Komentari na vest

U osminu finala sa prve ili druge pozicije: Povratak Milutinova i poljski kvartet bez jake klupe

b

borcilo

pre preko 1 godinu

Izgubiti od Poljaka zbog "povreda" i tacka. Sto da idemo na Hrvate, pa Francuze, pa Slovence kada mozemo to da izbegnemo...Pamet u glavu.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Зато што ћемо све да их победимо.
x

xxxy

pre preko 1 godinu

Hrvati zele Srbiju u osmini finala i nece se mnogo truditi protiv Ukrajine. Jednostvno je - kada su vec slabi i van forme bolje je da se u jednoj utakmici sudare sa Srbijom i budu ili junaci nacije ili da dozive ocekivani poraz. Oni u tom mecu mogu samo da dobiju, a ne mogu nista da izgube. Bogdanovic, onaj Amerkanac na beku, Zupcic, Saric, Hezonja, Simon ...nisu zaboravili da igraju i u jednoj utakmici lako moze da im krene. Plus inspiracija... Srbija, sa druge strane, moze samo da izgubi u tom mecu sa Hrvatima. Pobeda bi bila - normalna stvar, a poraz docekan kao katastrofa... Ne verujem da kosarkasi Srbije zele takav mec. Zato je taj scenario los za Srbiju i dobar za Hrvatsku...Mogce i da srbija "iznenada" izgubi od Poljaka i izbegne taj scenario, tim pre sto Hrvati i Ukrajinci igraju pre meca Srbija - Poljska. Odluka je na Kariju Pesicu. A on je prevejani lisac i sve je moguce.
N

N1204

pre preko 1 godinu

Ne vidim logiku da zele nas kad mogu da igraju sa Poljskom,Finskom,Izraelom....gde su realno favoriti i imaju 1/4 u ruci.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

ХахахаххахахахахХхах тако је било и на ОИ ,Аца Петровић говори Србија не жели хрватску бла бла....Дајте бре каква хрватска,морају да одиграју спектакуларно а ми лоше.Имсћа једна разлика немамо ми комплекс од Хрвата ми у чему,већ они од нас. Кога да се плашимо ,преко центара нам ево потписујем неће дати 10поњнс Зубац,Марковић....Хезоња са оним докле ицама,Шарић...Калинић и Лучић то решавају.Богдановић и плеј су им добри,ал шта кад изађе плеј странац?
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Sve to stoji, ali ako budu drugi ili treci onda udaraju na ekipe koje su daleko slabije od njih, u tom slucaju eto ih u 1/4 finalu, a nakon toga ako dobiju 1/4 finale eto ih u borbi za medalju. Ne vidim logiku da biraju utakmicu s nama.
G

Gost997

pre preko 1 godinu

Je l' realno da ćemo otići kao prvi u play-off i da su nam projektovani protivnici do finala Hrvatska, Francuska pa Slovenija i na kraju u finalu Grčka... Pa je li moglo teže xD
A

Alooo

pre preko 1 godinu

A ko si najbolji nema veze koje protivnik tako da ja bih volio ovaj kostur francuska hrvate ne računam Slovenija Grcka
N

N1204

pre preko 1 godinu

I obavezno da se nastavi ono posle tekme prilikom davanja izjava igraca na RTS a novinar nek nastavi da mase,gestikulira,pada u nesvest.......😀
Č

Čiča Milan

pre preko 1 godinu

Poruka za naše Gastose koji dolaze da gledaju utakmicu u Pragu: Naviajte na srpskom jeziku, bez skandiranja MVP MVP i bez kopiranja engleskih navijača i pevanja Mitros on fire! Smislite nešto originalno i na srpskom jeziku. Kad vec sirotinja ne moze da dodje u Prag, bar da nas ova srednja klasa ne bruka po metroima i ulicama evropskih gradova sa Koktelom ljubavi i Mitrom.
O

OkosBokos

pre preko 1 godinu

“Fora” MVP je dobra jer povezuje i stranu publiku. Nece sigurno stranci, npr u 1/8 ako igramo protiv Hrvatske, da pevaju “Dok zora rudi, dan se beli,..” dalji tekst bi trebalo da znas. A svakako ce biti i nasih zezanja, kao sto se cuje na svakoj utakmici