Trinkijeri: Protiv Darušafake važan svaki detalj

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.01.20. | 12:54

Veliki izazov je pred nama, tvrdi Italijan

Utakmica od ogromnog značaja čeka Partizan. Crno-beli će u sredu (20.00) dočekati Darušafaku u dvorani Pionir i okviru 4. kola Evrokupa, a pobeda bi dovela crno-bele nadomak prolaza u četvrtfinale.

Biće to svojevrsni revanš, pošto su prošle nedelje isti rivali igrali u Turskoj i Darušafaka je u napetoj završnici slavila sa 65:63. Zato će Partizan juriti i pobedu, ali i pokušati da ostvari ubedljiviju od dva poena razlike.

Izabrane vesti

Trener Partizana Andrea Trinkijeri može da bude vrlo zadovoljan formom u kojoj je njegov tim, ali i pored toga upozorava da će utakmica sa Darušafakom biti veliki izazov za ekipu.
Kada je važnost utakmice velika, sve ostalo mora da prati tu važnost. Visok nivo energije, velika staloženost, veoma visok nivo koncentracije... Svaki posed lopte će biti važan, svaki detalj će se računati. Pred nama je veliki izazov i ja imam jednu želju: da moji igrači prihvate taj izazov“, rekao je Trinkijeri.

Krilni centar Stefan Birčević veruje da crno-beli neće razočarati navijače.
Utakmica koju smo pre nedelju dana odigrali protiv Darušafake je prava ilustracija toga kakav nas meč očekuje sutra. Pred nama je duel u kom moramo da prikažemo našu najbolju igru ukoliko želimo da dođemo do našeg cilja. Neće biti nimalo lako, ali verujem da ćemo odigrati dobru utakmicu pred našim navijačima“, poručio je Birčević.

Meč između Partizana i Darušafake, kao i sve ostale utakmice Evrokupa i Evrolige, počeće minutom ćutanja, kojom će se odati počast nedavno preminulim košarkašima Kobiju Brajantu i Robertu Arčibaldu.

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara