Komentari na vest

U oktobru su se svi smejali, sad je medalja realnost: Čovek u crnom Nemačkoj dao sve što je falilo 2019.

D

DDF

pre gotovo 2 godine

Ponajvise zbog domaceg terena stigli su do polufinala,van Nemacke jos u 1/8 finala doziveli bi poraz
Z

Zeleznik

pre gotovo 2 godine

Još im fale Kleber iz Dalasa, Moritz Wagner i onaj Bonga iz Bajerna što je igrao u Torontu.
X

Xyz

pre gotovo 2 godine

Ne znam sad zasto je ovo iznenadjenje? Za mene, bio bi neuspeh da nisu dosli ovde, a zasto ne i dalje. Imaju 3 ozbiljna NBA igraca sa minutazom u NBA, plus nekoliko ozbiljnih EL igrac na sve to dodas domaci teren i dobijes rezultat
@

@xyz

pre gotovo 2 godine

mozda zato sto nisu uradili nista godinama, bili medju poslednjima na svetskim prvenstvima i u Tokiju?
R

Realno posmatrano

pre gotovo 2 godine

Ima Nemacka dobre igrace, ali ja sam prvi koji nisam ocekivao njih u polufinalu.
Z

Zoclegenda

pre gotovo 2 godine

Sruder u NBa 10god i to igra,nije statista,kad se setim njeg i Milsapa u Atlanti,au....Wagner u Orlandu odlican ,bio u uzem krugu ruki sezone,Tajs godinama tamo igra dobru defanzivu.Vojtman dobar EL igrac,Obst odlica suter itd itd...Ko se smejao njima?
@

@zoclegenda

pre gotovo 2 godine

Nemačka javnost i novinari su se smejali zbog Tokija i Kine pre togs, to je sinoć rekao i Herbert na konferenciji, pogledaj snimak.
N

Nemanja252

pre gotovo 2 godine

Bila je i 2019. U Kini dobra ekipa ali hemija je izostala. Sad je to sve dobro spakovano. Čitao sam kada je rekao da mu je cilj medalja mislim da niko tad nije verovao u ovo..
0

09032

pre gotovo 2 godine

Ne znam ko se ovde smejao, jedino oni koji rekreativno prate košarku. Nemačka je odlična reprezentacija, pride i domaćin prvenstva. Prvenstvo nikada jače i nikada izjednačenije. Mi, Grčka, Slovenija, Francuska, Nemačka, Italija, Španija, Turska, Litvanija... sve su to odlične ekipe koje su se nadale (nadaju se) plasmanu među tri na ovom turniru, naravno računajući na svoje adute. Igra se jedna utakmica i sve je moguće. A jedino se kod nas stvorila ta slika mi samo da se pojavilo i odmah pehar da nam uruče. Iako se vrlo dobro zna da smo mi na ovom takmičenju bez Bogdanovića koji je i više nego bitan šraf ove reprezentacije i ove usputne povrede koje smo imali. I odlično je Itudis juče odgovorio onom bezobrazno prepotentnom našem novinaru na njegovu konstataciju da su "svi već videli Grčku i Srbiju u finalu", sa: "Ko je video? Ko su to svi? Ja sam selektor Grčke i ja to nisam video!". Isto je pričao i Pešić pre utakmice sa Italijanima. Ko su ti koji su to videli i kakva je njihova kompetencija da to pričaju? I da posle traže ne znam ni ja kakvu odgovornost jer im njihova očekivanja nisu ispunjena. Preuzmite vi odgovornost i više se ne javljajte sa svojim lupetanjima a ne svako prvenstvo vas slušamo. Litvanija ispala - ništa, podrška reprezentaciji i selektoru. Grčka ispala - isto. Sećam se pre 5 godina, Francuzi su ispali u 1/8 finala (a i sada su bili blizu tome) - isto. Samo su naši stručni konsultanti i analitičari koji nemaju dana radnog iskustva na trenerskim pozicijama, uvređeni i razočarani. Kuš tamo bre.
o

objasnio si

pre gotovo 2 godine

samo bi ja dodao i turke i oni su mogli dobiti svakoga.
D

Dzi

pre gotovo 2 godine

Nije realnost, ovo im je plafon.
C

Chelsea123

pre gotovo 2 godine

Ne znam ko se smejao,jer ljudi imaju 5-6 Nba igraca(neki povredjeni) i ozbiljnu bazu igraca iz EL.Za Nemacku se ocekivalo da bude neki dark horse ovog turnira.