U Baru je neko pritisnuo dugme „off“: Vil Hečer ugasio Mornar

Vreme čitanja: 1min | uto. 12.11.19. | 22:01

Crnogorski predstavnik poražen i u petom kolu FIBA Lige šampiona

Pričali su u Baru da nije lepo videti Mornar na dnu tabele Grupe C FIBA lige šampiona, a od večeras pogled je još maglovitiji. Tim Mihaila Pavićevića pretrpeo je još jedan poraz, peti u takmičenju na isto toliko utakmica, ovoga puta od Pesisterija i skoro da je izgubio šanse da se probije u narednu fazu takmičenja – 65:73.

Crnogorski predstavnik je tri i po četvrtine kontrolisao dešavanja na parketu dvorane „Topolica“, a onda se neobjašnjivo uglasio. Kao da je neko na prekidaču pritisnuo dugme „off“,  domaćin je stao, što je bilo dovoljno iskusnom sastavu sa juga Grčke da slavi i posle neuspeha od Tenerifa i Nižnji Novgoroda popravi šanse za plasman dalje.

Izabrane vesti

Persiteri je ka slavlju vukao Vilijam Hečer. Bivši košarkaš Partizana ubacio je 23 poena i uz po dva skoka i dve asistencije bio najzaslužniji za bodove. Hečera je pratio afrički dvojac Kingsli Moses - Janik Moreira. Reprezentativac Nigerije brojao je do 13, a momak iz Angole doprineo sa deset poena.

Kod Mornara je bolji od ostalih bio, po običaju, Džejkob Pulen (16 poena), bivši centar Partizana Uroš Luković ubacio je osam, a nekadšanje krilo Crvene zvezde Milko Bjelica pet poena.

Priliku da se rehabilituje od ovog neuspeha Mornar će imati u narednom kolu ABA lige, u nedelju protiv Zadra, ali pred praznim tribinama „Topolice“.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: ABA league/Mornar/Medija Pro


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara