Trener Huventuda (© Star sport)
Trener Huventuda (© Star sport)

U Huventudu slomljeni posle poraza: Užasna utakmica... strašno

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.04.22. | 14:59

Španci bili najbolji u grupnoj fazi, ali zaustavljeni već u osmini finala u meču protiv Ulma

Znalo se da sistem Evrokupa može da donese izneđanja u Evrokupu. Ipak, malo ko je očekivao najveću moguću senzaciju već prvog dana. Huventud, koji je bio najbolji tim u čitavom takmičenju u grupnoj fazi, je eliminisan od osmoplasiranog Ulma i to u Badaloni. Posle meča, trener domaćih Karles Duran je očekivano bio razočaran.

Izabrane vesti

"Bila je to užasna utakmica za nas. Strašno. Jako mi je žao naših navijača", počeo je Španac.

Svega četiri poraza je imao Huventud u grupnoj fazi. ali sve to je palo u vodu.

"Težak poraz za tim, klub, a posebno za naše navijače. Mi smo eliminisani. Imali smo izvanrednu sezonu i znali smo za format i da ako ne pobedimo, ne idemo dalje. Mogli bismo da pričamo o mnogo čemu, ali ovo je teško za nas. Mislim da nismo izgubili zbog pritiska. Siguran sam da je to uticalo na nas u nekim lošim šutevima ili određenim stvarima, ali ne mislim da smo zbog toga izgubili. Našim navijačima mogu samo da kažem da mi je žao. Iskren sam i uvek sam prvi koji uvek traži da navijači dođu da nas vide i pomognu nam. Oni su došli danas i ekipa je podbacila, ja sam podbacio. Nije ovo bio naš dan".

Trener Ulma Jaka Lakovič ističe da je Huventud najbolji tim u takmičenju, ali da je ovo dokaz da je sve moguće kada se igra na jednu utakmicu.

"Ne znam šta da kažem. Sve zasluge pripadaju igračima. Sjajan posao, ali želim da čestitam Huventudu i ​​treneru Karlesu Duranu na odličnoj sezoni. Oni su i dalje najbolji tim u Evrokupu, po mom mišljenju. Ali to je jedna utakmica, sve je moguće", rekao je Laković.

Nemci čekaju boljeg iz meča Virtus - Lijetkabelis.



tagovi

UlmJaka LakovičEvrokupHuventudKarles Duran

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara