""
""

Ulaznice za BeoBasketov spektakl možete preuzeti od danas!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.06.15. | 09:48

Ako želite da prisustvujete pravom spektaklu koji će se odigrati 28. juna u Areni, besplatne karte podignite na jednoj od četiri biletarnice

Besplatni košarkaški spektakl, dar agencije BeoBasket ljubiteljima košarke povodom 20 godina poslovanja, odigraće se 28. juna u Kombank Areni.

Izabrane vesti

Kao što je i najavljeno, ulaz na ovaj događaj će biti besplatan, ali će ulaz u Kombank arenu biti moguć samo sa besplatnim ulaznicima!

Dakle, ako želite da na delu vidite neke od najvećih evropskih košarkaških zvezda, morate imati ulaznice, koje od danas, utorka 16. juna, pa sve do početka meča, možete preuzeti na sledećim blagajnama CS Eventima: Kombank arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, „Ušće“ šoping centra.

U sklopu BeoBasket Stars triagonal turnira, publici će se predstaviti tri tima koji će odigrati po sistemu „svako sa svakim“. U redovima timova MOZZART, IDEA i Kaplankaya naći će se košarkaške zvezde poput Vasilisa Spanulisa, Nikole Pekovića, Mirze Teletovića, Kajla Hajnsa, Bobana Marjanovića, Nenada Krstića, Darija Šarića, Žofrija Lovernja, Lea Vestermana i mnogih drugih.


tagovi

Beobasket Stars 2015

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara