Ben Bentil (Srđan Stevanović/StarSport)
Ben Bentil (Srđan Stevanović/StarSport)

Upaljen alarm u Hapoelu, stranci se ne vraćaju u Izrael: Vidimo se u Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sre. 02.10.24. | 13:28

Trener i igrači će se okupiti u glavnom gradu Srbije

Zbog ratnog stanja u Izraelu, trener Stefanos Dedas i šest košarkaša Hapoela iz Tel Aviva neće se vraćati u Izrael, saopštio je klub.

Posle pobede nad litvanskim Vulvsima u drugom kolu Evrokupa, Hapoel se vratio u Izrael, gde je trenutno ratno stanje, ali trener i pojedini stranaci odlučili su da ne žele da se vraćaju u Tel Aviv.

Izabrane vesti

Pored trenera Stefanosa Dedasa, u Sofiji su ostali Džonatan Motli, Brajan Angola, Markus Foster, Iš Vejnrajt, Bruno Kaboklo i Ben Bentil, dok su Patrik Beverli i Džo Reglend otišli sa ekipom nazad u Izrael.

Pomenutih šest košarkaša, uz trenera, ostaju u Sofiji i čekaju ostatak ekipe da iz Izraela naredne nedelje krene u Beograd, gde će se okupiti za meč trećeg kola Evrokupa protiv Bešiktaša u dvorani Aleksandar Nikolić.

Beverli, Reglend i ostatak ekipe su preko Larnake otišli u Tel Aviv i tamo će ostati i trenirati, sve dok ne dođe vreme da se krene u Srbiju.

Glavni favorit za titulu u Evrokupu tako neće trenirati u punom sastavu pred meč protiv ekipe Dušana Alimpijevića.

Zbog ratnog stanja u Izraelu, odloženo je i finale Liga kupa između Makabija iz Tel Aviva i Makabija Ramat Gana, koje je bilo zakazano za subotu u Holon Toto dvorani.



tagovi

Hapoel Tel AvivEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara