"Kombank Arena"
"Kombank Arena"

TROFEJ BEOGRADA 2013: KSS će, ipak, deliti karte!

Vreme čitanja: 1min | pet. 09.08.13. | 20:13

Podela počinje u subotu i nedelju od 17:30, a u ponedeljak od 19:00. Jedno lice će moći da podigne najviše četiri ulaznice, a karte će se deliti na punktovima kod severne, odnosno južne tribine Kombank Arene

Kombank ArenaIako su iz Košarkaškog saveza Srbije tokom prethodnih dana najavljivali da za predstojeći turnir Trofej Beograda 2013 navijači neće morati da preuzimaju karte kako bi gledali svoje miljenike, u toku dana pojavila se najnovija informacija koja glasi – ulaz u Kombank Arenu će ostati besplatan, ali će KSS deliti karte, iz bezbednosnih razloga.

Podela istih počinje u subotu i nedelju od 17:30. Jedno lice će moći da podigne najviše četiri ulaznice, a karte će se deliti na punktovima kod severne, odnosno južne tribine. Srbija će u polufinalu turnira, koje je na programu u subotu od 21 čas igrati sa selekcijom Ukrajine, dok se u prvom polufinalnom susretu sastaju Turska i Slovenija, od 18.30.

Izabrane vesti

Mečevi za treće mesto, odnosno finale igraće se u nedelju u istim terminima.

Srbija je za sve ljubitelje košarke pripremila još jedan, dodatni meč, i to sa selekcijom Rusije. Ovaj susret igraće se u ponedeljak od 21 čas, a podelja karata za počeće istog dana od 19 časova. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

Kombank Arenakošarkaška reprezentacija SrbijeSrbijaTrofej Beograda 2013

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara