je unazadio Rodzer Grimau a odavno nisu imali tako dobar roster (gro cine Spanci,Rubio,Para,Hernangomez,Abrines,Brizuela,Pauli).Nikako vlasnici klubova da shvate da je trener kljucna karika pa ostalo.
Z

Zaza Paculia

pre 3 meseca

Vratili su Pedra Martineza
I

Immobile

pre 3 meseca

Došao je Pedro Martinez i doveo igrača kom je oporavio karijeru, koji je pre njega igrao 3. špansku ligu za Barselonu B, a sezonu pre dolaska kod Pedra u Manresu igrao u Frankfurtu koji je ispao iz nemačke lige. Pedro ga je uzeo nakon F4 Champions league i istorijske sezone, da zameni Sylvana Francisca, Jacka Hardinga koji je imao strašnu sezonu u Andori, tada da zameni Joe Thomassona. Ako neka država ima ozbiljne stručnjake i trenere, pa to je Španija definitvno: Pablo Laso, Čavi Paskval, Pedro Martinez, Sito Alonso, Hoan Penjaroja, Ibon Navaro, Ćus Vidoreta, Haume Ponsarau, Karles Duran... Navedeni treneri su preozbiljni i svaki se trudi da igra modernu košarku, sa dosta tranzicije, dodavanja, sa dobrim spejsingom, lepršavošću... Primarna ideja kod ovih trenera je da se napadi reše u primarnom ili sekundarnom kontranapadu ili iz nekog protoka lopte, i zato im je liga tu gde jeste, a i reprezentacija će se uskoro vratiti na pravi kolosek jer nadolaze preozbiljne mlade generacije, preozbiljne.
P

Pobeda je resenje

pre 3 meseca

Senegal ima jako zanimljive igrace u svojoj reprezentaciji mogli bi Partizan,Zvezda,Borac iz Cacka,Mega Bemax,Fmp iz Zeleznika,Spartak iz Subotice da bace pogled i dovedu nekog.