Trinkijeri: Znamo šta treba da radimo u svojoj kući

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.11.19. | 16:20

Trener Partizana uverava da će njegovi košarkaši dati sve od sebe da nastave pozitivan niz u Evrokupu

Odlično je Partizan otvorio sezonu u Evrokupu i trenutno može da se pohvali da je jedini tim koji nije doživeo poraz u dosadašnjem toku takmičenja. U takvom raspoloženju, crno-beli će pokušati da nastave pobednički niz sutra protiv Venecije na domaćem parketu.

Izabrane vesti

Ono što je važno naglasiti jeste da će Partizan ovu utakmicu igrati u „Štark areni“ u koju se vraća nakon kraće pauze. Protiv Venecije je, dakle, već upisan jedan trijumf na gostujućem terenu, pa će Beograđani sutra pokušati da ostanu neokrznuti protiv prošlogodišnjeg šampiona Italije.

Trener Andrea Trinkijeri smatra da je pred njegovim košarkašima čvrst meč, za koji se nada da će njegov tim rešiti bez većih komplikacija.
„Veoma zanimljiva utakmica je pred nama. U Veneciji smo odigrali izuzetno čvrst meč i tada smo imali priliku da osetimo koliko dobar može biti tim protiv kojeg igramo. Imaju iskusne, talentovane igrače i sigurno je da će dati sve od sebe i pružiti maksimum protiv nas. Sa druge strane, mi znamo šta treba da radimo u svojoj kući, pred našim navijačima“, rekao je italijanski stučnjak.

Svoje viđenje pred sutrašnji susret dao je i bek crno-belih, Ognjen Jaramaz. On tvrdi da će košarkaši dati sve od sebe da se u istom ritmu nastavi i u drugoj polovini grupne faze.
„Venecija je veoma dobar tim, sa puno iskusnih igrača. U prvom kolu smo odigrali neizvestan meč i moramo biti svesni da će sutrašnja utakmica biti veliki izazov za nas. Prva polovina grupne faze Evrokupa je za nas bila veoma dobra i daćemo sve od sebe da nastavimo u tom pravcu“, izjavio je Jaramaz.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara