Nikola Đurišić (©MN Press)
Nikola Đurišić (©MN Press)

Đurišić mora na operaciju, povratak na parket krajem septembra

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.07.24. | 13:10

Otkrio menadžer Miško Ražnatović

Nažalost, najcrnje slutnje su se obistinile. Nikola Đurišić moraće da ove sedmice bude podvrgnut operaciji metatarzalne kosti levog stopala zbog koje će se na teren vratiti tek krajem septembra, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Košarkaš Atlante je doživeo povredu na startu Letnje NBA lige u Las Vegasu zbog koje je morao da nosi zaštitnu čizmu, međutim posle dodatnih pregleda i snimaka, medicinski tim ekipe iz Džordžije je odlučio da je "odlazak pod nož" neizbežan.

Izabrane vesti

Time će 43. pik sa ovogodišnjeg drafta propustiti celokupni pripremni period u Americi, a ostaje da se vidi da li će i koliko ovo uticati na njegov status u Hoksima. Tačnije, da li će dobiti garantovan ugovor za narednu sezonu ili će se vratiti u Evropu.

Kako bilo, Đurišić će biti spreman za start naredne sezone, ali će mu svakako biti potrebno određeno vreme ne bi li se vratio u optimalnu formu.

Da li ovakvo odvijanje situacije ide u prilog Crvenoj zvezdi za koju se odavno zna da zainteresovana za 20-godišnjeg talenta?


tagovi

Nikola ĐurišićAtlanta HoksMiško Ražnatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara