Bogdan Bogdanović (©MN Press)
Bogdan Bogdanović (©MN Press)

Uteha od Bogdana: Kapa dole za sve koji su odvojili vreme da budu u reprezentaciji

Vreme čitanja: 2min | pon. 05.07.21. | 00:35

Bogdanović iz Atlante poslao podršku saigračima

Trebalo je prvo da skočimo, pa da kažemo hop. Nažalost, Srbija neće braniti srebro iz Rija krajem meseca u Tokiju. Ostali smo bez "viđenog" učešća na Olimpijskim igrama. Nadali smo se Bogdanu Bogdanoviću u prestonici Japana, da će selekcija da bude jača za asa Atlante Hoksa, ali sve to pada u vodu, pravili smo račun bez krčmara.

Bogdanović se posle utakmice obratio putem društvenim mreža i uputio javnu podršku saigračima.

Izabrane vesti

"Nije bio naš dan, to je sport, dešava se i najboljima… Kapa dole svima koji su odvojili vreme da budu deo reprezentacije i ovo leto! Idemo dalje“, napisao je bek tima iz Džordžije na Tviteru.

Bogdanovića nismo gledali u Beogradu jer je pre dve noći završio obaveze sa svojim timom koji je stigao do finala Istočne konferencije NBA lige, ali su posle šest mečeva Hoksi pali pred Milvoki Baksima.

Sreda, 03.00: (1,50) Finiks (13,0) Milvoki (2,95)

Nekadašnji igrač Partizana, Fenerbahčea i Sakramenta je bio naš najbolji igrač na prethodnim velikim takmičenjima. Nedostajala nam je njegova mirnoća i preciznost kada se lomilo, ali... I ovaj sastav je morao da dobije Italiju. Azuri idu u Tokio, a Orlovima, selektoru Igoru Kokoškovu i rukovodstvu KSS-a ostaju brige u narednom periodu.



tagovi

Bogdan Bogdanovićkošarkaška reprezentacija SrbijeKSSkvalifikacije za Olimpijske igre

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara