U Subotici se pravi ozbiljan tim, potpisao nekadašnji centar Partizana

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.07.24. | 23:12

Dušan Miletić poslednje pojačanje u nizu za Spartak iz Subotice koji sledeće sezone igra ABA ligu

Pošto su osvojili ABA 2 ligu i izborili plasman u regionalnu elitu, ekipa Spartaka iz Subotice je rešila da napravi ozbiljan tim koji se neće boriti samo za puko preživljavanje u ABA ligi. Poslednji u nizu koji je tigao u tim trenera Vlade Jovanovića je nekadašnji centar Partizana Dušan Miletić.

U pitanju je momak koji je bio u Partizanu kada je došao Željko Obradović. Ubrzo je otišao na pozajmicu, prošle sezone je igrao sa velikim uspehom u Poljskoj, a pre toga u Španiji u dresu Đirone gde mu je mentor bio slavni Mark Gasol.

Izabrane vesti

Prošle sezone u Evrokupu je bio jedan od najboljih centara takmičenja. Prosečno je beležio 14,9 poena uz 6,8 skokova i 1,8 blokada i asistencija po meču u dresu Šlonska

Kao što smo istakli, Miletić je samo jedno u nizu kvalitetnih pojačanja koja su do sada stigla. Pre njega, ekipa iz Subotice je dovela Danila Nikolića, Stefana Momirova, Rasira Boltona, Mateja Rudana, Kazu Kadžamija Kina, Devona Denijelsa.

Zanimljivo da će Spartak iz Subotice naredne sezone pokušati da ostavi trag i u FIBA Ligi šampionta. Ipak, prvo će morati kroz kvalifikacije, ali sa ovakvom ekipom... Sve je moguće.


tagovi

KK Spartak SuboticaDušan MiletićABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara